Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kıbrısta araba hakkında

CNR
13-09-2016, 21:54
Bir arkadaşım ciau'de okuyor.Araba almayı düşünüyor, ama gösterecek edecek hiçbiryerim yok diyor, henüz arabayada karar verebilmiş değil, ama gösterecek usta konusunda yardım istiyor,lefkoşa da golf 4,e46 gibi arabaları kime gösterebilir?

Sadık Özyer
13-09-2016, 22:08
valla kıbrıstaki arabalar ölü oluyormuş öyle duydum. tamirci vs olsa sandık motor satışı bu kadar çok olmaz diye düşündüm.

mert_can 41
13-09-2016, 22:51
Lefkoşa araba galerisi cennetide tamirci bilmiyorum tek çözüm bir taksiye binip ona sormak taksicileri muhabeti çok sever çok içtendir.

MBuğra
14-09-2016, 00:02
0533-841-52-86 Tarkan Usta. Aksaray'lıdır kendisi, ben ordayken çok yardım etmişti her konuda.

Kıbrıs gibi ortamda, arabayı parasızlıktan yatırdığım dönemde arabamı bana sormadan yapmış, parasını sonra hallederiz diye göndermiş adamdır kendisi :)

Buğra yönlendirdi beni, dersen yardımcı olacağına inanıyorum :)

alpeRS
14-09-2016, 00:45
Girneye gidebilme durumu olursa 4-5 tane işin ehli düzgün usta söyleyebilirim

AliDogukan
14-09-2016, 01:30
Girneye gidebilme durumu olursa 4-5 tane işin ehli düzgün usta söyleyebilirim

Bunu ben de öğrenebilirsem çok makbule geçer özellikle vag 1.8T den anlayan usta muhteşem olurdu

Miata91
14-09-2016, 10:55
özellikle BMW alacak olan olursa eylül 20 den sonra kıbrıstayım. Yardımcı olabilirim.

CNR
13-10-2016, 19:21
Miata91

Arkadaşım arabayı almış honda jazz 2003 model hem bakımları için usta soruyor hondadan anlayan eden, hemde varex yaptırmak istiyor, her yere gidelim ama lefkoşada olursa daha iyi olur dedi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Birde kıbrısta fiyatlar nasıl hiç bilmiyorum custom varex, ne kadara patlar ortalama
Arkadaşım arabadan hiç anlamaz gram anlamaz sadece heves egzoz sesi istiyor, susturucu sök dedimde devamlı kaldırmaz kafam dedi, sanırım orta son söküp sona sadece varex mutlu eder bizim çocuğu kat üstündeyken, 1.3 bu arada araç

Miata91
20-10-2016, 19:28
Miata91

Arkadaşım arabayı almış honda jazz 2003 model hem bakımları için usta soruyor hondadan anlayan eden, hemde varex yaptırmak istiyor, her yere gidelim ama lefkoşada olursa daha iyi olur dedi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Birde kıbrısta fiyatlar nasıl hiç bilmiyorum custom varex, ne kadara patlar ortalama
Arkadaşım arabadan hiç anlamaz gram anlamaz sadece heves egzoz sesi istiyor, susturucu sök dedimde devamlı kaldırmaz kafam dedi, sanırım orta son söküp sona sadece varex mutlu eder bizim çocuğu kat üstündeyken, 1.3 bu arada araç

epey geç oldu çok meşgulüm fakat honda konusunda pek yardımcı olamam.. ama Best Work Garage a bi gitsin derim

Kahn23
20-10-2016, 20:04
epey geç oldu çok meşgulüm fakat honda konusunda pek yardımcı olamam.. ama Best Work Garage a bi gitsin derim

Batı ile Barış'ın vardır tanıdıkları :)