Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce hangisi; 2016 Corsa opc mi? Yoksa 2016 ibiza cupra 1.8 mi?
mustafa53
17-09-2016, 15:56
Merhaba arkadaşlar yeni bir araç almaya karar verdim. bu iki araç arasında kaldım.aslında opc ye niyetlenmiştim ama birkaç arkadaş kafamı karıştırdı :confused: sizce hangi aracı hangi nedenle tercih etmeliyim.artıları ve eksileri neler? Araç günlük kullanılacak.günde en fazla 20-25 km yapacak.bu nedenle yakıt tüketimi pekte önemli degil.ikinci el piyasaları nasıldır..karar verdikten sonra alacagım araç şu şekilde olacak;
CORSA OPC
Performance paket
Sounrouf
Renk olarakta füme veya mavi
CUPRA 1.8
Ankantra koltuklar
Cam tavan
Renk olarakta füme veya kırmızı
Arkadaşlar sizce hangi arabayı neden tercih etmeliyim.iki aracında artıları ve eksileri nelerdir..
turkerrr
17-09-2016, 16:15
Corsa da LSD ve brembo fren kiti var kayda değer artılar ayrıca her ne kadar göreceli olsada tipi daha güzel.
Bu tip arabalarda geri planda kalır ama Corsa'nın mtvsi yılda yaklaşık 800 tl ucuz.
Ben olsam tereddütsüz Corsa alırım.
Opsiyonlari ile beraber araclarin fiyati ne seviyede oluyor?
mustafa53
17-09-2016, 17:22
Corsa da LSD ve brembo fren kiti var kayda değer artılar ayrıca her ne kadar göreceli olsada tipi daha güzel.
Bu tip arabalarda geri planda kalır ama Corsa'nın mtvsi yılda yaklaşık 800 tl ucuz.
Ben olsam tereddütsüz Corsa alırım.
Teşekkür ederim :)
mustafa53
17-09-2016, 17:24
Opsiyonlari ile beraber araclarin fiyati ne seviyede oluyor?
Opc nin opsiyonel donanımları dahil fiyatı 96660 tl cupra nın ise 92650 tl..
onursumer
17-09-2016, 17:36
ibiza tasarım olarak bence eski duruyor ama motor olarak mantıklı dsg alınabilseydi direk seat derdim :D , onun dışında heryonden corsa cezbedici duruyor ozellikle klit fren 18 jant paketi ile keyifli olur
mustafa53
18-09-2016, 16:33
ibiza tasarım olarak bence eski duruyor ama motor olarak mantıklı dsg alınabilseydi direk seat derdim :D , onun dışında heryonden corsa cezbedici duruyor ozellikle klit fren 18 jant paketi ile keyifli olur
Teşekkürler :D
rebeloghy
18-09-2016, 16:50
Bu sınıf araç özel olduğu gibi sokakta az görmek mutlu eder, Corsa Opc fren opsiyonu ile candır diyorum. Ancak ikisini de almaz Mini jcw bakardım 2. el :)
ERkut 205
18-09-2016, 17:14
Corsa OPC' LSD ve Brembo frenler bence büyük avantaj. Corsanın pist testleri ve viraj yol tutuş hakimiyeti konusunda oldukça başarılı.
Donanım ve ekstraları ile bence tercih edilebilir. Corsa da görünüş açısından tek hoşuma gitmeyen yönü ön görünümü. Daha sportif ve karakteristik beklerdim. Onun haricinde arka bölüm kasa tasarımı çok başarılı.
Bence karşılaştırmanızı Corsa OPC & 208 GTI 30th ile yapsanız hem donanımsal, hem ekstra özellikler, motor hacmi, vergisi , yakıt ekonomisi , Yol tutuş, fren ve performans anlamında daha başa baş gibiler. İncelemeden Corsaya karar vermeyin derim.
drkuthan
18-09-2016, 17:17
Bence üzerine az daha katıp 2. el golf 6R veya leon cupra yeni kasanın 2. elini alın
Bir kere alın verdiğiniz paraya değsin
kilitli diff çok büyük bir artı. sadece bunun için bile opc tercih sebebi. 208 ve opc arasında seçim yapılabilir.
mustafa53
18-09-2016, 18:02
Bu sınıf araç özel olduğu gibi sokakta az görmek mutlu eder, Corsa Opc fren opsiyonu ile candır diyorum. Ancak ikisini de almaz Mini jcw bakardım 2. el :)
Teşekkürler kardeşim jcw çok güzel araç gerçekten ama ben ikinci el düşünmüyorum.sıfır araç aldın mı kafan rahat oluyor kardeşim :D
rebeloghy
18-09-2016, 18:05
Teşekkürler kardeşim jcw çok güzel araç gerçekten ama ben ikinci el düşünmüyorum.sıfır araç aldın mı kafan rahat oluyor kardeşim :D
O halde öncelikle Corsa ve 208 byPS test edin derim kilit ve frenler önemli detaylar :)
Mehmetmert
18-09-2016, 18:08
Ben motorundan dolayi sirf cuprayi tercih ederdim.Golfr turbosu bolt on ,cooler,yazilim ile falan 350 hp civarinda oluyor.Sadece yazilimla bile cok tatmin edecektir.Kilit yok,xds olarak elelktronik dif kilidi var ama mekanik gibi asla is yapamayacaktir.O guclerdede sehir icinde sorun olabilir ama sanzuman oranlari cook uzun bir nebze belki kurtarir
Corsanin tipini hic begenmiyorum,motoru nasil bilmem ama corsa yerine 208 tercih edebilirdim
mustafa53
18-09-2016, 18:11
Corsa OPC' LSD ve Brembo frenler bence büyük avantaj. Corsanın pist testleri ve viraj yol tutuş hakimiyeti konusunda oldukça başarılı.
Donanım ve ekstraları ile bence tercih edilebilir. Corsa da görünüş açısından tek hoşuma gitmeyen yönü ön görünümü. Daha sportif ve karakteristik beklerdim. Onun haricinde arka bölüm kasa tasarımı çok başarılı.
Bence karşılaştırmanızı Corsa OPC & 208 GTI 30th ile yapsanız hem donanımsal, hem ekstra özellikler, motor hacmi, vergisi , yakıt ekonomisi , Yol tutuş, fren ve performans anlamında daha başa baş gibiler. İncelemeden Corsaya karar vermeyin derim.
Teşekkürler opc ye tam karar vermişken aklıma cuprayı soktular.kafam iyice karıştı.bayramdan önce 208 gti by peugeot sormuştum bir baiiye sadece kırmızı ve siyah olan bir araç vardı teslima hazır.bana göre o renk çok iddialı fazla.hemde 9000 tl istiyorlar :) matt gri rengi olsa bir saniye bile düşünmezdim. :)
mustafa53
18-09-2016, 18:14
Bence üzerine az daha katıp 2. el golf 6R veya leon cupra yeni kasanın 2. elini alın
Bir kere alın verdiğiniz paraya değsin
Teşekkürler ikinci el düşünmüyorum abi
mustafa53
18-09-2016, 18:19
Ben motorundan dolayi sirf cuprayi tercih ederdim.Golfr turbosu bolt on ,cooler,yazilim ile falan 350 hp civarinda oluyor.Sadece yazilimla bile cok tatmin edecektir.Kilit yok,xds olarak elelktronik dif kilidi var ama mekanik gibi asla is yapamayacaktir.O guclerdede sehir icinde sorun olabilir ama sanzuman oranlari cook uzun bir nebze belki kurtarir
Corsanin tipini hic begenmiyorum,motoru nasil bilmem ama corsa yerine 208 tercih edebilirdim
Teşekkürler 208 gti peugeot sportu da araçtırmaya başladım ..
ileride aracı yükleyeceksen ve satarken 2. eli iyi olsun diyorsan en başa cupra yı yazmalısın. 1.8 > 1.6 olması ve TR de vag ın sahip olduğu imaj diğerlerinden çok önde
+3 yıl binerim ve oem yada stage1-2 250hp gibi bana yeter, drag/roll değil de pist kullanımı bana daha uygun diyorsan 208 ps derim
2. El benim için önemli değil diyosanız opc alın.
Ben böyle durumlarda ilk verdiğim karar üzerinden devam ediyorum yoksa işin içinden çıkılmıyor.
Bende opc diyorum cupranin yuklemesi daha kolaydir diye dusunuyorum ama corsa lsd ve frenleriyle basarili bir secenek. Ayrica corsa daha yakisikli duruyor ve yolda daha az gorulebilen bir arac
Erdem K.
19-09-2016, 07:46
opc piyasada az, yeni çupra eskisine nazaran çok daha tercih edilecek gibi duruyor (fiyat dezavantajı dışında).
şahsen ikisi arasında yeni ibiza cupra'yı tercih ederdim ...
artık çok sıradan geliyor cupra opc testini izleyin önce :) tercihim tabiki corsa
i-vtec07
19-09-2016, 14:22
208 gti bakardım ben olsam . Cupra nın vites oranları çok fazla uzun belki daha iyidir uzun olması ama keyifsiz olduğu kesin en azından ben sevmedim .
Ben farklılık, kilitli dif vb nedenlerle OPC tercih ederdim.
ben hiç düşünnmeden cupra alırdım , bolt on basit parçalarla 400 hp günlük rahat rahat binilebilir
bu aracları alan kişi gazlamak için alacagından frenleri yabana atılacak derecede kötü olamaz ki oem leon cupra gibi modellerde frenler oldukça başarılı
lsd konusundada zamanla üretilir aftermarket olarak alırsınız, 200 cc hacmi es geçmeyin , 1400 cc cupranın neler yapabildiğini görünce 1800 cc cupra efsane olacak bence, bende kendi adıma ilerleyen dönemlerde düşünüyorum cupra
en kalite ve imajı yüksek duran opc elbette ama maalesef opel spor aracları tr de sıcak bakılan araclar değil
bkz : bir önceki opc ler
opc deki motor eski nesil manifolddan enjeksiyonlu , cupra yerinede 208 GTI ps tavsiye ederim
mustafa53
19-09-2016, 16:40
ileride aracı yükleyeceksen ve satarken 2. eli iyi olsun diyorsan en başa cupra yı yazmalısın. 1.8 > 1.6 olması ve TR de vag ın sahip olduğu imaj diğerlerinden çok önde
+3 yıl binerim ve oem yada stage1-2 250hp gibi bana yeter, drag/roll değil de pist kullanımı bana daha uygun diyorsan 208 ps derim
Teşekkürler abi aracı uzun süre kullanmıcağım.herşey yolunda gider bir sıkıntı çıkmazsa 8-9 ay sonra araçı değiştirip audi s3 alıp onu yükleyeceğim..
mustafa53
19-09-2016, 16:44
2. El benim için önemli değil diyosanız opc alın.
Ben böyle durumlarda ilk verdiğim karar üzerinden devam ediyorum yoksa işin içinden çıkılmıyor.
Teşekkürler abi gerçektende işin içinden çıkılmıyor :D
mustafa53
19-09-2016, 16:55
Arkadaşlar hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim :o aracı yüklemeyececegim.sadece yazılım- coilover vs yaparim.zaten aracı 8-9 ay kullanıcam.şuanlık opc bir adım önde ama cupra ve 208 gti ps de aklımı karıştırıyor..
individual
19-09-2016, 17:15
Arkadaşlar hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim :o aracı yüklemeyececegim.sadece yazılım- coilover vs yaparim.zaten aracı 8-9 ay kullanıcam.şuanlık opc bir adım önde ama cupra ve 208 gti ps de aklımı karıştırıyor..
Cupradaki frenler 2012 ve 2013'deki cupralar ile aynı değil.İyileşitirilmiş frenler ile geliyor.Aklında bulunsun.
2013'de ilk 8 ay opsiyon seat sport frenler vardı 1-2 tane türkiyede alan oldu.Diskler büyük geliyordu fren hortumları çelik ve beyin farklıydı.Kısacası Brembo değil ama AP racing'in bir ürünü seat üstüne seat sport yazmıştı.Sonra çok almayan olunca opsiyon listesinden kaldırdı ve standart gelen frenleri güçlendirdi.(bizim türkler ben o opsiyon parasına sanayide daha iyi yaparım dediler ama sonra hepsi sadece kaliper taktı)
Ben olsam Cupra alırdım bana daha çok yakışıklı geliyor.Tek sıkıntısı bence DSG yok manuel olarak hep satılacak.
1.8T bir yazılım ile güzel güçler elde ediliyor.
Superchips yazılım çıkarmış.Gerçi superchips az güc veriyor çok sıkıştırmıyor.Costum yazılım ile daha çok güç elde edilir bence.
http://i.hizliresim.com/3A6rMj.jpg (http://hizliresim.com/3A6rMj)
https://www.youtube.com/watch?v=HfC6Gl-GyGU
vectra-tuner
19-09-2016, 23:03
Modifiye amaçlı ise hacim her zaman iyidir..
Redfish16V
19-09-2016, 23:37
8-9 ay sonra satılacaksa opc bence zor satılacağından cupra veya 208'e yönelirdim.Hatta 208 cupradan öncelikli olurdu.Ama yok uzun süreli olacak derseniz opc tabiki.
opc deki motor eski nesil manifolddan enjeksiyonlu , cupra yerinede 208 GTI ps tavsiye ederim
Yeni opc ler 1.6t sidi, direk enjeksiyonlu. Cascada, makyajlı insignia ve astra k daki motor ile temelde aynı.
individual ; leon cupra/golf r turbosu yani is38 diye geçen turbo ile bile o güçler çok zor. 28 türevi bişeyler lazım bahsettiğin 400 ler için.
cabrioleter
20-09-2016, 03:56
bir alt ötv diliminde olan araç bir üst ötv dilimindeki araçtan ucuza satılıyorsa birilerine bel eğmeye gerek yok (argosu anlaşılmıştır umarım)..
önü açıklığı, görece daha kısa sürede ikinci eli ile ben cupra seçerdim şahsen. aradaki fiyat farkına da eğer yukarda denildiği gibi frenler geliştirilmiş ise mekanik kilit de takılır eksiği olmaz fazlası olur..
cabrioleter
20-09-2016, 03:58
bir üst ötv diliminde olan araç bir alt ötv dilimindeki araçtan ucuza satılıyorsa birilerine bel eğmeye gerek yok (argosu anlaşılmıştır umarım)..
önü açıklığı, görece daha kısa sürede ikinci eli ile ben cupra seçerdim şahsen. aradaki fiyat farkına da eğer yukarda denildiği gibi frenler geliştirilmiş ise mekanik kilit de takılır eksiği olmaz fazlası olur..
edit..
......
individual
20-09-2016, 07:59
Yeni opc ler 1.6t sidi, direk enjeksiyonlu. Cascada, makyajlı insignia ve astra k daki motor ile temelde aynı.
individual ; leon cupra/golf r turbosu yani is38 diye geçen turbo ile bile o güçler çok zor. 28 türevi bişeyler lazım bahsettiğin 400 ler için.
400HP demedimki ben.Tork Değerini gördün sanırım.
189HP Stock Değeri üstüne 32HP geliyor diyor yazılım ile sadece.
221HP oluyor.400HP değil.
Bi Almansever olarak ben de oyumu Opc'den yana kullanırdım. Koltuklar,brembo frenler, FSD gayet iddaalı ekipmanlar.
Ibıza yüz olarak çok eskidi. 208 plase olabilir.
TorqueTuning
20-09-2016, 08:30
208 GTI by PS, bence 2 araçtan da daha başarılı ve alımdan önce mutlaka test edilip listede bulunmasından fayda var.
buarada bu 1.8motor nedir ne degildir. yepyeni motormu yoksa önceden olan bir vw grubu varmı
edit..
......
aslında ucuz
opcnin girişi 78 bin.tl ibiza'nın 87bin. opcnin performas paketi 10.770 gibi bişey yazıyor sitesinde. ibizadan harici 15hp güclü brembolu recarolu kilitli ve daha cezbedici duruyor opc. 208'de ondanda cezbedici duruyor tabi oda ayrı konu :D
Corsa opc bence süper bi seçim olur.kilit ve brembo olayı iyiymiş gerçekten.en azından üst postlarda denildiği gibi trafikte nadiren gördüğümüz araç opc grubu.
Corsa opc güzel ve sağlam kilit brembo olayı harika sadece düşündüren ön tarafı far yapısı normal corsalara benzemesi.
Cupra daha kendine özgün bir tasarıma sahip DSG ve TSi ömür konuları açısından düşündürücü piyasası daha hızlı satması kolay olur.
Çok zor bir seçim ama uzun vade bineceksen corsa kısa vade olacaksa cupra diyorum :D
Corsa opc güzel ve sağlam kilit brembo olayı harika sadece düşündüren ön tarafı far yapısı normal corsalara benzemesi.
Cupra daha kendine özgün bir tasarıma sahip DSG ve TSi ömür konuları açısından düşündürücü piyasası daha hızlı satması kolay olur.
Çok zor bir seçim ama uzun vade bineceksen corsa kısa vade olacaksa cupra diyorum :D
#dsgyok #manuel #hacim.1.8tsi + #camtavan #melaba :hehe:
Malesef Levent Direct İnjektion değil, Şimdi bi daha baktım Opel.com.tr den Yeni astrada Motor seceneklerinde direct incektion yazıot Bunda Sadece Ecotech yazıyor. İlk cıktıgında autoexpress.co.uk den debakmıştım eski motorun biraz revize edilmiş hali.
ilave: Kilit ve brembo 208 GTI ps de de var zaten opc den daha başarılı. haa şu var içi opc nin daha kaliteli duruyor. koltuklar en iyi yanı ama motor sıkıntılı benden söylemesi stage 2 de dikkatli olmak lazım , motor 105 derecede çalışıyor çok sıkıştırmaya gelmez...
Opc teknik olarak kagit ustunde cupradan daha iyi duruyor olabilir ama henuz net basarili oldugu testine denk gelmedim bilakis teknik verilerdeki gucune ve ozelliklerine ragmen ustunluk gosterememesinden dolayi pek begenilmiyor
Cupra ile aralarindaki guc farkina ragmen daha hizli degil daha iyi surelere sahip degil
Bu ikisi arasinda hic risk almadan gozum kapali cupra alirdim cok cok daha iyi motora sahip oldugu kesin ve net
He bu arada 208 PS ikisininde agzini burnunu kirar oda var :)
Ben 208 PS alirdim olmadi Cupra...
1.6 vergi dilimine giren araçla 1.8 benzer güçteki araç aynı paraya satılıyorsa sırf 1.6yı satan markaya prim vermemek için 1.8 alırdım. %45 ötv nereee %85 ötv nere. Corsa opc o fiyatlara sanmıyorumki satış olarak 1 elin parmaklarını geçsin.
İlk 3 sene opc ile 3bin vergi ödeyeceksin toplamdaü cupra ile 52xx lü rakamlar. Aradaki vergi farkı da öyle ahım şahım değil. Vergi dilimine rağmen atılan bayi kazığın boyutuna bakınca =)
Octavia RS
20-09-2016, 19:23
Ben olsam kesinlikle cupra alırdım.1.8 TSI önü ciddi açık bir motor,eski 160 lık olanlardan sağlam güçler alınıyordu bunu düşünemiyorum bile
LnchCntrl
20-09-2016, 19:49
Düşünmeden opc derdim.
Düşünürsem zaten cupra :) Net.
vectra-tuner
20-09-2016, 21:20
Abiler performans olarak eşit olabilirler, sadece beygire torka takılmayın.. Arada 200 cc var ve 1.8 olanın güç eğrisi muhtemelen Corsadan iyidir.. Arkadaş zaten uzun süre binmeyeceğim demiş bu yüzden vw 2. elde daha kolay satılabilir.. Amaç uzun süreli kullanım ve performans ise Hacimli motorla uğraşmak en mantıklısı..
MURAT_HLX
21-09-2016, 05:58
opc'ye bayi fiyat verdimi ? türkiye stoklarından araba olmadığından özel siparişle getirecekler artı fiyat garantisi verilmeyecek geldiği günkü kurdan hesaplanıp fiyatı bu denip fiyat bildirecekler.özel sipariş geçmedende artık bayinin insiyatifine gelmiş ne kadar kapora alır.1.5 ay evvel opc vardı stoklarda onuda reis ankara sattı diye hatırlıyorum.
ha ben olsam ne yaparım 208 gti ve ıbıza 1.8 cuprayıda listeye eklerim.ıbızayı seçer yoluma bakarım
mustafa53
21-09-2016, 10:29
opc'ye bayi fiyat verdimi ? türkiye stoklarından araba olmadığından özel siparişle getirecekler artı fiyat garantisi verilmeyecek geldiği günkü kurdan hesaplanıp fiyatı bu denip fiyat bildirecekler.özel sipariş geçmedende artık bayinin insiyatifine gelmiş ne kadar kapora alır.1.5 ay evvel opc vardı stoklarda onuda reis ankara sattı diye hatırlıyorum.
ha ben olsam ne yaparım 208 gti ve ıbıza 1.8 cuprayıda listeye eklerim.ıbızayı seçer yoluma bakarım
Teşekkürler evet şuan türkiyede opc yok.sipariş geçilecek ve 1000 tl kapora istiyorlar.208 gti ps ise stoklarda var kırmızı ve siyah çift renk.ibiza cupra ise bayiden haber bekliyorum stokta araç var mı diye.
mustafa53
21-09-2016, 10:42
Arkadaşlar hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim..opc ve cupra arasında kalmışken.208gti ps de aklımı karıştı ve şuan türkiyede teslime hazır araç var.kırmızı ve siyah lansman rengi.cupra içinde burdaki seat bayi cok ilgisiz.3 gün oldu hala arayacacaklar stok bilgisi için,sizin herhangi bir bayide bildiginiz bir cupra 1.8 var mı?opc için ise bir tanıdık var maksimum 4-5 haftada aracını teslim alırsın diyo..pazartesiye kadar bir karar vermem lazım..
TorqueTuning
21-09-2016, 11:07
Peugeot, çoğunluk da 208 diyor zaten, bence kesinlikle doğru tercih bunların arasında... :)
Test - Opel Corsa OPC (2016) (https://www.youtube.com/watch?v=Lo0RJl9qcVo)
sesi çok iyi geldi :)
FeaTuRiNG
21-09-2016, 12:22
Bence Corsa OPC
Bence dışardan İbiza cupra hepsinden daha şekil duruyor, Zor tercih gerçekten.
MURAT_HLX
21-09-2016, 14:32
Teşekkürler evet şuan türkiyede opc yok.sipariş geçilecek ve 1000 tl kapora istiyorlar.208 gti ps ise stoklarda var kırmızı ve siyah çift renk.ibiza cupra ise bayiden haber bekliyorum stokta araç var mı diye.
opel'de çalışıyorum 3-4 hafta çok zor opc için.özel sipariş 3 aydan evvel gelmez.yerinizde olsam seattan haber beklerim,olmadımı 208 gti'a bakarım
opelde opc ler genelde siyah tavan olmaz mıydı ?bu araç tavanı standrt gri renk.birde beyaz renk aşırı kötü durmuş.klasik opc mavisi ile bu araç muhteşem olur bence.Ses harika
ondertopcu
21-09-2016, 15:08
cupra derim bende
1.8 in önü açık ama opc deki koltuklar dünyada üç beş arabada var.sırf sportster'lar için bile alırdım
Test - Opel Corsa OPC (2016) (https://www.youtube.com/watch?v=Lo0RJl9qcVo)
sesi çok iyi geldi :)
Bu testteki araçta OPC CUP'lara yaptıkları ekzos var sanki. İnternetteki diğer videolarında böyle ses çıkmıyor
Kısa sürede satılacaksa cupra tercihim olurdu benim de vag grubunun 2. eli hızlı artı olarak 1.8 ve manuel olması cezbediyor.
Corsayı zamanında canlı gördüm ve clio 4 rs mi corsamı diye sorulduğunda tereddütsüz renocu olmama rağmen corsa dedim. her yanından sportiflik fışkıran tasarımıda güzel ufak ama ben tehlikeliyim diyen bir araba.
https://www.youtube.com/watch?v=-JFE3JblrOk
208 vs OPC
Mr.Bilal
22-09-2016, 21:41
Hep aynı wormhatch leri almayın artık!!! Ford Fiesta St akar bence
https://www.youtube.com/watch?v=-JFE3JblrOk
208 vs OPC
video iyi güzel de
1- kadran hızlanmasına bakarak bu araba daha iyidir demek doğru değil zira 208 in sapmasının çok az olduğu bilinmekte
2- 4. viteste optimum vites değiştirme noktası 172-174 gibi salak herif 184 e kadar arabayı zorlayarak zaten yetersiz olan i.c. nin daha da verimsiz olmasını sağlıyor iat 50 ye vurmuştur o sırada. ayrıca turboyu da choke area ya yaklaştırdı. turbo verimi de %70 i geçmez orada.
detay ama süreyi etkiliyor.
Mehmetmert
24-09-2016, 04:17
Abi yeni cuprada 1500 tllik kirmizi fren kaliperi opsiyonu gibi birsey var o nedir tam olarak? individual
individual
24-09-2016, 09:09
Abi yeni cuprada 1500 tllik kirmizi fren kaliperi opsiyonu gibi birsey var o nedir tam olarak? individual
Sanirim o sadece kirmizi renk ustunde seat sport yazan kapak.
Ap racing frenler degil.Cunku 2013 yilinda bile seat sport fren diye cikiyordu ve 2.500TL di.
Onlar sadece 4 tane kirmizi renk kapak
Mehmetmert
24-09-2016, 09:23
Sanirim o sadece kirmizi renk ustunde seat sport yazan kapak.
Ap racing frenler degil.Cunku 2013 yilinda bile seat sport fren diye cikiyordu ve 2.500TL di.
Onlar sadece 4 tane kirmizi renk kapak
Bende sasirdim sonucta 4 tane fren kaliperinr 1500lira istenmez vardir belki bir mantigi diyede tamamen sacmalikmis :D
merhabalar,
3 araçta çok güzel ama sahsi fikrim hiç kafanı karıştırma,mademki 8-9 ay sonra satıp s3 alacaksın bu araçların hiçibirini şuan alma.yazık bence paraya ve alım esnasındaki masrafa.8-9 ay çok hızlı gecer,direk s3 alırsın.inanki bu kadar süre için değmez.hiç paranı bağlama dursun cebinde bekle derim.
AMA
bineceğim dersen;
cupra
208
corsa olurdu tercih sıram.