Orijinalini görmek için tıklayınız : Saunada cook uzun sure duran oldu mu?
Sadık Özyer
18-09-2016, 13:05
Havuza girdim cok usumustum , havlu bulamadım kostum saunaya oh sicacik diyip kafayi koymustum.3 saat uyumusum orda. ciktigimda sortum kuru vucudumda ter bile yoktu ama kafam bi milyon suya girdim suyu ictigimi hatirliyorum. Tartiya ciktigimda 6 kilo verdigimi farkettim.O gunden beri terlemiyorum bile. Bu gibi durumla.karsilasan var mi ?
Hmm terlemeye engelse 5 saat dururum içinde. Yaz aylarında yürürken resmen arkamdan iz bırakıyorum.
Bu arada Sadık kardeşim sende normal konular açsana. :D
Ben 5 dk zor duruyorum saunada . Adam 3 saat uyumuş . :)
onursumer
18-09-2016, 13:28
ben ortalama 45 dk falan kestiriyorum ama 3 saat nedir ya , sauna sıcaklığı nasıldı ? terlememen de normal değil , yani çok sıcak değildi gibi geliyor bana
Havlu ya da şortta kan izi var mıydı :D
evolution_9
18-09-2016, 13:33
saunada o kadar uyumana imkan yok hatta o kadar süre hayatta kalmanada imkan yok. o sauna bozukmuş sen hayatnına kaldığı yerden devam et
Sadık Özyer
18-09-2016, 13:37
saunada o kadar uyumana imkan yok hatta o kadar süre hayatta kalmanada imkan yok. o sauna bozukmuş sen hayatnına kaldığı yerden devam et
nasil yok 70 dereceydi. burnum kanamis sadece.
Bence ölumune su iç. Vucudunda su kalmadigindan terleyemiyo olabilirsin
Skyhawk34
18-09-2016, 13:44
yapılan yorumları çok yararlı buldum yoğurt sür diyen birinin çıkmasını bekliyorum
Maşallah kardeşim nasıl bir vücut varmış :D
overblack
18-09-2016, 13:52
seni bir gün hürriyet gazetesinin 3. sayfasında göreceğiz gibime geliyor.
Sauna intercoolerlu muydu?
Belliki kalan son damlalarda kulaktan buhar olup uçmuş.
Radyatörde su kalmamış... ilave et acilen..
konu patlarmı? yatırım yapmak lazımmı acaba :D
Şok oldum , yazmak istedim yazcak bişey bulamadım.
Draniela
18-09-2016, 14:58
:D :D yorumlar efsane
1 kere saunaya girdim. Bir abimle gitmiştik aradan geçti 5 dakika abi dedim senin saunana sokarım ve çıktım :D
Durulacak gibi değil aşırı sıcak beni bunaltıyor
SerkanYazgan.
18-09-2016, 15:02
hahahahah :D Git bi kurban kes fakire fukaraya dağıt, intercooler ve saunayada tövbe et. 2. hayatında başarılar :D
Suleyman
18-09-2016, 15:09
Sen hiç ölmezsin birader rahat ol
Sadık bizim tapular nerde!?
Nickinin rengini pembe mi yapalım illa!!!
biyerden sonra etkisi kalmaz artık saunanın sadece ılık bi odada uyursun bol bol su iç hatta hastaneye bi git değerlerini ölçtür
Sadık kendini o 206 da öldüremedin boşuna başka uğraşlara girme kardeşim benim :D
Bunun bi üst leveli "regl oldum önerileriniz" herhalde :D
La sadık harbi koptum heee :D
Kanı kaynıyor dedikleri bu muydu ? Şaka biyana gecmıs olsun 15 dakıkadan fazlası zarar
Montla s.ç terlersin.
+şuku++++++++++++++++4
Makat bölümünde kan yoksa sorun yok
Yoksa sıkıntı büyük
SULTANOGLU
18-09-2016, 18:37
Abicim sen bence artik pismissin. Firindan iyiki almislar seni.
3 saat sauna uyku ...
Peki.
Sıcak çarpmasının canlı örneği
camsemih
18-09-2016, 19:16
dizi gibi her hafta yeni bölüm.
rekord2000
18-09-2016, 19:29
Adam dünyaya kazık çakmış resmen :) bi hastaneye gidip gerekirse serum falan taksınlar.
KoramiraL
18-09-2016, 19:35
Hocam seni çok yakından tanımıyorum ama yazılanlardan sonra ölümsüzlük şifresini mi buldun naptın bilemedim valla :) hani bi tarikat kurmaya kalkarsan müritlerin baya olacak o kesin :D
imprezaWRC
18-09-2016, 19:41
Sauna öncesi ve sonrası Sadık'ın durumu (temsili)
Sadık'ınızı nasıl istersiniz, ince hamur?, kabaruk hamur?
http://www.aveleyman.com/Gallery/ActorsC/3099-26621.gif
Sadık bol bol su iç :)
Sen bu foruma lazımsın konular süper :o
eldorado
18-09-2016, 19:50
Sauna öncesi ve sonrası Sadık'ın durumu (temsili)
Sadık'ınızı nasıl istersiniz, ince hamur?, kabaruk hamur?
http://www.aveleyman.com/Gallery/ActorsC/3099-26621.gif
içtiğim su burnumdan geldi gülmekten
3 saat olduğuna emin misin ? 1 saat sana 3 saat gibi gelmis olmasin.
Bol mineralli içecek ic.
Emrecan-R
18-09-2016, 20:49
shredded :D
Yiğit G.
18-09-2016, 20:52
http://www.komikarikatur.com/wp-content/uploads/ugur_gursoy_kosu_bandinda_uyuyakalmisim.jpg
burakburn
18-09-2016, 21:01
muhtemelen sıcaklık çok düşüktü, saunaya talep olmuyorsa elektrik tüketmesin diye az derecede yada kapalı halde tutuyorlar yüksek derecede imkan yok uyumaya
Sadık, senin bi' proje olduğunu düşünüyorum arkadaşım.
Montla s.ç terlersin.
Abi iyi güldürdün, Allah'ta seni güldürsün :D
https://galeri13.uludagsozluk.com/695/kolpa%C3%A7ino_1037043.jpg
OHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
LAN Lannnn nası bi konu bu
Şaka mısın sadıkkkk
Cevaplar çok komik offfffff
Sırt üstü yat ayağını karnına çek
1-2 osur geçer
Vay sadık vayy
:hihih:
Geçmiş olsun, ben migrenden 5 dk duramam hamamda saunada.
#39 dükkanda yarıldım çok iyiydi :)
m6 duruyorsa sıkıntı yok, geçmiş olsun
m6yla saunaya girip firin boya mi yaptirdin.
yoksa dedene kizip saunada intahar show mu cektin.
"dedem miras vermezse kendimi intahar ederim"
Day Walker
19-09-2016, 11:14
Kiralık arabaya zıçan arkadaştan sonra 2. favorim sensin :D
Sadık Özyer
19-09-2016, 11:16
3 saat olduğuna emin misin ? 1 saat sana 3 saat gibi gelmis olmasin.
Bol mineralli içecek ic.
hacı 5 de telefonu çantaya atmışım kız arkadaşımla konuşup sonra sıcacıktı orası kafamı koydum bir uyudum uyandım saat 8..
Saunada 3 atan duydukta 3 saat uyuyan ilk sen varsın :D
AliDogukan
19-09-2016, 11:32
Saunada 1 saatler 3 saatler havada uçuşuyor ben 1 dakikadan fazla dursam kalp atışım odada yankı yapıyor o tahta kokusu beni kendimden geçiriyor tebrik ederim valla :)
Sadık Özyer
19-09-2016, 11:33
Saunada 1 saatler 3 saatler havada uçuşuyor ben 1 dakikadan fazla dursam kalp atışım odada yankı yapıyor o tahta kokusu beni kendimden geçiriyor tebrik ederim valla :)
Bi daha hayatta açık mert korkusuz. ozan saral var o şahit bu olaya . nerdesin ozaan
streetracer_nos
19-09-2016, 12:28
Kiralık arabaya zıçan arkadaştan sonra 2. favorim sensin :D
yarıldım yaw
Bu da kiralık arabaya sıçan adamın bayan bi akrabası
70 le giderken zıçıyo hemde
https://www.youtube.com/watch?v=WObJ8aHtHdY
Day Walker
19-09-2016, 12:36
yarıldım yaw
Bu da kiralık arabaya sıçan adamın bayan bi akrabası
70 le giderken zıçıyo hemde
https://www.youtch?v=WObJ8aHtHdY
Yaa adam gece konu açmış arkadaşın kafası kıyaktı kiralık arabaya zıçtı nerde temizletebiliriz diye :D
Mehmetmert
19-09-2016, 12:50
Benim bildigim saunada kalma olimpiyatlari duzenleniyor,hatta googlede aratirsaniz adamin biri olmus videosuda var.
Onlar bile max 4 dk durabiliyor,Sadik kardesim 3 saat uyuya kalmis :D Sauna saunadir tamda sicaligi standartlarin cok altindaymis ki o kadar uyuya kalmisin :)
Ferhat_V
19-09-2016, 13:20
3 saat mümkün değil kapalıdır o sen odanın sıcağıyla duruyorsundur..öyle bende bi 30 dk kadar durmuşumdur zten içerde kum saati olur ona göre hesap edersin.
bol su ve soda iç toplar vücut..
6 kg nasıl verdin 3 saatte.
by serçe
19-09-2016, 13:30
maşallah kardeşim senin adına sevindim en azından yaşıyorsun, o teri attıktan sonra deri gözeneklerin açılmıştır muhtemelen, beynine oksijen gitmeye başlar inşallah.
ahahahahh Allah razı olsun konu sayesinde güldük , yorum atanların zihnine sağlık.
Ne acı bıber ne bitki çayı ne spor bundan sonra gunde 4 ekmek yer haftada 1 de saunada 3 saat uyurum. :D
ghibli06
19-09-2016, 21:24
Saunanın çalıştığına emin misin? aslında çalışmayan saunada 3 saat temiz bir uyku çekmiş olabilir misin? aşağıdaki hikayeyi okuyun :
Nick isminde güçlü, sağlıklı bir işçi, manevra sahasında çalışmaktadır. Arkadaşlarıyla ilişkisi iyi ve işini de gayet iyi yapan güvenilir bir insandır. Ne var ki, kötümser biri, her şeyin kötüsünü bekler ve başına kötü şeyler geleceğinden korkmaktadır.
Bir yaz günü, tren isçileri, ustabaşının doğum günü nedeniyle bir saat önceden serbest bırakılırlar. Tamir için gelmiş olan ve manevra alanında bulunan bir soğutucu vagonun içine giren Nick, yanlışlıkla içerden kapıyı kapatır; yanlışlıkla kendini soğutucu vagona kilitler.
Diğer işçiler Nick’in kendilerinden önce çıktığını düşünürler. Nick kapıyı tekmeler, bağırır, ama kimse duymaz, duyanlar da bu tür seslerin sürekli geldiği bir ortamda olduğu için pek kulak vermezler. Nick burada donarak öleceğinden korkmaya başlar. “Eğer buradan çıkmazsam, burada kaskatı donacağım” diye düşünmeye baslar.
İçerde yarısı yırtılmış bir karton kutunun içine girer. Titremeye başlar. Eline geçirdiği bir kağıda karısına ve ailesine son düşündüklerini yazar:
”Çok soğuk, bedenim hissizleşmeye başladı. Bir uyuyabilsem! Bunlar benim son sözlerim olabilir.?”
Ertesi günü soğutucu vagonun kapısını açan işçiler, Nick’in donmuş bedenini bulurlar. Üzerinde yapılan otopsi, onun donarak öldüğünü göstermektedir. Fakat bu olayı olağanüstü yapan, soğutucu vagonun soğutma motorunun bozuk ve çalışmıyor olmasıdır. Vagonun içindeki ısı 18 derece idir, ve vagonda da yetrince temiz hava vardır.
Nick’in korkusu, kendini gerçekleştiren bir kehanet oluşturmuştur.
Hikayenin orijinali:
The Voodoo of Pessimism
I share with many audiences a true story about a man named Nick. Nick, a strong, healthy railroad yardman, got along well with his fellow workers and was consistently reliable on the job. However, he was a deep pessimist who invariably feared the worst. One summer day, the train crews were told they could quit an hour early in honor of the foreman’s birthday. When the other workmen left the site, Nick, the notorious worrier, was accidentally locked in an isolated refrigerated boxcar that was in the yard for repairs.
He panicked. He shouted and banged until his voice went hoarse and his fists were bloody. The noises, if anyone heard them, were assumed to be coming from a nearby playground or from other trains backing in and out of the yard.
Nick reckoned the temperature in the car was zero degrees. “If I can’t get out,” he thought, “I’ll freeze to death.” He found a cardboard box. Shivering uncontrollably, he scrawled a message to his wife and family. “So cold, body’s getting numb. If I could just go to sleep. These may be my last words.”
The next morning, the crew slid open the boxcar’s heavy doors and found Nick’s body. An autopsy revealed that every physical sign indicated he had frozen to death. But the car’s refrigeration unit was inoperative. The temperature inside was about 61 degrees and there was plenty of fresh air. Nick’s fear has become a self-fulfilling prophecy.
Saunanın çalıştığına emin misin? aslında çalışmayan saunada 3 saat temiz bir uyku çekmiş olabilir misin? aşağıdaki hikayeyi okuyun :
Yani sadık ölecek mi ?
Sadık Özyer
19-09-2016, 22:53
Nick isminde güçlü, sağlıklı bir işçi, manevra sahasında çalışmaktadır. Arkadaşlarıyla ilişkisi iyi ve işini de gayet iyi yapan güvenilir bir insandır. Ne var ki, kötümser biri, her şeyin kötüsünü bekler ve başına kötü şeyler geleceğinden korkmaktadır.
Bir yaz günü, tren isçileri, ustabaşının doğum günü nedeniyle bir saat önceden serbest bırakılırlar. Tamir için gelmiş olan ve manevra alanında bulunan bir soğutucu vagonun içine giren Nick, yanlışlıkla içerden kapıyı kapatır; yanlışlıkla kendini soğutucu vagona kilitler.
Diğer işçiler Nick’in kendilerinden önce çıktığını düşünürler. Nick kapıyı tekmeler, bağırır, ama kimse duymaz, duyanlar da bu tür seslerin sürekli geldiği bir ortamda olduğu için pek kulak vermezler. Nick burada donarak öleceğinden korkmaya başlar. “Eğer buradan çıkmazsam, burada kaskatı donacağım” diye düşünmeye baslar.
İçerde yarısı yırtılmış bir karton kutunun içine girer. Titremeye başlar. Eline geçirdiği bir kağıda karısına ve ailesine son düşündüklerini yazar:
”Çok soğuk, bedenim hissizleşmeye başladı. Bir uyuyabilsem! Bunlar benim son sözlerim olabilir.?”
Ertesi günü soğutucu vagonun kapısını açan işçiler, Nick’in donmuş bedenini bulurlar. Üzerinde yapılan otopsi, onun donarak öldüğünü göstermektedir. Fakat bu olayı olağanüstü yapan, soğutucu vagonun soğutma motorunun bozuk ve çalışmıyor olmasıdır. Vagonun içindeki ısı 18 derece idir, ve vagonda da yetrince temiz hava vardır.
Nick’in korkusu, kendini gerçekleştiren bir kehanet oluşturmuştur.
Hikayenin orijinali:
The Voodoo of Pessimism
I share with many audiences a true story about a man named Nick. Nick, a strong, healthy railroad yardman, got along well with his fellow workers and was consistently reliable on the job. However, he was a deep pessimist who invariably feared the worst. One summer day, the train crews were told they could quit an hour early in honor of the foreman’s birthday. When the other workmen left the site, Nick, the notorious worrier, was accidentally locked in an isolated refrigerated boxcar that was in the yard for repairs.
He panicked. He shouted and banged until his voice went hoarse and his fists were bloody. The noises, if anyone heard them, were assumed to be coming from a nearby playground or from other trains backing in and out of the yard.
Nick reckoned the temperature in the car was zero degrees. “If I can’t get out,” he thought, “I’ll freeze to death.” He found a cardboard box. Shivering uncontrollably, he scrawled a message to his wife and family. “So cold, body’s getting numb. If I could just go to sleep. These may be my last words.”
The next morning, the crew slid open the boxcar’s heavy doors and found Nick’s body. An autopsy revealed that every physical sign indicated he had frozen to death. But the car’s refrigeration unit was inoperative. The temperature inside was about 61 degrees and there was plenty of fresh air. Nick’s fear has become a self-fulfilling prophecy.
abi ben girdiğimde çalışıyordu her 2-3 günde bir girerim . çalışmıyor olsa kapısı açık oluyordu. 5 -10 dakkadan fazla durmuşluğum yok çünkü terden geberiyor oluyorum.
+ ben bu psikolojik olayların olduğunu sanmıyorum.
her zaman içtiğimiz yerde 3. bardakta baya mayhoş oluyoruz , churchill cin , arjantin bira bardağında. 1 - 2-3-4 içtik normalde pilota bağlamamız gerekiyor. deli gibi tuz bastığım için cinin tadı belli olmuyor.. Ayağa kalktım hiç birşey yok. Abi dedim bunlara biraz daha fazla cin katsana . e ben dedi öncekilere katmadım ki.
Sonraki 2. bardakta baya iyi olduydum. Psikolojik etkilenmiyorum ben..
Sadık Özyer
19-09-2016, 22:56
6 kg nasıl verdin 3 saatte.
Hacı su tutan ödem yapan kortizonlar kullanıyorum. ulen hepsi gitti .. :(
cabrioleter
20-09-2016, 03:43
tebrikler kısırsın.. ömrünün sonuna kadar kuşakabin ihtiyacın olmayacak..
Sadık bir iq vs. tarzı bir test yaptır lazım bak bakalım yerindemi yoksa hepsi akmışmı kulaktan
Day Walker
20-09-2016, 07:59
Sadık bir iq vs. tarzı bir test yaptır lazım bak bakalım yerindemi yoksa hepsi akmışmı kulaktan
Buharlaşmıştır olm :D
Sabah Neşesi bir konu. Son iki mesajda özellikle çok güldüm.
biri saatleri ileri mi aldı acaba ?
Konunun devamlılığı yazılan cevaplar çok iyi
2016 en iyilerine aday olacak
Saunadan soğutan konu oldu benim için :)
Sadık Özyer
20-09-2016, 10:06
tebrikler kısırsın.. ömrünün sonuna kadar kuşakabin ihtiyacın olmayacak..
ben onu dusundum bundan 2 sene once spermlerimi sperm bankasina saklamalari icin vermistim. ����
ben onu dusundum bundan 2 sene once spermlerimi sperm bankasina saklamalari icin vermistim. ����
Ooo spermen.
imprezaWRC
20-09-2016, 11:02
İnşallah bankada faiz yoktur, spermelerine sperm eklenmiyordur, ondan sonra heryer Sadık ve hepsinin ayrı bir hikayesi olur. Kanka ben mangala oturdum, ben lavda yürüdüm, su diye antifriz içtim...vs
Day Walker
20-09-2016, 11:06
İnşallah bankada faiz yoktur, spermelerine sperm eklenmiyordur, ondan sonra heryer Sadık ve hepsinin ayrı bir hikayesi olur. Kanka ben mangala oturdum, ben lavda yürüdüm, su diye antifriz içtim...vs
Bankalar karıştı galiba :D
Sadık Özyer
20-09-2016, 11:10
Faiz haram abi . Faizsiz mevduat hesabı .
sperm bankası fetönün olduğu için kapanmış maalesef
NakkaSss
20-09-2016, 11:56
işte bunlar hep cai
dj_batukaan
20-09-2016, 12:11
:) gercek kesit
streetracer_nos
20-09-2016, 12:13
şimdi sauna var sauna var...
Sadık Özyer
20-09-2016, 12:46
şimdi sauna var sauna var...
heh aynen öyle hacı 110 derece değildi 70 derecedeydi sauna zaten hep öyle oluyor.
Meğersem cooler sadece fragmanmış, kimse farkedemedi..
ateşi az daha açsalarmış sadık oturtma olacakmış
streetracer_nos
20-09-2016, 17:00
heh aynen öyle hacı 110 derece değildi 70 derecedeydi sauna zaten hep öyle oluyor.
hep öyle olur mu yahu 10 dakkadan fazla durunca bura böyleseyse cehennem nasıldır deyip derin düşüncelere dalıyorum.Bide üstüne tombul dayılar gelip 10 2 posta vikisi basınca tam zulüm
streetracer_nos
20-09-2016, 17:10
edit: 10 dakkada 2 posta viksi basınca.
Sadık Özyer
20-09-2016, 20:49
edit: 10 dakkada 2 posta viksi basınca.
onların ben ta , bi hafif su döküyorlarya ne ana bırakıyorum ne baba. Adam durdu durdu su döktü ya.
o 3 saat boyunca yalnız olduğuna eminsin di mi? ***** ölü sevici milletiz sakata gelmiş olma
Sadık Özyer
20-09-2016, 23:01
o 3 saat boyunca yalnız olduğuna eminsin di mi? ***** ölü sevici milletiz sakata gelmiş olma
hacı bulunduğum otelde türk yok :D
https://www.youtube.com/watch?v=unJpTI4yTKo
vlla abiicim güldük eğlendikte eğer sen 3 saat sauna gibi yerde uyusaydın konuyu techturkeyde değilde posta gazetesi 2. sayfasında okuyo olurduk.
bak öldürmeyen allah öldürmüyor işte;hadi ataayiiistler bunuda açıklayın bakalım
Kutluhan
21-09-2016, 07:53
biz oda sıcaklığında zor uyuyoruz, elin oğlu 3 saat saunada uyumuş. ben böyle hayatın ... :D 6kg. vermek için 3 aydır aç geziyorum a... hala 2kg zor verdim.
Day Walker
21-09-2016, 08:08
Saunanın Zararları - Zararları.Com (http://saglik.zararlari.com/saunanin-zararlari-2.html)
ahmetgurlek
21-09-2016, 09:53
haftada 2 gün 10-15 dk arası kullanıyorum sauna. 3 saat uyunabilmesi bana imkansız gibi görünüyor. diğer taraftan, yarışmaya hazırlanan vücut geliştirmeci bi arkadaşım sauna yardımı ile 2 günde 8 kilo atmıştı. lakin 3 saatte 6 kilo kaybı olabilir mi, kilo ve vücuttaki su oranına göre olabilir de, bi şey diyemedim şimdi.