Orijinalini görmek için tıklayınız : Beklenen Monster ATV!!! test
http://videos.streetfire.net/video/Bombardier-ATV-750cc-SWAP_202220.htm?ref=af67b220-1d57-446f-8df0-9acd003a4afc
emeği büyük Fatih kardeşimin ellerine sağlık. bu büyük projeyi tamamen yanlız olarak gerçekleştirdi. inşallah daha güzel videolar çekicez.
:) :) :) Masallah çok güzeL oLmuş ama sakat değiL mi takla vs. ?
Emeği gecenLerin eline sağLık .
Maşallah ya yerinde durmuyor.
yakında kafası gözü patlar:D
ohaaa :) aman robokop gibi giyinmeli buna binmek için ya... :)
Buğra A.
27-11-2008, 14:06
Vay be :) Güzel yapmışsınız.
Yürübe :) cok güzel proje mükemmel şaka makinası :)
by_hayali
27-11-2008, 14:07
sakin sakin gidiodu ne güzel birden kudurdu :D maşallah
aa bitmis :D hayirli olsun :)
Vtec-SEDAN
27-11-2008, 14:47
ayaklar süper torba poşet çarşaf falan :) canavar yollarda kazasız belasız :D
drift machine:P güzel gidior yola tutunması için herhangi bi tekerlek değiştirme söz konusu olcakmı
Ben asıl hafif olan projeyi bekliyorum. Bu atv bu hale nasıl geldi anlamadım. İlk gördüğümde bu nasıl şekle girer diye düşünmüştüm. Fatih usta ellerine sağlık yıkılıyor makina.
kardeşlerim ellerinize sağlık.
valla lastık mastık deıstırmeyı kımse dusunmuo. drıft spec dewam. makına onde oldugu ıcın teker kaldırma gıbı bır olasılıkta soz konusu deıl. aracın aktarımı suan cok ıyı durumda.
dikkat etmek şart buna binerken, kazasız belasız kullanın yurt dışında bide subaru atv vardı oda çok güzeldi turbo :)
helal olsun güzel yanlıyo
teoman_rpm
27-11-2008, 17:31
oha şaka gibi olmus maşallah super bi oyuncak peki makinesi hondanın hangi 750 cc lik makinesi ve gucu fln nedir acaba ?
valla daha once projects e atmıstım ama kaldırılmıs. begenmedı bızımkıler projeyı galıba hahahahah.
The_Benx
27-11-2008, 19:20
cok ugrastı saftlı aktarmayı zincire donusturdu kesti bicti ewirdi cewirdi yaptı walla helal olsun fatih abime ellerine saglık guzel yaptı bileğine saglık ii yanladı :D
MUGENPOWE®
27-11-2008, 19:30
ahmetı bındırmeyn gelemıo motorlara oo :D
CasabLanca
27-11-2008, 19:32
drifter olur bundan :D:D
Super olmuş valla elinize sağlık kart'a koysaydınız manyak zevkli olurdu bu alet biraz yüksek :)
newzat_r56
09-12-2008, 11:13
ankaradaysa benim atvyle deniyelim..
şaka gibi yakından incelemek lazım :) dikkatli olun.
750cc makina 2 silindirli mi? Cruiser makinadan mi cikma?
hayır 4 sılındır carburated.
Istilldo
09-12-2008, 15:53
çooook sakat bişey olmuş aman dikkatli kullanın:)