Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 1.4 hdi şanzuman hakkında yardım

E46
20-09-2016, 12:53
Bütün yaz hayalini kurduğum tatile tamda cikmisken aracimin şanzumanı fethiye civarında ariza yaptı.
yerler hafif islakti kirmizi ışıktan kalktiktan sonra ani hizlandim araba patinaja düştü 2 ye cekeyim dedim vites geçmedi. sonra 3 e attım geçti. 4 e geçmedi . baktim geride yok 1. 3. 5. vitese geciyor ancak 2 ye geçmiyor. Nedeni ne olabilir nasil çözülür. konu hakkinda bilgisi olan varsa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler

Sadık Özyer
20-09-2016, 20:45
Bütün yaz hayalini kurduğum tatile tamda cikmisken aracimin şanzumanı fethiye civarında ariza yaptı.
yerler hafif islakti kirmizi ışıktan kalktiktan sonra ani hizlandim araba patinaja düştü 2 ye cekeyim dedim vites geçmedi. sonra 3 e attım geçti. 4 e geçmedi . baktim geride yok 1. 3. 5. vitese geciyor ancak 2 ye geçmiyor. Nedeni ne olabilir nasil çözülür. konu hakkinda bilgisi olan varsa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler

Fethiyedeysen bana ulaş tamirci falan bulayım hacı.

EREN34
20-09-2016, 22:26
Halat sorunudur. Şahsi tahminim şanzımanfa sıkıntı yok. Vites halatlarından birinde sıkıntı.

E46
23-09-2016, 22:51
Teşekkür ederim yardimlar için sanzimanda sorun varmış servisin dedigine göre. yaptirdik artik dedikleri doğruysa deilse günahları boyunlarina ne diyim