Orijinalini görmek için tıklayınız : Turbonun yaĞ basmasi Çok acİl
anilis_gs
20-09-2016, 22:16
63500 kmde ki 1.2 tdi polo alma arifesindeyim hersey guzel cikti fakat turbo yag basmaya yavastan baslamis cok onemli degil ama bi intercooler temizligi yapilmali dendi 300 lira masraf tutar aciliyeti yok dedi experdeki adam sizin yorumlariniz nedir acaba
Turbo yag basmaya basladiysa revizyon gormesi gerekir temizlesen ne olcak gene yag basmicsmmi
anilis_gs
20-09-2016, 22:27
Turbo yag basmaya basladiysa revizyon gormesi gerekir temizlesen ne olcak gene yag basmicsmmi
hocam anlamadığım bir konu kısaca almayın mı dersiniz?
Yok alinirda masraf 300 degil. Bugun bir turbo revizyonu en az 400-500 tl oda nekadar iyi olur mechul. O kmdeki aractada turbo sorunu cikmasi kotu olmus. Pazarlik yapacaksaniz turbo fiyati uzerinden yapin derim. Yoksa risk bana gore
anilis_gs
20-09-2016, 22:36
Yok alinirda masraf 300 degil. Bugun bir turbo revizyonu en az 400-500 tl oda nekadar iyi olur mechul. O kmdeki aractada turbo sorunu cikmasi kotu olmus. Pazarlik yapacaksaniz turbo fiyati uzerinden yapin derim. Yoksa risk bana gore
düşüremedim artık zaten exper kucuk bır sorun dedıgı ıcın
KoramiraL
20-09-2016, 22:55
O arabayı nasıl kullanmışlar birde o var 63500 km aracın turbosu nasıl yağ basar
Sadık Özyer
20-09-2016, 23:00
mil balanssızlık yapıyordur kırılır ve runaway.
Ayı gibi gazlayıp beklemeden ÇAAT diye kapatılırsa olacağı bu. O turbo değişir, revizyonla kurtarılmaz, mili eğilmiş, palleri de kenara sürtüp aşınmıştır.
Aracın fiyatından turbo parasını düşsünler alın.
turbo tamiri sökme takma işçilik olacak ...yani kafadan o turbo sökülecek temizlemekle olmaz o iş zaten araçta performans düşüktür..o turbodan yag atma sorunu bendede var ama turbo saglam başka bir arızadan
Bile bile lades olmayın. Turbo parasını düşerek işlem yapın.
Bir diğer durum experler bazen sacma sapan yorum yapabiliyorlar. Belkide arabada sıkıntı yoktur.
Eğer Turbo Motora Yağ basmaya devam ederse, Bir anda Motoru kucağında bir Polo'n olabilir.
Birde experler kaporta disinda motordan anliyormu gercekten. Motor supap sesiydi bilmem nesiydi anlamiyorlar dimi. Guc olcumu yapip tamam araba iyimi diyorlar:)