Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbul bahçelievlerde emlak konusunda yardimci olabilecek.
Selamlar istanbul b.evlerde ve kocasinanda dairem var bunlarin degerleri vs satimi hakkinda yardimci olabilecek arkadasimkz varmi varsa telefon numarasi varsa ulasayim sindiden tesekkurler.
Bi güncel cekelim yokmu emlakci es dost
Emlak işinde değilim ama istanbulda bundan sonra daire satılmaz abi. Hergün değeri artıyor.
2 emlakçım var istersen pm atayim bahçelievler yaylada
emresener
22-09-2016, 13:51
Bahcelievler geniş bir konuma sahip, acaba mevkii olarak nereye yakın belki ilgilenebilirim :D
Kocasinan yenibosnadaki mi siyavuspaşadakimi ?
2 emlakçým var istersen pm atayim bahçelievler yaylada
İyi olur bi arayip goruseyim tesekkurler
Bahcelievler geniþ bir konuma sahip, acaba mevkii olarak nereye yakýn belki ilgilenebilirim :D
B.evlerdeki ismail pasa sokakda adnan kahveci bulvarindan girince soldan 4 uncu bina. Nur apt de.
Kocasinan yenibosnadaki mi siyavuspaþadakimi ?
Kocasinandaki endustri meslek lisesinin karssinda kardesim.
Emlak iþinde deðilim ama istanbulda bundan sonra daire satýlmaz abi. Hergün deðeri artýyor.
Dogrudur kardesim ama ben hataydayim ugrasmasi zor malim gozumun onunde olsun istkyorum hem ordaki 2 daire burada 5 daire aliyor daha karli olacagini dusunuyorum.