douu
21-09-2016, 10:19
Çoğu arkadaşımız biliyor zaten. Adana'da oto yıkama ve detailing işleri yaptığım bir iş yerim var. Başka bir iş yapma durumu söz konusu olduğu için iş yerimi devretmeyi düşünüyorum. Yıkama ve uygulama kısımları için gerekli bütün makine ve ekipmanlardan hep çifter çifter mevcut. Yaklaşık 3 aylık yıkama ve uygulama için yetecek ürün de var. Adana'nın en merkezi konumunda bulunuyor yer olarak. Ana cadde üzerinde. Etrafındaki bütün iş yerleri dershaneler cafeler sabit olarak yıkama müşterisi. Getirisi aylık şu kadar bu kadar diye yazmaya gerek yok. Çünkü o kişinin işi nasıl yapacağına bağlı biraz. Ortalama aylık araç yıkama sayısı 400. Ortalama aylık uygulama sayısı 20. Tabi ekstra olarak cam filmi vs müşterisi de mevcut.
2017 haziran ayına kadar kirasını peşin olarak ödedim. Web sitesine kadar herşeyiyle eksiksiz halde bi iş yeri teslim edeceğim. Kafamda bi rakam belirledim tabi ama burası satılık bölümü olmadığı için buraya yazmıyorum. Çevre bölgelerden düşünen olursa irtibata geçtiğimiz takdirde yardımcı olurum.
0546 717 77 79
2017 haziran ayına kadar kirasını peşin olarak ödedim. Web sitesine kadar herşeyiyle eksiksiz halde bi iş yeri teslim edeceğim. Kafamda bi rakam belirledim tabi ama burası satılık bölümü olmadığı için buraya yazmıyorum. Çevre bölgelerden düşünen olursa irtibata geçtiğimiz takdirde yardımcı olurum.
0546 717 77 79