Orijinalini görmek için tıklayınız : Tuning Türkiye'den yılın son bombası:Aralık 2008
saner müftüoğlu
27-11-2008, 15:02
http://xs233.xs.to/xs233/08484/kapak_71621.jpg
Türkiye’nin en iyi ve en gelişmiş modifiye ve otomobil dergisi Tuning Türkiye 2008’in son sayısıyla yine huzurlarınıza çıkmanın gururunu yaşıyor. Aralık sayısında yine motor modifiyeli araçlarla otomobil tutkunlarına teknik ve gerçek bilgiler sunmaya devam ediyor. Bu özel sayısında yılların izini silemediği otomobiller ve geçmişe yönelik en üstün yapıtlar sizleri bekliyor olacak. Almanya’da doğarak tüm dünyaya hükmeden ve belki de otomobil kültürünün yapıtaşlarından birisi olan BMW E30 M3, yaşlı, genç 7’den 70’e herkesi zaman yolculuğuna davet ediyor. Zor olanı başararak eski teknoloji bir otomobile 404 HP güç kazandıran Paşaoğlu Garaj, motorun gücünü uzun süren emeklerle ve gayretle artırmayı başarmış. Yazısını okuyarak bir çok şey öğreneceğiniz bu önemli araçla beraber Japonların 4 çeker ustaları Subaru’lar iki farklı ama iki taze Impreza’yla dergimizi süslüyor. Otomobil camiasının yakından tanıdığı bu iki otomobil görünüşlerinin yanı sıra 400 HP’lerin üzerine rahatlıkla çıkabilen motorlarıyla da ilgi çekiyor. İster yeni ister eski ama Impreza gerçekten tapılası bir otomobil olmaya devam ediyor. Mersin’de bulunan Hyundai Coupe ise Shoot My Ride ekibinden Umut Berk Çakar’ın gözüyle kadrajlandı. Gelişmiş body’si ve üstün müzik sistemiyle görsel modifikasyona önem verenlere hitap ediyor. Yılların eskitemediği ve her geçen gün farklı halleriyle sayfalarımıza konuk olmaya devam ettiği bir diğer Japon kardeşliğiyse performanslarıyla dudak uçuklatan Honda Civic’ler. İzmir’in en hızlı ve en başarılı atmosferik örneklerinden birisi olan Honda Civic VTI, turbo olmadan asfaltı kazımayı başarıyor. Bursa’nın önemli araçlarından birisi olan Civic SI ise turbo beslemeyle küçük ama etkili olduğunu gözler önüne seriyor. Renault tutkunları için de bomba gibi bir otomobilimiz var. Orijinal Fransız olan Renault 11, Ege Turbo sayesinde muazzam bir performans sunuyor.
Dergimizi sadece mükemmel araçlar değil dolu dolu bir haber ve teknik içeriği de yer alıyor. Motor ve işletim sistemleri konusunda ülkemizin önemli adreslerinden birisi olan DR.ECU Özgün Güleç, bu sayımızda da charger sistemlerini kaleme aldı. Üstad Savaş Paşaoğlu ise motor hakkında merak ettiğiniz soruları cevaplayarak kafalardaki soru işaretlerini gideriyor. Dergimizde ilginizi çekecek önemli bir dosya daha bulunuyor. Honda’nın motor konusundaki uzmanlığının göstergesi olan VTEC motorlar, kodları ve kullanıldığı modellerle mercek altına alındı. Bunun yanı sıra VTEC’in temel işleyiş prensibi de okuyucularımıza hitap edecek bir konu. Türkiye’de hiçbir otomobil dergisinin yayımlamadığı ve henüz ülkemize tek tük ithal edilen bir otomobili sizler için test ettik. Mercedes C63 AMG, üstün motor performansıyla bizleri adeta büyüledi. Dergimizde motorsporları, tuneshop sayfaları, yeni gelişmeler ve haberler, Durex röportaj ve daha birçok konu bu özel sayıda sizleri bekliyor. Üstelik son sayılarda sık sık armağan ettiğimiz prezervatiflere bir yenisi eklenerek. Okuyucularımıza bu sayımızdaysa Durex prezervatif ve 4 farklı araçtan oluşan posteri hediye ediyoruz. Hediyeniz dergimizin iç sayfalarında yani Durex Röportaj’da sizleri bekliyor. Ülkece yaşanan ekonomik krize rağmen zam yapmayarak dergimizi yine 4.90 YTL’den satın alabilirsiniz. Tuning Türkiye tüm Türkiye’de 29 Kasım Cumartesi bayilerde olacak. Bu ve bir sonraki özel sayılarla gerçek modifiyeyi ve teknik bilgileri sektöre öncülük eden Tuning Türkiye’de bulacaksınız.
http://xs233.xs.to/xs233/08484/bmw_acilis622.jpg
http://xs233.xs.to/xs233/08484/beyaz_subaru_acilis942.jpg
http://xs233.xs.to/xs233/08484/subari_sti448.jpg
http://xs233.xs.to/xs233/08484/honda_vti478.jpg
http://xs233.xs.to/xs233/08484/honda_si714.jpg
http://xs233.xs.to/xs233/08484/hyundai934.jpg
http://xs233.xs.to/xs233/08484/flash335.jpg
http://xs233.xs.to/xs233/08484/amg_arka578.jpg
http://xs233.xs.to/xs233/08484/honda15626.jpg
yine çok güzel bir sayı hazırlamışsınız elinize sağlık
Low-Rider
27-11-2008, 15:06
yine çok güzel bir sayı
e30'un fotosu çok güzel olmuş , yabancı dergiye bakıyorum hissi verdi bana.
saner müftüoğlu
27-11-2008, 15:11
teşekkürler, amacımız yurt dışındaki dergileri kendi kültürümüzle birleştirmek.
Bu yolda az da olsa sizlere beğeni sunuyorsak bir sonraki sayılarda da bunun için çabamız artacak...
by_hayali
27-11-2008, 15:16
kapak çok hoş olmuş E30 zaten fena ötesi :) elinize sağlık
yine çok güzel bir sayı
e30'un fotosu çok güzel olmuş , yabancı dergiye bakıyorum hissi verdi bana.
+1
guzel sayi almak lazim. :) ellerinize saglik :)
ooo çok güzel bir sayı yine :)
İşte en beğendim Subaru
Dayı'ya burdanda maaşallah
kendi arabam var die sölemıorum ama bu ayrı güzel olcakmiş canım besbelli:)
elinize sağlık yine bomba bi sayı olmuş
benim arabayada harcadığınız zaman için de ayrıca tüm tuning türkiye çalışanlarına teşekkürlerimi bi borç sayıyorum
teşekkürler tunıng türkiye
sulhi ağzını kenarını sil hahahahahah :)
başarılı tebrik herkese
sanercim kutlarım gene çok güzel bir sayı olmuş e30 olsunda çamurdan olsun :D
saner müftüoğlu
27-11-2008, 15:27
Özellikle Sulhi'ye ve ayrım yapmadan dergimize katkıda bulunan herkese
teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Hep söylediğim gibi sizler ve
bizler sayesinde bu hale gelen bir dergi. Zamanla taşları yerine daha sağlam oturtacağımıza eminim. Sulhicim beni kırmayıp yaklaşık 3 ay gibi bir süre
bekledin. Biliyorum aracına harcadığın emekleri. Yakınen konuşmamızla da
biliyorum, ne süreçlerden geçti o Impreza. Bu sadece açılış pozu asıl güzel
kareler dergi sayfalarında.
Tork Garaj'a da araçlarından ve yakın ilgisinden dolayı teşekkürler. Ve tabi ki bizler gibi emeği olan garajlarımız ve ilgisini eksik etmeyen okuyucularımız ve sizler...Bütünlüğün
en güzel yansıması bu dergi...
sulhi ağzını kenarını sil hahahahahah :)
başarılı tebrik herkese
şampnya patlatasım geldi vaLLa:D
rica ederim abi şükür beklediğimize deydi...asıl ben teşekkür ederim...
Sulhının araba kapak olmamısya dıyecek soz bulamıyorum...
sulhinin araba aleme kapak olmuş dergiye gerenk yok :D
yazık etmişsiniz sulinin arabaya yazık o kadar emeğine sulhii
DogukanB
27-11-2008, 15:37
E30 Turbo çok güzel.
Bordo amg fena.
Dayının sti favorimiz.
Carbonium gc8 efsane zaten.
Gerçekten çok güzel bir sayı olmuş elinize sağlık. Torktaki diğer araçlarıda diğer sayılarda görmek istiyoruz.:p
Emeğinize sağlık.
saner müftüoğlu
27-11-2008, 15:40
Sulhının araba kapak olmamısya dıyecek soz bulamıyorum...
bu dergiyi 1'den 71'ci sayıya kadar yani başından sonuna kadar beğenmeyip iğneleyen baltalayan birisin Selçuk. Bu bizim tercihimiz. Her kapakta her sayıda illa ki bir olumsuz bakış açın var. Tamam eleştirini kabul ederim, ama bunu her sayıda yaparsan bir yerden sonra benim için önemsiz olur. Ne Sulhi'yle sorunumuz vardır ne de başka araç sahipleriyle. BMW'nin M3'ünün az oluşu ve zar zor o güce ulaşmış olmasını istersen Savaş Paşaoğlu'yla konuşabilirsin. Az bulunan öz bulunandır...
ulasstoprak
27-11-2008, 15:42
izmirden bi abimizin bombası ...:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Bu sayı kaçmaz demekden başka bişi geLmiyor akLıma...
kondom yerine oto kokusu verseniz :)
DogukanB
27-11-2008, 15:45
izmirden bi abimizin bombası ...:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Göründüğü gibi sade mi yoksa, şaka yapmayı sever mi?:heyoo::soru:
sulhinin dükkanda indirim var dergiyle gidene :)
saner müftüoğlu
27-11-2008, 15:45
onu da düşünüyoruz. İnşallah her sayıda bir promosyon olacak. prezervatif markaları da kendince rekabette olduğu için haliyle hepsi ürünlerini sunmak istiyor. Bu kez Durex dağıtıldı. İlerde araçlarınız için ürünler de verilecek..
sanerim bi dahaki kondom dağıtımında yardımcı olabilirim sana bana özelden yada msn den ulaş :D sana kendi ürünlerimizden göndereyim www.sey.com.tr
saner müftüoğlu
27-11-2008, 15:50
sanerim bi dahaki kondom dağıtımında yardımcı olabilirim sana bana özelden yada msn den ulaş :D sana kendi ürünlerimizden göndereyim www.sey.com.tr
Olabilir mustafa :) millet eczane yerine gazete bayisine gidiyor...Utanma sıkılma sona erdi diyolar valla....
sulhinin dükkanda indirim var dergiyle gidene :)
5 bira içene patates cipsi hediye:D
bu dergiyi 1'den 71'ci sayıya kadar yani başından sonuna kadar beğenmeyip iğneleyen baltalayan birisin Selçuk. Bu bizim tercihimiz. Her kapakta her sayıda illa ki bir olumsuz bakış açın var. Tamam eleştirini kabul ederim, ama bunu her sayıda yaparsan bir yerden sonra benim için önemsiz olur. Ne Sulhi'yle sorunumuz vardır ne de başka araç sahipleriyle. BMW'nin M3'ünün az oluşu ve zar zor o güce ulaşmış olmasını istersen Savaş Paşaoğlu'yla konuşabilirsin. Az bulunan öz bulunandır...
pardon?
sızın dergınızın konusuna ılk defa bı yorum yaptım bu saldırının amacı nedır?
unutmakı sen daha TUNINGTURKIYE yokken benım arabam NOSLU NINJA baslıgı altında korayın alfası ıle aynı sayıda kapak oldu ;) TRTUNING sempatısıne shaıp oldugum bır gercek bunu ınkar etmıyorum.TTye hıc bı yerde senın bahsettıgın sekıld ekaralama kampanyası yapmadım.sadece bu kapakta sulhının aracına haksızlık edılmıs benım gorusum bu. bunda sulhının yakın arkadasım olmasıda etkılıdır bılınmez.bmw ye kotu kaka demedım zaten ama sulhının aracı daha basarlı geldı bana benım dusuncem bu bunuda belırtınce bı dergının edıtoru olarak bana bu sekılde saldırman hıc hos deıl. madem bmw de senın acından essız bı araba kapak olacak kadar farkındamısın bılmıyorum ama 2 ay kapak yapacak arabayı 1 sayıda harcadın . ıkısınden bırı 1 ay bekleyıp gelecek sayıda kapak olabılırdı.
dıp not= en son onurla gorusmemızde cekmesı ıcın bı arabamız oldugunuda yuzune soylemıstımkı kendısıde bılıyor :icon_tup:
saygılar
saner müftüoğlu
27-11-2008, 15:58
pardon?
sızın dergınızın konusuna ılk defa bı yorum yaptım bu saldırının amacı nedır?
unutmakı sen daha TUNINGTURKIYE yokken benım arabam NOSLU NINJA baslıgı altında korayın alfası ıle aynı sayıda kapak oldu ;) TRTUNING sempatısıne shaıp oldugum bır gercek bunu ınkar etmıyorum.TTye hıc bı yerde senın bahsettıgın sekıld ekaralama kampanyası yapmadım.sadece bu kapakta sulhının aracına haksızlık edılmıs benım gorusum bu. bunda sulhının yakın arkadasım olmasıda etkılıdır bılınmez.bmw ye kotu kaka demedım zaten ama sulhının aracı daha basarlı geldı bana benım dusuncem bu bunuda belırtınce bı dergının edıtoru olarak bana bu sekılde saldırman hıc hos deıl. madem bmw de senın acından essız bı araba kapak olacak kadar farkındamısın bılmıyorum ama 2 ay kapak yapacak arabayı 1 sayıda harcadın . ıkısınden bırı 1 ay bekleyıp gelecek sayıda kapak olabılırdı.
dıp not= en son onurla gorusmemızde cekmesı ıcın bı arabamız oldugunuda yuzune soylemıstımkı kendısıde bılıyor :icon_tup:
saygılar
Bir kere ben sana saldırmadım. Sadece senın her sayıda bır yorumun var. Agzınla soyledıgın gıbı farklı bır dergı sempatın var. Olabılır herkesın herseyı sevmesı begenmesı kısısel tercıhı. Buna bır sey soylemıyorum. Fakat senın bızım hakkımızdakı bakıs acın demek kı benı rahatsız etmıs. Saldırıdan zıyade senın bu sekılde yazman hosnut degıl. Bu kadar kapaklık aracı bır sayıda zıyan etmem benım tercıhım. Demek kı her sayı ıcın hıt araclarım var. ;) Senın aracın bızım dergıde asla cıkmadı. Ben 2003den berı bu dergıdeyım. Bahsettıgın ve senın bıldıgın herseyı bende basından berı takıp edıyorum. Sulhi senın gıbı benım de arkadasım. bır sorun olursa bunu Sulhi'yle çözerim. Yüzyüze arac ayarlamak icin söz verip sonra bu sayı olmamıs yazık olmuıs vs dıosan asıl saldırı senden gelıyor. Ben sadece canımı sıkan bu tarzından artık rahatsızım. Burası da bır forum ve dergının son sayısı hakkında haberler verılıyor. Mılletın gozu onunde ne sen bana laf at ne de ben dergımı savunayım... İstersen gelırsın ofısımıze bır cayımızı icer, yemegımızı yersın efendıce konusuruz...
Saygılar
5 bira içene patates cipsi hediye:D
Elma dilimse geliyorum Kanka :D
güzel sayı olmuş...ellerinize emeklerinize sağlık...yine kalite kokuyor.....her sayınızı merakla bekler olduk :)
Bir kere ben sana saldırmadım. Sadece senın her sayıda bır yorumun var. Agzınla soyledıgın gıbı farklı bır dergı sempatın var. Olabılır herkesın herseyı sevmesı begenmesı kısısel tercıhı. Buna bır sey soylemıyorum. Fakat senın bızım hakkımızdakı bakıs acın demek kı benı rahatsız etmıs. Saldırıdan zıyade senın bu sekılde yazman hosnut degıl. Bu kadar kapaklık aracı bır sayıda zıyan etmem benım tercıhım. Demek kı her sayı ıcın hıt araclarım var. ;) Senın aracın bızım dergıde asla cıkmadı. Ben 2003den berı bu dergıdeyım. Bahsettıgın ve senın bıldıgın herseyı bende basından berı takıp edıyorum. Sulhi senın gıbı benım de arkadasım. bır sorun olursa bunu Sulhi'yle çözerim. Yüzyüze arac ayarlamak icin söz verip sonra bu sayı olmamıs yazık olmuıs vs dıosan asıl saldırı senden gelıyor. Ben sadece canımı sıkan bu tarzından artık rahatsızım. Burası da bır forum ve dergının son sayısı hakkında haberler verılıyor. Mılletın gozu onunde ne sen bana laf at ne de ben dergımı savunayım... İstersen gelırsın ofısımıze bır cayımızı icer, yemegımızı yersın efendıce konusuruz...
Saygılar
soylermısın baska hanı konun uzda yoprum yaptım? yaptımda sen begenmedınde nasıl bana cvp yazmadın? ben yorumda bulunmuyorum dergınızle alakalı bunda adım gıbı emınım. benım aracım tunıng turkıyede cıkmadıysa ya ben hayal gordum yada sen dergının baslangıcındanm ıtıbaren olan sayıları bılmıyorsun.tekrar soyluyorum karalamak gıbı bır amacım olsaydı suan TR de tek olan kendı hazırladıgımız bır aracın cekılmesı ıcın onura soylemezdım
saygılar
İstersen gelırsın ofısımıze bır cayımızı icer, yemegımızı yersın efendıce konusuruz...
Saygılar
ya kapı bir komşu sayılırız bi kere bana demedin bunu :D alacağın olsun :D
Elinize sağlık güzel bi sayıya benziyor ... Gönül isterdi Sulhi kapakta olsun ( yanlış anlamayın sadece tanıdık olduğu için söledim :) ) ama açıklamayı yapmışınız M3 gerçekten çok güzelmiş . Tüm araç sahiplerine kazasız belasız ...
akşam gelen kimler sulhiye ben daha dergi bulamadım ama idare eder artık her zaman bu fırsat yakalanmaz arkadaşlar akşam kurtlar vadiside var ..:D
güzel alırız durexte var :D
akşam gelen kimler sulhiye ben daha dergi bulamadım ama idare eder artık her zaman bu fırsat yakalanmaz arkadaşlar akşam kurtlar vadiside var ..:D
Gece 23'den sonra gelirim :D Beyaz Delsol'u Kırmızı Crx'in yanına çekerim ;) şimdi hatırlarsın sen beni :D
saner müftüoğlu
27-11-2008, 16:14
soylermısın baska hanı konun uzda yoprum yaptım? yaptımda sen begenmedınde nasıl bana cvp yazmadın? ben yorumda bulunmuyorum dergınızle alakalı bunda adım gıbı emınım. benım aracım tunıng turkıyede cıkmadıysa ya ben hayal gordum yada sen dergının baslangıcındanm ıtıbaren olan sayıları bılmıyorsun.tekrar soyluyorum karalamak gıbı bır amacım olsaydı suan TR de tek olan kendı hazırladıgımız bır aracın cekılmesı ıcın onura soylemezdım
saygılar
Başka konumuz veya başka dergimiz. Ben sadece artık bu yorumunu kaldıramadım. Çünkü az once de dedım 1-2-3 dedım eleştiridir, okur gözüyle bakış açısıdır. Tamam ama bu sayıda da olumsuz bır yorum cıktı senden. Ateş olmayan yerden duman cıkmaz mısalı...Ben açıkcası 2003 mart ayından beri buradayım. Otohaber'den bu dergiye gectıgımden beri senın araçlarını hatırlamıyorum. Koray'ın Alfası diğer dergide çıktı. Arsıvıme baktım bulamadım senı. Ben yanlıs bılıyorsam cıktıgın kapağı koyarsan sevınırım. Karalama kampanyası yapmıyorsun ama dostca eleştirilerin degıl bunlar Selçuk. Eleştirinin ölçüsünü az cok çözme kabiliyetim var şükür ki. ;) Ben ne sana bugune kadar eleştiri yapma die bır sey soyledım ne de sen bıze ters gıdıosun dedım.
Her neyse her sayıda üyelerin önünde yazılanlara cevap vermek, sanki biz hiç bir şeyi kaldıramıyoruz izlenimi sunmak da beni rahatsız ediyor. Eleştiriye açığız elbete.
Ben ve emekçi arkadaşlarım bir sayı hazırladık. Afiyetle okumak size kalıyor. ;)
onurdemir
27-11-2008, 16:15
Selçuk bence konuyu daha fazla uzatma ne dersin? Hepimiz bu camia içindeyiz. Sürekli aynı organizasyonlarda bir araya geliyoruz. Sulhi 'Aaaa aracım tek başına kapak olmamış' demiyecek kadar olgun biri. Bu kapak sevdasını da zaten anlamış değilim. İnsanlar kapaktaki fotoğrafa mı bakarlar yoksa içindeki yazılara, içindeki fotoğraflara, içindeki konulara mı? Sulhi'ye 6 sayfa yer, kapakta yer alması ve poster olmasını sağladık. Yazısını bizzat sabahın 4ünde ben yazdım. 3 saat sürdü. Düzelttim, sildim, baştan yazdım. Özen gösterdim... Neden? Çünkü hem çok iyi bir araç hem de Performance Shop'un, Fedai ustanın ve Özgünün büyük emek harcadığı bir araç. Keza Sulhi de bu araç hazırlanırken en büyük eforu, masraf sergileyen kişi. Kapak konusunu bu kadar dert etmeyin dostlar, asıl güzel olan derginin içinde. Selçukcum seninle de ***** araçla ilgili konuşmuştuk. Telefonun halen bende yok. Özel mesaj yoluyla yazabilirsen iletişime geçebiliriz. Şu an şehir dışındayım ama İstanbul'a gelince görüşürüz. Konu içinde de tartışma olmayacağını düşünüyorum. Dergiyi eline alınca beğeneceğinede eminim Selçuk.
Selçuk bence konuyu daha fazla uzatma ne dersin? Hepimiz bu camia içindeyiz. Sürekli aynı organizasyonlarda bir araya geliyoruz. Sulhi 'Aaaa aracım tek başına kapak olmamış' demiyecek kadar olgun biri. Bu kapak sevdasını da zaten anlamış değilim. İnsanlar kapaktaki fotoğrafa mı bakarlar yoksa içindeki yazılara, içindeki fotoğraflara, içindeki konulara mı? Sulhi'ye 6 sayfa yer, kapakta yer alması ve poster olmasını sağladık. Yazısını bizzat sabahın 4ünde ben yazdım. 3 saat sürdü. Düzelttim, sildim, baştan yazdım. Özen gösterdim... Neden? Çünkü hem çok iyi bir araç hem de Performance Shop'un, Fedai ustanın ve Özgünün büyük emek harcadığı bir araç. Keza Sulhi de bu araç hazırlanırken en büyük eforu, masraf sergileyen kişi. Kapak konusunu bu kadar dert etmeyin dostlar, asıl güzel olan derginin içinde. Selçukcum seninle de ***** araçla ilgili konuşmuştuk. Telefonun halen bende yok. Özel mesaj yoluyla yazabilirsen iletişime geçebiliriz. Şu an şehir dışındayım ama İstanbul'a gelince görüşürüz. Konu içinde de tartışma olmayacağını düşünüyorum. Dergiyi eline alınca beğeneceğinede eminim Selçuk.
onurcum tartısma dıye bırsey yok baskası aynı seyı yazsaydı bu kadar tepkı cekmezdı sanırım benım kadar :)
gercı ben alıstım cogu zaman ıyı nıyetle yazsamda yanlıs anlasılıyorum zaten :D
saner benım aracım Tuning Türkiyede cıktı,aksama eve gecınce kapak resmını ekleyecegım merak etme.
Low-Rider
27-11-2008, 16:22
Benimde hatırladığım selçuğun civic'i body-kit'li falandı o zaman 156 ile birlikte çıkmıştı tuning turkiye'de.
ya selçuk senin araba çıktığında kağıt icat edilmişmiydi yoksa taş plakalaramı yazılıyodu :D :D
Benimde hatırladığım selçuğun civic'i body-kit'li falandı o zaman 156 ile birlikte çıkmıştı tuning turkiye'de.
aynen kardesım. akasama eve gecınce eklıyecegım kapagı.
saner müftüoğlu
27-11-2008, 16:27
anladım Selçuk. Peki hangi sayıydı. Veya hangi yıldı...Onumde dergılerın oldugu DVD'ler var da..
işte fotolar:D:D
http://i33.photobucket.com/albums/d84/clioGS/IMG_2261.jpg
http://i33.photobucket.com/albums/d84/clioGS/IMG_2260.jpg
işte fotolar:D:D
http://i33.photobucket.com/albums/d84/clioGS/IMG_2261.jpg
http://i33.photobucket.com/albums/d84/clioGS/IMG_2260.jpg
tesekkurler kanka kapagıda cekermısın :)
buyur
http://i33.photobucket.com/albums/d84/clioGS/IMG_2262.jpg
buyur
http://i33.photobucket.com/albums/d84/clioGS/IMG_2262.jpg
tesekkur ettım kardesım :icon_tup::cool:
saner müftüoğlu
27-11-2008, 16:35
Tamam şimdi anlaştık. Bu sayı bizim ekibimizinden önceki devir. Sempati duyduğun derginin ekibi hazırlamıştı o sayıyı. Doğrudur. Bizde baya önceki. Ben zaten az önce de demiştim. Bizim dergiye başladığımızdan itibaren çıkmadın hiç...
Tamam şimdi anlaştık. Bu sayı bizim ekibimizinden önceki devir. Sempati duyduğun derginin ekibi hazırlamıştı o sayıyı. Doğrudur. Bizde baya önceki. Ben zaten az önce de demiştim. Bizim dergiye başladığımızdan itibaren çıkmadın hiç...
1 . sayıdan ıtıbaren demıstın :) dergı sanırım ekıp degıstıkten sonra sayılar sıfırdan baslamıstır. sonuc olarak acılısı TUNINGTURKIYE ıle yaptım :) PC CAR,ıkı kere OTOHABER Tunıng,TRTUNING :)
saner müftüoğlu
27-11-2008, 16:37
Bu arada senın arabada Koray'ın Alfasından daha iyiymiş. Nasıl seni de küçük vermişler anlamadım..Arac baya ıddıalıymıs o zamanlar cunku...Bu arada bir dipnot senın aracı hatırlayamam cok dogal hem cok eskı zaman sayısı hem de araban sımdıkınden cok farklı duruyor....
Bu arada senın arabada Koray'ın Alfasından daha iyiymiş. Nasıl seni de küçük vermişler anlamadım..Arac baya ıddıalıymıs o zamanlar cunku...Bu arada bir dipnot senın aracı hatırlayamam cok dogal hem cok eskı zaman sayısı hem de araban sımdıkınden cok farklı duruyor....
apacı duruyo ya farklı olması o :D para verseler yapmam suan :D
saner müftüoğlu
27-11-2008, 16:38
1 . sayıdan ıtıbaren demıstın :) dergı sanırım ekıp degıstıkten sonra sayılar sıfırdan baslamıstır. sonuc olarak acılısı TUNINGTURKIYE ıle yaptım :) PC CAR,ıkı kere OTOHABER Tunıng,TRTUNING :)
Doğrusu bız Nısan ayından ıtıbaren bıle yenı devir dıyoruz. Eskı yenı ekıp dememız cok doğal. Oncekı ekıbın ıslerı maalesef kendı emeğimiz saymadıgımız ıcın sadece dergının adıdır ona saygı duyuyoruz....
BrakeHorsePower
27-11-2008, 17:01
tebrikler tuning türkiye ekibi 10numara bi sayı daha çıkmış e30 süper, impolar süperrr:D
dergiye kapak veya çıkan olupda nazara gelmeyen araba görmedim:)
Maşallah Tüm Araçlara.
Oba subarular can yakıyor maşallah :)
MUGENPOWE®
27-11-2008, 17:19
sulhı sende bı carbon ayna tak be kardesım :D
sulhı sende bı carbon ayna tak be kardesım :D
yaw taktım calmaya kalktılar bide hiç bişey gözukmuyo ya uyuz oldum bende söktum sora..
aman aman aman bu sayı kaçmazzz :)
bmw çok güzel ve özel bi araç
kankamın araç bambaşka zaten sanat eseri gibi maşallah:)
dayı nın araça diycek bi söz bulamıyorum inşallah böle görünüme bende sokucam cok sleeper :):icon_tup:
bakındım bgnde göremedim ctsi gelsin alalım hemen :)
kondom lazım olduğunda gelmez lazım diilken gelir şans bendeki de:)
mechanıcer
27-11-2008, 18:35
İşte en beğendim Subaru
Dayı'ya burdanda maaşallah
guzel sayıya benızıyor emegınıze saglık,bu subaru on taraf ılgınc geldı ama jantlara asık oldum :)
Süper bir sayı oldu, ellerinize sağlık arkadaşlar:icon_tup:
onur guzel sayi olmus elinize saglik.
kapak olsa ne oluyor olmasa ne oluyor abi. sonuc olarak yine kapak:) ayrica hani kapakta alalade siradan bir araba olsa sa sulhinin araba veya bizim araba kucuk kapak olsa belki hata olabilir ama kapakta hakkaten cok yakisikli uc tane araba buyuk resim olarakta essiz bir e30 m3 var.
bence cok iyi olmus kapak.
1.5R spec:)
dayimin arabanin speclerine,
cosworth 278 camler
cosworth ultra high rev dual spring
sti wrc kevlar timing belt
cosworth titanium retainerlarida ekliyebiliriz. resimleri cektigimiz zaman yoktu uzerinde;)
egeturbo
27-11-2008, 22:41
ben nerdeyiiiiim hani beeen :S
onur guzel sayi olmus elinize saglik.
kapak olsa ne oluyor olmasa ne oluyor abi. sonuc olarak yine kapak:) ayrica hani kapakta alalade siradan bir araba olsa sa sulhinin araba veya bizim araba kucuk kapak olsa belki hata olabilir ama kapakta hakkaten cok yakisikli uc tane araba buyuk resim olarakta essiz bir e30 m3 var.
bence cok iyi olmus kapak.
1.5R spec:)
dayimin arabanin speclerine,
cosworth 278 camler
cosworth ultra high rev dual spring
sti wrc kevlar timing belt
cosworth titanium retainerlarida ekliyebiliriz. resimleri cektigimiz zaman yoktu uzerinde;)
hehhehe :):heyoo:
Güzel sayı, ellerinize saglık :)
egeturbo
27-11-2008, 22:51
agaaa ben nerdeiiim :S
GüzeL bir sayi oLmuş harbi kaçmaz.
SuLhi abinin car cok sexy cıkmiş :D Eniştenin fx de çıkmiş :D
nitrO_Oxide
27-11-2008, 23:37
guzel bi sayıya benziyor :)
sulhi abi yeni jantlarla gercekten nokta olmus masallah :)
çok şakacıdır kendisi:);)
TAM35GNY
28-11-2008, 01:03
Ellerinize saglik arkadaslar... Izmirin medari iftarlari gercekten cok gurur verici... Diger araclara da diyecek soz yok zaten kaliteli bir sati olmus yine ..
Sulhi araban 10 numara masallah saner seninde eline sağlık 10 numara sayı olmuş
ulasstoprak
28-11-2008, 12:28
slepper dielim 204 hp yere verdigi die duymuştum (atmosferik)
makina saglam :)
çok gzl. bir sayı olmuş tebrikler.
tuner faruk
28-11-2008, 12:58
ellerinize sağlık biran önce gelsede incelesem diye bekliyoum walla:)
Harika gorunuyor elinize saglik.. ;) Kacirilmamasi gereken bir sayi..
Istilldo
28-11-2008, 17:06
e30a aşık oldum :)
yine güzel bi sayı olmuş tebrikler
yıne guzel sayıya benzıyo...Sulhı'nın carbonıum makına bombaaa!!! :) tekrar masallah...
@ Saner; hedıyenın cesıtlerı varmı? secebılıyomuyuz? yoksa askerı usuL tek tıp mı???
güzel bi sayı yarın alırım
HondatugraL
28-11-2008, 21:36
cılllooop bunud aalıcam ala ala yer kalamdı ewde :D
C0upe number 1 yaa görüntü 0larak teeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Hızlı_Fransız
28-11-2008, 23:49
Renault tutkunları için de bomba gibi bir otomobilimiz var. Orijinal Fransız olan Renault 11, Ege Turbo sayesinde muazzam bir performans sunuyor.
EGE turbo ???? :heyoo::heyoo::heyoo: Bu yanlış oldu işte....
egeturbo
28-11-2008, 23:55
Evet Motor konusunda ilke abiler topladı Turboyu ben hazırladımm
emresener
29-11-2008, 00:00
RC tune köşesinde kim var ???
Bu sayı Güzel olmuş gerçekten....
saner müftüoğlu
29-11-2008, 01:27
Evet Motor konusunda ilke abiler topladı Turboyu ben hazırladımm
ben Arda yaptı dıe bılıorm. Mazisini pek bılmedıgım ıcın tam dogrusunu duzeltırsıniz. Emeklerı ve hakları yemeyelım ;)
onurdemir
29-11-2008, 13:17
EGE turbo ???? :heyoo::heyoo::heyoo: Bu yanlış oldu işte....
İlke merak etmeyin. Yazıyı ben yazdım ve Ömer'in söyledikleri aynen geçerli oldu. Görünce anlayacaksınız zaten. Ege Turbo sadece turbo işleminde devreye girdi. Diğerleri Mirage motorsports imzalı ;)
onurdemir
29-11-2008, 13:18
RC tune köşesinde kim var ???
Bu sayı Güzel olmuş gerçekten....
RC Tune bölümünde bu ay Nissan Silvia Top Secret bulunuyor :)
Emeği geçenlerin ellerine sağlık, :icon_tup:
Hızlı_Fransız
29-11-2008, 15:20
İlke merak etmeyin. Yazıyı ben yazdım ve Ömer'in söyledikleri aynen geçerli oldu. Görünce anlayacaksınız zaten. Ege Turbo sadece turbo işleminde devreye girdi. Diğerleri Mirage motorsports imzalı ;)
Teşekürler onur abi şimdiden...
egeturbo
29-11-2008, 15:22
Helal olsun Onur abi dediğini yaptın ;) Ama benim turbo işi ne oldu :D hani ufak kırmızı 2 tekerlekli :D:D
egeturbo
29-11-2008, 15:23
ben Arda yaptı dıe bılıorm. Mazisini pek bılmedıgım ıcın tam dogrusunu duzeltırsıniz. Emeklerı ve hakları yemeyelım ;)
yok saner abi turbo birtek benden motoru v.s yürüyen aksam gibi bütün işlemleri ilke abiler yaptı
yok saner abi turbo birtek benden motoru v.s yürüyen aksam gibi bütün işlemleri ilke abiler yaptı
bu araba paşaoğlunda yapılmadımı peki ben ordan gördüm bu arabayı ama..
Cok guzel bir dergi hazirlamissiniz elinize saglik.. Fotograflar, yazilar hepsi cok iyi.. Yalniz posterler cok kucuk kalmis.. Ama fiyatinizin uygunlugu sayesinde goz ardi edilebilir tabi..
egeturbo
29-11-2008, 17:00
Sulhi abi renault 11 turbomu
Tholl-ga
29-11-2008, 17:21
sülüü çekimlerde özgünle plakaları yer deiştirseydiniz hahahhaha
Hızlı_Fransız
29-11-2008, 23:05
eveliyatında istanbulda iken paşaoğlu nu görmüş bir araba.İzmire adım attıgında araba harabe boyasında alt takımına kadar. 2 kere sıfır motor yaptık alt takımda salıncaklardan rotillere fişeklere kadar hepsi yenilendi.Yeniden komple boya yapıldı vs vs video atıcam orda aşama aşama görebilirsiniz....
http://www.youtube.com/watch?v=DovF6xzfrrs
Sulhımın arabası zaten sahane..e30 ve AMG de son nokta olmuş.Başarılı bir kapanış olmuş bu yıl için...
sosyal sorumluluk acisindan dunya aids gunu hatirlatilmis, otomobiller ozenle secilmis;
fakat hala yazim hatalari mevcut..
not: dergisinden durex cikmayan var mi?
sosyal sorumluluk acisindan dunya aids gunu hatirlatilmis, otomobiller ozenle secilmis;
fakat hala yazim hatalari mevcut..
not: dergisinden durex cikmayan var mi?
tek sevmediğim yanı durex cok sacma hani birisi veya birileri gidipte kız arkadasına veya atıyorum yurt dısından biri ailesinden birine dergiyi aldıramaz cekınır..porno dergisi deilki condom olsun araba dergisi bu...
ya benim dergideki condom patlamış :D sayfalar ıslak ıslak pek hoş değildi :D
saner müftüoğlu
30-11-2008, 20:57
tek sevmediğim yanı durex cok sacma hani birisi veya birileri gidipte kız arkadasına veya atıyorum yurt dısından biri ailesinden birine dergiyi aldıramaz cekınır..porno dergisi deilki condom olsun araba dergisi bu...
benım hıc bı kız arkadasım hazırladıgım dergıyı elıne alıp da adam gıbı ıncelemedı açıkçası :D kaldı ki ıcınden cıkanı gorsun. Porno degıl elbette ama erkek dergısıyız sonuc olarak. Her zaman boyledır Sulhicim.. Kadın-otomobil-müzik ve sinema bu dörtlü hayatımızda onemlı yer kaplamıyor mu? Zaman ıcerısınde farklı promosyonlar da olacak. Ama malumunuz ekonomık krız sebebıyle bızler de tedbır olarak bırcok seyden kesmek zorundayız. toplantılarımızda onurla benım aklımıza gelıpte sızler ıcın neler versek dedıgımız anlarda oyle seyler cıkıyor ki ahhh diyip sonra susuyoruz.
Bu arada dergının ıcınden promosyonun cıkmamıs olması ılgınctır. Normalde bu kez yapıstırarak sayfalara verdık. demek kı onlarada care bulunmus :confused:
Low-Rider
30-11-2008, 20:59
ya benim dergideki condom patlamış :D sayfalar ıslak ıslak pek hoş değildi :D
geçen ay ki sayıda aynı sorunu bende yaşadım
en azından kullanılmamış olması sevindirici :D :D :D
Low-Rider
30-11-2008, 21:23
ahahaha :D
saner müftüoğlu
30-11-2008, 23:50
en azından kullanılmamış olması sevindirici :D :D :D
Yay-sat test etmiyoruz demişti ama bilemiyorum tabi:D günahı boynuna:D:D
güzel bir sayı olmuş. bende ki dergide de condomun paketi malesef patlamış. biraz kötü olmuş.
saner müftüoğlu
01-12-2008, 19:32
bu durum dergilerin basımdan sonra paketlemede ve bayilere dağıtım için kamyonlara yüklenmesi esnasında oluşuyor olabilir. Umarım sayfalarda herhangi bir sıkıntı yoktur. Okunmayacak durumdakileri bize gönderirseniz yenisini adresinize gönderebilirim...
Blackbird
02-12-2008, 08:32
Çok saglam sayı olmuş tebrikler.
Bendeki condomda patlak çıktı çocugun nafakasını karşılayacakmısınız :D
onurdemir
02-12-2008, 09:36
Çok saglam sayı olmuş tebrikler.
Bendeki condomda patlak çıktı çocugun nafakasını karşılayacakmısınız :D
Güzel espiri :D Prezervatifleri patlak çıkan arkadaşlar bana özel mesaj yoluyla adres, telefon ve tam isim soyadlarını gönderebilirler mi acaba?
condom ile porno ilişkisi 70 milyonluk nüfusun açıklaması gibi olmuş :)
arkadaşlar lütfen olaya bu şekilde yaklaşmayın, condom dünyadaki tek cinsel hastalıklardan korunma yöntemidir, ayrıca en ucuz yollu gebelik önleyicidir. bunları tabu olarak gördüğünüz sürece ülke nüfusu 100 milyonuda da bulur, aids vb. hastalıkların sayısıda artar. condom porno değildir, tuning turkiyeyi bu davranışından ötürü tebrik ediyorum ben, her ne kadar maddi açıdan yapıyor olsalar bile farkında olmadan sosyal sorumlulukta yapmış oluyorlar :)
saner müftüoğlu
02-12-2008, 11:01
Teşekkür ederim yaklaşımına. Sosyal açıdan verdiğimiz önem tirajdan daha önemli durumda. Kondomla satışlarımızın artmasını elbette beklemiyoruz. Sadece almış olduğunuz dergiyle beraber ufakta olsa bir armağan çıkmasını düşünüyoruz. Ayrıca bir başka sitede bir üyenin yorumu da gözüme takıldı. Benzinciler OMO verdiği an kimse herhangi bir şekilde eleştiride bulunmuyor. Hiç birimiz o OMO'yu alıp da çamaşır yıkamadık, ama bu Durexler belki birimizin işine yarayabilir. Orası size kalmış :)
yazılan tüm yazılar yanlıs : ) Aracı AS PERFORMANS istemihan acar hazırladı.. Göztepe oto sanayi de amerikancı gürkan tarafınca kaporta boyası roll cage si özenle tamamlandı.. PASAOGLU nda karburator ıvır zıvır ayarları yapıldı..
ayrıca durex olayıda iyi olmus. kutu almaktan kurtardınız :D TNX.
Shadow_Dancer
02-12-2008, 11:58
Subarular yıkmış....
Sulhi kardeşimize bin kere maşallah en güzel GC'lerden
tuner faruk
02-12-2008, 13:09
süper bi sayı m3 posterini keşke en sondaki foto yapsaydınız o daha güsel duruyodu sanki
Benimkide patlak cıktı:)
Hızlı_Fransız
02-12-2008, 13:19
yazılan tüm yazılan yanlıs : ) Aracı AS PERFORMANS istemihan acar hazırladı.. Göztepe oto sanayi de amerikancı gürkan tarafınca kaporta boyası roll cage si özenle tamamlandı.. PASAOGLU nda karburator ıvır zıvır ayarları yapıldı..
kasasını zaten biz ellemedik biz komple boya va çürüyen kısımları elden gecirdik... Senden geldiginde arabanı cuf lamaya mecali yoktu evin garajında biz o arabaya iki kere motor yaptık yapana kadarda akla karayı seçtik motoru açtımızıda psitonlar 0.2-0.3 arasışişikti hepsimi evet hepsi buji yaglayıp duruyodu sürekli araba hiç hoş degildi araba ile iki kere gaz verp sıkıştırmaya gelmiyodu hareret hmen tavan yapıyodu....
http://pic1.resimupload.com/r5/thumb_275366887.jpg (www.resimupload.com/ds275366887_ome®(651).html)
http://pic1.resimupload.com/r6/thumb_978727787.jpg (www.resimupload.com/ds978727787_ome®(656).html)
http://pic1.resimupload.com/r8/thumb_311756243.jpg (www.resimupload.com/ds311756243_Foto(34).html)
onurdemir
02-12-2008, 14:04
yazılan tüm yazılan yanlıs : ) Aracı AS PERFORMANS istemihan acar hazırladı.. Göztepe oto sanayi de amerikancı gürkan tarafınca kaporta boyası roll cage si özenle tamamlandı.. PASAOGLU nda karburator ıvır zıvır ayarları yapıldı..
Bize araç sahibi tarafından söylenenler böyleydi. Bizde öyle yazdık. Sonuç olarak Türkiye'deki araçların hepsini ilk yapıldığı aşamadan itibaren takip etmemize imkan yok. Yinede bilgilendirmeniz için teşekkürler. İlke'nin büyük emeği olduğunu düşünüyorum araç üzerinde. Şöyle ufak bir deneme de yaptık gayet güzel gidiyor araç.
Hızlı_Fransız
02-12-2008, 14:42
ben araç sahibiyim (Ömer);
fotolar ve açıklamalarda herşey ortada biz aracı herhangi bi yere ayara götürmedik, evet roll cage kısmı biraz yanlış olmuş ben aracı aldığımda vardı roll cage'ler..
fakat üzüldüğüm nokta coşkun abi'nin bizim araca 2 kez motor yaptığımızı bildiği halde aracın başka garajlarda hazırlandığını söylemesi...
biz bu aracı tabiri cahizse bi tarafımızda ter akarak bu hale getirdik, dergide de fotosu var yaklaşık 1.56 bar peak vuruyo araç, şu imkanlar çerçevesinde bu aracı bu hale getirmek bile bizim için mükemmel bi sonuç,
kim ne derse desin biz yaptığımız işten memnunuz ve başardığımızın farkındayız,
ben onur abiyle konuşurken söylemiştim, bu konuşulanlar dergide yayınlandığında buna laf yapacak çok kişi olacak demiştim...
saygılarımla
Ömer VURAN...
saner müftüoğlu
02-12-2008, 19:29
Yok cnm kimsenin araca bir söz söylediği yok 41 kere maşallah. Kendi bütçenizle bir araç hazırlamışsınız veya hazır aracı alıp uzerınde degısıklıklerle ayakta tutmussunuz. Önemlı olan bu zaten. Vay be demek İstemi haa.. :)) her sabah uyandığımda bizim evin onunden gazlayarak gecen turbo 11 bu araçmış..:)) bilsem en basından yazardım...İstemi hala askerdemi ???
kasasını zaten biz ellemedik biz komple boya va çürüyen kısımları elden gecirdik... Senden geldiginde arabanı cuf lamaya mecali yoktu evin garajında biz o arabaya iki kere motor yaptık yapana kadarda akla karayı seçtik motoru açtımızıda psitonlar 0.2-0.3 arasışişikti hepsimi evet hepsi buji yaglayıp duruyodu sürekli araba hiç hoş degildi araba ile iki kere gaz verp sıkıştırmaya gelmiyodu hareret hmen tavan yapıyodu....
http://pic1.resimupload.com/r5/thumb_275366887.jpg (www.resimupload.com/ds275366887_ome®(651).html)
http://pic1.resimupload.com/r6/thumb_978727787.jpg (www.resimupload.com/ds978727787_ome®(656).html)
http://pic1.resimupload.com/r8/thumb_311756243.jpg (www.resimupload.com/ds311756243_Foto(34).html)
moruk roll cage ve elektronik ekipmanlar biz tarafından takıldı denmiş. densin no problem bende emek harcamadım, harcanmısını satın aldım.. 4 senedir kırılmadı ömere denk gelmiş yapacak birsey yok.. birkere yapmıssın yapamamıssın kırılmıs ikinciyi yapmıssın buda bir emektir tabi ki.. Renault 11 turbo yürümeyen bir araba ztn ben satarken typer ı gecen bir arac bu diye satmadım. 130 hp die satmıstım.. :) he birde ONNO ustanın hazırlayıp sundugu tipoyuda ikitellide gecmisti.. bazı zamanlarda yurudugude görüldü :=) o arac sadece keyif aracı, yuruteyim dragda gazlayayım denilecek hacim e sahip değil. ama herseyden onemlisi Allah kaza bela vermesin hiçbirimize.. maşallah diyorum herzaman için..
Yok cnm kimsenin araca bir söz söylediği yok 41 kere maşallah. Kendi bütçenizle bir araç hazırlamışsınız veya hazır aracı alıp uzerınde degısıklıklerle ayakta tutmussunuz. Önemlı olan bu zaten. Vay be demek İstemi haa.. :)) her sabah uyandığımda bizim evin onunden gazlayarak gecen turbo 11 bu araçmış..:)) bilsem en basından yazardım...İstemi hala askerdemi ???
askerde : ) istemi ile behiç in arabası..kazadan önce gri idi araba..
egeturbo
03-12-2008, 07:47
Ckn abi bilirsin senle aramız iidir seni abim gibi severim.Sana saygısızlıkta etmek istemem .Ama senin buraya yazdıkların yıllar evelin muhabbetleri.Bu araba izmire geldiğinde garibimin yürücek hali yoktu.Bu motor indirildi bindirildi motor yapıldı.Sen paşalar gibi paranı cebine koduğunda aracını sanayide kmprösör testi yaptırırken sıkıştırmanı ölçtürürken bu cocukların cepte para yoktu.Adamlar resmen kafayı yemiş garip garip icatlar yapmışlardı.Topladılar.Yürüttüler. Motorunu yürüyenini tek tek elden geçirdiler.Elektronik konusuna gelince zaten kaçtane elektronik özelliğini yaptınki bi turbo timer bi evc.Zaten ilke abi onları kaç defa söktü taktı.Bugun bi evc almakta ne var.Aracında turbo varken evc almayanı dövüyorlar.Roll cageye gelince o konuda bi sçzüm yok o arabada en sevdiğin nokta o ;) Ama bu araç senden alındıktan sonra ne işlemlere tutuldu.Neler neler yaptılar.Arada başarısızda oldulkar.Ama şimdi harbiden çok iyi gayette başarılı.Onur abide bindi turladılar .O zaten son noktamızı koymuş ;)
Bu yazdıklarımıda yanlış anlama seninde veya başkalarınında emeği geçmiştir sözümüz yok herzaman saygımız var emeği geçenlere.Seninde yaptıkların ortada .Seninlede her yüz yüze geldiğimizde başarını söylüyoruz.Ama bu cocukların bu arabada kim ne derse desin emeği çok
ardacım birgün roll izlerken turboyu dagıtmıstım, revize edilmişti birde 5. vites dişlisini daha uzunuyla değiştirmek ten baska birsey yapmadım :) evc mvc hepsini behicle istemi yaptı.. siz benle tartısıyomusunuz ? anlayamadım gitti. pasalar gibi cebine koydun paranı bizi dertte tasada bıraktın gibi konustun da bian :) 6400 ytl ye deposunuda fulleyip teslim ettim. varsa bu sekilde bu fiyata bir arac getirin ben satın alıcam.. sizi seviyosam sizde karsılıgını biraz olsun gösterin lütfen :) turbo arac kullanıyosan herturlu probleme hazır olmanız lazım.. motorda kırarsın şanzımanda diferansiyelde. normal seyler bunlar. bir insan 50 kg yuk tasıyabilme kapasitesine sahipse sen ona 100 kg vuruyosan çöker.. sizde max 0.8 bar basılacak arabaya 1.6 bastırırsanız ayıp olur :) o kdr havayı banada bassanız bende kırılırım :D konuyu daha fazla isgal etmeyelim daha ciddi araclar var konusulacak ;)
öpüyorum yanaklarınızdan Olympos da görüşmek üzere cnm :)
egeturbo
03-12-2008, 12:05
ardacım birgün roll izlerken turboyu dagıtmıstım, revize edilmişti birde 5. vites dişlisini daha uzunuyla değiştirmek ten baska birsey yapmadım :) evc mvc hepsini behicle istemi yaptı.. siz benle tartısıyomusunuz ? anlayamadım gitti. pasalar gibi cebine koydun paranı bizi dertte tasada bıraktın gibi konustun da bian :) 6400 ytl ye deposunuda fulleyip teslim ettim. varsa bu sekilde bu fiyata bir arac getirin ben satın alıcam.. sizi seviyosam sizde karsılıgını biraz olsun gösterin lütfen :) turbo arac kullanıyosan herturlu probleme hazır olmanız lazım.. motorda kırarsın şanzımanda diferansiyelde. normal seyler bunlar. bir insan 50 kg yuk tasıyabilme kapasitesine sahipse sen ona 100 kg vuruyosan çöker.. sizde max 0.8 bar basılacak arabaya 1.6 bastırırsanız ayıp olur :) o kdr havayı banada bassanız bende kırılırım :D konuyu daha fazla isgal etmeyelim daha ciddi araclar var konusulacak ;)
öpüyorum yanaklarınızdan Olympos da görüşmek üzere cnm :)
senle tartışmam zaten :D sonuçta artıka raba maşallahı var ufak tefekleri var onlarda keyife keder mirage bu işin altından kalktı kısacası Byramda çoook büyük ihitmalle antalyadayım eğer gidersen benide ararsın orda bulusuruz.
moruk geleli 1 hafta oldu.. bedavadan 3 gun Club Sera Lara da tatil şekli yaptım :D yılbasında belki gelirim..
Sportivo
04-12-2008, 13:49
bu sayı gerçekten beğenilmiş yorumlara göre ve insanın gözünün önünde yükselen artık bir unutulmazlar içine giren bir m3 ün oralarda olması gerçelten hoş
ama unutulmaması gereken bir şey var
o m3 ün o dergide olmasında pay sahibi olan bir insan daha var aracın sahibi bahadır karameşe den başka
o da araçın ilk gününden şu an ki gücüne kadar hep yanında olan ve her beygirinde her civatasında emeği olan Recep abimiz...
ellerine sağlık Recep abi
egeturbo
04-12-2008, 22:20
moruk geleli 1 hafta oldu.. bedavadan 3 gun Club Sera Lara da tatil şekli yaptım :D yılbasında belki gelirim..
orange gitmedin mi :D hani 2 tane biri vardı hatırladınmı :D :D neyse konu dağılmasın.
Sayı süper olmuş darısı diğer sayıların başına
onurdemir
06-12-2008, 09:05
orange gitmedin mi :D hani 2 tane biri vardı hatırladınmı :D :D neyse konu dağılmasın.
Sayı süper olmuş darısı diğer sayıların başına
Arda emin ol her sayı birbirinden güzel olacak. Bakalım 2009 yılının başlangıç sayısı üzerinizde nasıl bir etki bırakıcak :) Bu konuda biz konuşmaktan çok icraat yapmayı tercih ediyoruz. :rolleyes: