Orijinalini görmek için tıklayınız : Aksiyon kamerasi mi? Kompakt fotograf makinesi mi? İmdat!!
Maxiboost
24-09-2016, 18:55
Merhabalar, en son tatile ciktigimda koca fotograf makinesini tasimaktan biktim. Yanimizda olan kompakt makine ile daha cok fotograf ve video cektik. Bunun uzerine daha kucuk ama kaliteli goruntu alabilecegim bir cihaz aramaya basladim. Suanda geldigim noktada GoPro 5 almak uzereyim :D su gecirmezlik ozelligi ya da oraya buraya takilabilme ozelligini fazla kullanmayacagim.
Daha cok pratik olusu, uzun sarj suresi ve 64gb hafiza ile cayir cayir 4K video ve foto cekebilecegim. GoPro 5 in Bana maliyeti 1.200tl olacak. Bu butcelerde onerebileceginiz alternatif kompakt makine ya da video kamera var mi?
onursumer
24-09-2016, 19:06
en taşınabilir ve aksesuar kullanımına uygun olanı action cam kullanmak tek dezavantajı fotoğraf kısmında bile birçok orta sınıf kompakt makine daha iyi çeker :D
ufuksaracci
24-09-2016, 19:06
xiaomi'nin de 4k kamerası çıktı. Abim hem gopro hem 4k xiaomi kullanıyor ikisinden de çok memnun.
Maxiboost
24-09-2016, 19:17
xiaomi'nin de 4k kamerası çıktı. Abim hem gopro hem 4k xiaomi kullanıyor ikisinden de çok memnun.
Valla suanda 750tl gibi birseye geliyor xiaomi 4K, dis kasasi falan acayip patates. İyi bir housing vs ile arada max 300tl gibi bir fark olucak onun yerine gopro 5 alirim diyorum ki xiaomi yi alayim derken buralara geldim :D
Maxiboost
24-09-2016, 19:17
en taşınabilir ve aksesuar kullanımına uygun olanı action cam kullanmak tek dezavantajı fotoğraf kısmında bile birçok orta sınıf kompakt makine daha iyi çeker :D
Misal ornek verebilecegin makine var mi? Kompakt olarak sence max 1.200tl te ne alinabilir?
Mehmetmert
24-09-2016, 20:56
Valla bendede canon600D var,kac aydir dokunmuyorum bile oyle kenarda duruyor.Bende sizin gibi dusunmeye basladim satip gopro falanmi alsam diye sormadan edemiyorum kendime