Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Egea Sedan veya Alternatif Ne alınır.
Gelecek 10 15 gün içerisinde kısmetse sedan otomatik benzinli bir araç almak istiyorum 65,000 tl civarına kadar çıkabilirim. Bugün egea sedan inceledim baktığım model Lounge 1.6 E-Torq AT 110 Hp olarak geçiyor.
Sedan olması çok büyük şart değil ama tercihim sedan,
Otomatik olması konfor acısından artık manuel araç istanbulda kullanmak istemiyorum.
Yılda 5000 km max yaparım ***** büfe işi bir pazar kapalıyız işede metrobüsle gidiyorum rahat oluyor, yani adam gibi gezemeyeceğim bu sebepten dizele para vermem.
* Öncelikle kullanan arkadaşların yorumlarını tavsiyeleri önemli
* EGEA'ya alternatif ne alınabilir onuda değerlendirmek istiyorum.
Donanım listesini pdf'den buraya kopyaladım.
Geri görüş navigasyonda vardı incelediğim araçta.
http://i.hizliresim.com/G343q3.png
Shadow_Dancer
25-09-2016, 17:29
leon 1.2 tsi da güzel alternatif kardesim..
i-vtec07
25-09-2016, 17:32
Abi cıkabiliyosan 69 a . led paket dsg leon derim .
leon 1.2 tsi da güzel alternatif kardesim..
Aslında gönül LEON 1.4 TSI 150 HP DSG FR istiyorda destek lazım biraz 76 listesi.
Abi cıkabiliyosan 69 a . led paket dsg leon derim .
Detaylarını nerden görebilirim kardeşim.
Abi şayet egea alacaksan benzinli almani önermiyorum.1.4 95 hp benzinlilerde yag yakma problemi var. 1.6 etorklsrda var mi bilmiyorum suan icin o yuzden az daha beklemek lazim. 1.3 ve 1.6lar suan icin sorunsuz diyebilirim. Bende 1.3 var yakit olarak 1000 kmde 195 lira yakit aldi ortalama100-120 arasi bi hizla. Rahatlik bakimindan lineadan sonra baya bi fark var. 1.3te navi ve geri görüş yok. 55-58 arasina 2.el bulunabilir.
onursumer
25-09-2016, 18:36
o fiyat bandında kia cerato ile hyundai elantra incelenebilir hatta skoda octavia 1.2 tsi dsg ye bi fiyat almadan diğerlerine bakmazdım ben
İbrahim33
25-09-2016, 18:57
illa sıfır olsun demiyorsan , sıfır ayarında dsg leon veya jettada bakabilirsin abi.
Egea bakacağıma i30 bakarım ben olsam.. Almanları da mutlaka incelerim, param yetiyorsa alırım..
kia ceed / cerato , Leon 1.2 tsi , 308 classic edition diye bi donanımı var. Hepside egeadan kalitali araçlar bence.
redbull35
25-09-2016, 19:47
Egea yı tavsiye etmem. Şirket aracı olarak dizelini kullanıyorum alt takım çok kötü hiç yeni araba gibi değil
ottoman32
25-09-2016, 20:33
egea nın hb yi var arkadaşımda 1.6 mjet gayet memnun
ahmetbaha-drs
25-09-2016, 20:59
Nissan Pulsar 1.2dig-t otomatik ve ya Skoda Rapid Spaceback 1.2tsi-1.4tsi dsg'de alternatif olabilir. +Bence Renault bayiilerine de bir bak Tayfun abi bu linkteki gibi Megane'lar denk gelebilir yenileri gelince uyguna veriyorlardı. Hayırlısı olsun inşallah..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bika-dan-2016-renault-megane-1.5-dci-touch-plus-edc-338704042/detay
Egea yı tavsiye etmem. Şirket aracı olarak dizelini kullanıyorum alt takım çok kötü hiç yeni araba gibi değil
Bende 1.3 dizel kullaniyorum 12 bin oldu henüz bi problem yok.. Beklentiler mi yuksek acaba? Bi passat degil tabiki
octavia,leon filan bakardım
Çok uzun süre kullanmasamda Alfa Romeo Giulietta tavsiye edebilirim.Motor olarak 1.6 dizel gayet tatminkar yakıt olarak da hesaplı bi araç.Süspanyon , yol tutuşu , iç dizayn(direksiyon hariç) olarakda gayet başarılı. Örnek ilan ekliyorum.
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2013-boya-degisen-yok-giulietta-1%2C6jtdm-2-distinctive-40%2C500km-345266844/detay)
skoda octavia 1.2 tsi dsg
mertkaya
26-09-2016, 00:51
Tüketimi, çok az trafik ve 125-135kmh otoban kullanımında 8-8.5 litre 1.6 E-torq motorlu egea'nın. Içeri çok yol ve motor sesi almıyor, 16'larla konforuda gayet güzel ama çok yakıyor. Ki bu dediğim tüketim izmir'de, ıstanbul'da daha neşeli bir ortalama yakalanabilir :D
mertkaya
26-09-2016, 00:53
Yazmayı unuttum, şanzımanıda güzel, sarsıntısız geçişler yapıyor ve çekince büyüyor :D
Egea alma da ne alırsan al. Bana çok tel maşa geliyor.
Jön Türk
26-09-2016, 08:46
İkinci el focus seçenek olabilir
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-kazasiz-focus-titanium-powershif-332605095/detay)
Dün konuyu açtıktan sonra alternatif ne olabilir diye baktım.
Egea tercihim birazda biz yaptık yerli olsun serviside ucuz olsundu ama egea forumunu aşt ist ettim serviste yağ ve yağ filtresine 300 tl civarı para istenmiş özel yağ bu demişler adamlar yalan söyleyecek değil.
Dedim bu yerli ama hikayeye kayıyor hafiften tekrar başa döndüm
Toledo o fiyata style boşdan hallice
Leon aynı şekilde
Toyota uçmuş
Kia ceed dedim 80 lerde
Fransız italyan almam
Dedim hyundai ye bi bakayım
Sonuç olarak 2 saat i20 inceledim çok hoşuma gitti bugun yarın gidip bakıcam.
Egeadan esktra olarak
Büyük ekran navi
Gündüz farı
Katlanır ayna
Panaromik cam tavan
Vs. artıları var aynı fiyattalar.
Tek düşüncem 4 ileri otomatik 1.4 motorda nasıl yürüyor yakıt önemli değil bedeli neyse veririrz
İkinci el focus seçenek olabilir
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-kazasiz-focus-titanium-powershif-332605095/detay)
O parayı verip ikinci el araba almam kardeşim benim için ikinci el 25 30 tl den yukarı çıkamaz.Gerekirse yürümesin ama sıfır olsun dertsiz olsun radyatöründe antifirizi bitmiş araba olmasın.
i20 de olur diyorsanız "0" km olsun temiz temiz bineyim diyorsanız;
Ben olsam Polo 1.2 tsi dsg allstar alır hiç uğraşmazdım ne binerken ne satarken yorar.. az yakar çok kaçar donanımda dolu dolu oh miss..
KoramiraL
26-09-2016, 09:04
Dün konuyu açtıktan sonra alternatif ne olabilir diye baktım.
Egea tercihim birazda biz yaptık yerli olsun serviside ucuz olsundu ama egea forumunu aşt ist ettim serviste yağ ve yağ filtresine 300 tl civarı para istenmiş özel yağ bu demişler adamlar yalan söyleyecek değil.
Dedim bu yerli ama hikayeye kayıyor hafiften tekrar başa döndüm
Toledo o fiyata style boşdan hallice
Leon aynı şekilde
Toyota uçmuş
Kia ceed dedim 80 lerde
Fransız italyan almam
Dedim hyundai ye bi bakayım
Sonuç olarak 2 saat i20 inceledim çok hoşuma gitti bugun yarın gidip bakıcam.
Egeadan esktra olarak
Büyük ekran navi
Gündüz farı
Katlanır ayna
Panaromik cam tavan
Vs. artıları var aynı fiyattalar.
Tek düşüncem 4 ileri otomatik 1.4 motorda nasıl yürüyor yakıt önemli değil bedeli neyse veririrz ��
Polo 1.2 Tsi Tavsiye ederim hb tarzı ola bilir dersenizde ozaman Yeni Tipo ( Egea HB ) bakmanızı öneririm
İ20 hayvan gibi yakıyor reis :)
rapid sedan 1.4 tsi dsg(125hp) 68.500 Tayfun reis biraz pazarlıktı falan düşşeler senin sınıra yaklaşıyor. ve ya rapid spaback olup aynı donanımla(style) 66.700 liste fiyatlarıyla gayet alınır duruyorlar
ŠKODA Ailesi - Euro 6 Fiyat Listesi - ŠKODA (http://www.skoda.com.tr/pages/fiyat-listesi.aspx)
Donanım - ŠKODA (http://www.skoda.com.tr/models/rapid-spaceback/donanim/)
i20 de olur diyorsanız "0" km olsun temiz temiz bineyim diyorsanız;
Ben olsam Polo 1.2 tsi dsg allstar alır hiç uğraşmazdım ne binerken ne satarken yorar.. az yakar çok kaçar donanımda dolu dolu oh miss..
Bakılabilir ama ailede golf ve passat var artık sıkıldım aynı iç dizaynı görmekten.Ayrıca opsiyonla 70 oluyor ve kesin ellerinde yoktur
Jön Türk
26-09-2016, 09:12
O parayı verip ikinci el araba almam kardeşim benim için ikinci el 25 30 tl den yukarı çıkamaz.Gerekirse yürümesin ama sıfır olsun dertsiz olsun radyatöründe antifirizi bitmiş araba olmasın.
Ben donanımlı sedan güzel bir araç alın diye tavsiye ettim ayrıca sıfır olacağını belirtmemişsiniz. Bana kalkmış antifirizi bitmiş araba almam diyorsunuz, ikinci el düşünmüyorum diyebilirdiniz, yanlış anlamayında kırıcısınız.
İ20 hayvan gibi yakıyor reis :)
Ejderha hayvanı gibimi yoksa kelebek gibimi kanka örnek ver mesela 8.8 de 10 de sıkıntı yok
Ben donanımlı sedan güzel bir araç alın diye tavsiye ettim ayrıca sıfır olacağını belirtmemişsiniz. Bana kalkmış antifirizi bitmiş araba almam diyorsunuz, ikinci el düşünmüyorum diyebilirdiniz, yanlış anlamayında kırıcısınız.
Alınma kardeşim neden alınıyorsun yıllarca gördük blokları çöp gibi dökülmüş arabaşarı herkes bizmi arabasına özen göstersin.Heleki yeni nesil adam 3000 km yağ bakımını geçirmiş olsun diyor.Beni az çok tanıyanlar bilir insanları kırmam sevmemde öyle şeyleri.
Bakılabilir ama ailede golf ve passat var artık sıkıldım aynı iç dizaynı görmekten.Ayrıca opsiyonla 70 oluyor ve kesin ellerinde yoktur
Sadece cam tavan ihtiyacı olabilir zaten başka opsiyona gerek yok allstar dolu dolu geliyor ( otm klima-büyük ekran-bluetooth-ön arka park sensörü-yağmur-far sensörü bla bla..)
Evet tamam haklısınız ama otm benzinli olarak daha iyi kombinasyon imkansız ben uzun dönem kullandım şaka gibi az yakıyor ve baya baya gidiyor..
İ20de ki motor-şanzıman 20 yılllık araba gibi.. acayip yakar anca yerinden kalkar falan filan..
Sadece cam tavan ihtiyacı olabilir zaten başka opsiyona gerek yok allstar dolu dolu geliyor ( otm klima-büyük ekran-bluetooth-ön arka park sensörü-yağmur-far sensörü bla bla..)
Evet tamam haklısınız ama otm benzinli olarak daha iyi kombinasyon imkansız ben uzun dönem kullandım şaka gibi az yakıyor ve baya baya gidiyor..
İ20de ki motor-şanzıman 20 yılllık araba gibi.. acayip yakar anca yerinden kalkar falan filan..
O kadar varmıdır yaw test sürüşü yapmak gerekli olacak.Tamam pazardan pazara kullanıcazda bi tatile giderken zorlamasın yoldada
O
Abi sadece tatil günleri bineceksen KMde çok az yerinde olsam kiralardım.
individual
26-09-2016, 09:43
Ofisten bir arkadaş zamanında i20 aldı full paket.O zaman onada ya ibiza 1.2 TSI al 105 yada polo TSI 90 al dedim.Dinlemedi aldı.
8 Ay sonra sattı bu araba çok yakıyor benzin dayanmıyor dedi.Bilgin olsun abi.
Ben olsam Vag gurubundan polo,ibiza,fabia bakardım o segmentde.
Bir üst segment'dede otomatik zorunluluğu yoksa seat leon fr tsi 125HP'de olabilir.
Day Walker
26-09-2016, 09:47
Senin yerinde olsam o bütçeyle en bebekler bebeği vteci alır çatara patara gazlardım :D hatta taypar bile alırsın o bütçeyle :D
Yakıt konusu gerçekten kişiye göre değişiyor ben daha çok gidişindeyim.Bi sollamaya çıktımı insanı rahatsız etmesin yeter.Yakıyorsa yaksın ama bastımı gitsin biraz bu tarafa yönelik düşünüyorum.
Yinede test edeceğim varmı tecrübe eden
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-fc-motors-ww-polo-1.2-tsi-allstar-dsg-cam-tavan-sifir-0-km-325961120/detay)
Bu tarz bi yerden alabilirsin abi. Fiyatı da vw liste fiyatından aşağıda sanırım.
İ20 bence de daha şık bi araç ama sırf teknik verilerinde polo i20'nin neredeyse yarısı kadar yakıyor. :D 0-100'de ise 2 sn fark var. Ben tereddütsüz Polo seçerdim yerinde olsam.
Senin yerinde olsam o bütçeyle en bebekler bebeği vteci alır çatara patara gazlardım :D hatta taypar bile alırsın o bütçeyle :D
İnan kalp zaten hep o şekilde atıyor ama gerçekler var eskisi gibi zamanım yok.
individual
26-09-2016, 10:02
Hyundai i20
100HP 134TORK
0-100 12 Saniye
Yakıt Tüketimi
(Şehir İçi) (litre / 100km) 8,5
Yakıt Tüketimi
(Şehir Dışı) (litre / 100km) 5,1
Yakıt Tüketimi
(Ortalama) (litre / 100km) 6,4
---------------------------------------------
Seat Ibiza
Motor Tipi 3 silindir 12 V Benzinli Motor
Motor Hacmi (cc) 999
Maks. Güç hp (kw) / dd 110 (81) / 5000-5500
Maks. Tork Nm / dd 200 / 2000 - 3500
Hızlanma (0-100) km / s (sn) 9,3 Saniye
Şehir İçi (lt / 100 km) / (g / km) 5,3 / 123
Şehir Dışı (lt / 100 km) / (g / km) 3,9 / 90
Ortalama (lt / 100 km) / (g / km) 4,4 / 102
Abi verilere bakınca zaten hyundai baya geride kalıyor.Test edip deneyince aradaki farkı görüceksin.
ikiside 100HP ama hyundai 75 gibi davranıyor.
aposport
26-09-2016, 10:40
yılda max 5000 km yapacaksam ben araba almaz, taksi ya da uzuna gideceksem kiralardım. Yattığı yerde değer kaybedecek, vergisi + trafiği + kaskosu + zorunlu yıllık bakımı +ıvırı zıvırı külliyen masraf...
Forumda 65.000 tl yi alternatif şekillerde değerlendirip, parasına para katan çok arkadaş var. Onlardan akıl alıp yatırım yapıp, parayı katlamak daha mantıklı geliyor bana.
Not: Ben yılda 25.000 km yol yapıyorum. Keşke sizin gibi arabayla pek işim olmasa...
Fiat servislerinde adamina göre muamele yapıyorlar abi. Mazot haric tüm filtreler degisti 220 tl verdim..
yılda max 5000 km yapacaksam ben araba almaz, taksi ya da uzuna gideceksem kiralardım. Yattığı yerde değer kaybedecek, vergisi + trafiği + kaskosu + zorunlu yıllık bakımı +ıvırı zıvırı külliyen masraf...
Forumda 65.000 tl yi alternatif şekillerde değerlendirip, parasına para katan çok arkadaş var. Onlardan akıl alıp yatırım yapıp, parayı katlamak daha mantıklı geliyor bana.
Not: Ben yılda 25.000 km yol yapıyorum. Keşke sizin gibi arabayla pek işim olmasa...
Kullanış biçimini tarif etmeye çalışayım
Kardeşlerime ihtiyaç olduğunda kullanabilsinler.Birinde golf birinde rexton var.
Babam edremit körfezinde yaşıyor artık araç kullanarak gelmek istemiyor istanbula passat orda kalacak ve uçakla gelip ihtiyaç halinde kullanabilsin ayrıca oda manuelden bulmış durumda.
Ben kışın gerektiğinde ve haftasonu gezmek için istiyorum.
Ve seçime etki eden çok etken var bunları toparladığımda sonuçlar otomatik benzinli dolu bir araç.
Day Walker
26-09-2016, 11:02
Kullanış biçimini tarif etmeye çalışayım
Kardeşlerime ihtiyaç olduğunda kullanabilsinler.Birinde golf birinde rexton var.
Babam edremit körfezinde yaşıyor artık araç kullanarak gelmek istemiyor istanbula passat orda kalacak ve uçakla gelip ihtiyaç halinde kullanabilsin ayrıca oda manuelden bulmış durumda.
Ben kışın gerektiğinde ve haftasonu gezmek için istiyorum.
Ve seçime etki eden çok etken var bunları toparladığımda sonuçlar otomatik benzinli dolu bir araç.
3 ay daha bekle rakam hem biraz daha artar hemde yıl sonu kampanyaları başlar.
egea'ya o kadar para vereceğine leon yada vag grubu araç alabilirsiniz. Sıfır alamıyorsanız bile 2. el sağlam bi araç almanızı tavsiye ederim
rain man
26-09-2016, 12:04
Abi egea'yı test etmiş birisi olarak ihtiyaçlarınıza cevap verecek olsa dahi ben vag grubundan bir araç almanızı tavsiye ederdim :) 1.2 tsi polo veya ibiza gerçekten mantıklı tercihler şu zamanda.
Ferhat_V
26-09-2016, 12:24
aralık ayını bekle..yıl sonu indirimi fırsat kampanya olduğunda o paraya sıfır astra leon vb. bişiler bulursun..mis gibide binersin...ben bayide inceledim açıkcası fiat grubu o paraları hak etmiyor..ha gittim 50 ye sıfır doblo aldım orası ayrı :)
ahmetbaha-drs
26-09-2016, 12:51
Toyota Yaris Hybrid ve ya 1.33 Full', i20 yerine bence daha mantıklı olur kampanyada vardı şuanda Toyota'da.
Alfa giulietta 1.4 turbo lardan bakardım. 170 hp mis. 2 senedir dizelini kullanıyorum banamısın demedi.
onursumer
26-09-2016, 13:10
i20 motor hariç heryonden çok iyi ama yakıtı istanbul şartlarında 9lt nin altını pek gormez performansı orta şekerli bir sure kullandım yani benim günlük kullanımıma yeterli idi
onun dışında seat ibiza o sınıfta daha mantıklı 1.0 ecotsi vs bakılabilir
Bütçeye göre çakılı bi Fiesta Titanium düşünülebilir bence.
lnd_samet
26-09-2016, 13:40
o paraya benzinli otomatik astra j sedan alınır. bari opel,
KGüneyli
26-09-2016, 14:06
- Egea güzel araba suan kirada 6 tane aracımız var, cokta memnunlar. Bendekiler 1.3 Dizel gerek yakıt olsun gerek konfor tatminkar.
Ama binici olarak arac alıyor olsam, o paraları egea ya verirmiyim? vermem. Leon olur Golf olur o tarz araclara yönelirdim üstüne 3 5 daha koyup.
Değerli yorumlar için teşekkürler ilk olarak i20 1.4 otomatik versiyonu test edicem daha önceden clio 1.2 ve auris tecrübemiz oldu hiç memnun değildik, i20 bunlar gibi bağırıp gitmeyen bir otomobil ise accent blue bakılabilir aynı donanım ondada var.Sanırım 5 ileri otomatik 1.4 motor ve çok yeni kasa.
Golf Leon Astra bu modelleri i20 donanım seviyesine çıkarttığımda fiyat uçuyor.
Polo allstar alternatif olabilir.
turkerrr
26-09-2016, 15:18
bu tip şirket spec arabaların dizelinden başkası alınmaz diye düşünüyorum.
bende leon gibi daha fiyat/performans dengesi yüksek arabalara yönelirdim. ikinci el değer kaybı, mtv ve yakıt konularında leon açık ara önde görünüyor.
onursumer
26-09-2016, 15:30
Değerli yorumlar için teşekkürler ilk olarak i20 1.4 otomatik versiyonu test edicem daha önceden clio 1.2 ve auris tecrübemiz oldu hiç memnun değildik, i20 bunlar gibi bağırıp gitmeyen bir otomobil ise accent blue bakılabilir aynı donanım ondada var.Sanırım 5 ileri otomatik 1.4 motor ve çok yeni kasa.
Golf Leon Astra bu modelleri i20 donanım seviyesine çıkarttığımda fiyat uçuyor.
Polo allstar alternatif olabilir.
i20 de birtek motor şanzıman tatmin etmeyebilir duz vites düşünürsen 1.0 tgdi active modeli bakabilirsin
ama onun dışında ibiza polo çok mantıklı motor versiyonu olarak ozellikle ibiza da fiyatlar daha uygun
Tayfun abi git Avek'e Polo 1.2 tsi dsg al çık, tek diyeceğim bu. Yaz başında Lounge paket cam tavanlıyı 63.5 a Alanya Başaran'dan aldık arkadaşın annesine, kullandım gazladım ettim mis gibi araba, gidişi de tatminkar ancak yetmezse bi yazılıma bakar 130 hp çiçek gibi binersin.
600km deki Polo 9lt ortalama ile geziyordu bu arada dizel Corolla'nın 6.5 yaktığı kondisyonda, klima açık ortalama hız 22-24 civarı 200m de bir dur kalk ışıkta bekle vs ile. Evden işe gitmek istesen 6.5-7 üzerine çıkmaz o arabanın tüketimi öyle diyim sana :)
i20 kiralamıştım 3 günlüğüne 1.2 motor manuel vites. aracı sıfır km'de aldım. gitmesinde sıkıntı yok zaten gitsin diye beklentim yoktu. yalıtımı gayet güzel, düz yolda da oturaklı gidiyor. yol tutuşu filanda kötü değil. direksiyonu çok kötü, bindiğim en kötü direksiyon hissiyatı olan araç. yoldada bir garip hissettiriyor, çok küçük direksiyon hareketleriyle çok fazla yön değiştiriyor, turu kısa olduğu için de değil, neden kaynaklı anlayamadım. süspansiyonlarıda berbat, ufak tefek pürüzlerde sıkıntı yokta keskin çukurlarda anlamsız çalışıyor. yani genel olarak çok kötü bir araç değil ama dört dörtlükte değil. polo ve fiesta bu sınıfta bütünüyle iyi olan araçlar. egea'da kullandım kısa mesafede, 1.4 95 hp motorlu olanı. sürüş hissi, konforu gayet güzel. kesinlikle i20 egea'ya tercih edilecek bir araç değil.
Biraz önce burda kuaför malzemeleri satan bir müşterimle muhabbet ettik yazın egea ve i20 kiralamışlar
Egea için abi basınca belli süratten sonra araba güven vermiyor sanki havalanmış hissi oluşuyor dedi.Ve fiatlardaki kronik olan (bence diyor) 1 2 saatten sonra bel sırt ağrısı oluştu dedi.
İ20 manuelmiş deli gibi gidiyor ben olsam manuel tercih ederim dedi.
onursumer
26-09-2016, 16:32
duz vitese giriyorsan i20 1.4 crdi mis :D
tuner faruk
26-09-2016, 17:19
Abi manuele döndüyse kararın zehiri bırakıyorum :D
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-guzelin-dedikodusu-cok-olur-fiyati-dusurdum-sadece-1-haftaligina-338309157/detay)
Seyrantepe Peugeot Nev in elinde 2015 ten kalma sıfır 308 Dizel tam otomatik Active paket var. 72 gibi bir rakama veriyorlardı geçen gün biri için sormuştum parası çıkışmadı kaldı. Düşünürsen aracı olurum. Tam otomatik yeni şanzıman olduğu için vites geçişleri, sağlamlığı çok iyi. Gidişi duruşu yakışı başarılı araba 308. Dizel araba olduğu için satarken de rahat elden çıkar.
Anecdote
26-09-2016, 18:49
1 eylulde 1.2 tsi 90hp ibiza style plus teslim aldim . Su anda 1050 km de . Yakit sasirtici oranda iyi hafta sonlari biniyorum cok muhim degildi fakat mutlu etti :) Donanim olarakda baya baya dolu . Dogustan 47.600e aldim . Ozel fiyat isteyin derim . 1.0 EcoTsi Dsg 110hp nakitim cikmadi kredi cekmek istemedim :) yoksa bu secenegi alirdim . Style pakete plusi mutlaka ekletin derim . Buyuk ekran multimedia , elektrikli katlanir ayna , yagmur far sensoru gibi eklentilerle geliyor.
308 thp bakılabilir. Bende çok takmıştım kafaya, donanım filan da baya başarılı.
Hocam şöyle 40-50 bin kmyi geçmemiş C segmentlerine yönelseniz, titiz bir ekspertizle problem olmaz diye düşünüyorum.
Almak istediğiniz araçlar hem küçük hem performans yok. Özellikle İ20 atmosferik motor klima açık bagaj yükle sorun olabilir. 60klar B segmenti için çok fazla geliyor bana.
Sonuçta piyasada 200kya gelmiş temiz araçlarda bulunuyor.
İ20 için görüştüm elite tam donanımlı 1.4 otomatik 61.000 tl ye indi satış temsilcisi ama arada patronlarını danıdığımı söylemedim bir görüşme daha olacak bakalım.
Polo allstarıda araştırdım navigasyon eksiği ile 63.000 civarı pazarlık etmedim.Tek kaygım modelin yüzü eskidi ve zamanda değişecek sanırım.
ahmetbaha-drs
27-09-2016, 17:10
Yeni Skoda Fabia 1.2tsi dsg 110hp Style donanım 58,200tl liste fiyatı tavanda eklenirse 60 civarı bir fiyata geliyor, bu da bir seçenek olabilir. Donanımı oldukça iyi.
halilcan9455
27-09-2016, 17:33
Yeni Astra HB 1.4 Benzinli 150 HP AT6 S&S Enjoy kampanyalı satış fiyatı listede 73.500
1.0 105 bg yeni motorlu versiyonu daha da düşük .İnceleyip test etmekte fayda var .
Tayfun abi git Avek'e Polo 1.2 tsi dsg al çık, tek diyeceğim bu. Yaz başında Lounge paket cam tavanlıyı 63.5 a Alanya Başaran'dan aldık arkadaşın annesine, kullandım gazladım ettim mis gibi araba, gidişi de tatminkar ancak yetmezse bi yazılıma bakar 130 hp çiçek gibi binersin.
600km deki Polo 9lt ortalama ile geziyordu bu arada dizel Corolla'nın 6.5 yaktığı kondisyonda, klima açık ortalama hız 22-24 civarı 200m de bir dur kalk ışıkta bekle vs ile. Evden işe gitmek istesen 6.5-7 üzerine çıkmaz o arabanın tüketimi öyle diyim sana :)
arkadaşım samsunda biniyor ekonomik değil. 7.5 altına inmiyor :) manuel bizdeki
abi bence i20 alma kasa agır motoru eskı teknolojı cok yakıyor.onu alcagına 1.0 tsi ıbıza alsan plus paketlı daha mantıklı hemde serı bır arac test etmenı tavsıye ederım. tek eksı yanı arka dız mesafesı.
onursumer
28-09-2016, 07:58
arkadaşım samsunda biniyor ekonomik değil. 7.5 altına inmiyor :) manuel bizdeki
samsuna gore cok fazla geldi bana , 1.4 tsi ile istanbul icinde ben kullanima bagli degissede ortalama 7,5 8 yakiyorumm
samsuna gore cok fazla geldi bana , 1.4 tsi ile istanbul icinde ben kullanima bagli degissede ortalama 7,5 8 yakiyorumm
1.2 tsi manuel 8V audi a3, 7 litre altına hiç inmedi.. ilk depoyla 420 km'de ışık yakmıştı :) Abi ekonomi bekleyen dizel alıcak ben bunu gördüm
ahmetbaha-drs
28-09-2016, 12:14
MiaMi
http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=5303
Orhan bey Skoda'da idi yardımcı olur bence Fabia 1.2 için.
+1.4tdi-dsg style Fabia, eğer yanılmıyorsam bu bayiiyide Dragger Yavuz abi tanıyordu, fiyatı bence pazarlıkla biraz indirilirse çok güzel bir seçenek.
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2015-fabia-1.4-tdi-90-hp-style-dsg-hiz-sabitleme-ozel-siparis-310524877/detay)