PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda EF iç dekorasyon için öneri :confused:

alihandro
27-09-2016, 02:01
Selamun Aleyküm

Arkadaşlar torpidoda ufak bir yer göçük ve koltuktada ufak bi deforme var. Bundan dolayı hem farklılık hem göze hitap eden kaplama yapmak istiyorum buralara.

Ayrıca Sparco Recaro vs. gibi koltuk fikrinide verdi birkaç kişi ama kararsızım. Önerilerinizi bekliyorum.

300E
27-09-2016, 02:05
Koltuklara bride kumaş diktirebilirsin, aliexpress de mevcut.

alihandro
27-09-2016, 02:14
Koltuklara bride kumaş diktirebilirsin, aliexpress de mevcut.

Yorum için teşekkür ederim. Torpido için bir fikrin varmı birkaç kişi alcantara kaplama falan dedi koltuklarla beraber ama maliyeti fazla yüksek benim için. Onun tarzında ona yakın yada daha farklı ne yapabilirim

300E
27-09-2016, 02:20
Gögüse airbag tamiri yapan yerler yardımcı olabilir sanki.

_driver_
27-09-2016, 02:57
Macun dolgu yapıp mat siyahla torpidoyu kurtarabilirsiniz iyi bir işçiliği olan ustayla ya da el beceriniz iyiyse. Koltuk için gerekenler yazılmıi zaten

Diyadin
27-09-2016, 07:29
Sanayilerde torpido tamiri yapan yerler var genelde airbag açmış arabalarda torpido kapatırlar :) Orada göçük işini halledersin.

Spor koltuk olayı tamamen zevk ve bütçe meselesi, vucut yapına uygun olanı almanda önemli deneyerek kullanarak seçim yapman iyi olacaktır.

timucintt
27-09-2016, 07:38
döşemeciyle uğraşma ef için ef nin kendi göğüsü deri vinil kaplaması gayet kalitelidir.. bulabilirsen çıkma temiz göğüs alman daha mantıklı olur... koltuk köşeleri içinde iyi bir döşemecide ilk günkü haline gelir

alihandro
27-09-2016, 17:59
Yorumlar için teşekkürler Bursa'da işçiliği iyi önerebileceğiniz bir yer var mı göğüs için ayrıca koltuk için döşemeci ?