Orijinalini görmek için tıklayınız : ekim ayı ilk haftası için tatil yeri sorunsalı ...
orkuteren
27-09-2016, 09:35
ilk önceliğim antalya belek veya kemer tarafı ama tekirdağdan 900 km de yol çekmek inanın zor geliyor. ege bölgesinde didim fethiye taraflarında denize sıfır aile için maksimum 5-6 gece için 2000 tl memur bütçeli yer arıyorum.
8 aylık bebeğim var ve ağaçlık bir yer bulabilirsem süper olur.
tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler herkese
2000 TL yol dahil mi hariç mi ?
Büyük Anadolu Oteli Didim bakın ben bu sene gittim
Fena değildi fiyat ölü idi yaşamıyordu :)
orkuteren
27-09-2016, 10:32
2000 TL yol dahil mi hariç mi ?
ulaşımı aracımla yapacağım 2000 tl sadece otel için
gecen hafta dıdım AURUM MOON daydım 5 yıldız cok ıyı fıyatta suan ama hava nasıl olur ona gore bakın ege tarafına
huseyinturk
27-09-2016, 11:23
Aynı şekilde bende 2. hafta çıkıcam tatile işten güçten anca fırsat buldum. Antalyada hava nasıl olur deniz için
Kıbrıs daha iyi olur bence
Kıbrıs daha iyi olur bence
Bu aralar uçaklar sıkıntılı.Yer yok. Varsa bile fiyatlar çok yüksek.
Mesela Pazar gününden yarına kadar uçuş yok. Öğrenciler geldiğinden patlattılar herşeyi :)
AliGizda
27-09-2016, 11:40
Bu aralar uçaklar sıkıntılı.Yer yok. Varsa bile fiyatlar çok yüksek.
Mesela Pazar gününden yarına kadar uçuş yok. Öğrenciler geldiğinden patlattılar herşeyi :)
Allah' tan önceden almışım ben :) Bende 9' unda Elexus' a gidiyorum :) Havalar umarım sıcak olur.
Allah' tan önceden almışım ben :) Bende 9' unda Elexus' a gidiyorum :) Havalar umarım sıcak olur.
30+ şu an. Hala denize girilebilir :D
Büyük Anadolu Oteli Didim bakın ben bu sene gittim
Fena değildi fiyat ölü idi yaşamıyordu :)
Türk metal Sendikasının oteli. Bazı dönemlerde müşteriler öyle bir değişir ki çoluğu çocuğu odaya kitleyip şişe efesi aldığın gibi atletle okey oynamaya gidersin :D
Abi adam akıllı bir tatil istiyorsan Antalya'ya gitmeni tavsiye ediyorum. Belekte bu yıl 2 hafta 5yıldızlı herşey dahil bir otel var, Club Asteria Belek. Fiyatları uygun abi 2000TL'ye rahatça girersin diye düşünüyorum. Yeşil alan oldukça bol yemekler güzel odalar hafiften eski gibide olsa güzel. Memnun kalacağına garanti veririm ancak denizden pek birşey bekleme abi çok tuzlu..
Türk metal Sendikasının oteli. Bazı dönemlerde müşteriler öyle bir değişir ki çoluğu çocuğu odaya kitleyip şişe efesi aldığın gibi atletle okey oynamaya gidersin :D
aga çok eğlendim anlatamam :D
denizi güzeldi havuzla hiç işim olmadı
esnaf işi :D
kişi başı 85 tl ye geldi ramazan bayramında gittim bu sene :D 4 ay önceden almıştım :D
kıbrıs girne fln hala 30 derece, denizi de hamam gibi sıcaktır
orkuteren
27-09-2016, 19:39
8 aylık çocuk ile girne filan çok zor . Rixos göcek'e bayıldım ama memur maaşı ile kapısından giremeyiz:)
Is yerinden bir cok gidip memnun kalan oldugu icin bende kasimda voyage belek e gidecegim. Ultra hersey dahil.
2000 TL butce ekim icin gayet guzel
Kesinlikle Antalyada guzel bi otel bulun ultra multra hersey dahilinden tertemiz cozum
10 ekim gibi hepsi dahada ucuzlar etstur.com dan bakin cok cok iyi oteller bulacaksiniz..
aga çok eğlendim anlatamam :D
denizi güzeldi havuzla hiç işim olmadı
esnaf işi :D
kişi başı 85 tl ye geldi ramazan bayramında gittim bu sene :D 4 ay önceden almıştım :D
Parasını son kuruşuna kadar hak ediyor. O konuda sorun yok :)
Ankara Esenboğa da da var. Haberin olsun :) İşin vs. düşer
boosted_pug
28-09-2016, 12:40
Kurban bayraminda antalyadaydim bizimde ufaklik 4 aylik su ve günes harikaydi ne cok sicak ne sogukdu yukarda arkadaslar bahsetmis kesinlikle ultra hersey dahil bir otele gidin 2000 i belki biraz gecersiniz ama kesinlikle degiyor benim gittigim otelin ismi sunis elita beach resort fiyatlari baya düstü bu aralar
Allah başka dert vermesin kardeşim.
Gidiş tarihiniz net ise otel-uçak konusunda yardımcı olurum.
orkuteren
29-09-2016, 08:04
alterntifler için teşekkürler. Kimeros holiday village diye bir yere rezervasyon yaptırdım antalya kemerde. ultra herşey dahil 5 gece için 1500 tl verdim. Ağaçlık güzel bir yere benziyor inşallah memnun kalırız.
huseyinturk
04-10-2016, 19:57
alterntifler için teşekkürler. Kimeros holiday village diye bir yere rezervasyon yaptırdım antalya kemerde. ultra herşey dahil 5 gece için 1500 tl verdim. Ağaçlık güzel bir yere benziyor inşallah memnun kalırız.
Memnun kaldınızmı otelden? 6sı sabahı giriş yapmam lazım benimde bir yere, yola çıktım ne oteli ayarladım, ne tam olarak gideceğim yeri
AhmetKadir
04-10-2016, 20:07
Villa Ihlara Harika Deniz manzaralı havuzlu kiralık Villa (http://www.tatilvillas.com/villa-ihlara/l.127)
bu tarz villalar var kaş fethiye civarında. park yatak da ayarlıyorlar.
ben linkını verdıgım vılla da kalmıstım. daha kucuk olup daha ekonomıkler de var. kalanla da yeme ıcmeyı karsılamıs olursun. mustakıl havuz guzel keyıf oluyor. tabı havalar bıraz serınledı ama nasıl olur bılemedım
orkuteren
08-10-2016, 14:04
Memnun kaldınızmı otelden? 6sı sabahı giriş yapmam lazım benimde bir yere, yola çıktım ne oteli ayarladım, ne tam olarak gideceğim yeri
dün sabah otelden ayrıldım, sessiz ağaçlık altı güzel bir yer deniz berrak ötesi tertemiz . Kilo almak garanti yemekler o kadar alternatifli ve lezzetli , odalar geniş ve yeniydi. 5 gece için 1500 tl ödedim . kuruşu kuruşuna hakketti diyebilirim.
huseyinturk
08-10-2016, 19:16
dün sabah otelden ayrıldım, sessiz ağaçlık altı güzel bir yer deniz berrak ötesi tertemiz . Kilo almak garanti yemekler o kadar alternatifli ve lezzetli , odalar geniş ve yeniydi. 5 gece için 1500 tl ödedim . kuruşu kuruşuna hakketti diyebilirim.
Aradım sizin otelide 14üne kadar doluyuz 18inde tesis kapanışımız var dediler ama bu gün önünden geçtim sakin güzel bir yer olduğu belli, karmir var az ilerde orada konaklıyorum bende, fiyat biraz daha uygun