Orijinalini görmek için tıklayınız : Wolf's Chemicals Nano Glaze
imprezaWRC
28-09-2016, 11:24
Aslında ürün uzun süredir elimde ve birçok boya tipinde de kullandım. En hızlı sonuçlar yumuşak boya tipinde alınabiliyor ama sert boya tiplerinde de sonuç beklentimin üzerinde oldu. Ürün bitmeye yakın artık bir video hazırlayayım dedim (hep fotoğraf çekmiştim) ve aşağıda göreceğiniz videoyu hazırladım.
Ürünü scholl concepts turuncu sünger pad ile kombine ettim. Çok fark edilmeyebilir ancak boyanın durumu içler acısı kıvamdaydı. Scholl Concepts'in turuncu padi aslında ağırlıklı olarak hare gidermek için kullanılıyor ama bu özelliğine rağmen boyadaki çiziklerin %90'dan fazlası kapanmış oldu. (Sağ üst köşeye padi fazla değdirememişim o yüzden üst köşedeki çizikler duruyor. (Banda değip sağ bandın sağında kalan bölgeye taşarım diye sanırım fazla o bölgede geinmemişim, kusuruma bakmayın.)
Ürün yüksek sıcaklığı ve beklemeyi sevmiyor işini hemen yapıyor. (Yüksek sıcakta kurumaya başlıyor ve beton gibi oluyor, silinmesi zor oluyor)
Wolf's Chemicals Nano Glaze - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=AXoe94h9oIg)
https://www.youtube.com/watch?v=AXoe94h9oIg
Ürünü merak edenler aşağıdaki adresten güncel evrsiyonu temin edebilirler. Bu ürünü tek başına kullanabilirsiniz ve üzerine başka cilalar da sürebilirsiniz ama adamlar kendi nano teknoloji üretimi olan sealant'larını kullanmanızı tavsiye ediyor.
Wolf's Chemicals - Nano Glaze WP 0NT - Clean Your Car (http://www.cleanyourcar.co.uk/glazes/wolf-39-s-chemicals-nano-glaze/prod_1376.html)
Adamların kendi sitesi
Wolf's Chemicals Car Care Products (http://wolfschemicals.com/)
hakan urunu TR de satis var mi fiyat ne kadar?
kimse nano-seramikle ugrasmak istemiyor alt yapi zor diye, bu ilac resmen
imprezaWRC
28-09-2016, 14:10
Burada satışı bildiğim kadarıyla yok. Verdiğim linklerden temin edebilirsin.
Aha benim ürünüm geldi :)
Amca seninkini bana yollasana.
Başkanım ellerine sağlık , bu ürün de işimizi görür gibi..
imprezaWRC
28-09-2016, 20:42
Aha benim ürünüm geldi :)
Amca seninkini bana yollasana.
Anam valla bitirdim ama senin için olmadı Crystal Concept Carnauba Polish & Wax uygularız. :)
Başkanım ellerine sağlık , bu ürün de işimizi görür gibi..
Rica ederim. Merak edenler yurt dışından temin edebilirler. Yurt içinden temin edilebilecek emsal veya daha iyi ve uygun fiyatlı ürünlerde var :)
aaa malzemeye bak ricoys yıka ve çık gibi .eline sağlık.
zamanında getirseydim olurdu :D
imprezaWRC
29-09-2016, 10:41
aaa malzemeye bak ricoys yıka ve çık gibi .eline sağlık.
zamanında getirseydim olurdu :D
Halen geç kalmış değilsin :) Ben pastaları hariç özellikle nano ürün gamında kullanmadık ürün bırakmadım :) , tecrübeleri aktarırım :)
Hakan emeklerine sağlık.Tecrübelerini bekliyorum bende :)
mc pherson
29-09-2016, 14:17
Oldukça güzel ürünmüş. Modesta P01'in light versiyonu gibi. Test için teşekkürler.
imprezaWRC
29-09-2016, 15:36
Oldukça güzel ürünmüş. Modesta P01'in light versiyonu gibi. Test için teşekkürler.
Fiyatı yüksek diye modesta'ya elimi sürmüyorum :( Ama P01'de uzun süredir takibimde olan bir ürün, fiyatı düşürdükleri zaman alacağım :)
Halen geç kalmış değilsin :) Ben pastaları hariç özellikle nano ürün gamında kullanmadık ürün bırakmadım :) , tecrübeleri aktarırım :)
ben havlu atınca arkadaşlarımdan bi tanesi arayışa girip benden yardım istemişti.hangi markayla görüşelim diye :D
menzerna dedim.görüştük , konuştuk , denedik ,araştırdık sonra ne olduysa askıya aldık.geçen gün dükkanına gittim menzerna doldurmuş heryeri.bak görüyomusun getirmedik o zaman şimdi ne oldu dedi .
kafasına vuruyo :D kimler gelir kimler geçer belki yeniden bi kıpırdanma yaparız. ha bu arada dükkan açıyorum hem studio hemde ofis olarak kullanıcam türlü türlü fantaziler var aklımda .1 tanesini yrn bitiriyorum kısmetse do it yourselftede paylaşıcam az kaldı.
Hakan emeklerine sağlık.Tecrübelerini bekliyorum bende :)
cem logon çok güzel olmuş yapanın ellerine sağlık. bu tarz bişeye ihtiyacın vardı.
Paylaşım için teşekkürler, ürün performansı çok iyi duruyor.
imprezaWRC
30-09-2016, 09:55
ben havlu atınca arkadaşlarımdan bi tanesi arayışa girip benden yardım istemişti.hangi markayla görüşelim diye :D
menzerna dedim.görüştük , konuştuk , denedik ,araştırdık sonra ne olduysa askıya aldık.geçen gün dükkanına gittim menzerna doldurmuş heryeri.bak görüyomusun getirmedik o zaman şimdi ne oldu dedi .
kafasına vuruyo :D kimler gelir kimler geçer belki yeniden bi kıpırdanma yaparız. ha bu arada dükkan açıyorum hem studio hemde ofis olarak kullanıcam türlü türlü fantaziler var aklımda .1 tanesini yrn bitiriyorum kısmetse do it yourselftede paylaşıcam az kaldı.
Şimdiden hayırlı olsun, açılışa çağırırsın artık :)
Valla benim de aklımda fantaziler var ama piyasalar ***** o yüzden de sürekli askıya alıyorum. Ama illa Wolf's dersen yardımcı olurum, özelden sorualrını yanıtlarım.
Ae86 anam logo şahane olmuş, sende arayış içindeysen sana da marka konusunda fikir verebilirim :)
imprezaWRC
30-09-2016, 09:56
Paylaşım için teşekkürler, ürün performansı çok iyi duruyor.
Rica ederim :)
Şimdiden hayırlı olsun, açılışa çağırırsın artık :)
Valla benim de aklımda fantaziler var ama piyasalar ***** o yüzden de sürekli askıya alıyorum. Ama illa Wolf's dersen yardımcı olurum, özelden sorualrını yanıtlarım.
Ae86 anam logo şahane olmuş, sende arayış içindeysen sana da marka konusunda fikir verebilirim :)
mekan senin .kendi yerinmiş gibi davet beklemeden gelebilirsin.mıncıklanıcak birkaç şey hazırlıyorum .saat 6 olmuş ben hala aydınlatma üzerine şu şöylemi olsun bu böylemi olsun diye düşünüyorum.