Orijinalini görmek için tıklayınız : The Makina | Gecenin Avradı voL.1
Buğra A.
29-09-2016, 19:18
!!! KOALALAR YÜZÜMÜZE YAĞSIN !!! #themakina
Gecemize katılan, renk veren herkese teşekkür ederim.
http://www.youtube.com/watch?v=dzkQHhK23dY
sevgili arkadaşlar; lütfen, videoyu izledikten sonra youtube üzerinde beğenmeyi, yorum yapmayı ve sosyal medya hesaplarınızda paylaşmayı sakın unutmayın!
Link : THE MAKİNA | GECENİN AVRADI voL.1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=dzkQHhK23dY)
MertSerhanÖ.
29-09-2016, 19:22
Hersey harika cekim makinalar muazzam.Ilginc bi sekilde kulagimi sesler inanilmaz tirmaladi.Onun haricinde gayet guzel.Eline emegine saglik
turbo&quattro
29-09-2016, 19:35
Mukemmel. Ozellikele vette nin sesi bildigin senfoni..
Buğra A.
29-09-2016, 19:36
konu başlığında bir sıkıntı oldu, rica etsem moderatör arkadaşlar düzeltebilir mi?
The makine tarihinin en iyi kurgusu olmuş benimde tanıdığım iki üç delikanlı adamların videoya dahil olması sevindirdi :) sonda arka koltuktaki adamada selam olsun eğer okuyosa yazımı :)
zenginin malı züğürdün çenesi misali video :hihih:
Faruk_Vtec
29-09-2016, 19:41
keşke vıdeo sıyah & beyaz olmasaymış..
İzledik beğendik ekip güzel ama bu kadar kalabalık olunca bari güzellikleri hızlı geçmek zorunda kalabilirsiniz bence kaynakları bu kadar hızlı tüketme çekecek araba bulamazsın sonra:)
KoramiraL
29-09-2016, 19:47
İstanbulda ne kadar kalbur üstü araba varsa hepsi video da :D daha söylenecek söz yok he birde istem dışı olan kelimeler haricinde harika :D
Bu konseptde güzel olmuş abi. Siyah-beyaz olması biraz işin içine illegallik havası katmış. Sesler biraz karışmış gibiydi abi, hafiften kulak tırmaladı.
O AMG ney öyle ya :( AMG üzdü :puha:
AMG için bi The Makina isteriz :love: :rolleyes:
mert_can 41
29-09-2016, 19:51
Youtube de de yazdım dı az önce bende keşke siyah beyaz olmasaymış diyenlerdenim yine harika biir video birde renkli versiyonunu paylaşırsanız efsane olur :)
Tamam araclar iyi guzelde action yok, bizim burda olsa bol denemeli bi gece olurdu... :D
Buğra ellerine sağlık brom , Arkadaşlar tek gecede çekilmedi ve bol actionlı bol gazlamalıydı ama Buğra araç sahiplerini riske atmak istemiyor haklı olarak yani yapılanların 10 /1 ini koymadı biz koy ne olursa olsun desek bile :D
Sesler karıştı diyosunuz ama en hacimsiz araba benim ferrarimdi o gece herkes 4 litre + çıkan sesleri biz bile ayırt edemedik önünüzde bir araç varsa kendi aracınızın sesini duymanız imkansız oluyor :D
Gerçi M4 ler benden hacimsizlerdi ama turbo olduklarından çok zalım gidiyorlar ve sesler bir miktar gaddar:D
Gimifayf
29-09-2016, 20:17
-boşver.
Videonun en güzel kısmı o. :D
Abi yine efsane bi video olmuş. Şampiyonlar ligi gibi video mübarek. Devamını bekliyoruz :D
En güzel kısmı ise;
"...Bağdat Caddesi'nde gazladın bide, burası Emniyet yav$ak."
Eyup Duygun
29-09-2016, 20:40
Bugra elıne saglık , cok begendım.Sesler arabalar hepsı cok guzel.
Bence sıyah beyaz olması daha bı konsepte yakın olmuş.
Jön Türk
29-09-2016, 20:55
Farklı bir makina olmuş, bence güzel elinize sağlık.
Aren e arkadan selektör atmak isterdim :D
exvitermini
29-09-2016, 21:14
ne yazayım gayet başarılı hatta o 8 dk nasl geçti anlayamadım devamını bekliyoruz :)
Güzel bir akşam olmuş E55 amg efsane :)
arabasızadam
29-09-2016, 21:31
Gece gece çok moralim bozuldu ya ,en beğendiğim makina sanırım eline sağlık kardeşim birde siyah beyaz olmayan hali varsa onu da izlemek isterdim .
blumenberg
29-09-2016, 21:42
çok güzel olmuş ben çok beğendim, 8 küsür dakika, diğer videolara göre uzun olsa da hiç öyle gelmedi.izlettiriyor, benim takıldığım nokta 1:36'da GTR'ın neden ayırmadığı :)
Arenimo aracın sessiz kalıyorsa " kuzuların sessizliğimi " demeliyiz buna ? :)
Mr.Bilal
29-09-2016, 22:16
Çok iyi beya :)
Hersey guzel emegın ortada zaten tartısılmaz en sıkı takıpcılerındenım negatıf hıcbısey yok ama hani ferrariler gtr lar hayal ürünü bircogumuz ıcın bıraz daha alım gucu olabılecek en azından belki alabılırız dıyebılecegımız araçlarıda tanıtma vs gibi videolar gelıcekmı abi :)
Arenimo aracın sessiz kalıyorsa " kuzuların sessizliğimi " demeliyiz buna ? :)
Benim arabayla gtr ın sesi çok çıkıyodu aksine ama önüne birisi geçtiği zaman kör oluyosun sesten :D 2 3 araba önüne geçerse bir süre görme ve işitme problemi çekiyosun hahaha
_driver_
29-09-2016, 22:53
Yine moral bozdu hem çekimlere hem araçlara maşallah
_driver_
29-09-2016, 22:54
Benim arabayla gtr ın sesi çok çıkıyodu aksine ama önüne birisi geçtiği zaman kör oluyosun sesten :D 2 3 araba önüne geçerse bir süre görme ve işitme problemi çekiyosun hahaha
Tampon getirticektiniz videoda göremedim mi henüz gelmedi mi acaba ?
Tampon getirticektiniz videoda göremedim mi henüz gelmedi mi acaba ?
Parça almak özellikle de cs parçası almak ızdırap , senkrolarım değişicek haftaya ağustosta İtalya bir tatile girdi olayımız bitti haftaya servise giriyo sonra işte tampon ve sarı kadran getireceğim gelir acelemiz yok daha benimle nasıl olsa araba
Canselmo
29-09-2016, 23:30
Eline saglik bugra o geceyi snapten takip etmistim. Tekrardan emegine saglik
_driver_
29-09-2016, 23:43
Parça almak özellikle de cs parçası almak ızdırap , senkrolarım değişicek haftaya ağustosta İtalya bir tatile girdi olayımız bitti haftaya servise giriyo sonra işte tampon ve sarı kadran getireceğim gelir acelemiz yok daha benimle nasıl olsa araba
Yine bir proje bitmeden elinden zorla almazlar umarım :)
Tüm araclar muazzam. Arenin geçtiğinde cikan ses muazzam. Porschenin sesi de ılginc:) s2000ciler heryerde bu arada :D bi bitmediler:D
SinanAdalı
30-09-2016, 00:45
rich kids of turkey sayfasına rakip bi gece olmuş. Maşallah.
Görüntü o kadar net ki
Plakalar kapak gibi çıkmış
Yerleride söylemişsini dedeler iZlemez inş :)
Sabah sabah senfoni iyi geldi
GüZeldi
UberJager
30-09-2016, 07:22
Buğra merhaba ,
biliyorum aramız bozuk ama senin kalitende video yapan başkası yok. O yuzden aramız bozuk olsada seni takip etmeye devam diyorum. Videon ve tarzın giderek gelişiyor. Ben bu videonuda , mahalle jargonunda, hatta işin doğasına uygun otoban rollerinizide seviyorum. Başarılarının devamını dilerim.
Aliburakb
30-09-2016, 07:48
konsept farklı olsada yine bir the makina yine bir buğra akpınar klasiği :) emeğine sağlık
siyah beyaz benim daha çok hoşuma gitti, arabalar zaten nokta, siyah beyaz olunca underground bir hava katmış. Köprüdeki kısım süper olmuş, tebrikler.
KA®ANLIK
30-09-2016, 08:22
Bulvar 216 nın önünde egzoz çığırttıran apaçilere verilen mesajı alacaklarını sanmıyorum ama beğendim.
yaptıkları apaçilik yüzünden orda sakin sakin duran insanların canı yanıyor...
Eline sağlık Buğra, bence de çok güzel olmuş...
rahmitanir
30-09-2016, 08:23
Bu sefer gerçekten güzel olmuş. Otobanda gazlarken böyle bir gruba denk gelsem, kenarı çekip ağlarım her halde...
güzel çalışma fakat hakkaten karışık olmuş odaklanamadık hiç birine :)
söylenecek söz yok.eline sağlık müthiş bir video,hatta en iyisi bence.tüm araçlara maşallah ama 360 bir yana diğerleri bir yana.ferrari başka aga .
maşallah.
at çiftliği mübarek, araçlara ve sahiplerinin kesesine maşallah...
elinize sağlık güzel bir konsept
burak_2885
30-09-2016, 08:58
Siyah-beyaz olması dışında her saniyesi süperdi ya, izlettirdi resmen. Başarılar :)
yusufcan_k
30-09-2016, 09:03
ben yorum yapmıyorum. :D
turbo&quattro
30-09-2016, 09:18
Buğra ellerine sağlık brom , Arkadaşlar tek gecede çekilmedi ve bol actionlı bol gazlamalıydı ama Buğra araç sahiplerini riske atmak istemiyor haklı olarak yani yapılanların 10 /1 ini koymadı biz koy ne olursa olsun desek bile :D
Sesler karıştı diyosunuz ama en hacimsiz araba benim ferrarimdi o gece herkes 4 litre + çıkan sesleri biz bile ayırt edemedik önünüzde bir araç varsa kendi aracınızın sesini duymanız imkansız oluyor :D
Fakirlere olum :D
elinize sağlık.her zamanki gibi 10 numara
Çok güzel video olmuş zevkle izledim.
f360 ın ses efsane ya :)
En iyi "The Makina" olduğu kesin. Bunun üstünü nasıl çekersin Allah kerim.
Muhabbetin yine adamı öldürür. Hele HSN M4 çekimi sırasında gazlayana saydırdığında kahkaha attım.
M4-GTR yürümesi hoşuma gitti.
Bir de "Hulk Hogan" ne hımmına :D Nerden bulmuşsa arkadaş helal olsun.
Bu videoyu çok beğendim :) Gece çekimi olmasına rağmen görüntü kalitesi falanda inanılmaz güzel olmuş :)
modena ve e55 ayrı ayrı çekimleri hak ediyorlar bence.
cahilliğime verin bi sorum olacak. 2004 e55 amg turbo mu ? atmosferik olarak hatırlıyorum ben ?
modena ve e55 ayrı ayrı çekimleri hak ediyorlar bence.
cahilliğime verin bi sorum olacak. 2004 e55 amg turbo mu ? atmosferik olarak hatırlıyorum ben ?
Supercharged :)
Supercharged :)
orjinal olarak mı o şekilde ?
orjinal olarak mı o şekilde ?
Aynen. Fabrika çıkış öyle. Ve bunların ses efsane..
Aynen. Fabrika çıkış öyle. Ve bunların ses efsane..
teşekkür ederim. aynen ses bambaşka geliyor. gidişi de müthişmiş :)
elinize sağlık çook güzel olmuş
lethaldoze
30-09-2016, 10:20
Mükemmel olmuş ve siyah beyaz farklı bir hava katmış bence.
huseyinturk
30-09-2016, 10:31
Bize bunlarla gel çok iyi olmuş, ayşenin araba yıkaması, fatmanın lupisi mupisi gerek yok öyle şeylere ��
ahmetbaha-drs
30-09-2016, 11:19
Güzel değişik bir video olmuş bence, +Bilmiyorum tarzın mı ama şöyle Land Cruiser, Cherokee'ler,Land Defender'lar v.s ile iyi bir offroad bölümüde fena olmaz. :)
SULTANOGLU
30-09-2016, 11:23
Video da karacabey harasini gordum.
Araç videolarına cok farklı bi boyut getirdiniz gerçekten zevkle takip ediyorum, elinize sağlık :Bravoo:
ozyt1000
30-09-2016, 12:38
Gözleri kapatıp dinlenecek video olmuş. Güzel bir mix yapılsa arabada dinlenir. E55 ve M4 sesleri muhteşem güzel. Bir gün evo & subaru çekerseniz katılmak isteriz.
futbol, iyi futbolcularla güzel oynandığı gibi bu tarz videolar da iyi arabalarla güzel oluyor, bu artık tescillendi...
osmanaydo
30-09-2016, 17:29
Hulk Hogan kimdi diye düşünüp duruyorum. :)
siyah beyaz olmasının dışında gayet başarılı.Eline sağlık.
tuner faruk
30-09-2016, 19:39
En iyi The Makina bana göre :icon_tup: Hem video uzunlugu sesler goruntu herseyle 4-4 lük siyah beyaz olmasi netlik acisindan bence daha iyi olmus
Bence bu serinin devamida kesinlikle siyah beyaz gelmeli efsane olmuş harbiden
güzel keyifli cızırdamalı video olmuş inşallah bu ara meşhur olan gayrettepe şube çıkışında görmeyiz sahiplerini :)
streetracer_nos
01-10-2016, 00:13
Gercekten farklı ,kaliteli isler cıkarıyosun bugra A . Plakalar kapatılıp kamera arkası verilebilir gibi .Cok daha keyifli seyler oldugu kesin
@Aren hic bos gecmiyo Masallah hakkını veriyo makinanın.
Elinize saglık
alperaslann
01-10-2016, 10:58
Güneşi gördüm bee. Ellerinize sağlık.
Buğra A.
01-10-2016, 20:40
Hersey harika cekim makinalar muazzam.Ilginc bi sekilde kulagimi sesler inanilmaz tirmaladi.Onun haricinde gayet guzel.Eline emegine saglik
teşekkür ederim. çok fazla gürültülü otomobil olduğu için sesleri ayırt etmek bir hayli zor. kurguda beni en çok zorlayan o sesleri temizlemek oldu.
Mukemmel. Ozellikele vette nin sesi bildigin senfoni..
teşekkür ederim. vette hakikaten gürültülü.
The makine tarihinin en iyi kurgusu olmuş benimde tanıdığım iki üç delikanlı adamların videoya dahil olması sevindirdi :) sonda arka koltuktaki adamada selam olsun eğer okuyosa yazımı :)
İstanbulda ne kadar kalbur üstü araba varsa hepsi video da :D daha söylenecek söz yok he birde istem dışı olan kelimeler haricinde harika :D
teşekkür ederim.
zenginin malı züğürdün çenesi misali video :hihih:
:) estafrullah. hepsi güzel insanlar.
keşke vıdeo sıyah & beyaz olmasaymış..
farklı bir tarz denemek istedim.
İzledik beğendik ekip güzel ama bu kadar kalabalık olunca bari güzellikleri hızlı geçmek zorunda kalabilirsiniz bence kaynakları bu kadar hızlı tüketme çekecek araba bulamazsın sonra:)
teşekkür ederim. Gecenin Avradı farklı bir konsept, genelde kalabalık tayfayı konuk alıyorum :)
Buğra A.
01-10-2016, 20:53
Bu konseptde güzel olmuş abi. Siyah-beyaz olması biraz işin içine illegallik havası katmış. Sesler biraz karışmış gibiydi abi, hafiften kulak tırmaladı.
O AMG ney öyle ya :( AMG üzdü :puha:
AMG için bi The Makina isteriz :love: :rolleyes:
teşekkür ederim. sesler çok karıştı, ayıklarken uğraştım. AMG satılmazsa çekebilirim :)
Youtube de de yazdım dı az önce bende keşke siyah beyaz olmasaymış diyenlerdenim yine harika biir video birde renkli versiyonunu paylaşırsanız efsane olur :)
Abi yine efsane bi video olmuş. Şampiyonlar ligi gibi video mübarek. Devamını bekliyoruz :D
En güzel kısmı ise;
"...Bağdat Caddesi'nde gazladın bide, burası Emniyet yav$ak."
Bugra elıne saglık , cok begendım.Sesler arabalar hepsı cok guzel.
Bence sıyah beyaz olması daha bı konsepte yakın olmuş.
Farklı bir makina olmuş, bence güzel elinize sağlık.
Aren e arkadan selektör atmak isterdim :D
ne yazayım gayet başarılı hatta o 8 dk nasl geçti anlayamadım devamını bekliyoruz :)
teşekkür ederim.
teşekkür ederim yavrum benim. hepimizin ellerine, emeklerine sağlık.
-boşver.
Videonun en güzel kısmı o. :D
fenomen oldu kelime :)
Buğra A.
01-10-2016, 22:03
Gece gece çok moralim bozuldu ya ,en beğendiğim makina sanırım eline sağlık kardeşim birde siyah beyaz olmayan hali varsa onu da izlemek isterdim .
çok güzel olmuş ben çok beğendim, 8 küsür dakika, diğer videolara göre uzun olsa da hiç öyle gelmedi.izlettiriyor, benim takıldığım nokta 1:36'da GTR'ın neden ayırmadığı :)
Çok iyi beya :)
Yine moral bozdu hem çekimlere hem araçlara maşallah
teşekkür ederim.
Hersey guzel emegın ortada zaten tartısılmaz en sıkı takıpcılerındenım negatıf hıcbısey yok ama hani ferrariler gtr lar hayal ürünü bircogumuz ıcın bıraz daha alım gucu olabılecek en azından belki alabılırız dıyebılecegımız araçlarıda tanıtma vs gibi videolar gelıcekmı abi :)
teşekkür ederim. gelir ama #themakina kafası gelmez. vlog olur onlar. ama hepsine de yapmak istemiyorum, otomobil incelemesi değil, otomobil magazini olmak güzel.
Eline saglik bugra o geceyi snapten takip etmistim. Tekrardan emegine saglik
teşekkür ederim. benim snapler tehlikeli, arada sınır kaçabilir kusura bakma şimdiden :)
Buğra A.
01-10-2016, 23:10
Tüm araclar muazzam. Arenin geçtiğinde cikan ses muazzam. Porschenin sesi de ılginc:) s2000ciler heryerde bu arada :D bi bitmediler:D
s2000'cilere sözüm yokta, o gün orada olanlar yalandan benzin yaktılar. dönmeye çalışıp, dönememeler falan... polis yalandan yere bize söylendi. gerçi bizde yaktık. ama yaktık :)
Görüntü o kadar net ki
Plakalar kapak gibi çıkmış
Yerleride söylemişsini dedeler iZlemez inş :)
Sabah sabah senfoni iyi geldi
GüZeldi
konsept farklı olsada yine bir the makina yine bir buğra akpınar klasiği :) emeğine sağlık
siyah beyaz benim daha çok hoşuma gitti, arabalar zaten nokta, siyah beyaz olunca underground bir hava katmış. Köprüdeki kısım süper olmuş, tebrikler.
teşekkür ederim.
Bulvar 216 nın önünde egzoz çığırttıran apaçilere verilen mesajı alacaklarını sanmıyorum ama beğendim.
yaptıkları apaçilik yüzünden orda sakin sakin duran insanların canı yanıyor...
Eline sağlık Buğra, bence de çok güzel olmuş...
teşekkür ederim. bizim tayfa trafikte gazlamıyor, bende tasvip etmiyorum. bir tane sahnemiz var, minübüs arkamızdan geliyor, o da ters şeride doğru gidiyor :)
Bu sefer gerçekten güzel olmuş. Otobanda gazlarken böyle bir gruba denk gelsem, kenarı çekip ağlarım her halde...
teşekkür ederim. peşimize takılanlar oldu, sende öyle yapardın tahminen :)
güzel çalışma fakat hakkaten karışık olmuş odaklanamadık hiç birine :)
#themakina çekiyoruz dedik, herkes geldi :) bende anlamadım. teşekkür ederim.
Buğra reyiz bir de gayrimeşru edition çek de maybach olur , ruhsatsız bilimum envanter olur ayarlayıp yayınlayalım :D Hepimizi toplasınlar acayip sıkıldım rutin gündelikten heyecan katalım :D
Buğra A.
01-10-2016, 23:14
söylenecek söz yok.eline sağlık müthiş bir video,hatta en iyisi bence.tüm araçlara maşallah ama 360 bir yana diğerleri bir yana.ferrari başka aga .
maşallah.
elinize sağlık güzel bir konsept
Siyah-beyaz olması dışında her saniyesi süperdi ya, izlettirdi resmen. Başarılar :)
elinize sağlık.her zamanki gibi 10 numara
Çok güzel video olmuş zevkle izledim.
f360 ın ses efsane ya :)
En iyi "The Makina" olduğu kesin. Bunun üstünü nasıl çekersin Allah kerim.
Muhabbetin yine adamı öldürür. Hele HSN M4 çekimi sırasında gazlayana saydırdığında kahkaha attım.
M4-GTR yürümesi hoşuma gitti.
Bir de "Hulk Hogan" ne hımmına :D Nerden bulmuşsa arkadaş helal olsun.
Bu videoyu çok beğendim :) Gece çekimi olmasına rağmen görüntü kalitesi falanda inanılmaz güzel olmuş :)
teşekkür ederim.
Buğra A.
01-10-2016, 23:24
Mükemmel olmuş ve siyah beyaz farklı bir hava katmış bence.
Araç videolarına cok farklı bi boyut getirdiniz gerçekten zevkle takip ediyorum, elinize sağlık :Bravoo:
Gözleri kapatıp dinlenecek video olmuş. Güzel bir mix yapılsa arabada dinlenir. E55 ve M4 sesleri muhteşem güzel. Bir gün evo & subaru çekerseniz katılmak isteriz.
elinize sağlık çook güzel olmuş
teşekkür ederim.
Güzel değişik bir video olmuş bence, +Bilmiyorum tarzın mı ama şöyle Land Cruiser, Cherokee'ler,Land Defender'lar v.s ile iyi bir offroad bölümüde fena olmaz. :)
teşekkür ederim. offroad var kafamda, zaten sezon geliyor.
futbol, iyi futbolcularla güzel oynandığı gibi bu tarz videolar da iyi arabalarla güzel oluyor, bu artık tescillendi...
:icon_tup:
Hulk Hogan kimdi diye düşünüp duruyorum. :)
eski Amerikan güreşcisi. şimdiler otomobil topluyor, güzel bir atölyesi var. bir kaç kez discovery'de denk gelmiştim.
Buğra A.
01-10-2016, 23:28
siyah beyaz olmasının dışında gayet başarılı.Eline sağlık.
En iyi The Makina bana göre :icon_tup: Hem video uzunlugu sesler goruntu herseyle 4-4 lük siyah beyaz olmasi netlik acisindan bence daha iyi olmus
Gercekten farklı ,kaliteli isler cıkarıyosun bugra A . Plakalar kapatılıp kamera arkası verilebilir gibi .Cok daha keyifli seyler oldugu kesin
@Aren hic bos gecmiyo Masallah hakkını veriyo makinanın.
Elinize saglık
Güneşi gördüm bee. Ellerinize sağlık.
teşekkür ederim.
Bence bu serinin devamida kesinlikle siyah beyaz gelmeli efsane olmuş harbiden
teşekkür ederim. snapchat'imde ufak bir oylama yaptım. siyah-beyaz isteyenler kazandı. diğer seride siyah-beyaz gelir muhtemelen.
güzel keyifli cızırdamalı video olmuş inşallah bu ara meşhur olan gayrettepe şube çıkışında görmeyiz sahiplerini :)
teşekkür ederim. Allah göstermesin.
Buğra reyiz bir de gayrimeşru edition çek de maybach olur , ruhsatsız bilimum envanter olur ayarlayıp yayınlayalım :D Hepimizi toplasınlar acayip sıkıldım rutin gündelikten heyecan katalım :D
tam semt işi, sevdim :)
buğra snd plaka m3 sahibinin çekmeköyde avmde dükkanı mı var ? hep otoparkında görüyorum
Buğra A.
03-10-2016, 13:24
buğra snd plaka m3 sahibinin çekmeköyde avmde dükkanı mı var ? hep otoparkında görüyorum
bilgim yok :)
Çok güzel , orijinal bir bölüm daha. Keyif aldım , epeyce de emek var ellerine sağlık.
Yeni yolda tam bu araçlara göre 300+ gitmelik, güzel 4 lü roll videosu bekledik ama sonrasında gelir inş..
bugru eline saglık 7 8 kez sıkılmadan ızleyıp kendımı orda hıssettım cok guzel olmus
bugru eline saglık 7 8 kez sıkılmadan ızleyıp kendımı orda hıssettım cok guzel olmus
bugra olcaktı :) :)
Buğra A.
04-10-2016, 13:51
Çok güzel , orijinal bir bölüm daha. Keyif aldım , epeyce de emek var ellerine sağlık.
teşekkür ederim.