PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Suzuki Vitara Hakkıda

Shadow_Dancer
30-09-2016, 19:37
Bir bayan arkadaşım yerden yüksek suv sınıfı araç bakıyor. Yeni vitaralar fiyat olarak oldukça avantajlı ama ben modeli hiç tanımıyorum. Donanım vesaire olarak güzel görünüyor. var mı aramızda kullanan, inceleyen.. Şimdiden teşekkürler.

Örnek olması açısından koyuyorum ilanı..

Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-derya-otomotiv-guvencesiyle-2016-suzuki-vitara-hatasiz-boyasiz-346427975/detay)

Sert@ç
30-09-2016, 19:47
Onca seçenek varken neden vitara için dışı çok çirkin duruyor
Illa sıfır olmayacaksa başkar seçeneklere baksın bence

Shadow_Dancer
30-09-2016, 19:48
Onca seçenek varken neden vitara için dışı çok çirkin duruyor
Illa sıfır olmayacaksa başkar seçeneklere baksın bence

bütçe 80 lira kardeşim, Qashqai dedim ama onda da boşuna denk geliyor

Ferhat_V
30-09-2016, 20:20
Kia sportage 2015 rahat sekilde alir o paraya..benzinli 1.6 arabanin yukseltilmisi baska farki yok onden ceker birde.

imprezaWRC
30-09-2016, 20:55
Bir bayan arkadaşım yerden yüksek suv sınıfı araç bakıyor. Yeni vitaralar fiyat olarak oldukça avantajlı ama ben modeli hiç tanımıyorum. Donanım vesaire olarak güzel görünüyor. var mı aramızda kullanan, inceleyen.. Şimdiden teşekkürler.

Örnek olması açısından koyuyorum ilanı..

Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-derya-otomotiv-guvencesiyle-2016-suzuki-vitara-hatasiz-boyasiz-346427975/detay)

Soner,

Ben kullandım daha doğrusu merak edip bayiye gittim test sürüşü yaptım. 1.6lt atmosferik motor seçenekli olanı özellikle şehir içinde hiç üzmez. Bir kere müsade isteyip boş yolda 120km/h'a kadar dip gaz bastım, valla hızlanması da üzmez. İç mekanı oldukça sessiz, ancak yüksek devir çevirdiğinde motorun varlığını anlıyorsun, onun dışında şahsen ses duymadım. Yakıt tüketimi hakkında birşey diyemeyeceğim çünkü sürüş mesafesi kısaydı. Ama katalog verilerini yakalar en fazla üzerine 1lt eklersin diye düşünüyorum. Çünkü alt devirleri oldukça canlı, yani gaz pedalına yeteri kadar basarsan tüketim konusunda üzmez diye tahmin ediyorum.

Bak taze taze videosunu da eklemişler.
Test - Suzuki Vitara (2016) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=ECn31ABgjJU)

https://www.youtube.com/watch?v=ECn31ABgjJU

Shadow_Dancer
30-09-2016, 21:11
Soner,

Ben kullandım daha doğrusu merak edip bayiye gittim test sürüşü yaptım. 1.6lt atmosferik motor seçenekli olanı özellikle şehir içinde hiç üzmez. Bir kere müsade isteyip boş yolda 120km/h'a kadar dip gaz bastım, valla hızlanması da üzmez. İç mekanı oldukça sessiz, ancak yüksek devir çevirdiğinde motorun varlığını anlıyorsun, onun dışında şahsen ses duymadım. Yakıt tüketimi hakkında birşey diyemeyeceğim çünkü sürüş mesafesi kısaydı. Ama katalog verilerini yakalar en fazla üzerine 1lt eklersin diye düşünüyorum. Çünkü alt devirleri oldukça canlı, yani gaz pedalına yeteri kadar basarsan tüketim konusunda üzmez diye tahmin ediyorum.

Bak taze taze videosunu da eklemişler.
Test - Suzuki Vitara (2016) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=ECn31ABgjJU)

https://www.youtube.com/watch?v=ECn31ABgjJU

Bekledigim yorum, sagolasın kardeşim teşekkür ederim.

bende yarın bi gidip bakıcam bayiiye, eger varsa test arabaları kullanırım. tork konvantörlü şanzıman, atmosferik japon motoru. Sorunsuz olacagını düşünüyorum, kullanan bayan olunca çok fazla detayda bogulmuyorlar bizim gibi.

Yigit-Y
30-09-2016, 21:15
Herşey sorunsuz gibi dursada yakıt işi sıkıntılı

Şu uzakdoğu 1.6 turbo neden yapıp koymuyor çok mu zor :) torklar fakir

Sıf sorunsuz olsun diye gitmeyip yakmalar dan vazgeçmeliler

Shadow_Dancer
30-09-2016, 21:23

7-9 aralıgındaysa bence fena degil, civic gibi Allahuekber dagları gibi yakıyosa uzak durmalı dedigin gibi .

ünalvti
30-09-2016, 21:27
suzuki genel müdürlüğü ile aynı yerde çalışıyorum suzuki'nin ülkemize gönderdiği bütün araçlar bizim ortamdam geçiyor incelediğim kadarıyla japon ruhu taşıyan (parça kalitesi orta düzey, işlevsellik ön planda kaliteli mekanik, vb...) bi araç servis hizmetleri baya zayıf ama bakımlar hariç çokda servis ihtiyacı duyulmayacağı kesin tavsiye ederim

Ranthor
30-09-2016, 21:31
shadow icinde turkce karakter olan yeni konu ac 2-3 tane sohbete

imprezaWRC
30-09-2016, 21:47

1.4 turbo modeli de var :)

Yigit-Y
30-09-2016, 21:49
1.4 turbo modeli de var :)

Kendi ürettiği motor mu

Yoksa üvey evlat mı :)

2jz
30-09-2016, 21:50
Abi Vitaranın lansmanına gitme fırsatım oldu. O gün tamamen arazide kullanılan araçta 12 ortalama vardı. Düzlükte 7 civarı yakıyor. Donanım olarak güzel, içi japon standartlarında. 1.6 120hp olan atmosferik kullandım.

Vitaranın 1.4T 140hp olanı var bildiğim kadarıyla.

Shadow_Dancer
30-09-2016, 22:06
shadow icinde turkce karakter olan yeni konu ac 2-3 tane sohbete
Yanlış birşey mi yaptım ?

imprezaWRC
30-09-2016, 22:09
Kendi ürettiği motor mu

Yoksa üvey evlat mı :)

O konuda bir malumatım yok :(

Ranthor
30-09-2016, 22:09
yok bende olmuyor sen yap ki hatayi bulayim

II KKKŞŞĞĞĞĞ iiii ııı dolu bir yeni konu açsana sohbete Shadow_Dancer

Ranthor
30-09-2016, 22:11
imprezaWRC

imprezaWRC
30-09-2016, 22:11
Yanlış birşey mi yaptım ?

Başlıktaki Türkçe karakterler hiyorogliften hallice olmuş o yüzden deneme maksatlı konu açarmısın demiştir. Aynı problem bende de oluyor. O yüzden ingilizce karakterler kullanıp başlık açıyorum. Ozan o problemin kaynağını bulmaya çalışıyor ve düzeltmeye çalışıyor :)

Yigit-Y
30-09-2016, 22:12
O konuda bir malumatım yok :(

Sanki gm astralardaki motor gibi geliyor kulağa biraz :)

imprezaWRC
30-09-2016, 22:12
imprezaWRC

Anam ben anca 1-2 güne yeni konu açarım şimdi durduk yere sana da silmek için icat çıkarmayayım. İllede yap diyorsan o ayrı :)

P.S : Konudan koptuk gidiyoruz :(

imprezaWRC
30-09-2016, 22:17

Global News News.2015 | Global Suzuki (http://www.globalsuzuki.com/globalnews/2015/0420.html)

Sanki kendileri yapmış.

Yigit-Y
30-09-2016, 22:19
Global News News.2015 | Global Suzuki (http://www.globalsuzuki.com/globalnews/2015/0420.html)

Sanki kendileri yapmış.

Valla iyimiş büyük bir adım :)

Shadow_Dancer
30-09-2016, 22:21
Adamlar küçük hacimli turboya tepki olarak dogmuş, malafat ufak bari motor büyük olsun demişler :)

Yigit-Y
30-09-2016, 22:43
Nissan 2. Eli çok hızlı suzuki uzun soluklu binilcekse ben 1.4t oy veririm güzel yapmışlar

snan1910
30-09-2016, 23:21
Cx3 görüntüsü çok iyi gerçekten imkan varsa tercih edilebilir.

Bugün sabah iş yerine gittiğimde şirketin önünde duruyordu yeni vitara dikkatimi çekti biraz baktım, ön tarafının görüntüsü range roverin küçüğü olmuş, gayet şık duruyor, kullananlarda genellikle memnun, 80bin için bu sınıfta iyi bir tercih gibi duruyor

ahmetbaha-drs
30-09-2016, 23:36
Benim son zamanlarda fiyat-donanım ve görünüm v.b açısından çok aklıma yatan bir araç,küçük sınıf araç fiyatlarına alınabiliyor 1.6FWD olanları. Bahsettigin fiyatada 1.6'da 4x4 olanını alabilir Soner abi, Hayırlısı olsun inşallah :)
Buarada Japonlar küçük hacim turbo yapmıyor diyorsunuzda adamlar yıllardır 0,9-1.0 falan turbo arabalar yapıp kendileri kullanıyor :D :D

2jz
01-10-2016, 00:10

Suzuki yıllardır Fiat ile temas halinde. 1.4 mutiair motorda olabilir.

Er34
01-10-2016, 00:28
Ben bilmem eşim bilir geldi aklıma.

Shadow_Dancer
01-10-2016, 10:23
Benim son zamanlarda fiyat-donanım ve görünüm v.b açısından çok aklıma yatan bir araç,küçük sınıf araç fiyatlarına alınabiliyor 1.6FWD olanları. Bahsettigin fiyatada 1.6'da 4x4 olanını alabilir Soner abi, Hayırlısı olsun inşallah :)
Buarada Japonlar küçük hacim turbo yapmıyor diyorsunuzda adamlar yıllardır 0,9-1.0 falan turbo arabalar yapıp kendileri kullanıyor :D :D

Ahmetim sen begendiysen benimde aklıma yattı demektir :) Bugün gidip bende bi inceleyecem test araçları varsa kullanmayı düşünüyorum. Fiyat konumu çok güzel gerçekten, standart arabalardan bıkanlar içinde güzel bir seçenek. Arkadaşım için hayırlısı olur inşallah.

Araç sıfır alınacagı için cx3 fiyat olarak yukarıda kalıyor arkadaşlar. Yoksa ben ilk olarak onu tavsiye etmiştim. Yakın bir arkadaşım kullanıyor, gerçekten çok güzel bir araba.

ahmetbaha-drs
02-10-2016, 20:41
İnşallah abi, Fırsatım oldugunda bende gidip bakacagım Suzuki'ye hem yakın bir arkadaşım hemde kuzeniminde niyeti var gibi fiyat olarak bakınca özellikle SsangYong Tivoli'den bile uygun :D

Berkan
02-10-2016, 20:55
mitsubishi asx de güzel bence gayet ama otomatiği yok galiba

ahmetbaha-drs
02-10-2016, 21:01
ASX'in nedense otomatiğini hiç getirmediler, bencede güzel araba aslında.

Shadow_Dancer
14-10-2016, 17:44
Bahsettigim arkadaşım bugün teslim aldı aracı, bende yaklaşık 1 saat haşır neşir oldum.

Tasarım:
* Dikkat çektigi aşikar, Evoque'a benzetiyorlar, bana göre kafadan fena degil ama arka tasarımını begenmedim.

İç Mekan:
* Boyum 190 tavan mesafesi uygun ayarları yapınca fena degil, benim oturma pozisyonumda arka koltuktakinin pek şansı yok maalesef. AMbiyansı ferah bi araba, görüş açıları sıkıntısız. Saklama gözleri idare yeterli.

Malzeme Kalitesi:
* Klasik japon, bolca sert plastik var, özellikle kapı bölgesindeki malzeme hoşuma gitmedi, direksiyon deri kaplı.

Motor Şanzıman Performans:
* Tork konvantörlü klasik otomatik şanzımanın geçişleri pürüzsüz, direksiyondan kumanda edilebilmesi güzel bi detay, motor performansı şehir içi için yeterli, devirli kullanımda iç mekana gelen ses güzel. Tabi fazla devir çevirmek beraberinde tüketimide getiriyor. Yol tutuşunu ben begendim, tabii çok limite giremedim araç yeni oldugu için.

Genel olarak böyle, GLX donanımına (4*2)82.750 verildi. Bayiinin ilgisi alakası çok iyi, ön cam filmi, koltuk koruma, bakım seti gibi ufak tefek jestlerde var.

ahmetbaha-drs
21-10-2016, 18:44
Abi hayırlı olsun güle güle kullansınlar inşallah.. :) Hangi bayiden aldınız aracı? Bende bir gidip bakacagım kuzenim için.

Shadow_Dancer
21-10-2016, 18:46
Abi hayırlı olsun güle güle kullansınlar inşallah.. :) Hangi bayiden aldınız aracı? Bende bir gidip bakacagım kuzenim için.

Çobançeşmedeki bayiiden kardeşim. Satış temsilcileri ilgili tipler, bi bak istersen

ahmetbaha-drs
21-10-2016, 19:15
Teşekkürler abi, yarın öbür gün bir bakacagım. :)

AliGizda
08-03-2017, 13:55
Konuyu hortlatıyorum ama çok yakın bir arkadaşıma 1.4 Turbo beslemeli olanından almayı planlıyoruz. 1.6 atmosferik olanı ile aralarında çok bir fiyat farkı yok o ama o farka değermi? Bu fiyat aralığında başka bir şey mi bakalım?

ahmetbaha-drs
08-03-2017, 15:18
Bence o fiyat aralıgında ve donanım-performans açısından bakınca alınabilecek en iyi seçeneklerden birisi, kısa zamanda satmayacaksa hiç düşünmeden alınır. Suzuki'lerin sağlamlığı ve dayanıklılığı zaten bilinen bir gerçek, hayırlısı olsun inşallah. Alternatif olarak Mazda CX3'de güzel ama Vitara'dan daha ufak gelir. :) Shadow_Dancer Soner abi daha iyi fikir verebilir almışlardı yanılmıyorsam bir arkadaşına.

AliGizda
08-03-2017, 15:36
CX-3' lerede baktık fakat çocuk falan olunca bebek arabası falan sıkıntıya sokar, birde kafası yere çok yakın. Bugün gidip sıfırlarına baktık, kırmızı+siyah tavan ve siyah jant kombinasyonu gerçekten çok geçerli. Tek korkumuz yakıt şu anda.

Shadow_Dancer
08-03-2017, 17:27
yakıt tüketimine bakar bilgi veririm kardeşim en kısa zamanda

AliGizda
09-03-2017, 09:06
yakıt tüketimine bakar bilgi veririm kardeşim en kısa zamanda

Çok sağol abi, dün gidip 1.4' üne test sürüşü yaptım ama saat geç olduğu için bayiinin arka otoparkında bi kaç tur atabildik. Test aracının ortalaması 9.1 idi. Fazla geldi bize. Atmosferikler daha az yakar gibime geldi. Sizdeki atmosferikmi?

Shadow_Dancer
09-03-2017, 17:35
Çok sağol abi, dün gidip 1.4' üne test sürüşü yaptım ama saat geç olduğu için bayiinin arka otoparkında bi kaç tur atabildik. Test aracının ortalaması 9.1 idi. Fazla geldi bize. Atmosferikler daha az yakar gibime geldi. Sizdeki atmosferikmi?

Kardeşim araba 4800 küsür km'de ortalaması 7.6 gösteriyor.

AliGizda
10-03-2017, 09:15
Kardeşim araba 4800 küsür km'de ortalaması 7.6 gösteriyor.

İlgin için çok sağol abi, bizde bu hafta içi kaporasını verip almayı düşünüyoruz. Sizdeki 1.6 atmomu yoksa 1.4 turbomu?

Shadow_Dancer
10-03-2017, 16:56
1.6 atmosferik kardeşim

ahmetbaha-drs
11-03-2017, 10:59
Aracın Turbo+4X4+Otomatik oldugunu düsünürsek test aracınında dikkatsiz kullanıldıgı göz önüne alınırsa 9.1 bile bence cok iyi rakam, demek ki bilincli kullanıcıda 7.5-9 lt civarında ortalama kalır.

onursumer
11-03-2017, 11:02
1.6 atmosferik kardeşim

illaki kullanıldığı güzergah ve kullanıcı ile alakası vardır fakat 7.6 müthiş rakam yanlız bu motor için

Shadow_Dancer
11-03-2017, 11:04
illaki kullanıldığı güzergah ve kullanıcı ile alakası vardır fakat 7.6 müthiş rakam yanlız bu motor için

Bahçelievler kupa, florya fly inn ya da Havalimanı B kapısı, ayda 2 kerede kırklareli