Orijinalini görmek için tıklayınız : Max 80.000 e otomatik sıfır araç tavsiyesi. Aralık sonu alınacak
Arkadaşlar babam sıfır araç almak istiyor. Belli kriter yok. En iyi fiyat fayda aracı arıyoruz. Yanlız sıfır diyede bomboş olmasın. Önerileri alalım.
Benzin dizel farketmez.
Hb sedan farketmez
Marka model farketmez(kalite önemli tabiki)
Tek şart güzel oto. Şanzımanlı bir araç.
Arkadaşlar babam sıfır araç almak istiyor aralık sonu indirimleriyle.Güzel kampanyalar oluyor biliyorsunuz. Belli kriter yok.Aklı biraz octaviada ama baya boş octavialarda. En iyi fiyat fayda aracı arıyoruz. Yanlız sıfır diyede bomboş olmasın. Önerileri alalım.
Yılda max 10k yol yapar. Otomatik olması kafi.
Konforlu,sessiz olması ve az yakması öncelikli kriteri
Ben leon önerdim hatta fr alalım dedim :) bak dedim emekli oluyosun annemle gezersiniz piyasa yaparsınız dedim gülüyor tabi :). Emekli olacak amcaya sahip çıkalım.
Talih.b16
04-10-2016, 08:29
astra bakabilirsiniz, şanzımanları güzel diye duydum daha kötü yorum yapan yok, biraz yavaşmış okadar.
polo olabilir 58 den 100 lere kadar fiyatları var, donanıma göre, sitede arkadaşlar yeni tip dsgnin iyi olduğunu söylüyor.
yani işin aslı boş araçlar 60 dan başlıyor dolusu allah kerim
asscutter
04-10-2016, 08:43
tdi+dsg leon style +advance paket +sunruuf 17 jant 2016 model 5-6 bin kmde 81 bin civarı bulnur
yeni ceratonun en dolusu 85 liste fiyatı var aralığga doğru kampanyalar veya alınacak indirimle 2-3 oynatıp 82 gibi rahat alınabilir. otomatik dizel cift kavramalı yeni sanzımanıyla sunroofuna kadar olan donanımıyla
http://www.kia.com.tr/yenicerato/donanim/ic-donanim/2016
bu donanımın aynısı : Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-hatasiz-2016-cerato-1.6-crdi-136-hp-sunroof-plus-otomatik-plusdizel-347146129/detay)
Ikı kere konu acmısım ınternetın azizliği birini silermisiniz modaratör arkadaşlar :)
astra bakabilirsiniz, şanzımanları güzel diye duydum daha kötü yorum yapan yok, biraz yavaşmış okadar.
polo olabilir 58 den 100 lere kadar fiyatları var, donanıma göre, sitede arkadaşlar yeni tip dsgnin iyi olduğunu söylüyor.
yani işin aslı boş araçlar 60 dan başlıyor dolusu allah kerim
Kriter yok demiştim ama b segment araçta küçük kalır. Hb olabilir fakat C sınıfı. Yeni astraları bi araştıralım bakalım
Focus derim ben.
Arkadaşimda focus var sıfır aldı memnun baya onunki manuel yanlız. Otomatıklerı nasıldır ?
yeni ceratonun en dolusu 85 liste fiyatı var aralığga doğru kampanyalar veya alınacak indirimle 2-3 oynatıp 82 gibi rahat alınabilir. otomatik dizel cift kavramalı yeni sanzımanıyla sunroofuna kadar olan donanımıyla
http://www.kia.com.tr/yenicerato/donanim/ic-donanim/2016
bu donanımın aynısı : Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-hatasiz-2016-cerato-1.6-crdi-136-hp-sunroof-plus-otomatik-plusdizel-347146129/detay)
Kialara herzaman yeşil ışık var ama fiyatı çok yüksek değilmi yav ? 80 üstü çok zor. Aslında bütce 76-78 ama max max 80 dedim. 76 78 bandından yukarıda olmasa çok daha iyi olacak
Arkadaşimda focus var sıfır aldı memnun baya onunki manuel yanlız. Otomatıklerı nasıldır ?
Otomatik benzinli olupta sorun yaşayan duymadım. Dizel otomatik kullanıpta araç değerlendirmeden anlayana denk gelmedim.
Benim eşimin abisine manuel dizel titanium aldık. O da aşırı memnun.
Ayrı bir konu altında nacizane tavsiyem bir araç modeli çıktıktan yaklaşık 1,5 - 2 yıl geçtikten sonra alınmasıdır.
Kialara herzaman yeşil ışık var ama fiyatı çok yüksek değilmi yav ? 80 üstü çok zor. Aslında bütce 76-78 ama max max 80 dedim. 76 78 bandından yukarıda olmasa çok daha iyi olacak
corollanın 1.3dizel otomatiğin 95+ olduğunu düşünrsen bedava kalıyor. bir düşük pakete pak pek ahım şahım fark yok aralarında ama 7bin lira var 78 yazmışlar
onun dışında gayet güzel 2.secenek
1.4tsi dsg skoda yeti
Fiyat Listesi - ŠKODA (http://www.skoda.com.tr/models/new-yeti/fiyatlistesi/)
1.2 dsg all star golf ve octavia elegance alınır sanırım o paraya.Ha alınmıyorsa da almayın zaten :D
Duster tam emekli amca arabası ama onunda otomatiği yok :)
onursumer
04-10-2016, 19:53
1.2 tsi octavia en mantıklısı bence
2000 passata bınıyor 8 yıldır . Bu saatten sonra duster kesmez abi alıstı rahata. B sınıfı kucuk gelıyor aıleye. Mınımum c sınıfı. Octavia 1.2 paket olarak ne onerıyorsunuz ?
Leon 1.2 style dsg+Sunroff+Led paket ++ ne var ne yoka ekledım 70 oldu max. Mantıklı geldi. Octavia ne çıkıyor doldurursak ?
Cevaplar için cok tesekkur ederım. Ikı konj acmısım dıgerının silinmesini istedim fakat admınler gormedı sanırım. Orayada yazdım.
Leon 1.2 style dsg sunroof led paket medıa paket jant vs vs ne var ne yoksa ekledım. 70 oldu.
Octavia 1.2 doldurulunca kac paralara gelıyor acaba ?
Leon 1.2 yakıt cok memnun herkes ama octavia cok yakıyor denılıyor bu konuda kullanan tecrube eden varmı ?
octavia veya insignia bakın bence de.
diğer konu silindi, buradan devam...
diğer konu silindi, buradan devam...
Eyvallah saolasın abi :) octavia tabiki daha kalite duruyor fakat fiyatlar almış gitmiş. İnsignia 0 bu fiyata bosunu vermezler sanirim.
Eyvallah saolasın abi :) octavia tabiki daha kalite duruyor fakat fiyatlar almış gitmiş. İnsignia 0 bu fiyata bosunu vermezler sanirim.
Görevimiz :) Bu arada benim önerim Leon, Octavia için bir arkadaşım çok yetersiz geldiğini söylemişti. Tabi bu beklenti ile de doğru orantılı.
denizhandinc
05-10-2016, 13:30
piyasada 70-80 liraya komple dolu bi arac en uygun secenek leon o yüzden heryer leon kaynamaya basladı.
Benim de bu bütçeyle baktığım araçlar
Golf, Leon, Octavia, Rapid' di
En son seçenek A3'dü zira liste fiyatı internette yüksek gözüküyor.
Fakat 2 ay öncesinde A3 1.2 TSI Stronic için pazarıkla 82'ye kadar düştüler. Bana da mantıklı geldi aldık.
Makyajsız kasa kaldıysa bir de eski yeni kasa takıntınız yoksa aklınızda bulunsun.
burakgunay
05-10-2016, 15:33
Astra K dynamic tavsiye ederim
Eski araba 2000 passat ise leon ve octavia üzebilir.B5 kasanın tokluğu bu iki arabada da yok bence.
Astra k yı incelemeye aldım
A3 o paralara varsa bi bakayım
En mantıklı leon geliyo çok kalitelimi asla değil ama en dolusu yakışıklısı.
Passatı 2008de bebek gibi almıştık 110bin de ilk sahibinden. 8 yıldır bizde daha yeni 170.000 oldu ama artık sıkıldık. Hiç üzmedi ve çok tok bir araç gerçekten. Malzeme kalitesi premium araclar harıcınde zor rastlanır. Arac 16 yasına geldi. Bundan sonra alacağı aracı yine 8 10 yıl kullanır aksi bir durum olmadıkça
Yeni astra hb 1.4 dynamic sunroof otomatikle
Octavia 1.2 tsi dsg
Kıyaslansa bagaj vs önemli değil kalite izalasyon trim ve rijitlik olarak hangisi mantıklı olurdur ?
Biri liftback biri hatcback ama sadece genel kalite ve fıyat performans olarak kıyaslarsak...
A3 1.0 tfsi var diyorlar bakmak lazım
onn_dear
08-10-2016, 21:44
Yeni octavia guzel bence dsg ile uzun yillar binilir, diz mesafesi ve bagaj on numara
Yeni kasalar baya zamlı girdi. Gerçi bayi ne kadarı bırakır sormak lazım. Ama 80 bandı otomatik zor gibi.
Kutluhan
09-10-2016, 07:54
a3,astra,leon 10 sene kullanamaz baban passata alıştıysa. o arabaların içinde darlanır bence ben bile darlanıyorum. bence yine passattan devam etsin 2011-2012-2013 1.6 tdi o paraya alınır geniş genişte biner.
ertantamer
09-10-2016, 08:03
En full paket octavia cam tavanlı dsg tdi 89 a almıştık aralıkta düşebilir fiyatı kovalayın derim
Benim görüşüm yine 2 3 yasinda d sinifi almaniz zira c ye binince memnun kalmiyor babalar pek
bence bunu bekleyin çok iyi duruyo
Yeni SEAT Ateca Teknik Ozellikleri ve Fiyatı Acıklandı - Oto Kokpit (http://www.otokokpit.com/yeni-seat-ateca-teknik-ozellikleri-ve-fiyati/)
A3 ün 1.0 ı çok övülüyor gerçekten. Test eden vardır illa forumda
İbrahim33
24-10-2016, 21:34
illa sıfır km isteniyorsa , şanzıman konforu falan istenmiş , a3 diğer bütün araçlardan üstün her yönüyle. sadece (iç hacim değişkenlik gösterebilir)
yeni astra hb benzinli aldık yakın zamanda. sunroof hariç gırtlak dolu araç. otomatik parkı vs. her şey var. 82500'e geldi. ilerisi için ne olur bilmem ama vites geçişleri çok iyi ancak otomatik parkı pek hoşuma gitmedi. hatta ilk denememde kaza bile yaptırıyordu.