Orijinalini görmek için tıklayınız : Japon yapıştırıcısı sorunu,
Raindrops
04-10-2016, 20:16
Elimde bi enkaz var sağını solunu toparlamaya başladım. Tavanında saçma sapan plastik sunroof takmışlar, takarkende bi köşesini japonla yapıştırmışlar ve oda akmış kurumuş. Boyaya zarar vermeden o sunroofu nasıl çıkarırım ve japon izinden kurtulurum?
japon izinder kurtulmak için debonder isimli sökücü maddeyi kullanabilirsin
edit : ostimde satılıyor
Force AC-68 Debonder (YAPIŞTIRICI COZUCU) - Metsan Yapıştırıcı | EMS-Devcon-LPS-Versachem (http://www.metsan-store.com/Force-AC-68-Debonder-YAPISTIRICI-COZUCU,PR-33.html)
Bu debonden plastik üzerinden de zarar vermeden çıkartır mı?
kadireren
04-10-2016, 21:18
japon izinder kurtulmak için debonder isimli sökücü maddeyi kullanabilirsin
edit : ostimde satılıyor
Hazır konu açılmışken bende bir soru soruyum abi aracım sanayideyken şöför koltuğuna sanırım japon bulaştırmışlar nasıl becerdiler çok merak ediyorum şeffaf sert bi malzeme bunu çıkartır mı ?
Açıklamada çıkarttığı yazmış ama denediniz mi veya bilginiz var mı ?
Raindrops
04-10-2016, 21:32
Teşekkür ederim peki o sanroofumsu şeyi sökmemde yardımcı olur mu bu
Hazır konu açılmışken bende bir soru soruyum abi aracım sanayideyken şöför koltuğuna sanırım japon bulaştırmışlar nasıl becerdiler çok merak ediyorum şeffaf sert bi malzeme bunu çıkartır mı ?
Açıklamada çıkarttığı yazmış ama denediniz mi veya bilginiz var mı ?
ben boyalı parcada kullandım sorunsuz cıkarttı , kumastanta cıkartabileceğini düşünüyorum , sıvıyı japon dökülen yere sürünce bir kac dakika sonra yapıstırıcı yumusuyor onu dikkatli bir sekilde temizlersen sorun olmaz
japon lekesini aseton ile çıkartabilirsin
Raindrops
05-10-2016, 23:55
japon lekesini aseton ile çıkartabilirsin
Aseton boyayı da çıkartır gibi sanki
dene başka bi yerde çıkarsa uygula sonra plastik üstünde sonuç alındı çünkü