PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yenilenen note 7 uçakta alev aldı

ümitech
06-10-2016, 13:19
Samsung note 7 yine güldürmedi
Haberin linki ; 'Yenilenmiş' Samsung Galaxy Note 7 ucakta alev aldı - Dunya Haberleri (https://www.google.com.tr/amp/m.milliyet.com.tr/amp/-yenilenmis-samsung-galaxy-note-7-dunya-2322390/)

Cliosportve
06-10-2016, 13:23
Bir ara geri toplatılıyordu
Asparagas değilmiş demekki ...

mannerboy
06-10-2016, 13:25
#samsungçamaşırmakinesiüretsin

ümitech
06-10-2016, 13:35
Bir ara geri toplatılıyordu
Asparagas değilmiş demekki ...

bu toplandıktan sonra yurtdısında piyasaya sürülen,yenilenen zaten

onursumer
06-10-2016, 13:38
bu ilk değil geçende değişm cihazın biri yanmıştı

https://www.youtube.com/watch?v=0d2lk33lIXI

tayfunk
06-10-2016, 13:38
Uçaklarda Son Günlerde özellikle Samsung Kullanıcılarına Yönelik Uyarılar Arttırılmış uçak Modunda Ve Kapalı İken Şarj Cihazına Bağlanmaması hakkında uyarılar yapılıyormuş

Cliosportve
06-10-2016, 13:41
bu toplandıktan sonra yurtdısında piyasaya sürülen,yenilenen zaten

Öyleyse durum dahada vahimleşmiş

Bu saatten sonra mangal yakmaya yardımcı madde olarak süper marketlerde satılır ...

johnie
06-10-2016, 13:41
#samsungçamaşırmakinesiüretsin

http://www.haberturk.com/ekonomi/teknoloji/haber/1303876-samsungun-camasir-makinesi-de-patladi

Bence samsung bu kadar mağdur olan insanlara bir güzellik yapmalı.

onursumer
06-10-2016, 13:50
ben note7 yi revize olmuş olarak güzel bir kampanya ile satışa çıkarıcaklarını umuyorum kısmetse mezar spec alırım :D

johnie
06-10-2016, 13:54
ben note7 yi revize olmuş olarak güzel bir kampanya ile satışa çıkarıcaklarını umuyorum kısmetse mezar spec alırım :D

Yiğit' in telefon modelini görüyorum sende onursumer :D

ahmet3425
06-10-2016, 14:07
Samsung'un camaşır makinesi de patladı | Teknoloji Haberleri (http://www.haberturk.com/ekonomi/teknoloji/haber/1303876-samsungun-camasir-makinesi-de-patladi)

Bence samsung bu kadar mağdur olan insanlara bir güzellik yapmalı.

Bence samsung bu isi birakmali suyunu cikardi zaten...

lowfamilia
06-10-2016, 14:20
teröristler artık c4 le değil note 7 ile saldırı düzenlicekmiş lütfen dikkatli olalım.

Yigit-Y
06-10-2016, 15:02
Google Pixel yeni baba budur

Samsung mümkünse ölsün

:)

OmerRS
06-10-2016, 15:16
iPhpne 7 için de patlama haberi geldi ama üstünü örtüyorlar şimdilik.

https://static.independent.co.uk/s3fs-public/styles/story_medium/public/thumbnails/image/2016/09/30/09/iphonedent.jpg

ef186
06-10-2016, 15:25
teröristler artık c4 le değil note 7 ile saldırı düzenlicekmiş lütfen dikkatli olalım.

Komik olduğunu mu düşünüyorsun ?
Forumdan uzakta düşün ... Aklın başına geldiğinde geri dönersin ...

CorsaLover
06-10-2016, 15:28
Bu haberin fake olduğu iddiaları var dünya çapında.

onurc
06-10-2016, 15:29
htc candır,bırakın samgung apple vs. :D

ufuksaracci
10-10-2016, 15:34
Note 7'nin üretimi durmuş

Samsung Galaxy Note 7’lerin uretimini durdurdu - Teknoloji Haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/samsung-galaxy-note-7lerin-uretimini-durdurdu-40244705)

darkmoon
10-10-2016, 15:39
google pixel iyi gelicek piyasaya android ayağında iphone a tekel olucak gibi bu sefer google öyle fason bir firmaya nexusdeki gibi sipariş vermedi.. aldı htc ile oturdu sıfırdan tamamen android ile senkronize tıpkı apple gibi telefon yaptılar..

wiesmann
10-10-2016, 15:39
Haftasonu pegasus kibris donusu ozellikle galaxy note7 leri ucus modunda birakmayin kapatin diye uyarida bulundu..

Mutu
10-10-2016, 15:46
Haftasonu pegasus kibris donusu ozellikle galaxy note7 leri ucus modunda birakmayin kapatin diye uyarida bulundu..

Evet

"Galaxy Note 7 telefonların uçuş esnasında tamamen kapatılması, hiçbir şekilde açılmaması, şarja takılmaması, hasar görmesi, ısınması, duman salınımı olması ve kaybolması durumunda acilen kabin ekibine bildirilmesi gerekmektedir." Şeklinde anonsumuz var. Bu güncel yaşananlar karşısında hemen hemen tüm firmalar bu yönde cephe almış durumda.

emi-R
10-10-2016, 16:21
Bu gün de burger kingi yakmış:)

Kahn23
10-10-2016, 16:26
Samsung aşırı ısınan ve patlayan Galaxy Note 7’lerin üretimini durdurdu.

Teknoloji - Samsung aşırı ısınan ve patlayan Galaxy Note 7’lerin uretimini durdurdu - 1 | NTV (http://www.ntv.com.tr/galeri/teknoloji/samsung-asiri-isinan-ve-patlayan-galaxy-note-7lerin-uretimini-durdurdu,NdMpBs-BzkuDI5spuL1xAQ/-H-JqxqoUEqeqDbAPlNGRQ)

CRX
10-10-2016, 16:30
bir firma için büyük rezillik uçakta anons falan

muarrem
10-10-2016, 16:35
Dun yaptigim ucusta pilot bu cihazi kullananlarin yolculuk boyunca kapatmasini ve sarja sokmamasi gerektigine dair anons gecti.

1.8 turbo
10-10-2016, 16:43
Uçaklarda Son Günlerde özellikle Samsung Kullanıcılarına Yönelik Uyarılar Arttırılmış uçak Modunda Ve Kapalı İken Şarj Cihazına Bağlanmaması hakkında uyarılar yapılıyormuş

şimdiben yazcaktım hemen hemen her hafta ucakla ızmır- ıstanbul gıderım. ılk defa bu gıdısımde telefon uyarısı ardından ozellıkle note 7 ıcın uyar yaptılar şaşırmıstım bende

onursumer
10-10-2016, 16:47
bi telefon almaya niyetlendik üretimi durdu :hehe:

Eworen
10-10-2016, 16:56
Komple gitti telefon düzeltmede bi işe yaramadı aslen çok çok iyi telefondu tamda Iphone7 çıkmışken yazık oldu..
Neyse google ın telefonu geliyor bakalım nasıl olacakki çok çok iddalılar.

Dragger
10-10-2016, 17:04
İyi ki s7 edge almışız :D

İbrahim Erdem
10-10-2016, 17:05
Telefon diye el bombası yapmışlar :D

Samsung için büyük rezillik. Note 7 den ettikleri zararı zor toparlar gibi.

HondatugraL
10-10-2016, 17:40
HTC Touch dıomondla başladım 3. HTC mi kullanıyorum ne kasma ne sorun ne ısınma misss. Şuan değişsem HTC 10 alırım.

atituti
10-10-2016, 17:50
iphone hic patlamiyor catlamiyor gibi davranmayin oda patliyor yaniyor hatta daha satin alirken cep yakmaya basliyor :)

ef186
10-10-2016, 18:06
O degilde ben çok bozulmuştum note5 kullanıyorum 6 çıkmadan 7 çıktı telefon elimizde eskidi diye ahım tuttuysa vicdan azabı çekerim valla :))

Dou
10-10-2016, 18:40
Türkiye'de iken Samsung servisinin boktanlığını sadece Türkiye'ye özgü sanardım.

Burada da aynı. Dünyanın her yerinde kötü.

Son kez hayatımda S7 aldım. Aldığıma da pişman oldum. Bir daha herhangi bir Samsung ürünü almayacağım. Sene olmuş 2016, telefon hala donuyor. Varsın Iphone teknik özellikleri kötü olsun, en azından müşteri hizmetleri ve servisi iyi.

Bu Note 7 olayı da Samsung'a müstahak. Telefonu erken çıkartacağım diye gerekli testleri yapmadan piyasaya sürersen olacağı bu.

SULTANOGLU
10-10-2016, 18:42
Bu samsung bi bana mı iyi ya valla tek bir sıkınıtı yaşadım onuda şıp diye hallettiler. Note 4 edge kullanıyorum telefon hala ilk günkü gibi

MBuğra
10-10-2016, 18:48
Evde 4 sene once alinan Note 2'nin masallahi var. Telefonun benden cekmedigi kalmadi, simdi anneme verdim o kullaniyor. Nazar degmesin, hic bir sorun vs yok.

Onu anneme verince ben kendime ingilterede iphone 7 aldim ama pisman oldum, 5.5 ekrandan sonra downsizinge alisamadim. 7'yi TR de iyi fiyata satarsam kendime onePlus 3 almayi dusunuyorum. Markalara para verdigimiz yetti, artik donanima para verelim :)

Berkan
10-10-2016, 21:31
Bu samsung bi bana mı iyi ya valla tek bir sıkınıtı yaşadım onuda şıp diye hallettiler. Note 4 edge kullanıyorum telefon hala ilk günkü gibi

Galaxy s3 - s5 simdi s7 edge kullanıyorum 2011den beri valla hepside canavar gibiydi cok cok nadir ayda yilda takiliyordu hala memnunum

İphone takilmiyor eden diyenede inanmam evde bir ipad var yemin ederim canini verecek alet. bekliorm nezmn açılmayacak diye

Dragger
10-10-2016, 21:44
Şu telefonlar nasıl donuyor ben de merak ediyorum :D

Senelerce S3-S4-Note4-Note5 kullandım, şu anda da s7 edge kullanıyorum canavar gibi hiç bir yavaşlık takılma vs donma yok.

Berkan
10-10-2016, 22:17

Galaxy s3 - s5 simdi s7 edge kullanıyorum 2011den beri valla hepside canavar gibiydi cok cok nadir ayda yilda takiliyordu hala memnunum

İphone takilmiyor eden diyenede inanmam evde bir ipad var yemin ederim canini verecek alet. bekliorm nezmn açılmayacak diye

Dou
10-10-2016, 22:28
2 aydır toplamda 4 kere donma yaşadım. Hepsinde de hard reset ile sorunu çözebildim.

Özellikle son güncellemeden sonra böyle oldu.

Satışı da servisi de rezalet. Siz mutluysanız sıkıntı yok. Ben bir daha Samsung'un yanından geçmem.

Dou
10-10-2016, 22:55
Bu arada (edit yok), eşimde de s7 var, ve aynı sorunu 2 kere o da yaşadı. Özellikle güncelleme sonrası ikimizde de olması ilginç. Bu da benim telefonuma has bir problem olmadığını gösteriyor.

Sırasıyla S3-Note2-S4-S5 kullandım ve S7 kullanıyorum şu anda.

S3'ü ilk aldığımda geri tuşunun ışığı karanlık ortamda ekrandan gözüküyordu üstten baktığınızda. Servise götürdüğümde "olur öyle" diyip geçiştirdiler. Başka bir S3 gösterdiğimde "olur öyle" den başka bir şey diyemediler.

Note 2 den memnundum ne yalan söyleyeyim. Sandalyeden yere düşüp sol alt çeyreği kırılmayaydı iyiydi. Herhalde elimizden yere düşürsek atomlarına ayrılacaktı. Ama dediğim gibi iyi telefondu kasası hariç. Hala bir akrabam tarafından kullanılıyor.

S4 kötü bir telefondu. Isınma problemleri, yavaşlığı, takılması, vs. vs. problemleri bir türlü bitmedi. Sonunda dayanamadık sattık. Hala kafamızda şans veriyoruz, "olur o kadar" diyoruz.

S5'te güzel telefondu. Custom rom ile baya götürdü beni. Aslında hiç ayrılmak istemiyordum pili çıkabildiğinden ötürü, fakat sonrasında gaza gelip 2 tane S7 aldım. Almaz olaydım. Şimdi attan inip eşşeğe de binilmez, mecbur kullanıyoruz S7'yi. Tek hoşuma giden özelliği wireless şarj yapabilmemiz. Onun dışında günlük normal kullanım için S5 ile arasında gerçekten kayda değer bir fark yok, eğer oyun oynamıyorsanız.

Iphone ile ilgili pek tecrübem yok. En son Iphone 4 kullanmıştım, denize girerken cebimden çıkarmayı unuttuğum için pert oldu :D Apple fanboyu olarak buraya yazmıyorum. Dediğim gibi, siz memnunsanız sıkıntı yok. Fakat servislerinin global olarak rezil bir hizmet vermesi, satış elemanlarının kaba olması (burası için konuşuyorum), koskocaman eyalette (TR'nin 5 katı büyüklükte) sadece 1 Samsung store olması, promosyon döneminde ellerinde özellikle stok tutmayıp insanları çok değerli bir mal alıyormuş gibi bekletmeleri, buradaki insanları gerçekten Iphone almak için teşvik ediyor. En azından Apple store'un çok daha iyi servisi, müşteriye insan gibi davranan satış elemanları, ve köşe başında mağazası var.

En azından eskiden Samsung alırken, pili çıkabiliyor, hafızası genişliyor diyorduk. Alırken Iphone'a göre belirgin bir avantajı vardı benim ihtiyaçlarıma göre. Şu anda geldiğimiz noktada tek avantajı genişletilebilir hafızası, onu da S6 faciasından sonra geri getirdiler.

Dediğim gibi, bunları bir Apple kullanıcısı olarak değil, yıllardır Samsung telefon kullanan biri olarak yazıyorum. Siz telefonunuzla yıllardır problem yaşamamış olabilirsiniz, sizin telefonunuz hiç takılmıyor, harika, 10 numara olabilir. Ben kullandığım çoğu Samsung'ta problem yaşadım. Üstelik şu anda kullandığım S7 de aynı problemlerin benzerini ya da farklısını halen yaşamaya devam ediyorum. Gördüğünüz üzere en son patlayan Note 7 lerden sonra kalite kontrol konusunda Samsung'un nasıl bir durumda olduğunu anlatmama zaten gerek yok.

eldorado
10-10-2016, 23:07
SAMSUNG almak isteyenler okusun derim...olay ankara panoradaki samsung bi kere ziyaret etmemle başladı note7 gördüm hoşuma gitti almak istedim mavi renk modeli gelirse arayın beni demiştim bu sıradada iPhone7 çıkmamıştı tabiki(bu paraya neden iphone almadın diyenler için) 1 gün geçmeden beni aradılar merhaba altın renk geldi almak istermisiniz yok dedim bu renk istemiyorum tekrar aradılar peki yanında hediye veriyoruz ne veriyosunuz dedim gözlük dedi yok kardeş dedim kapattım diğer gün tekrardan aradılar siyah renk var alırmısınız yok dedim bu seferde çizilmez cam hediye edelim dediler yok dedim 1 hafta içerisinde 10 kere aradılar ve artık gidip gold renk aldım sırf aramasınlar diye bıkmıştım artık bu kadar aç bi yetkili bayi olamaz pazarda mal satıyor sanki tirrekler neyse aldım telefonu 3850tl telefon 250tl kap 250tl taşınır sarj toplamda 4500tl yakın bi para verip aldım neyse herşey güzel kullanıyorum 1 hafta geçti belkide geçmedi haberlere note7 patlıyor yanıyor haberleri duyuyorum görüyorum sabahın köründe beni aradılar merhaba samsung türkiye arıyorum telefonunuzu kapatınız acil kapatmazsanız biz kapatıcaz neden sizin güveliğinizi düşünüyorum niye telefon patlaması olabılır içimden dedimki şimdi mi seversin yarın mı bilemedım neyse götürdüm cuma günü aldığım yere telefonu dedim böyle böyle beni aradılar telefonu verıyorum dedim para iadesi yapın tamam dediler pazartesi gelin pazartesi olmadan telefonumu kullanıyorum tabi 2 gün içinde telefonumu otomatık kapatmaya başladılar gün içinde 2-3 kere aradılar telefon değişim süreci başlamıştır kasım ayının sonuna kadar para iadesi veya değişim yapınız dedıler pazartesi gittim panora samsung dedilerki biz para iadesi yapmıyoruz telefon değişim yapıyoruz niye? bize öyle bi açıklama gelmedi televizyonlar samsung siteleri basbas bağırıyor hergün beni samsung türkiye arıyor para iadesi yapın ya da değişim için neymiş efendim bunlara öyle bi yazı gelmemiş telefonumu almadılar sizi arıcaz biz dediler bu sıradada telefonum yok tabi korkudan takamıyoz patlıyacaz başımıza iş gelecek diye taksamda otomatık kapatıyorlar bizi kitledi bunlar 3gün geçti hergün benı arayanlar yok 5 gün geçti yok ben aradım dedim böyle böyle samsung bayii almıyor dedıkı almaması mumkun degıl oyle bısı olamaz sureklı gıdıp gelıyorum artık 2 günde 1 kere gider oldum benı para iadesine vazgeçirmeye çalışıyorlar lanet olsun bana sıfır aynı telefondan verım dememı beklıyorlar bende ıstemıyorum arkadaş paramı iade edin dedım 15gün uğraştım mahkeme verıcem dedım biton tanıdık soktuk araya para iadesi kafalarına göre bitmiş 2 gün sürmüş bitirmişler bak bak bak kasım ayına kadar sürüyor diyolar bana panora avm samsung 2 gün içinde bitirmiş la sen kaç tane telefon sattında kaç tanesı aldı sonra benı aradılar para iade başlamıştır diye gittim iade yapılcak 3 ay içerisinde bilmem ne vereceklermiş paramı hey yavrum aklımı seveyım dedım samsung aldık bu salakların eline düştük uzun lafın kısası bir daha güyya telefon vereceklerki yedek yok para iadesi yapacaklardı zar zor ikna ettik 3 ay sonra gelecek para..bir daha samsung bırakın duymak dahi istemediğim bi marka telefonu alıyoruz 3850tl 2 gün sonra 3550tl yapmışlar madem ındırım yapacaktınız 300tl ne dıye ıteklıyonuz bi daha töbe ettim samsung reklamlarda görüyorum söverek geçiyorum:)

eldorado
10-10-2016, 23:12
samsung iPhone ile bırakın afedersiniz sidik yarıştırmayı yanından dahi geçemez hiç bir telefonu alınmaz samsungun donar şişer patlar hoplar zıplar bunlarlamı uğraşacaz allah aşkına iPhone 3gs bile daha iyidir şu samsung tüm modellerinden..

onursumer
10-10-2016, 23:18
SAMSUNG almak isteyenler okusun derim...olay ankara panoradaki samsung bi kere ziyaret etmemle başladı note7 gördüm hoşuma gitti almak istedim mavi renk modeli gelirse arayın beni demiştim bu sıradada iPhone7 çıkmamıştı tabiki(bu paraya neden iphone almadın diyenler için) 1 gün geçmeden beni aradılar merhaba altın renk geldi almak istermisiniz yok dedim bu renk istemiyorum tekrar aradılar peki yanında hediye veriyoruz ne veriyosunuz dedim gözlük dedi yok kardeş dedim kapattım diğer gün tekrardan aradılar siyah renk var alırmısınız yok dedim bu seferde çizilmez cam hediye edelim dediler yok dedim 1 hafta içerisinde 10 kere aradılar ve artık gidip gold renk aldım sırf aramasınlar diye bıkmıştım artık bu kadar aç bi yetkili bayi olamaz pazarda mal satıyor sanki tirrekler neyse aldım telefonu 3850tl telefon 250tl kap 250tl taşınır sarj toplamda 4500tl yakın bi para verip aldım neyse herşey güzel kullanıyorum 1 hafta geçti belkide geçmedi haberlere note7 patlıyor yanıyor haberleri duyuyorum görüyorum sabahın köründe beni aradılar merhaba samsung türkiye arıyorum telefonunuzu kapatınız acil kapatmazsanız biz kapatıcaz neden sizin güveliğinizi düşünüyorum niye telefon patlaması olabılır içimden dedimki şimdi mi seversin yarın mı bilemedım neyse götürdüm cuma günü aldığım yere telefonu dedim böyle böyle beni aradılar telefonu verıyorum dedim para iadesi yapın tamam dediler pazartesi gelin pazartesi olmadan telefonumu kullanıyorum tabi 2 gün içinde telefonumu otomatık kapatmaya başladılar gün içinde 2-3 kere aradılar telefon değişim süreci başlamıştır kasım ayının sonuna kadar para iadesi veya değişim yapınız dedıler pazartesi gittim panora samsung dedilerki biz para iadesi yapmıyoruz telefon değişim yapıyoruz niye? bize öyle bi açıklama gelmedi televizyonlar samsung siteleri basbas bağırıyor hergün beni samsung türkiye arıyor para iadesi yapın ya da değişim için neymiş efendim bunlara öyle bi yazı gelmemiş telefonumu almadılar sizi arıcaz biz dediler bu sıradada telefonum yok tabi korkudan takamıyoz patlıyacaz başımıza iş gelecek diye taksamda otomatık kapatıyorlar bizi kitledi bunlar 3gün geçti hergün benı arayanlar yok 5 gün geçti yok ben aradım dedim böyle böyle samsung bayii almıyor dedıkı almaması mumkun degıl oyle bısı olamaz sureklı gıdıp gelıyorum artık 2 günde 1 kere gider oldum benı para iadesine vazgeçirmeye çalışıyorlar lanet olsun bana sıfır aynı telefondan verım dememı beklıyorlar bende ıstemıyorum arkadaş paramı iade edin dedım 15gün uğraştım mahkeme verıcem dedım biton tanıdık soktuk araya para iadesi kafalarına göre bitmiş 2 gün sürmüş bitirmişler bak bak bak kasım ayına kadar sürüyor diyolar bana panora avm samsung 2 gün içinde bitirmiş la sen kaç tane telefon sattında kaç tanesı aldı sonra benı aradılar para iade başlamıştır diye gittim iade yapılcak 3 ay içerisinde bilmem ne vereceklermiş paramı hey yavrum aklımı seveyım dedım samsung aldık bu salakların eline düştük uzun lafın kısası bir daha güyya telefon vereceklerki yedek yok para iadesi yapacaklardı zar zor ikna ettik 3 ay sonra gelecek para..bir daha samsung bırakın duymak dahi istemediğim bi marka telefonu alıyoruz 3850tl 2 gün sonra 3550tl yapmışlar madem ındırım yapacaktınız 300tl ne dıye ıteklıyonuz bi daha töbe ettim samsung reklamlarda görüyorum söverek geçiyorum:)

para iadesi haberi gelmemişmiş neymiş ya bayiyi direk şikayet edin mecburlar yapmaya

G_TT_I
10-10-2016, 23:20
Uzun uzadiya yazmaya hic gerek yok, her samsung kullanicisi yeni guncelleme gelene kadar telefonundan memnun, soz dinlemeyip guncelleme yapan herkes 1.de degilse 2. Guncelleme sonu serviste bitti :):):)

eldorado
10-10-2016, 23:25
para iadesi haberi gelmemişmiş neymiş ya bayiyi direk şikayet edin mecburlar yapmaya
adamları arıyorum ben emir kuluyum ben çalışalım bilmem ne bana satmaya gelince 500 kere arıyonuz dıyorum haklısınız beyfendi haklısınız beyfendi zar zor parayı alıyorum lanet olsun samsung mudur ne zıkkımsa

eldorado
10-10-2016, 23:26
Benim için samsung başlamadan bitmiştir hayırlı geceler:)
levent yuksel-tovbe - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=Afy_r8Obk6w)

cabrioleter
11-10-2016, 00:42
google pixel iyi gelicek piyasaya android ayağında iphone a tekel olucak gibi bu sefer google öyle fason bir firmaya nexusdeki gibi sipariş vermedi.. aldı htc ile oturdu sıfırdan tamamen android ile senkronize tıpkı apple gibi telefon yaptılar..

google pixel bi heves alan alır bi de geliştiriciler alır sonrası çok zor gözüküyor. telefon yine htc'ye fason ürettiriliyor, tasarım rezalet ve fiyatı piyasaya giriş için uçuk durumda, nexuslar en azından uygun fiyatlı oluyordu.. bir de google'ın her pazarda apple gibi ilk aşamada aktif olamayacağını düşünürsek geleceği parlak değil en azından ilk nesil için.. hayatımda ilk defa bir samsungu beğendim sony'den şaşsam gider ilk defa samsung alırdım dedim o da note 7 oldu, patlaya patlaya bi hal oldu. hoş iphone da patlamış ama haberlerinin üstü kapatılıyor.. teknoseyir ekibi bu durumu oldukça güzel ele almış son podcastlerini dinlemenizi tavsiye ederim..

TolgaUs
11-10-2016, 00:44
https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=nHXVM-pwt3c

darkmoon
11-10-2016, 00:58
google pixel bi heves alan alır bi de geliştiriciler alır sonrası çok zor gözüküyor. telefon yine htc'ye fason ürettiriliyor, tasarım rezalet ve fiyatı piyasaya giriş için uçuk durumda, nexuslar en azından uygun fiyatlı oluyordu.. bir de google'ın her pazarda apple gibi ilk aşamada aktif olamayacağını düşünürsek geleceği parlak değil en azından ilk nesil için.. hayatımda ilk defa bir samsungu beğendim sony'den şaşsam gider ilk defa samsung alırdım dedim o da note 7 oldu, patlaya patlaya bi hal oldu. hoş iphone da patlamış ama haberlerinin üstü kapatılıyor.. teknoseyir ekibi bu durumu oldukça güzel ele almış son podcastlerini dinlemenizi tavsiye ederim..

ilk nesil zaten acemilik atma ve eksikleri kapatma müşterilerin isteği doğrultusunda bir feedback deposu olucak büyük ihtimal ikinci nesil pixel ler baya daha iyi ama üçüncü nesillerde tam oturur.. o zaman appale rekabet edebilicek bir konsepte gelir.. bu nexuslerden çok farklı..

ilk nesil pixeller htc fabrikasından çıkıcak ama ikinci nesiller büyük ihtimal googleın kendi kurduğu üretim tesislerinden çıkıcağı söyleniyor zaten pixel ismini alma nedenide bu tamamen google üretimi olucak.. kısaca apple iphone mantığında google üretim yapıcak.. nexuslerde sadece yazılımsal destek veriyordu. pixellerde hem hardware hem software kendileri yapıcak..

MCN21
11-10-2016, 06:44
Samsung Will Ask All Global Partners to Stop Sales and Exchanges of Galaxy Note7 While Further Investigation Takes Place – Samsung Global Newsroom (https://news.samsung.com/global/samsung-will-ask-all-global-partners-to-stop-sales-and-exchanges-of-galaxy-note7-while-further-investigation-takes-place)

Yenilenmis modelinde satisi durduruluyormus.

Seyfettin777
11-10-2016, 07:04
Avrupa ve Amerika bölgelerinde toplanıyorken Hong Kong malı bir Note 7 getirttim bende Çin ve Hong Kong güvenli batarya kullanıyormuş, bu yüzden geri çağırma işlemi olmadı zaten imei sorgulattığımda da karşıma bu çıktı.5s kullanıyordum buna geçtim s-pen ve orta seviye pil tasarrufunda bile performansı çok çok iyi, iphone sonrası androidin hissettirdiği bir ağırlık söz konusu ama çoğu kişi eminim bunu kullanırken fark etmez.Şarjda 3g açık bir şekilde saatlerce world of tanks oynadım, cihazı zorladım hani patlayacaksan patla da değişelim mantığıyla, ama herhangi bir problem yaşatmadı.Isınıyor mu ısınıyor ama 5s telefonum aynı durumda kalorifer gibi oluyordu, onun kadar ısınmıyor.Sonuç olarak birazda şans işi ama ben telefonumdan memnunum, tek rahatsız edici yanı artık Asya bölgesi malı olduğu için midir bilmem, güç ve ses butonları oynuyor, ucuz bir izlenim yaratıyor, anneme s7 edge aldık onda böyle bir sıkıntı yok gayet sıkı.

onursumer
11-10-2016, 09:52
Samsung Will Ask All Global Partners to Stop Sales and Exchanges of Galaxy Note7 While Further Investigation Takes Place – Samsung Global Newsroom (https://news.samsung.com/global/samsung-will-ask-all-global-partners-to-stop-sales-and-exchanges-of-galaxy-note7-while-further-investigation-takes-place)

Yenilenmis modelinde satisi durduruluyormus.

yapılması gereken bu zaten , tam problemi bulup açığa kavuşturmaları gerekli

Ewren
11-10-2016, 15:25
https://www.youtube.com/watch?v=FA2dSfKZ2F4

Ewren
11-10-2016, 15:29

Geçmiş olsun. Bende note 7 kullanıyordum. Daha sonra bu olaylar çıkınca gidip iade ettim ve ertesi gün para kart hesabıma geçti. ben mediamarkt'tan alım yapmıştım ve sağ olsunlar hiç sorun çıkarmadan cihazı teslim aldılar. Allah'tan samsung bayiisinden almamışım.
Daha sonra gidip iphone 7 plus 256 gb aldım.
Note 7 çok iyi bir cihazdı gerçekten ama sonu kötü oldu. Bu durum samsunga da ağır bir darbe vurdu. ben uzun zamandır hep note serisi kullandım. note1-2-3-4-5-7 hepsini kullandım.
arada iphone da kullandım ama note serisi başkaydı benim için. bundan sonra iphone ile devam etme kararı aldım. umarım iphone'da plus cihazlarında iphone 8 ile kasa ve ekran orantısında iyileştirme yapar. bu konu da note 7 çok başarılı idi.

onursumer
11-10-2016, 23:46
Note 7'nin uretimi durduruldu! Şimdi ne olacak? ozel video (http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Note-7nin-uretimi-durduruldu-Simdi-ne-olacak-ozel-video.htm)

bu konu uzun sure her yeni bir haberde konuşulur gibi duruyor

TolgaUs
12-10-2016, 02:03
Ne note nede iphone. Zenfone deluxe akarlı giderli.

Ewren
12-10-2016, 08:11
https://store.donanimhaber.com/1d/fe/4b/1dfe4bf0ca45ee6b87ef9260ffec4b51.PNG

cookies
12-10-2016, 10:35
Dün uçakta Note7 leri tamamen kapattırdılar rutin uyarılar dışında note7 uyarısı cidden tuhaf geldi.. Telefonun üretimi de tamamen durdurulmuş.. Böyle bir firma nasıl dünya çapında sansasyonel hata yapar o da enteresan..

Canselmo
12-10-2016, 11:45
Geçmiş olsun Samsung note 7 satışlarını ve üretimi durdurmuş. Yeni verdikleri telefonlarıda kullanıcalara kullanmayın veya açmayın demiş.

ümitech
12-10-2016, 12:11
klasik samsung hareketleri,
3 defa farklı zamanlarda note 5 aldım , şarjı leş , 3 ündede karşı taraftan gelen konusma sesi sıkıntılı falan.
ekran kalitesi,kasası vs baya iyi durumda fakat herşey bunlar demek degil
samsung müşteri hiz arıyorsun telefon o kadar detaylı içeriğe sahipki bazen mantıklı şekilde yardımcı dahi olamıyorlar
son note 5 imde karsı sesin pürüzlü geldiğini söylediğimde telefonu sıfırlayın olmazsa hattınızı yenileyin dediler , hattıda yeniledim yine aynı
samsung gibi dünya sıralamasında olan bir markanın bu kadar basit hatalar yapması ayıptanda ayıp
hangi markaya bakarsanız bakın birkaç hatası yada şikayet edeni olur fakat samsung un şikayetçisi , hatası memnuniyet ifade edenlerin cok üstünde
hiç sorun yaşamayanlar olabilir buda samsung a önyargı duyanlar ve sıkıntılı marka oldugu gerçegini asla değiştirmez

ümitech
12-10-2016, 12:14
samsung çamaşır makinesi üretsin diyenler için yok mu bir alkış

Yiğit G.
12-10-2016, 14:08
İşin içinde amerikan parmağı olduğu söyleniyor.. Nedir ne değildir bilmiyorum ama ürünleri toplatıp üretimini durdurarak aslında ne büyük firma olduğunu gösterdi.Bence acizlik değil büyüklük bu.Şimdi önümüzdeki sonbahara çok çok güzel yeni bir note serisi ile geleceği söyleniyor.Hemde çok büyük süprizlerle.. Umarım Note sevenlerin gönlünü alırlar tekrardan.Çünkü Note serisi rakipsiz bir seri.

darkmoon
12-10-2016, 14:15
samsung çok satıyor ama stabilizasyon yok makinelerinde ilk aldığın 3 ay 5 ay bir sene tamam ama ondan sonra sıkıntılar vermeye başlıyor heleki bir güncelleme yesin makina çığrından çıkıyor..

MetalliHead
12-10-2016, 14:31
Note 4den 7ye geçecektim 4e devam o zaman :D touchwiz arayüzü olmasa kullanılacak telefon değiller

darkmoon
12-10-2016, 14:33
android de en iyi ara yüz bence flyme üstüne tanımam..

MetalliHead
12-10-2016, 14:35
android de en iyi ara yüz bence flyme üstüne tanımam..

Touchwiz bu kalem olayını efektif hale getiren arayüz. Bi benzeri piyasada yok.

Erden
12-10-2016, 14:47
Note 7 yi bir hafta kadar kullandim cok guzeldi ((

Black_Eagle
12-10-2016, 15:23
Note 7 yi bir hafta kadar kullandim cok guzeldi ((

Burda mesela samsungu gömüyorlar ama 2 haftadır iphone 7 kullanan biri olarak diyebilirmki samsung bence daha akıllı bir telefon iphone göre. benim için kamera mesela önemli s7 edge telefonumdaki kamera iphonedan iyi üstelik aralarında 1 sene var. Ekran çözünürlüğü, kalitesi, parlaklığı samsungda daha iyiydi. Kullanıcı dostu arayüz ve aynı anda ekranı bölerek farklı uygulamaların açılabilmesi gerçekten çok işlevsel. Mesela youtubeda bir video izlerken whatsaptan biriyle mesajlaşabiliyorum bazı videoları birlikte yorumladığımız arkadaşlarım oluyor işim gereği ve ekranı bölmek çok işe yarıyordu. Telefonu flash bellek gibi kullanıp istediğim dosyayı müziği videoyu telefona atıp her formatı açabilmem falan iphonela yapabildiğim şeyler değil. Evimde samsung tv var ve sadece 1 tuşla 1 saniyede telefon ekranını tv ye yansıtabiliyordum artık yapamıyorum çünkü iphoneda bunun için apple tv tarzında ek ürün almam lazım ayrıca artık iphone da ne tasarım ne de özellik olarak bir yenilik sunamıyor. Samsung her sene tasarımda çağ atlıyor. Edge ekranlar çok güzel duruyor. Keza ekran kasa oranı iphone göre çok çok başarılı adamlar daha küçük kasada daha büyük ekran koyuyorlar telefona yenilik olarakta Mesela ellerimiz ıslakken terliyken falan parmak izi çalışmıyor akıllı tellerde adamlar note 7 de onunda çaresini bulup iris tarayıcı koydular ve canavar gibi çalışıyordu spen gerçekten alışan biri için çok işlevsel bu tarz yenilikleri iphone yapsa olay olur innavasyon harikası olur evet note 7 sonuç olarak bir hatadan ötürü skandal oldu ama zaten samsung 1 yıl önden gidiyor artık iphone göre. Bunuda iphone 7 kullanan biri olarak söylüyorum.

naci
16-12-2016, 14:29
Haber ne kadar doğru bilmiyorum, şimdi de iphone 7 ler patlamaya başlamış, telefon üreticileri silah işine mi girdiler yoksa.

Kaynak: Şimdi de iPhone 7'ler patlıyor -Sayfa: 4 - Milliyet.com.tr (http://www.milliyet.com.tr/simdi-de-iphone-7-ler-patliyor-teknoloji-galeri-2358348/?PAGE=4)

rodya
16-12-2016, 17:37
Haber ne kadar doğru bilmiyorum, şimdi de iphone 7 ler patlamaya başlamış, telefon üreticileri silah işine mi girdiler yoksa.

Kaynak: Şimdi de iPhone 7'ler patlıyor -Sayfa: 4 - Milliyet.com.tr (http://www.milliyet.com.tr/simdi-de-iphone-7-ler-patliyor-teknoloji-galeri-2358348/?PAGE=4)

Xperia bunu beğendi.

onursumer
16-12-2016, 17:58

zaten ilk çıktığında duşmuştude haber yapmadı kimse , daha onceki modellerde alev alma değil ama şişip ikiye bolunme oluyordu