Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanser Hastasý Kýza Destek
MetalliHead
07-10-2016, 07:17
Arkadaşlar ekşi sözlükte karşılaştım aynen aktarıyorum .
Maddi destek değil moralman destek isteniyor .4.evrede yani diğer doku ve organlara yayılmanın olduğu evrede.forum kurallarını da çiğnemişsem kusura bakmayın ,şu durumdaki bir çocuğun mutlu olması benim için çok daha değerli.
Alıntıdır
ege tıptaki öğrenciler rica etmiş:
" bizim egeden bir çocuğumuz var tuğba, bugün ziyarete gittiğimizde instagrama koyduğu fotoğraflar az beğenildiği için üzüldüğünü söyledi. herkes ekleyip beğenebilir mi fotoğraflarını teşekkür ederiz şimdiden. yorum yazabilirsiniz tugba ziyaretci cok seviyor. zaten su an evre 4 oldugu icin sadece destek tedavi aliyor maalesef. cok sevinir yorum ve mesajlara:)"
Tuğba Ay (@tubaay210) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/tubaay210/)
Alıntıdır.
İnstagram kullanmıyorum, desteğimi de göremeyecek ama çok üzüldüm. Rabbim merhamet etsin kanser hastalarına.
Kimseyi de bu dert ile sınamasın :(
ben takip etmeye başladım, bu durumda elimizden geldiğince bir gülümsemeye sebep olabilrsek ne mutlu
melihyilmaz
07-10-2016, 07:47
Allah yardımcısı olsun umarım tez zamanda bu hastalıktan kurtulur.
Çorbada bizimde tuzumuz olsun kız arkadaşım ve ben de takip etmeye başladık ve tüm fotolarını beğendik :) (Emre Altuğ'u gördüm fotoğrafları arasında birkez daha saygı duydum o adama)
MetalliHead
07-10-2016, 08:05
Herkese teşekkürler arkadaşlar . Googleda araştırdım ,mayısta yapılan haberlere göre bacağı tümör nedeniyle kesilmiş ve beyninde de tümor bulunmaktaymış . 4 evre yani son evre ,tümör diğer dokulara da geçiyor .
takip ettim bende ama en son resmi 16hafta önce koymuş durum pek iyi değil galiba yavrucagın
by serçe
07-10-2016, 08:26
allahım yardımcısı olsun en kısa zamanda şifasını versin ve ailesine bağışlasın :(
Allah yardımcısı olsun :(
NakkaSss
07-10-2016, 08:52
Allah yardımcısı olsun umarım bir an önce sağlığına kavuşur. İşlem tamam. :)
Allah yardımcısı olsun,şükredecek ne kadar çok şeyimiz var. Küçücük yaşta yakalandığı hastalığa bak.
Şu kanserin bile tedavisi olduğunu düşünüyorum ama maddi anlamda işlerine gelmediği için piyasaya sürmüyorlar.
elimizden hiçbirşey gelmiyor, bende arkadaşlarıma takip etmeleri için mesaj yazdım, sürekli takipçisi artıyor. inşallah moral olur.
MetalliHead
07-10-2016, 09:54
Ekşide başlığı açan güncelleme yapmış.
Alıntıdır
edit:
arkadaşlar çok sağolun, tuğba bir gecede gelen binlerce yorum ve mesaja cevap yazmakta güçlük çekiyor. gelen mesaj ve bildirimlerden telefonu kilitlenmiş. herkese çok teşekkür ediyor..
burak_2885
07-10-2016, 09:58
Gözlerinden mutluluk saçıyor resmen ya :(
Allah yardımcısı olsun , ben de yazdım ama bayağı tarih geçmiş pek güncel bir konu değil sanırım. Umarım iyidir şu an.
Taktir-i ilahi ama bu yaştaki kardeşimizin çocukluğunu yaşayamadan çektiği çileyi, hayallerinden ve heveslerinden uzak canının derdine düşmüş olduğunu düşündükçe burnum sızlıyor!
Allah şifa versin, güç, kuvvet versin, biraz olsun moral olabildiysek ne mutlu.
Allah kendisine ve ailesine yardımcı olsun.Çok zor bi durum
Allah önce kendisine sonra ailesine dayanma gücü versin inşallah.
Minicik kız , hayat dolu gözlerinin içi gülüyor.
Ben ekledim eşime dostuma da eklettim.
Allah şifa versin tekrar.
yeni fotoğraf paylaşmış, Allah yardımcısı olsun
Emre-Dylan
07-10-2016, 12:26
Ne yazacağım bilmiyorum Allah ailesine de küçük dünya güzeli kardeşimizede yar ve yardımcısı olsun.
Tüm fotolar silinmiş, bi problem mi oldu acaba?
Edit: isim değişmiş düzeltebilir miyiz
MetalliHead
07-10-2016, 18:32
Yönetici arkadaşlar linki kaldırabilir mi ? Düzenle gözükmüyor bende . Destekleyen herkese teşekkürler .
scorpion
07-10-2016, 18:40
takip etmeye başladım ben de :( Allah şifa versin.
@tubaay210 olarak geri gelmiş.
Allah şifa versin kardeşimize. Beğenin, meğenin, yorumlar yazın. Düşününce mantıklı gelmeyebilir ama tek zaman geçirdiği şey olabilir instagram. Belki de tek neşe kaynağı...