Orijinalini görmek için tıklayınız : Range Rover Sport SVR | V-LOG
Buğra A.
07-10-2016, 12:56
2016 model Land Rover Range Rover Sport SVR model SUV'u, AutoPress yazı işleri müdürü sevgili Fatih Tan ile beraber inceledik. Hazır incelemişken, güzel bir Bağdat Caddesi turuna da fena olmaz dedik.
http://www.youtube.com/watch?v=eZit9l0q2Jk
Videoyu izledikten sonra yorum yapıp, bir de beğenirseniz çok makbule geçer =)
Link : Range Rover Sport SVR | V-LOG - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=eZit9l0q2Jk)
ses çok iyi gerçekten
bir kez daha eline, emeğine sağlık
Güzel bir vlog daha.renk olarak araç sanki çok göstermiyor kendini mavi rengi daha çarpıcı duruyor bence.
Buğra A.
08-10-2016, 21:04
ses çok iyi gerçekten
bir kez daha eline, emeğine sağlık
teşekkür ederim. standart olması ayrıca cezbedici.
Güzel bir vlog daha.renk olarak araç sanki çok göstermiyor kendini mavi rengi daha çarpıcı duruyor bence.
teşekkür ederim. Azad'ın SVR'ı daha hoş gözüküyor fakat bu SUV daha dolu maalesef ki.
Abi eline sağlık. Sayende SVR'a hasta olduk :D
-Ne sensör ne ben soruyım :((((
Diğer vlog lara göre aksiyon bakımdan sönük kalmış. Yine de emeğinize sağlık.
Çok güzel de 400k euro'da esnafın moralini bozuyor :D
Day Walker
09-10-2016, 10:27
Araba çok iyi hakkaten ama bi giderken stop edip p ye alsaydınız çok merak ettik :D
lethaldoze
09-10-2016, 13:37
videolarını izlemeden önce süresine bakıyorum. Uzun olunca bi tebessüm oluyo yüzümde. Video bitince tekrar bakmam gerekti yanlışmı gördüm diye.
5 dakika mı 30 saniyemi video anlamadım, zırt diye bitti :) Çünkü her zamanki gibi güzel şeyler hep böye kısa gelir. :)
Buğra A.
09-10-2016, 16:26
Abi eline sağlık. Sayende SVR'a hasta olduk :D
-Ne sensör ne ben soruyım :((((
Diğer vlog lara göre aksiyon bakımdan sönük kalmış. Yine de emeğinize sağlık.
videolarını izlemeden önce süresine bakıyorum. Uzun olunca bi tebessüm oluyo yüzümde. Video bitince tekrar bakmam gerekti yanlışmı gördüm diye.
5 dakika mı 30 saniyemi video anlamadım, zırt diye bitti :) Çünkü her zamanki gibi güzel şeyler hep böye kısa gelir. :)
teşekkür ederim.
Çok güzel de 400k euro'da esnafın moralini bozuyor :D
valla param olursa hiç acımam =)
Araba çok iyi hakkaten ama bi giderken stop edip p ye alsaydınız çok merak ettik :D
arada N'ye alıp kökledik, sesi güzel.
Renk konusunda sönük kalmış o yuzden ilgi cekmemis olabilir,sesi duyana kadar bende bakmazdim saniyorum :) ama iç kısım muazzam.. Video bence genel olarak güzel,eline emegine sağlık abi
Otopert le kiyaslamak istedim de harbiden cok cok daha keyifli oluyor sizin videolarinizi izlemek
burak_2885
10-10-2016, 09:15
Mavi daha çekici daha SVR duruyor :)
Millet köprü altında SVR öttürüyor, biz pedal takımı değiştiriyorduk MK6 Golf'ün :D
Buğra A.
12-10-2016, 09:06
Otopert le kiyaslamak istedim de harbiden cok cok daha keyifli oluyor sizin videolarinizi izlemek
Renk konusunda sönük kalmış o yuzden ilgi cekmemis olabilir,sesi duyana kadar bende bakmazdim saniyorum :) ama iç kısım muazzam.. Video bence genel olarak güzel,eline emegine sağlık abi
Mavi daha çekici daha SVR duruyor :)
Millet köprü altında SVR öttürüyor, biz pedal takımı değiştiriyorduk MK6 Golf'ün :D
teşekkür ederim.
Yine kalite kokan bi video daha. Çok güzel abi her zamanki gibi severek takipteyiz.
Yorum yazmayı unutmuşum konu videodan sonra yayınlandı galiba
Eline sağlık çok güzel video.Lakin istediği kadar dolu olsun diğer araç görsel olarak çok çok daha üstün bence.
Buğra A.
15-10-2016, 17:29
Yine kalite kokan bi video daha. Çok güzel abi her zamanki gibi severek takipteyiz.
Yorum yazmayı unutmuşum konu videodan sonra yayınlandı galiba
teşekkür ederim. evet, konu sonra yayınlandı.
Eline sağlık çok güzel video.Lakin istediği kadar dolu olsun diğer araç görsel olarak çok çok daha üstün bence.
teşekkür ederim.