Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Megane Rs vs Civic Type R(Togue battle)

Mr.Bilal
08-10-2016, 23:19
Çekik gözlü abilerden dobra bir program ve yarış... iyi seyirler

https://youtu.be/dz8iKeHAckg

bomonti
09-10-2016, 01:23
Şaşırdım.. japon arabasının daha doğrusu hondanın kazanamadığı bir best motoring :)

MK8800
09-10-2016, 01:34
Şaşırdım.. japon arabasının daha doğrusu hondanın kazanamadığı bir best motoring :)

Hondayı kullanan Fetöcüymüş bu üstün markanın ilerlemesini istemiyormuş

bomonti
09-10-2016, 02:01
Hondayı kullanan Fetöcüymüş bu üstün markanın ilerlemesini istemiyormuş

Vay be tsuchiya dan hiç beklenmeyecek bir durum vah vah.. derhal şinzo abiyle iletişime geçip bu adamın yargılanmasını istemeli.

mur_84
09-10-2016, 09:38
Güzel bir test olmuş megane'nın yol tutuşu daha doğurusu virajı daha iyi..

kalipson
09-10-2016, 11:54
Kafa karışıklığına neden olabilecek bi test :D

Kutluhan
09-10-2016, 13:02
megane daha bi agresif gibi geldi izlerken

grkm
09-10-2016, 15:54
Tarafsız bir video çektikleri için şaşkınlığımı gizleyemedim ama durum ortada.

Virajlara giriş ve çıkış süratlerinde Megane bariz önde , Civic yetenekli ancak oem lastikleri fabrikasyon gücüne yenik.

Bu kasa Megane Rs kullanmadım fakat @mehzet 'in Fk2 TypeR ıyla uzun yolculukta seri otoban ve seri şehir içi kullanıma dair bayağı fikir edinme fırsatım oldu. Typer 400hp+ güçte olsa bile hala stabil bir FF olabiliyor. Yeni kasada çok şey değişmiş vaziyette ve kontrollü ancak arkasını bırakma isteği oldukça fazla. CooperS ten alışkın olduğum over steer dengeli kaymalarda eğlenceli hale gelebiliyor ama R+ modu aracı haddinden fazla sert yaptığı için durumları biraz karıştırıyor. Şahsi fikrim pist kullanımları hariç bu modu pek açılmamasından yana çünkü yüksek süratteki otoban sürüşlerinde aracı fazlasıyla ve riskli halde sekmesine sebep oluyor.

Megane ile sürüş şansımı bir sonraki Ring serüvenimde değerlendirmeyi düşünüyorum :)