Orijinalini görmek için tıklayınız : Konya oto ekspertiz ???
serqan23
10-10-2016, 21:58
Merhabalar. Allah kismet ederse yarin istanbuldan konyaya bir arac almaya gelicem ama almak istedigiim arabayi nereye gosterebilecegim hakkinda hicbir fikrim yok. Konyada yasayan arkadaslar bana tavsiyede bulunabilirler mi acaba? Simdiden tesekkur ederim
Ne marka acaba alacağınız araç sorup soruşturayım ona göre usta, yoksa ekspertiz merkezimi istiyorsunuz direk
MetalliHead
10-10-2016, 22:16
Sizin yerinize ekspertize sokan bir internet sitesi vardı . Güvenilir midir bilemem.
Ilan vs. var mi ? Konyada degilim ama yinede yardimci olmaya calisirim
Bende 1.5 ay önce gittim konyaya 3.20d almaya, Dynomoss Auto Check Up diye bir yerde ekspertiz yaptırdım her şey dahil 100 tl'ye tavsiye ederim
serqan23
10-10-2016, 23:08
Ne marka acaba alacağınız araç sorup soruşturayım ona göre usta, yoksa ekspertiz merkezimi istiyorsunuz direk
Arac peugeot 206 1,4 hdi. Araca guzel bakacak bi serviste olabilir. Ekspertiz yeri de olabilir benim icin fark etmez
serqan23
10-10-2016, 23:09
Sizin yerinize ekspertize sokan bir internet sitesi vardı . Güvenilir midir bilemem.
İlk defa duydum boyle biyseti ama en guzeli basinda olmak bence
serqan23
10-10-2016, 23:11
Ilan vs. var mi ? Konyada degilim ama yinede yardimci olmaya calisirim
347983372 İlan numarasi. Yardimci olursaniz sevinirim
serqan23
10-10-2016, 23:12
Bende 1.5 ay önce gittim konyaya 3.20d almaya, Dynomoss Auto Check Up diye bir yerde ekspertiz yaptırdım her şey dahil 100 tl'ye tavsiye ederim
Detayli baktilarmi araca? Birde konyanin neresinde kaliyor acaba?
Detayli baktilarmi araca? Birde konyanin neresinde kaliyor acaba?
Yani oraya göre iyiydi bakmaları, sadece dyno'da saçma sapan 184 bglik araç 150bg görünmüştü :) . Bende internete yazdım bazı illerde de ayrı ayrı şubesini görünce orayı tercih ettim. Ne tarafına diye sorarsanız şimdi çok yanlış yönlendiririm bilmediğim için fakat hatırladığım kadarıyla Konya Köprülü Bmw'nin karşısındaydı
Arac peugeot 206 1,4 hdi. Araca guzel bakacak bi serviste olabilir. Ekspertiz yeri de olabilir benim icin fark etmez
boya-kaporta için karatay sanayide çok samimi bi arkadaşımın abisi var srn oto boya orda boya kaporta gösterebilirsiniz,(karatay sanayideki yurtiçi kargonun hemen 200mt aşağısında) saat geç olunca bulamadım mekanik motor için birşey vw falan olsa hemen yardımcı olurdum, sabaha yine cevap gelirse yazarım hemen
Dynomoss galericiler sitesinin içinde hakkında bi duyumum yok ama ankara yolu üzerinde kısaca kime sorsanız tarif edebilir zaten
redbull35
11-10-2016, 10:35
Bende Konya dan polo gti aldım. İzmir den yola çıkmadan önce aracı dynomoss a gönderdim ekspertiz yapıldı bana telefonla maille bilgi verdiler. Memnun kaldım açıkcası
MetalliHead
11-10-2016, 14:09
İlk defa duydum boyle biyseti ama en guzeli basinda olmak bence
Sitenin adı gezenadammış . Sitelerine biz ekspertiz şirketi değiliz sosyal topluluğuz yazmışlar.
Bende Konyadan yeni kasa leon FR almıştım, Dynomoss a götürmüştüm :)