Orijinalini görmek için tıklayınız : Sokak köpekleri otomobili parçaladý
Sokak kopekleri otomobili parcaladı | Gundem Haberleri (http://www.haberturk.com/gundem/haber/1308896-sokak-kopekleri-otomobili-parcaladi)
:D:D:D kedi mi kaçtı acaba araba pertte çıkmış nerdeyse :D
vay itoglu itler
bölge savunacam diye gelen geçen arabaya havlarlar, bi gun kafaya tamponu yerseler akıllanırlar .d
Sokak kopekleri otomobili parcaladı | Gundem Haberleri (http://www.haberturk.com/gundem/haber/1308896-sokak-kopekleri-otomobili-parcaladi)
Araç dükkana ne zaman geliyor başkanım?
darkmoon
11-10-2016, 17:20
kedi yüksek ihtimal hatta yavru kedi bence.. bizimkide yavru kedi oldumu bir garip delleniyor..
o değilde araba belliki modelli araba yep yeni araba nasıl fabrikasyon alarm koymamışlar hayret.. arabanın orda bir alarmı ötse onlar korkup kaçardı.. 50 tl - 100 tl lik basit bir alarm adamı 10 bin tl lik masrafdan kurtarırdı..
tabi yeni nesil araçların kronik basit plastik parçalardan oluşan sorunuda burda ortaya çıkmış.. mühendis gibi söktü tamponu hayvan :) ..
o tampon dolu tampon yada demir olsa görürdüm ısırdığı ile kalırdı en fazla tırnakları kırardı o kadar.. :)
Bence bu araçla ilgili kötü bir geçmişleri var.. Çılgın çete.. :)
Nightfish
11-10-2016, 17:35
Bizim araba haberlere çıkmış sandım :D Aynı olay 2 hafta önce ofisten bi abimin başına geldi. 2015 Beetle'ın motora kedi kaçtıktan sonra ön tampon ve ön iki çamurluk parçalandı.
Ferhat_V
11-10-2016, 17:41
araba sanayide olunca ister istemez kazalı damgası yiyor..vay puştlar kedi için parçaladılar arabayı :D
arsenikli
11-10-2016, 17:44
istemsizce güldüm
onursumer
11-10-2016, 17:54
2004 de bizim 206 rc nin kapı cıtasını koparmıştı kuşadasında hemde hareket halindeyken koşup gelip ısırmıştı :D
Abi fiyat teklifi verdin mi? ahahaa
rain man
11-10-2016, 18:56
3-4 aydır tampondaki ön ızgaralar yok. Ufak bir hayvan girecek farketmeyeceğim falan diye hep bakıyorum ama bu hiç aklıma gelmemişti :D Şu an yuva bilip girerse eğer bir kedi sabahında benim de benzerini bulmam üzücü olur. Neyse yatmadan gidip bir kontağı çalıştırayım da motor ısınsın giremesinler :D
Tayfun.O
11-10-2016, 19:21
"Aracın ön tamponu köpek ısırığından dolayı değişmiştir. Komple temizlik boyası vardır " ilan başlıklarına hazırlıklı olmalıyız :D
akşam tv de izledim , biraz daha zorlasalar airbag leri açıp perte çıkartacaklar
uzmanın biri de çıkıp, artık çin de üretiliyor pamponlar ve üretim öncesi çöpten toplanan plastikler eritiliyor yok içine yemek kokusu siniyor hayvanlar da bunu hisedip açken yemek diye saldırmışlar vs. diye açıklama yaptı
Mr.Bilal
11-10-2016, 20:50
Traji komik bir durum olmuş :)
akşam tv de izledim , biraz daha zorlasalar airbag leri açıp perte çıkartacaklar
uzmanın biri de çıkıp, artık çin de üretiliyor pamponlar ve üretim öncesi çöpten toplanan plastikler eritiliyor yok içine yemek kokusu siniyor hayvanlar da bunu hisedip açken yemek diye saldırmışlar vs. diye açıklama yaptı
Abi iznin olursa uzmana hassss sktr diyebilirimiyim :):)
Araç dükkana ne zaman geliyor başkanım?
Araç sahibi hasarlı araç alım satımı yapıyor :)
Araç sahibi hasarlı araç alım satımı yapıyor :)
Nefes alsın yeter değerlendiririz :D
huseyinturk
11-10-2016, 21:57
İçlerinde bir tane elebaşı var şerefsiz olan, diğerlerini onorganize ediyor gibi bir açıklama yapmıştınaraç sahibi
3-4 aydır tampondaki ön ızgaralar yok. Ufak bir hayvan girecek farketmeyeceğim falan diye hep bakıyorum ama bu hiç aklıma gelmemişti :D Şu an yuva bilip girerse eğer bir kedi sabahında benim de benzerini bulmam üzücü olur. Neyse yatmadan gidip bir kontağı çalıştırayım da motor ısınsın giremesinler :D
Motor ısınırsa daha cok girme ihtimalleri artabilir. ***** hava soğuk sığınacak yer ararlar =)
Zamanında polo varken bi gece vakti sanayi tarafından geçerken bi kangal gelip on camurluguma bi göğüs vurdu az daha bariyere yapisiyodum zor durdum. Sonuç çamurluk değişmisti. Şans işte allahtan kangal da bişi yoktu.
Araba zaten önden kazalı, kaput yamukluğu, panjurdaki Toyota logosu eksikliği, çeki demiri kapağının yokluğundan belli.
Köpekler tamponu çekince farlar ve panjur da düşüyor, demek ki farların ve panjurun üstteki vidaları da sökülü..
Bana kalırsa kediyi kasıtlı koymuşlar arabaya :D Kaskoya yazacak beyannameyi bu şekilde hazırlamayı uygun görmüş olmalılar.
mstyvz91
12-10-2016, 01:19
Üzüldüm açıkcası. İçinde yemek falan mı vardı acaba arabanın :D
Korollacı
12-10-2016, 07:53
olay sakarya sanayi icinde gerceklesiyor. arac daha onceden kazali. videoyu dikkatli izlerseniz sag far kirik kaputta ise eziklikler var tampon emaneten tutturulmus o yuzden kopek kolayca parcaliyor.