Orijinalini görmek için tıklayınız : seat leon fr act 150 hp vs. vw beetle tsi 160 hp roll
2. vites 60 da denedik, her ne kadar ilk atılımı fr yapsada 160 bandından sonra beetle yardır yardır :)
2 araçta dsg, stock ve 1 kişi
İyi seyirler.
https://www.youtube.com/watch?v=4Bw8H-T9WoM
Leon hafifliği kullanmayı denemiş, sonradan beetle adaleti yapmış :) güzel deneme sağolun
1 boy gerideyken 1 boy öne geçmek kolay değil. Beetle şaka yapmış :D
Deneme yapanların ayağına sağlık..
dachosen
17-10-2016, 15:37
Hep niye Midtown Madness aklıma geliyor
Grimlord
17-10-2016, 15:42
Hep niye Midtown Madness aklıma geliyor
Şikagoda makasa giren sarı beetle :)
tlgylmz106
17-10-2016, 16:00
Güzel deneme araç sahiplerine teşekkürler, aslanlara da maşallah :)
Leonun jant ebatı, lastik ebatı nedir?
video da goremedim ama 17" ise 225-45-17 , 18" ise 225-40-18
güzel deneme olmuş masallah araclara
Mehmetmert
17-10-2016, 18:55
-Valla ben sakalik birsey goremedim pek 10hp fazlasi ve twincharger 1 boy gecmis 200e kadar :)
-Act hem cok az yakiyor ona gore,hemde single turboyla tutunmasi bence gayet guzel...
-Leon hafif ama bir golf6 yada scirocco agirliginda degil,polo sasili bir araba.Denemede cok guzel olmus :)
deneme güzel olmuş
sanki tosbağa avans vermiş yada içerde kumandadan sihir yapmış gibi :D
neyse güzel deneme olmuş :D
Bencede olması gereken olmuş.Hafiflikle leon öne atlamış uzunda da güçlü olan geçmiş :)
Araçlara maşallah.
Geçen fr kullanma şansı buldum 140 lıktı sanırım. Arabanın kullanımı çok hoşuma gitti. Turbosu torku dizel makine mantığında sanki. alt devirlerde çok rahat gidiyo dizel makine ile 5.vites 80 le gittiğim yerde 6 ya attım 1500 devirde rahat bi şekilde gitti çok şaşırdım. Alt devirlerin canlılığı üst devirlerde arabanın gidişi en azından 85 bg dizel clio kullanan ben için gayet iyiydi direksiyon tepkileride tam benlikti tam dedim benim arabam :)
225 45 17 beetle ında aynı.
-Valla ben sakalik birsey goremedim pek 10hp fazlasi ve twincharger 1 boy gecmis 200e kadar :)
-Act hem cok az yakiyor ona gore,hemde single turboyla tutunmasi bence gayet guzel...
-Leon hafif ama bir golf6 yada scirocco agirliginda degil,polo sasili bir araba.Denemede cok guzel olmus :)
bütün yorumların için teşekkürler. verdiğni bütün bilgiler tamamen doğru; sadece polo şasiliyi yakıştıramadım...
Mehmetmert
18-10-2016, 09:18
bütün yorumların için teşekkürler. verdiğni bütün bilgiler tamamen doğru; sadece polo şasiliyi yakıştıramadım...
-Simdi alintilayinca gordum orda eksik yazmisim.
-Leon degil orasi Beetle olcak yani soyle "-Leon hafif ama bir golf6 yada scirocco agirliginda degil,polo sasili bir araba.Denemede cok guzel olmus " Yakistiramayacak birsey yok beetle gercekten polo sasini kullanam bir araba
1.4tsi 160 lık motor gerçkenten farklı bir performansa baglı :) Ben leonun kafa bile çıkarmasını beklemezdim ama hafifliğin avantajını kullanmış
-Simdi alintilayinca gordum orda eksik yazmisim.
-Leon degil orasi Beetle olcak yani soyle "-Leon hafif ama bir golf6 yada scirocco agirliginda degil,polo sasili bir araba.Denemede cok guzel olmus " Yakistiramayacak birsey yok beetle gercekten polo sasini kullanam bir araba
şimdi oldu. dediğin gibi beetlın polo şasini kullanıyor olması.. leonun değil :)
i-vtec07
18-10-2016, 10:52
Aynı araçta 1.4 160 lık daha fazla geciyo 150 act yi. Rocco ve cc lerde var hem 160 lık hem 150 lik motor .
Maşallah araçlara güzel deneme olmuş :)
Aynı araçta 1.4 160 lık daha fazla geciyo 150 act yi. Rocco ve cc lerde var hem 160 lık hem 150 lik motor .
Maşallah araçlara güzel deneme olmuş :)
aynı araç derken kardeş? 1.4 160 lık leon mu?
1.4 160 lık rocco,150 lik act rocco yu daha fazla geçiyor demek istemiş.
ercan26esk
18-10-2016, 13:01
güzel deneme olmuş çekim gayet iyiydi iki araca maşallah . beetle biraz yoklansa güzel sonuçlar olacaktır...
Beetle demek istedin sanırım Polo şasiden kasıt :)
i-vtec07
18-10-2016, 18:41
aynı araç derken kardeş? 1.4 160 lık leon mu?
160 lık leon yokki hacı abi . Demek istedigim aynı kasada yani kilo ve aerodinamisi aynı olunca fark daha çok oluyo mesala 150 lik rocco ve 160 lık rocco denemesinde 160 lık daha çok geçiyor.
10 hp ve twincharger farkına göre normal tabi geçmesi . Maşallah araçlarıniza tekrardan.
Mehmetmert
18-10-2016, 19:32
Aynen yanlis yazmisim :) leon mqb platform kardes :)
160 lık leon yokki hacı abi . Demek istedigim aynı kasada yani kilo ve aerodinamisi aynı olunca fark daha çok oluyo mesala 150 lik rocco ve 160 lık rocco denemesinde 160 lık daha çok geçiyor.
10 hp ve twincharger farkına göre normal tabi geçmesi . Maşallah araçlarıniza tekrardan.
160lık olmadığını biliyorumda, nokta, virgül gibi noktalama işaretleri kullanmayınca normal olarak 160lık leon var gibi anladım :)
160lık roccoylada bettledan farklı bir durum olmaz. sonuçta herşeyleri aynı sadece aerodinamileri farklı
Polo sasili bir araba derken, tam anlayamadım, golf şasesi yokmu leon'da ?
i-vtec07
06-01-2017, 18:22
150 lik act nin turbosu 160 lık twincharger ınkinden küçük mü ? Turbo modelleri nedir ?
Mehmetmert
06-01-2017, 19:01
Aynen yanlis yazmisim :) leon mqb platform kardes :)
Polo sasili bir araba derken, tam anlayamadım, golf şasesi yokmu leon'da ?
1 mesaj üstüne baksaydın be abi :)
1 mesaj üstüne baksaydın be abi :)
kızma Mehmet :)
tayreep_john
17-01-2017, 15:15
denemeler kaç km ye kadar oldu ??
150 lik act nin turbosu 160 lık twincharger ınkinden küçük mü ? Turbo modelleri nedir ?
küçük değil bildiğim kadarıyla sadece marka farkı var.
denemeler kaç km ye kadar oldu ??
190 a kadar denendi.