Orijinalini görmek için tıklayınız : 50K fiyata hangi araç?
Merhabalar, foruma yeni katildim herkese selamlar.
İsmim Direnç 30 yaşındayım.
50k bütçem var sadece keyif alabileceğim bir araç istiyorum yani yakıt sarfiyatı önemli değil sadece haftasonlari gece trafiksiz saatlerde keyif için gezeceğim.
Bu yüzden sürüş keyfi olan, performansli bir araç bakıyorum kendime. Mecburen 2.el olacak duruma göre butcemi 10k daha zorlayabilirim.
Önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
hoşgeldin. ibiza cupra yada polo gti bakabilirsin. bütçene en uygun araba bunlar. keyifli forumlar.
huseyinturk
17-10-2016, 18:58
Hiç düşümmeden 208 gti bakardım ben yerinizde olsam
hoşgeldin. ibiza cupra yada polo gti bakabilirsin. bütçene en uygun araba bunlar. keyifli forumlar.
Hosbulduk, cupra araştırdım çok güzel araç ama dsg ile ilgili olarak olumsuz yorumlar var.
Hiç düşümmeden 208 gti bakardım ben yerinizde olsam
Olumsuz yorum görmedim sadece tasarımı biraz soru işareti gibi. Mazda rx8 çok hoşuma gitmişti ama pek onerilmiyor sanırım:)
huseyinturk
17-10-2016, 19:20
Rx8 hepsinden güzel bencede ama o rakamlara çok mutlu edicek bir rx8 zor diye düşünüyorum
cupra polo gti vs çok güzel araçlar ama sadece haftasonları keyif için binilecekse cupra mupra çok soft kaçar. yani sadece haftasonu çıkartılacak kadar sürüş keyfi veren araçlar değil. benim hayalimdeki araç alfa 75 ama türkiye şartlarında parça nasıl bulunur bakımı kime yaptırılır sıkıntılı gibi biraz. sürüş keyfi olarak daha iyisi yok ama.
Loading site please wait... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-bayrak...emsalsiz...75...1.8-turbo-america...essiz-297944977/detay)
bide e34 m5 motoru swaplanmış e34 5 serisi var ilanlarda. fiyatıda fena değil. düzgün yapıldıysa düşünülebilir.
Aykut106
17-10-2016, 20:36
audi S3 mk1:)
Ferhat_V
17-10-2016, 20:41
golf gti
polo gti
ibiza cupra
leon 1.4tfsi
halilcan9455
17-10-2016, 20:47
Bulunabilirse Corsa OPC Nurburgring Edition
Merhabalar, foruma yeni katildim herkese selamlar.
İsmim Direnç 30 yaşındayım.
50k bütçem var sadece keyif alabileceğim bir araç istiyorum yani yakıt sarfiyatı önemli değil sadece haftasonlari gece trafiksiz saatlerde keyif için gezeceğim.
Bu yüzden sürüş keyfi olan, performansli bir araç bakıyorum kendime. Mecburen 2.el olacak duruma göre butcemi 10k daha zorlayabilirim.
Önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
sırf bunu sormak için mi üye oldunuz foruma :D
1,0 tsi sıfır ibiza bende çok araştırdım bu paraya sonunda buna karar verdim
Öneriler için çok teşekkürler. Genellikle hothatch sinifi araçlar önerilmiş, tabi fiyat aralığı buna yettiği için. Polo nun iç mekanı fazla klasik geldi ibiza cupra daha hareketli daha agresif. Model olarak eskide olabilir temiz olsun yeterli impreza wrx düşündüm 2003 2005 arası. Sadece hızlı olmasın istiyorum yani 4x4 yada rwd olsun Nissan 200sx rx8 brz gt86 bmw z serisi gibi.
oyunbozan
18-10-2016, 00:13
E46 3.20Cİ ya da Cooper düşünülebilir
öneriler güzel ama 50k bir bütçe ile o arabaların çöpleri alınır. Düzgün bir Polo GTI bile 60k barajının üstünde, RX8 ise 80k barajında. Sanırım bu paraya en mantıklı 208 GTI alınabilir, hemen elden çıkarmak problem değilse fabia RS de olabilir gerçi onlarında fiyatı artmıştır kesin :D
Malesef biraz öyle oluyor euro 0 araç fiyatlarını uçurdu 2. Elde uçtu normal olarak. Olmadı dediğim gibi 60k yapıcam bütçeyi.
50k bütçeye motorları yeni sifirlanmis bir kaç tane rx8 buldum kazasız diyor ama bilemedim.
Loading site please wait... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-huncar,rx-8,231-hp,sifir-motor,emsalsiz-temizlikte,kazasiz-347609816/detay)
Mini coopers de olabilir.
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-hatasiz-pure-black-r3-rx-8-336308796/detay)
Sürüş keyfi öncelikse mcs r53, r3 rx8, meg rs, focus st tarzı araçlar bakmanızı öneriririm.
Bildiğiniz temiz araçlar varsa onerebilirmisiniz
Alın parmakla göstersinler sizi.
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-lupo-gti-ozel-seri-349473067/detay)
Cepte paranızda kalır.
IbizaFR150
18-10-2016, 15:19
50'ye cupra veya gti kazalı vardır. Benim araçtan (ibiza fr 1.4tsi, 45-47) bulup hafif yüklenebilir,yetkili servis bakımlı ise de dsg için endişelenmeye gerek kalmaz.
Suleyman
18-10-2016, 15:39
3k cam tavansız gti var komple yetkili servis bakımlı, düşünürsen konuşabiliriz.
Bu paralara golf 5 gti alınmaz mı ?
Edit Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-kuzey-motors-dan-firsat-golf-gti-turbo-dsg-320hp-299087944/detay)
Mazda Rx8 ve mx5. Bmw 330ci felan bakardım ben olsam. İlla önden çeker olacaksa r53 mini cooper s alırdım.
Citroen DS 3 1.6 THP DSport 2011 Model 53.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 350794773 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-kazasiz-servis-bakimli-2011-ds3-sport-1.6-thp-350794773/detay)
Aracın eski sahibiyim şuan yine forum modlarından Bilal Aktepe'nin aracı. Valla param olsa geri alacağım :)
sürüş keyfi ve performans bana göre bmw derim polo ibiza hem yağ sorunu hemde dsg ***** 208 her ne kadar gti olsada o bir fransız fanatiklik yapmak istemiyorum ama sürüş keyfi merso performans bmw diyorum. e46 3.30ci ;)
Bu öneriler arasında en çok DS3 mantıklı geldi bana.
Temiz, modelli dışarıda kendine baktırtacak bir araç.
Araca baya yürüyen motor anlamında da masraf yapılmış. Keyifli duruyor.
MGövercin
27-10-2016, 10:57
Haftasonu binilecekse ve yakıt sorun değilse tercihim bmw olurdu. düzgün bi e30 m50b25 veya 2.8 3.0 düzgün yapılmış m20 de olur. Ha e30 sıkıntı derseniz yine güzel bi e36 coupe alınabilir üstünede harcanır keyifle binilir. Fwd bi yere kadar.
Cooper S derim kesinlikle 40-45 bandı arasında Supercharge R53 alınır arda kalan parayla da keyfe keder jant lastık yay koltuk vs. keyfınıze göre şekillendirebilirsiniz.
Bu rakamlara seri1 rx8 yada cooper r53 alınır harbi zevk arabası yapılır ya şuan ilanlarda dolu bir r53 var valla kaçırılmaz
R53 aldım hatta otomatiğini aldım ve çok mutluyum.Rx8 düşüncesi yaza inşallah...
Adam sadece haftasonları belli saatlerde çıkaracağı, sürücü odaklı keyif veren bir hobi aracı tavsiyesi istemiş.. Tavsiye olarak polo gti ibiza cupra falan söyleyenler olmuş cidden komik bu iş için gayet soft araç bunlar ayrıca gerek sürüş dinamikleri olsun gerek yol tutuş ve fren olarak ciddi yetersiz araçlar. Cidden sadece haftasonu belli saatlerde kullanmak amacıyla garajınızda bir polo gti tutar mısınız ?
Techte bile otomobilden anlayan insan sayısı bu hale geldiyse, ülkenin genel olarak araba çöplüğü olan haline fazla şaşırmamak lazım..
Adam sadece haftasonları belli saatlerde çıkaracağı, sürücü odaklı keyif veren bir hobi aracı tavsiyesi istemiş.. Tavsiye olarak polo gti ibiza cupra falan söyleyenler olmuş cidden komik bu iş için gayet soft araç bunlar ayrıca gerek sürüş dinamikleri olsun gerek yol tutuş ve fren olarak ciddi yetersiz araçlar. Cidden sadece haftasonu belli saatlerde kullanmak amacıyla garajınızda bir polo gti tutar mısınız ?
Techte bile otomobilden anlayan insan sayısı bu hale geldiyse, ülkenin genel olarak araba çöplüğü olan haline fazla şaşırmamak lazım..
Senin tavsiyen nedir 50 liraya sanayide uyutmayacak mantikli bisey? Bende dusunuyorum da
Suleyman
01-12-2016, 20:38
Bu yorumu yazarken fren ve yol tutuşun yetersizliğini dile getirmişsin de hiç polo gti sürdün mü diye insanın sorası geliyor veya herhangi bir araçla kıyas mı yaptın eğer yaptıysan neden belirtilen bütçeye uygun bir tavsiye yazmadın?
Ferhat_V
01-12-2016, 22:12
kırmızı tek kapı cam tavanlı bir polo gti yi rahat rahat kapıda yatırıp sadece gazlamaya kullanırım..gayet normal bişey bu..polo tdi yi bile yatırıp az gezenler var..50.ooo de çok büyük bir bütçe değil zaten öyle uçan kaçan bişey alınmıyor.
1 serisi filanda kesmez arkadaşı alacağı araba en güncel gti rc vs. türevleri..e36 m3 filan zor.
Bütçe 50 olunca herkes ona göre tavsiye vermeye çalışıyor.2000 model araba alıp sanayi sanayi gezmesi yerine keyifle her hafta sonu kullanacğı bir araç tavsie etmeye çalışıyorlar.Üstelik aynı fiyat kategorisinden çoğu araçtan daha teknolojik ve hızlı.Polo gti bencede mantıklı
polo gti sadece haftasonu kullanılacak kadar keyifli bir araç değil ama yol tutuşu efsanedir. esp si kapansa pistte çok iyi süreler çıkartabilir. sınıfındaki pek çok araçtan daha iyidir. virajlara çok saçma sapan hızlarda kayacak diye korkmadan girilebilir. yoldan çıkarmak çok zordur, keskin viraj içinde freni kökle, gaza otur, ağırlık dengesini boz hiç bir şekilde arkasını oynatmaz. çok inanırsan dört teker üstünde kaydırırsın ancak veya gaza oturup önden kaydırırsın. bu yüzden kulllanması çok kolay bir araçtır. frenleride doğru lastikle gayet başarılı. ama hiç keyifli bir araç değil, gündelik hızlı bir araç için ideal, konforuda fena değil.
i-vtec07
02-12-2016, 12:00
Polo gti mı yol tutmuyomuş :D
O paraya alınıcak en mantıklı spor arabadır gti-cupra . Sıfır symbol bile nerdeyse 70 kağıt hatırlatırım .
50 bine alacağınız araç daçya olacak acele edinde hızlıca alın sene bitmeden
Megane rs tavsiye ederim yol tutuş fren performans +cam tavan gayet mantıklı bir arac
önerileriniz için çok teşekkür ederim yorumar doğrultusunda bütçeyi yükselttim maksimum 70k yaptım.
208 gti kafama yattı gibi bütçeyide artırmak zorunda kaldım tabi birazcık :)
bunları bulabildim
208 gti
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-208-gti-cam-tavan-312517458/detay)
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-23000-kmde-2014-model-hatasiz-cam-tavan-208-1.6-thp-gti-363098070/detay)
bütçeme göre manuel vites başkada bişey yok sanırım.
polo gti ve ibiza cuprada baktım ama dsg den dolayı ? var.