Orijinalini görmek için tıklayınız : Nike Air Total Max Uptempo
Arkadaşlar selamlar,
Aşağıda fotosu bulunan ayakkabıdan sıfır olarak arıyorum. Bire-bir çakma olanlardan da olur.
Nike Air Total Max Uptempo olarak geçiyor. Yanılmıyorsam 1997 yılının ayakkabısı
Güvenilir bir web sitesi varsa daha iyi olur.
http://www.hizliresimyukle.com/images/2016/10/19/air-total-max-uptempo-mens-black-green-nike-running-shoes-3167.md.jpg
MetalliHead
19-10-2016, 12:43
Ebayde var sanırım 200 dolar civarı bir fiyatı varmış
Ebayde var sanırım 200 dolar civarı bir fiyatı varmış
Ebay'de TR'ye gönderdim için ülke seçimini farklı yapıp adrese Turkey vs. yazmak gerek. O iş benim için biraz sancılı. Ben biraz garanticiyim.
Bildiğim kadarıyla 75 EUR üstü direk gümrüğe takılıyor. O da ayrı bir dert tabi.
MetalliHead
19-10-2016, 12:56
Türkiyede bulmak baya zor olabilir. Herkes de olmayan bir ayakkabı arıyorsanız air jordanlara bakabilirsiniz . Gerçi onlar da baya pahalı
Türkiyede bulmak baya zor olabilir. Herkes de olmayan bir ayakkabı arıyorsanız air jordanlara bakabilirsiniz . Gerçi onlar da baya pahalı
Maksat kimsede olmayan bir ayakkabı giymek değil. Bu ayakkabı ve air pippen(bir modeli) zamanında alıpta doyamadığım 2 ayakkabıdır.
zamaninda hasta olmustum bu ayakkabiya magazada bedeni yoktu alamadim..daha once kimsenin ayaginda da denk gelmedim.umarim bulabilirsiniz..
ufuksaracci
19-10-2016, 13:04
Benimde öyle alıp sonradan ikinci çiftini bulamayıp çok pişman olduğum ayakkabı var . Hatta geçtiğimiz gün bir tanesini buldum amazonda , şimdi kargoda. Amazon'u bir kontrol etmekte fayda var.
zamaninda hasta olmustum bu ayakkabiya magazada bedeni yoktu alamadim..daha once kimsenin ayaginda da denk gelmedim.umarim bulabilirsiniz..
Bir çift bundan bir çift beyazından eskittim. Bulursam süper olacak :)
Benimde öyle alıp sonradan ikinci çiftini bulamayıp çok pişman olduğum ayakkabı var . Hatta geçtiğimiz gün bir tanesini buldum amazonda , şimdi kargoda. Amazon'u bir kontrol etmekte fayda var.
Amazon.com mu? co.uk mı? Yada başka ülke mi? Bir de gümrüğe takılmaması için limit 75€ değil mi?
ufuksaracci
19-10-2016, 13:20
EREN34 hangisinden alırsan al yeter ki bul :) Amazondan alınca gümrüğe takılma gibi bir durum olmuyor çünkü satın alırken vergisi hesaplanıp satış yapılıyor.
rebeloghy
19-10-2016, 13:37
EREN34 abi acelesi yoksa amazonda denk gelirsen ingilterede arkadaş var aldırırız bi şekilde
EREN34 hangisinden alırsan al yeter ki bul :) Amazondan alınca gümrüğe takılma gibi bir durum olmuyor çünkü satın alırken vergisi hesaplanıp satış yapılıyor.
Bak bu süper bilgi. Ben Amazon'daki vergi olayını o ülkenin vergisi zannediyordum.
EREN34 abi acelesi yoksa amazonda denk gelirsen ingilterede arkadaş var aldırırız bi şekilde
Süper :) Ben buna göre bir arşatırayım o zaman.
ufuksaracci
19-10-2016, 13:54
EREN34 yok hocm direk gönderilen ülkeye göre hesaplanıyor. Aldığınız ürün kapıya kadar geliyor, en azından bende hep öyle oldu.
Telekom zamanında beleşe vermişti bunları bize hey gidi hey...