Orijinalini görmek için tıklayınız : Şehrine İhanet Etmeyenler
Öncelikle herkese selamlar. Başlık biraz ağır kaçıyor ama yanlış anlaşılmasın. Biz şehir takımı tutanların arasında bir tabir vardır; "Şehrine İhanet Etmeyenler". Bu İstanbul'a hiç gitmemiş, İstanbul takımı tuttuğu halde hayatında bir kere bile olsa takımının maçını izlememiş ve izleyemeyecek olan arkadaşlarımıza tatlı bir göndermedir :) Ben İstanbul'da doğdum büyüdüm ama koyu bir BURSASPOR taraftarıyım. (Özellikle Anadolu yakası Halı saha maçlarına gelen arkadaşlarımız çok iyi bilirler :P) Elimden geldiği kadar takımımın hiçbir maçını kaçırmamaya özen gösteririm. Hatta her sene kombinemi mutlaka alıp takımıma destek olurum :) Bursasporlu ve TEXAS lı olmaktan gurur duyuyorum. Benim gibi şehrinin takımına sevdalı arkadaşlarımızı bir başlık altında toplamak istiyorum. Umarım bizim yaşadığımız şampiyonluk destanını birgün onlar da yaşarlar. Neden olmasın öyle değil mi?
Sen sevmezin belki ama KARŞIYAKA'lıyım. :D 12 yaşında Karşıyaka'dan ayrıldığım için maçlarına gitme şansım olmuyor. Lise zamanı Kocaeli deplasmanına geldiğin gidebiliyordum sonra Kocaelispor dağıldı şimdilerde Ksk'ninde durumu iyi değil izleyemiyorum gidemiyorum ama olsun memleketim, bizans takımlarına karşıyız.
DENİZLİSPOR'luyum bende şuan hatalı başkan ve yönetici seçimlerinden dolayı büyük sıkıntılar yaşıyoruz umarım eski günlere döneriz
Bursasporlu ve TEXAS lı olmaktan gurur duyuyorum.
Peki neden Texas ? Diye sorsam :)
Sen sevmezin belki ama KARŞIYAKA'lıyım. :D 12 yaşında Karşıyaka'dan ayrıldığım için maçlarına gitme şansım olmuyor. Lise zamanı Kocaeli deplasmanına geldiğin gidebiliyordum sonra Kocaelispor dağıldı şimdilerde Ksk'ninde durumu iyi değil izleyemiyorum gidemiyorum ama olsun memleketim, bizans takımlarına karşıyız.
Aramız çok iyi olmayabilir ama Süper lig'de görmek istediğimiz takımlardan biridir karşıyaka. Efsane Taraftara sahip olan kulüplerden biri...
Karşıyakanın yanısıra;
Kocaelispor
Sakaryaspor
Göztepe
Eskişehirspor
gibi kulüpler de süper lige çok yakışırdı. Maalesef elden birşey gelmiyor.
DENİZLİSPOR'luyum bende şuan hatalı başkan ve yönetici seçimlerinden dolayı büyük sıkıntılar yaşıyoruz umarım eski günlere döneriz
Zamanında biz de yaşadık aynı duyguları. Ama dönüşümüz muhteşem olmuştu. Darısı başınıza inşallah. İmkansız olmadığını artık tüm Türkiye biliyor ve inanıyor :)
Peki neden Texas ? Diye sorsam :)
Türkiye'nin ilk Taraftar grubunun ismidir Texas. Üstelik ismini kendisi değil de medyanın koyduğu tek grup. Dolayısıyla Texaslıyız diyebiliyoruz. Hayat bize güzel :)
Ferhat_V
21-10-2016, 16:39
şampiyon tokatspor :D
Aramız çok iyi olmayabilir ama Süper lig'de görmek istediğimiz takımlardan biridir karşıyaka. Efsane Taraftara sahip olan kulüplerden biri...
Karşıyakanın yanısıra;
Kocaelispor
Sakaryaspor
Göztepe
Eskişehirspor
Kesinlikle katılıyorum Adana Demirspor, Ankaragücü vs daha bir çok eklenebilecek takım var.
Kesinlikle katılıyorum Adana Demirspor, Ankaragücü vs daha bir çok eklenebilecek takım var.
Ankaragücü zaten bizim için kardeşten öte. O bizim gözümüzde zaten süper ligde. Ama demirspor için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim maalesef. Yazarken o da aklımdaydı ama bilerek yazmadım. Bölücü söylem ve hareketlerinden dolayı. ADANA TURUCUDUR... :) :) :)
Kim o Bizans takımı?
Kim o Bizans takımı?
Bi Karşıyakalı olarak ben cevaplıyayım abi :)
İzmirde Göztepe Karşıyaka farketmez iki takım taraftarlarında İstanbulun 3 Büyük kulübünü Bizans diye tanımlar.. :)
Göztepeliyim... Galiba lisesinde okuduğum için maçını seyretmedim oyuncularını bilmem ama özel günlerde çılgınlarca meşale yakarım :D
Kim o Bizans takımı?
Arkadaş cevaplamış ama bizler için Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş bizans üçlüsüdür.
Türkiye Cumhuriyeti'nin Türk takımlarına Bizans takımı demek demek haddin değil. İstediğini düşünebilirsin ona kimse karışamaz ama her düşündüğünü burada yazamazsın
Bunu öğrenene kadar güle güle
c20let yüzünden konu kilitlenmiştir arkadaşlar
Ne zaman başka takım taraftarlarını rencide etmeden adam gibi konuşmayı öğrenirsiniz, o zaman futbol konuşabilirsiniz