Orijinalini görmek için tıklayınız : yol yardımı...
:)arkdaşlar suan bahcelıevlerdeyım yarın kısmetse izmire donucem fakat vapurla yenıkapıdan yalovaya herzaman gecıyordum fakat tıme trıal vrmış izmitte ve karşıda bi işim var bende kgs yok nasıl gece bılırım karşıya tavsıyesı yada yardımcı olucak arkdaşlar varmı bana suan nete 5 dakıkalıgına gırdım belkı bırdaha gıremem ama bana bu konuda yardımcı oluak varsa cep telımı yazıam:)sirkeıden vapurla karsıya geçiş varmıs bılgısı olan paylaşırsa sevınırım:):D
knka telefonla görüşürüz sabah 8 de alo dicem sana çıkar gelirsin şipşak ından:)
yada siteden karşıda olup gelicek birisi varsa TT'ye onlada gelebilirsin oda olabilir
Tholl-ga
29-11-2008, 18:37
gökan kgs ogs sen yoq ise en temizi sirkeciden vapurla harem e geçersin ordan tem e bağlanıp direkt izmit otobanına çıkarsın.körfez çıkışından bağlanırsın.ordan sonra gişelerde sana tarif ederler en temizi
ben 12 gıbı gelmeyı dusunuyorum izmite gec olurmu kız arkdaşımla vedalaşam cunku askere gıdıcem tolga dedıgın gıbı sırkecıden bıneyım zaten ordan kaçıcam izmire:)
buarada izmire parca falan yollayacak arkdaşlar varsa ırıtıbata gecsın araba boş gıdıyor