Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Atatürk Lisesi cumhuriyet balosu performansı
AliDogukan
30-10-2016, 15:40
https://youtu.be/pF_hSoDBzNI
Ellerine,kollarına,ayaklarına sağlık.Beni 1000 kilometreden mutlu etmeyi başarmışlardır.Demek ki hala içinde Atatürk olan insanlar var.Organize edenleri,okul idaresini tek tek kutluyorum.Çok başarılılar.Video süresinde hep ciddi olmaları da ayrı takdire şayan.
Ayrıca zeybek de oynamışlar.
SinanAdalı
31-10-2016, 00:28
Güzel ülkem benim... Umut hala var. Erkek kız yanyana oturmayacak diyen beyinsizlere inat böyle insanların olması takdire şayan Helal olsun. Fevkaladenin fevkinde olmuş...
Emrecan-R
31-10-2016, 05:54
bizde orotoryo yaptık ama bu çok iyiymiş
rebeloghy
31-10-2016, 08:15
Bir İzmir Atatürk Liseli olmaktan ömür boyu gurur duyacağım. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık..
Bize iman veriyor hür vatanın hür sesi,
Ebediyen var olsun İzmir Atatürk Lisesi..
punto_multijet
31-10-2016, 09:01
İyi ki İAL liyim. Hatta eşiminde İAL mezunu olması ayrıca gurur veriyor :)
gerçekten izlerden tüğlerim diken diken oldu , yaşa varol izmir Atatürk lisesi.
Çok güzelmiş :) Lise yıllarımı özledim sanki... Sadece lise olarak değil, her şeyi ile.
Çok güzel görüntüler bunlar tebrik ederim.
Vay be gözlerim yaşardı demek ki hala cahillikten ölmemiş okullar var
Batıdan örnek alınan bir takım medeniyet örneklerini özentilik olarak adlandıranlar, hala Osmanlı'yı yaşatmak için sarf ettikleri çabanın gericilik olduğunu göremiyorlar çünkü cahiller!!
Bizler Osmanlı'yı anılarıyla yad edip, Cumhuriyet'i damarlarımıza kadar hisseder yaşamayı sürdürmeliyiz.
Cumhuriyet'imizin zerafetini, güzel danslarıyla bizlere sunan güzel kardeşlerimin gönüllerine sağlık, izlerken çok mutlu oldum.
denizhandinc
31-10-2016, 13:41
buna seviniyor olmamız bile malesef ne kadar boka battıgımızın acık bir göstergesi
kızlı erkekli.. ne kadar ayıp .s
MehmetOrkun
02-11-2016, 10:47
Güzel ülkem benim... Umut hala var. Erkek kız yanyana oturmayacak diyen beyinsizlere
inat böyle insanların olması takdire şayan Helal olsun. Fevkaladenin fevkinde olmuş...
Batıdan örnek alınan bir takım medeniyet örneklerini özentilik olarak adlandıranlar, hala
Osmanlı'yı yaşatmak için sarf ettikleri çabanın gericilik olduğunu göremiyorlar çünkü cahiller!!
Bizler Osmanlı'yı anılarıyla yad edip, Cumhuriyet'i damarlarımıza kadar hisseder yaşamayı sürdürmeliyiz.
Cumhuriyet'imizin zerafetini, güzel danslarıyla bizlere sunan güzel kardeşlerimin gönüllerine sağlık, izlerken çok
mutlu oldum.
Bu yazdıklarım alıntı yaptığım kişilere ve bunlar gibi düşünenlere :).
İslam dini dediğiniz gibi cahillik değildir. Araştırma yapmalısınız :). Çevrenizde gördüğünüz cahil insanlar ve aslında islamın bilgisinde olmayanlar insanlardan dolayı bu düşünce içerisindesiniz. Gerçekleri görmek için bilgili insanlarla görüşmelisiniz. Bu arada İslama laf atanlar! aşağıdaki video bakınız, sizin düşünceniz bu mu. Suçsuz insanları dövüp darp edip zorla düşüncesini değiştirmek mi ?. Özgür bir ülkede yaşamıyor muyuz istediği gibi giyinemez mi. Siz demiyor musunuz (ki biz zaten biliyoruz özgürlüğü.) özgür bir ülkedeyiz diye, o zaman bırak bilader de istediği gibi düşünüp istediğini uygulasın(Başkasının hakkına girmeyecek hareketler dahilinde.). Çok fazla uzar gider yazı. Sizlere de tabi kızmıyorum veya kırılmıyorum bu konularda bilginiz olmadığı için bu videodaki gibi küçüklükten beri bu şekilde yetiştirilmiş olabilirsiniz. Allah'ım size doğruları görmenizi nasip etsin inşallah :).
Video : http://strpro1.stargazete.com/file/011120161901.mp4
İslam dini dediğiniz gibi cahillik değildir. Araştırma yapmalısınız :). Çevrenizde gördüğünüz cahil insanlar ve aslında islamın bilgisinde olmayanlar insanlardan dolayı bu düşünce içerisindesiniz. Gerçekleri görmek için bilgili insanlarla görüşmelisiniz. Bu arada İslama laf atanlar! aşağıdaki video bakınız, sizin düşünceniz bu mu. Suçsuz insanları dövüp darp edip zorla düşüncesini değiştirmek mi ?. Özgür bir ülkede yaşamıyor muyuz istediği gibi giyinemez mi. Siz demiyor musunuz (ki biz zaten biliyoruz özgürlüğü.) özgür bir ülkedeyiz diye, o zaman bırak bilader de istediği gibi düşünüp istediğini uygulasın(Başkasının hakkına girmeyecek hareketler dahilinde.). Çok fazla uzar gider yazı. Sizlere de tabi kızmıyorum veya kırılmıyorum bu konularda bilginiz olmadığı için bu videodaki gibi küçüklükten beri bu şekilde yetiştirilmiş olabilirsiniz. Allah'ım size doğruları görmenizi nasip etsin inşallah :).
İslam dini gerçekte akıllı insanların olduğu bir dindir.
21.yy dünyasında yüzde 80 hatta daha fazlası cahillerden oluşmaktadır
"OKU" kelimesini başka bir yerinden anlayan sözde müslüman ülkeler var
Türkiye için konuşursak
Cahillik son 14 yılda peak yapmış durumda
Bu sene en güzel örnek 6 aylık bebeğe tecavüz eden çoban
Bu ülkede gerçek müslüman kaç kişi vardır
Besmele çeken cumaya giden kendini müslüman zannediyor
Kul hakkı hırsızlık müslümanlık şartı olmuş bu ülkede tecavüz farz olmuş
Cahillik değil ne bu :)
MehmetOrkun
02-11-2016, 11:46
İslam dini gerçekte akıllı insanların olduğu bir dindir.
21.yy dünyasında yüzde 80 hatta daha fazlası cahillerden oluşmaktadır
"OKU" kelimesini başka bir yerinden anlayan sözde müslüman ülkeler var
Türkiye için konuşursak
Cahillik son 14 yılda peak yapmış durumda
Bu sene en güzel örnek 6 aylık bebeğe tecavüz eden çoban
Bu ülkede gerçek müslüman kaç kişi vardır
Besmele çeken cumaya giden kendini müslüman zannediyor
Kul hakkı hırsızlık müslümanlık şartı olmuş bu ülkede tecavüz farz olmuş
Cahillik değil ne bu :)
21.yy dünyasında yüzde 80 hatta daha fazlası cahillerden oluşmaktadır. Olabilir
"OKU" kelimesini başka bir yerinden anlayan sözde müslüman ülkeler var Olabilir
Türkiye için konuşursak
Cahillik son 14 yılda peak yapmış durumda Olabilir.
Bu sene en güzel örnek 6 aylık bebeğe tecavüz eden çoban - Bu çoban ben islam dinini savunuyorum ve islamın tüm şartlarını yapıyorum mu dedi. Sende burada buna dayanarak yazıyorsun abi :).
Bu ülkede gerçek müslüman kaç kişi vardır - Bilemeyiz.
Besmele çeken cumaya giden kendini müslüman zannediyor - Olabilir
Kul hakkı hırsızlık müslümanlık şartı olmuş bu ülkede tecavüz farz olmuş - Bu cümlen çok komik olmuş :). Müslümanlık dediğin islam dini. İslamın şartları diye googleda bile aratsan doğru sonuçlar çıkarken böylesine bir cümle garip :). Bu tür eylemleri yapan kişiler zaten islam şartını kabul etmiyor ve yapmıyor bundan dolayı islama laf atmanıza gerek yok.
Cahillik değil ne bu :) - Cahillik şuan senin kurduğun cümlen "Kul hakkı hırsızlık müslümanlık şartı olmuş bu ülkede tecavüz farz olmuş" :)
21.yy dünyasında yüzde 80 hatta daha fazlası cahillerden oluşmaktadır. Olabilir
"OKU" kelimesini başka bir yerinden anlayan sözde müslüman ülkeler var Olabilir
Türkiye için konuşursak
Cahillik son 14 yılda peak yapmış durumda Olabilir.
Bu sene en güzel örnek 6 aylık bebeğe tecavüz eden çoban - Bu çoban ben islam dinini savunuyorum ve islamın tüm şartlarını yapıyorum mu dedi. Sende burada buna dayanarak yazıyorsun abi :).
Bu ülkede gerçek müslüman kaç kişi vardır - Bilemeyiz.
Besmele çeken cumaya giden kendini müslüman zannediyor - Olabilir
Kul hakkı hırsızlık müslümanlık şartı olmuş bu ülkede tecavüz farz olmuş - Bu cümlen çok komik olmuş :). Müslümanlık dediğin islam dini. İslamın şartları diye googleda bile aratsan doğru sonuçlar çıkarken böylesine bir cümle garip :). Bu tür eylemleri yapan kişiler zaten islam şartını kabul etmiyor ve yapmıyor bundan dolayı islama laf atmanıza gerek yok.
Cahillik değil ne bu :) - Cahillik şuan senin kurduğun cümlen "Kul hakkı hırsızlık müslümanlık şartı olmuş bu ülkede tecavüz farz olmuş" :)
Ben senin için fatiha okudum şimdi
Senin beyin ölümün gerçekleşmiş
İroni nedir bir bak
Bunu burdan alın allah rızası için :)
MehmetOrkun
02-11-2016, 12:40
Ben senin için fatiha okudum şimdi
Senin beyin ölümün gerçekleşmiş
İroni nedir bir bak
Bunu burdan alın allah rızası için :)
:) Yine mi ironi yaptınız. Herkes gibi cevap bulacak bir cümle kuramayınca farklı alanlara (İroni) geçiliyor. İnşallah Allah rızasının kıymetini biliyorsunuzdur:).
:) Yine mi ironi yaptınız. Herkes gibi cevap bulacak bir cümle kuramayınca farklı alanlara (İroni) geçiliyor. İnşallah Allah rızasının kıymetini biliyorsunuzdur:).
Şinasi sen misin ?
rebeloghy
02-11-2016, 13:00
Alıntı yaptığınız mesajlarda nasıl bir İslam karşıtlığı gördünüz ki ?
Bu yorumları yapan insanların hedefindekiler zaten İslam'ı kaba etlerinden anlayıp yobazca İslam ı bugün bulunduğu şekilde lanse edilmesine sebep veren kişiler.
OKU emrini ya yarım yapıyorsunuz yada okumuyor sadece bakıyorsunuz yazılanlara..
La rahat bırakın ya . Her konunun altında bir tane tüccar çıkacak .
İyi ki varsınız İzmir Atatürk Lisesi hepinize kurban olsunlar.
MehmetOrkun
02-11-2016, 13:47
Şinasi sen misin ?
Mesajının amacını anlamadım. Neyse uzatmaya gerek yok.
Alıntı yaptığınız mesajlarda nasıl bir İslam karşıtlığı gördünüz ki ?
Bu yorumları yapan insanların hedefindekiler zaten İslam'ı kaba etlerinden anlayıp yobazca İslam ı bugün bulunduğu şekilde lanse edilmesine sebep veren kişiler.
OKU emrini ya yarım yapıyorsunuz yada okumuyor sadece bakıyorsunuz yazılanlara..
Geniş düşünüldüğünde görülecektir. Eğer ki gerçekten İslam karşıtı değiller ise, hepsinden özür dilerim özel mesaj atarak :).
rebeloghy
02-11-2016, 14:16
MehmetOrkun
Altına imzamı atarım ki bu forumda çok büyük bir kullanıcı sayısı var ki ;
- İslam karşıtı değil, bununla beraber hristiyan karşıtı da değil, musevi karşıtı da değil >>> Yobaz camış karşıtı. Beyni ve kalbi kararmış, kara doğmuş, böyle yetiştirilmiş vs vs camışların karşıtı.
MehmetOrkun
02-11-2016, 14:18
MehmetOrkun
- İslam karşıtı değil, bununla beraber hristiyan karşıtı da değil, musevi karşıtı da değil >>> Yobaz camış karşıtı. Beyni ve kalbi kararmış, kara doğmuş, böyle yetiştirilmiş vs vs camışların karşıtı.
Eğer gerçekten böyleler ise, tüm yazılarım alınan tüm üyelerden ÖZÜR DİLİYORUM. Ama eğer böyle değilse yazdıklarım hala geçerli.
Dediğiniz gibi "Beyni ve kalbi kararmış" bende bunlara karşıyım.
AliDogukan
02-11-2016, 14:46
MehmetOrkun
İç sesim olmuşsun,kesinlikle öyle.
SULTANOGLU
02-11-2016, 14:56
Güzel ülkem benim... Umut hala var. Erkek kız yanyana oturmayacak diyen beyinsizlere inat böyle insanların olması takdire şayan Helal olsun. Fevkaladenin fevkinde olmuş...
Batıdan örnek alınan bir takım medeniyet örneklerini özentilik olarak adlandıranlar, hala Osmanlı'yı yaşatmak için sarf ettikleri çabanın gericilik olduğunu göremiyorlar çünkü cahiller!!
Cumhuriyet'imizin zerafetini, güzel danslarıyla bizlere sunan güzel kardeşlerimin gönüllerine sağlık, izlerken çok mutlu oldum.
yukarda alıntı yaptığın mesajların hangisinde İslam yada herhangi bir din karşıtlığı gördün bunu yazarmısın ? Özürdilemeni geçtim. Sen kime niye küçükten böyle yetiştirilmişssin o yüzden İslam karşıtısın diyebiliyorsun ? sen nasıl yetiştirildin ondan bahset.
MehmetOrkun
Aynen öyle ne güzel belirtmiş
Allah, Hz.Muhammed ve Atatürk bu değerlerimize laf eden bu forumda her türlü taşlanır ağır sözlere maruz kalır
Gerçek müslümana zaten kimse söz etmez laf atmaz ki dinde çok önemli değil bu forum için saygı var çünkü.
Sözde müslümanlara lafımız kul hakkı, hırsızlık, harama el uzatma ,şatafat ve cinsel istismar yapan cuma mesajları atıp cumaya giden kurban kesip kendi yiyenlere diyoruz.
Yazılanları iyi okumak ve anlamak gerek.
Forumun çoğunluğu anlıyorsa zaten sıkıntı yok
MehmetOrkun
02-11-2016, 15:12
yukarda alıntı yaptığın mesajların hangisinde İslam yada herhangi bir din karşıtlığı gördün bunu yazarmısın ? Özürdilemeni geçtim. Sen kime niye küçükten böyle yetiştirilmişssin o yüzden İslam karşıtısın diyebiliyorsun ? sen nasıl yetiştirildin ondan bahset.
İslam dininde yapılması gerekenleri araştırdığınızda bu alıntı yaptığım cümlelerin islama uygun olmadığını görürsünüz. Özür dilemeyi geçelim çünkü geçmez isek bana baskı kuramayacaksın. Ben küçükten yetiştirilme işlemini sadece İslam karşıtı olanlara söyledim, başkalarının alınmasına gerek yok. Benim nasıl yetiştirildiğimin bir önemi yok, yeni neslin nasıl yetiştirildiği önemli. Birde benden büyüksün saygımız sonsuz fakat çok sert giriş yapmışsın. Ben burada tartışma çıkarmıyorum sadece o cümleleri yazanlara düşünmeleri gerektiğini belirtiyorum.
Aynen öyle ne güzel belirtmiş
Allah, Hz.Muhammed ve Atatürk bu değerlerimize laf eden bu forumda her türlü taşlanır ağır sözlere maruz kalır
Gerçek müslümana zaten kimse söz etmez laf atmaz ki dinde çok önemli değil bu forum için saygı var çünkü.
Sözde müslümanlara lafımız kul hakkı, hırsızlık, harama el uzatma ,şatafat ve cinsel istismar yapan cuma mesajları atıp cumaya giden kurban kesip kendi yiyenlere diyoruz.
Yazılanları iyi okumak ve anlamak gerek.
Forumun çoğunluğu anlıyorsa zaten sıkıntı yok
Ben yanlış anlamış olabilirim. Dediğiniz gibiyse sorun yok zaten. Bu arada şinasi nedir hala anlamış değilim :).
SinanAdalı
02-11-2016, 15:15
İslam dini Cahillik değildir diye başlamışsın ama koyduğun video senin nasıl bir kafa yapısında olduğunu kanıtlamış. Benim ve arkadaşların hiç bir cümlesinde dinimiz'e karşıt bi cümle yoktur. Biz bu günki yobazların ''erkek kız yanyana duramaz, minibüste etekli kıza tekme atan, 10 yaşındaki kızla evlenmeyi bekleyen 60 yaşındaki o.ç ve bunun gibi birçoklar'' ile aynı kafada olmadığımızı belirtmek için yazdığımızı biliyorum. Şimdi sen söyle madem çok biliyosun onlarmı çok inançlı? bizmi inançsızız ? Biz dışarda gördüğümüz her karşı cins'i seks objesi olarak görmediğimiz için bunu savunuyoruz, birlikte yaşayıp, çalışıp bir arada durup arkadaş ta olabiliyoruz. Biz Atatürk'ün kurduğu ilkelere göre yaşamayı seviyoruz. Herşeyden önce herkese saygılı olarak. Biz böyle gördük böylede göstermeye devam edeceğiz. Sen olayı çok başka anlamışsın. Özür dilemişsin ama bu sıçıp sıvama kavramının en üst mertebesidir hatta üstüne mum dikmektir. Başkaları uyarmadan yazılanı anlamıyorsan anlamakla ilgili problemleri olan sensin. Ben Allah'a şükrediyorum Atatürk gibi bir lider gönderip bize böyle bir güzel vatanı bıraktığı için.
MehmetOrkun
02-11-2016, 15:15
yukarda alıntı yaptığın mesajların hangisinde İslam yada herhangi bir din karşıtlığı gördün bunu yazarmısın ?
Ben yazsam da sizin için değerli olmayacak görüşündeyim. Bundan dolayı diyanete gidip cümlelerin sonucunu sorabilirsiniz.
SinanAdalı
02-11-2016, 15:19
İslam dininde yapılması gerekenleri araştırdığınızda bu alıntı yaptığım cümlelerin islama uygun olmadığını görürsünüz. Özür dilemeyi geçelim çünkü geçmez isek bana baskı kuramayacaksın. Ben küçükten yetiştirilme işlemini sadece İslam karşıtı olanlara söyledim, başkalarının alınmasına gerek yok. Benim nasıl yetiştirildiğimin bir önemi yok, yeni neslin nasıl yetiştirildiği önemli. Birde benden büyüksün saygımız sonsuz fakat çok sert giriş yapmışsın. Ben burada tartışma çıkarmıyorum sadece o cümleleri yazanlara düşünmeleri gerektiğini belirtiyorum.
Biz sana düşünemediğin için seni aşşalamıyoruz ama ? bence sende düşünmemiz gerekenlere kafanı takma :heyoo:
MehmetOrkun
02-11-2016, 15:19
İslam dini Cahillik değildir diye başlamışsın ama koyduğun video senin nasıl bir kafa yapısında olduğunu kanıtlamış. Benim ve arkadaşların hiç bir cümlesinde dinimiz'e karşıt bi cümle yoktur. Biz bu günki yobazların ''erkek kız yanyana duramaz, minibüste etekli kıza tekme atan, 10 yaşındaki kızla evlenmeyi bekleyen 60 yaşındaki o.ç ve bunun gibi birçoklar'' ile aynı kafada olmadığımızı belirtmek için yazdığımızı biliyorum. Şimdi sen söyle madem çok biliyosun onlarmı çok inançlı? bizmi inançsızız ? Biz dışarda gördüğümüz her karşı cins'i seks objesi olarak görmediğimiz için bunu savunuyoruz, birlikte yaşayıp, çalışıp bir arada durup arkadaş ta olabiliyoruz. Biz Atatürk'ün kurduğu ilkelere göre yaşamayı seviyoruz. Herşeyden önce herkese saygılı olarak. Biz böyle gördük böylede göstermeye devam edeceğiz. Sen olayı çok başka anlamışsın. Özür dilemişsin ama bu sıçıp sıvama kavramının en üst mertebesidir hatta üstüne mum dikmektir. Başkaları uyarmadan yazılanı anlamıyorsan anlamakla ilgili problemleri olan sensin. Ben Allah'a şükrediyorum Atatürk gibi bir lider gönderip bize böyle bir güzel vatanı bıraktığı için.
Kalınlaştırdığım kısım için konuşacağım. Yapılması gereken zaten bu, doğrusu olanda bu. Söylediklerini yapan inançlı olamaz ki :).
Benim özürüm İslam karşıtı olmayanlara. Ki ben islam karşıtı olanlara yazıyorum.
çok merak ettim alıntıladığın mesajların hangisinin hangi kelimesinden İslam dininin Cahillik olduğu sonucunu çıkardın?
MehmetOrkun
02-11-2016, 15:20
Biz sana düşünemediğin için seni aşşalamıyoruz ama ? bence sende düşünmemiz gerekenlere kafanı takma :heyoo:
Teşekkür ederim :). Bende bu konuda dikkat ederim.
Konunun adında ''İzmir,Atatürk ve Cumhuriyet''geçtiği için illa bir antipati şeklinde saçmalayıp yazan çıkacak.
Alıştık.
Emir geliyor çünkü.
MehmetOrkun
02-11-2016, 15:21
çok merak ettim alıntıladığın mesajların hangisinin hangi kelimesinden İslam dininin Cahillik olduğu sonucunu çıkardın?
#29 mesajım da belirtmiştim.
MehmetOrkun
02-11-2016, 15:22
Konunun adında ''İzmir,Atatürk ve Cumhuriyet''geçtiği için illa bir antipati şeklinde saçmalayıp yazan çıkacak.
Alıştık.
Emir geliyor çünkü.
:) Konu başlığı beni neden rahatsız etsin ki. Yorumlar rahatsız etti sadece. Emir nereden geliyor ki ?
:) Konu başlığı beni neden rahatsız etsin ki. Yorumlar rahatsız etti sadece. Emir nereden geliyor ki ?
Alıntı yaptığın adamların yazdıklarına tekrar tekrar bakıyorum seni ne rahatsız etmiş olabilir diye düşünüyorum ve bulamıyorum.
Kız ve Erkeğin yan yana oturulmasına yasak getiren zihniyeti eleştirdikleri için mi tepki gösterdin ? Bir kendinize gelin Allahınızı severseniz . Kabak tadı verdiniz başkan.
SinanAdalı
02-11-2016, 15:27
Kalınlaştırdığım kısım için konuşacağım. Yapılması gereken zaten bu, doğrusu olanda bu. Söylediklerini yapan inançlı olamaz ki :).
Benim özürüm İslam karşıtı olmayanlara. Ki ben islam karşıtı olanlara yazıyorum.
Burda islam karşıtımı var ? Hangi cümle ? Alo fetva hattı ? bizi bi aydınlatırsan sevinirim.
ufuksaracci
02-11-2016, 15:27
Her konuya salça olmayın yaa, amma sıktınız . Siz karar veriyorsunuz islama ne uygun ne değil. Konu islam mı yoksa güzel gençlerimizin yaptıkları balo mu ? Yoksa amaç tartışma çıkarıp konunun kilitlenmesini mi sağlamak ?
SULTANOGLU
02-11-2016, 15:29
Ben yazsam da sizin için değerli olmayacak görüşündeyim. Bundan dolayı diyanete gidip cümlelerin sonucunu sorabilirsiniz.
Diyanetten daha fazla din işleri ile ilgilenip sinektan yağ çıakrarak milleti İslam düşmanı şeklinde yargılayan sensin ve burada ben sert girmiş oluyorum öyle mi ? Ardından ha demek öyle değillerse herkesten özür diliyorum diyen yine sensin. Allahtan forum ortamındayızda insanlar cevap verebiliyor kendisini ifade edebiliyor.
Yaşa başa takılan biri değilim sende takılma. büyüklük yaşla olmaz milleti anlamakla, ön yargı yapmamakla, anlayışlı olmakla olur....
MehmetOrkun
02-11-2016, 15:29
Alıntı yaptığın adamların yazdıklarına tekrar tekrar bakıyorum seni ne rahatsız etmiş olabilir diye düşünüyorum ve bulamıyorum.
Kız ve Erkeğin yan yana oturulmasına yasak getiren zihniyeti eleştirdikleri için mi tepki gösterdin ? Bir kendinize gelin Allahınızı severseniz . Kabak tadı verdiniz başkan.
Estağfurullah, sanırım herkesi düşündürecek kadar yorum yapabildim. Kimseyi kırmamak için uğraştım inşallah öyledir :).
Son olarak benim derdim islam karşıtı olanlara, eğer yanlış anlayıp başkalarına laf ettiysem kusurum affola.
Estağfurullah, sanırım herkesi düşündürecek kadar yorum yapabildim. Kimseyi kırmamak için uğraştım inşallah öyledir :).
Son olarak benim derdim islam karşıtı olanlara, eğer yanlış anlayıp başkalarına laf ettiysem kusurum affola.
Hala devam ediyorsun ya kim islam karşıtı olabilir bu forumda ? Farz et ki islamı değil de farklı bir dini benimseyen insan var nolacak arkadaş ?
Rahat bırakın şu güzelim islam dinini. Yaşanması gereken en güzel din islam dini ama siz bir güzel kötülüyorsunuz ki . Zaten ortadoğunun bu halde olmasının tek sebebi islam dininin farklı şekilde kullanılması . Devam edin durmayın .
MehmetOrkun
02-11-2016, 15:34
Hala devam ediyorsun ya kim islam karşıtı olabilir bu forumda ? Farz et ki islamı değil de farklı bir dini benimseyen insan var nolacak arkadaş ?
Rahat bırakın şu güzelim islam dinini. Yaşanması gereken en güzel din islam dini ama siz bir güzel kötülüyorsunuz ki . Zaten ortadoğunun bu halde olmasının tek sebebi islam dininin farklı şekilde kullanılması . Devam edin durmayın .
Sanırım derdimi anlatamıyorum size. O yüzden konu tartışmaya gidiyorum. Kalp kırmaya gerek yok. Bundan dolayı susuyorum.
Not: Amacım sadece güzel olanları göstermekti.
ufuksaracci
02-11-2016, 15:36
Sanırım derdimi anlatamıyorum size. O yüzden konu tartışmaya gidiyorum. Kalp kırmaya gerek yok. Bundan dolayı susuyorum.
Not: Amacım sadece güzel olanları göstermekti.
Konuda zaten güzel olan liseli gençlerimiz vardı, onları görmek için sana ihtiyaç duyulduğunu düşünmüyorum .
SinanAdalı
02-11-2016, 15:41
E sen şimdi bilip bilmeden benim hakkıma girdin ? Beni tanımadan yargıladın ? Bknz. kul hakkı nedir ? napıcaz ? İnce düşüneceksek bunlarıda düşünücez dimi ama ?
İlk başta insan olmayı ve saygı göstermeyi öğren. Atıp tutup vay efendim yanlıs anlamısım özür dilerim modunda gezme.
ufuksaracci
02-11-2016, 15:44
Low-Rider online mod olarak seni gördüm. Rica etsem, benim yazmış olduklarım da dahil konudaki alakasız mesajları temizleseniz de güzelim konu hiç olmasa.
Birde ben dahil olmak istemiyorum çünkü aksi görüşlü kimseyi kendi görüşüme inandırmakla uğraşmamam bundan sonra ama.
Dinimden şüphe edene varsa bildirmek isterim ki, benim dinimle sorunum yok, diyanetle var! dini siyasete alet edenlerle var! fetvalarla beyin yıkayanlar ile var! benim sorunum tüm okulları imam hatip yapmaya çalışan zihniyetle var! küçücük sabiyi önce türban giydiren, sonra evlendiren ahlaksızlar ile var! giyimi kuşamı için karşısındaki kadını taciz eden, hakaret eden, dayak atan cibilliyetsiz ile var! Türban takıp susanlarla, tecavüze uğrayıp utananlar ile var! sakal bırakıp saman altından su yürütenlerle var! buna göz yuman ve doğmamış çocuğumun hakkını yiyenlerle var!
Alıntı yapıldı diye mesajım üstünden ilerleyen polemiğe istinaden yazıyorum! kimseye nasıl büyüdüğümü, neye inandığımı ve nasıl ibadet yaptığımı anlatmak zorunda değilim ama ahir ömürde, ahireti kazanmak için önce bu dünyanın kurallarını yerine getirmek gerek, önce insan siluetinde geldiğimiz bu dünyada insan olmak gerek!
Karanlıktan aydınlığa çıkış, Türk bayrağı zoruna gitmiş yobazın belli ki.. Sanıyor ki Cumhuriyet'i savunuyorsan, islam düşmanısın.. Algısı bu kadar.. Ötesini idrak edecek potansiyeli yok. Ama yok en süper Müslüman kendileri, her b0ku bilen kendileri.. Ulan bunca insanın günahına girdin "islam düşmanı" diyerek, özür dilerim deyince bitiyor mu?
Video da çok güzel, din kisvesi altında 4 tane karı alıp evini playboy sarayına çeviren, dini dilinden düşürmeyip milletin hakkına giren, kadını erkekten aşağı gören yobaz takımı gitmiş, yerine Türk bayrağı ve Cumhuriyet gelmiş.
Türk, Cumhuriyet, Birey, Vatandaş kelimeleri fazla geliyor bunlara.. Teba olmak yakışır fıtratlarına..
Videodaki dans, kıyafetler, İzmir, Atatürk, Cumhuriyet zoruna gitmiş belli ki.. zoruna gitmiş ama bunu söyleyecek kadar yüreği de yok. Yüreği olmadığından kimse islama laf etmemişken gelmiş burada islam karşıtlarına rerere rörörö diye geveliyor..