Orijinalini görmek için tıklayınız : Lamborghini v.s Ferrari..
ahmetbaha-drs
30-11-2008, 15:07
Birkac gundur nette bazı sitelerde gezinip okurken aklıma geldi sizede sorayım dedim;Lamborghini arabalarının hic bir zaman Ferrari'nin gizemli ruhuna,havasına giremedigi,yakalayamadıgı gibi dusunceler var?! Sizcede Lamborghini sadece hızlı ve konforlu olmak icin yaratılıyor ve Ferrari'nin ruhaniligine,havasına ulasamıyormu?:):rolleyes:
http://www.drivinggames.us/images/LamborghiniVsFerrari.jpg
http://www.bellapalazzo.net/images/Lamborghini%20vs%20Ferrari.jpg
http://sportscars.clubsportiva.com/uploaded_images/Lambo-F430-cropped-792364.jpg
http://sportscars.clubsportiva.com/uploaded_images/Ferrari-Lamborghini-compressed-732212.jpg
team_k20
30-11-2008, 15:20
Lamborghini daha ii bence en son yaptığı araçlada bunu ıspatladı phantom du galiba
Maxiboost
30-11-2008, 15:24
ne ruhanisi ya :D bende o olayı hiç anlamamışımdır ferrarinin ruhu var mış? şu fotolarda bile f430 ile gallardo arasında dünya kadar fark var jantlarından aracın duruşuna kadar ferrari biraz daha sade kaçıyor bana göre, enzo bile bi enteresan
2 side ayrı bi güzel bence fark etmez hangisini verirlerse versinler :D:D
DogukanB
30-11-2008, 15:30
Ferrarinin sesi tasarımı bence her zaman bir adım önde. Testarossa, f40, f355 baş yapıt gibi araçlar bence.:heyoo:
DoDo_hamann
30-11-2008, 15:31
Lamborghinin'nin çizgileri daha sert, okadar uç noktada iki arabaki olay zevke kalıyor..Ferrari'yi daha özel ve prestijli buluyorum..Birde Ferrari'nin seside daha hırçın :)
Shadow_Dancer
30-11-2008, 16:57
Sadece sesi bile yeter Ferrari'nin...
2 side ayrı bi güzel bence fark etmez hangisini verirlerse versinler :D:D
+1 aynen... ama tabiki Boğa Attan daha kuvvetli...
Ben de Ferrari derim ama Lamborghini daha prestijli bana göre...
nightkids_han
30-11-2008, 18:11
tartışmasız ferrari diorum .. :D
D16inside
30-11-2008, 18:20
boga iyi tek gecerim.
connectfun
30-11-2008, 18:27
ben ilk akım f355 ten beri ferrari yi severim :D
sesiyle durusuyla kesinlikler ferrari
ama kuvvet hız olarak veriler lambuguniyi gösteriyor
Absinthé
30-11-2008, 19:54
Para vererek alıcak olsam Düz vites kırmızı F360 Modena alırdım tubi takardım =)
Parasız olsa LP640 alırdım. ;)
maxpower
30-11-2008, 20:26
bence lambo çok daha özel
Ferhat_V
30-11-2008, 20:32
siyah bi gallardo gerisi fıs :D
lambo benm tercihim olurdu cok seviorum murcielago,gallardo..
ferrarininde 599gtb ile 612 scaglietti cok hosuma gidio :)
Tabi ki Lambo derim.
Lambonun kasasındakı hırçınLık o sertLik , asiLik bence ferraride yok.
ferro daha bı mukemmel arac yapablır, herseyı ıle ornegın 599..
ama lambo daha ozel bır aractır bana gore.. ozellıkle tasarım ve prestıj olarak, ztn f40 f50 testarossa gıbı super tasarımlı araclar yapmıor artık ferrarı..
Lamborghini çok farklı bir boyut
sportinger
01-12-2008, 05:30
Ferrari derim dahakibar bence...
ferro 456gt weya maranello alirim alabilcek olsam.lambo falan uzay mekigi gibi duruyo bana gore
nitrO_Oxide
01-12-2008, 10:59
Ferrari tartışılmaz :)
Ferrari her zaman yarışabilmek için otomobil satar. Diğer markalar gibi araç satmak ve reklam yapmak için yarışmaz. Bundan olsa gerek doğasında her zaman yarış kültürü yatar.
Zaten Ferrari her zaman bir kıstas olmuştur, mesela
Ferrari gibi ses çıkaran motor, Ferrari kadar yere yakın otomobil.
Kornaları bile yok satıyor =))
Diğeceğim odur ki, Ferrari boşuna Ferrari değildir. Lamborgihini nin tifosiler gibi bir bağımlılarıda yok sanırım...
Lamborgihibi ne zaman Vw grubuna geçti o an öldü o marka benim için.
Shadow_Dancer
02-12-2008, 00:14
Ferrari her zaman yarışabilmek için otomobil satar. Diğer markalar gibi araç satmak ve reklam yapmak için yarışmaz. Bundan olsa gerek doğasında her zaman yarış kültürü yatar.
Zaten Ferrari her zaman bir kıstas olmuştur, mesela
Ferrari gibi ses çıkaran motor, Ferrari kadar yere yakın otomobil.
Kornaları bile yok satıyor =))
Diğeceğim odur ki, Ferrari boşuna Ferrari değildir. Lamborgihini nin tifosiler gibi bir bağımlılarıda yok sanırım...
Lamborgihibi ne zaman Vw grubuna geçti o an öldü o marka benim için.
anlatmak istedigim şeyleri tek bi çatı altında toplamışsın agzına saglık...
bugüne kadar gördüğüm en güzel karşılaştırma :) lamborghini bence
Maxiboost
02-12-2008, 02:54
Markalarin kendileri yerine ait olduklari gruba gore degerlendiriceksek sahsen f1 aracinin onunde fiat yazmasi hic hos degil :) fiat yani sonucta vag grubu bence cok daha iyi
Burak Kasim
02-12-2008, 06:21
Markalarin kendileri yerine ait olduklari gruba gore degerlendiriceksek sahsen f1 aracinin onunde fiat yazmasi hic hos degil :) fiat yani sonucta vag grubu bence cok daha iyi
Kesinlikle katiliorum.
Vag grubu hafife alinacak bi grup diil eger catisi altindaki markalara bakilirsa. ;)
anlatmak istedigim şeyleri tek bi çatı altında toplamışsın agzına saglık...
Teşekkür ederim =)
Kesinlikle katiliorum.
Vag grubu hafife alinacak bi grup diil eger catisi altindaki markalara bakilirsa. ;)
Hiç bir zaman İtalyanlar gibi olamayacaklarını anlayıp, ondan Lamborgihini'yi almış olmasınlar.;)
Zaten Ferdinand Piech in seat ile yapmak istediği ortada değil mi? Kendiside itiraf etmiştir bunu =))
:Ben bütün ruhani liderlere sordum papa bile Oooo Lambo dedi :D :D :D
Diğer markaları bilmem ama Lambonun para kazanmak için araba yapmadığı kesin
gerizekalı deiller cünkü 20 mi 25 tanemi ne Reventon üretmezdi....
Diablo Forever :D mavi kırmızı :D
AcA_1988
02-12-2008, 22:29
bu karşılaştırma hakkındaki kendi hislerimi kafiyeli bir cümle ile dile getireyim ( Ferrariye binmem lamborghınıden inmem ):D
benim gözümbde lambo daima 1 adım ötededir. çünkü ferrariyi sokaklarda rahatça görür oldum. lamborghini yi sadece dururken gördüm:D ikiside süper ama bence lambo.
zenciler der ki;
ferrari'ye parayı bulanlar
lamborghini'ye paraya sahip olanlar biner
valla baska bi forumda gordum,guzel bir yorum ayricana katiliyorumda:)
+ olarak ferrari n biliyim bana standart bi araba izlenimi veriyo :o lamborghini gordugum zmn daha bole bi icim kipir kipir ediyo :D Lamborghini'nin son yillarda yaptigi atak ve yeni tasarimlarida sevmemde ve onu secmemde buyuk etken sanirim :).
kobeanil11
04-12-2008, 23:07
ferrarinin hızına, sesine, prestijine, marka imtiyazına hiç bir zaman yetişebileceğini düşünmüyorum lambonun, ancak yinede aralarında hiç bir fark yok, ferraride para kazanmak için araba üreten bir firma değil bence.. öyle olsa önüne gelene araba satarlardı..ki gallardo nun tüm tasarımını vag grubunun yaptığını okudum, lambonun aracının aslen murci olduğu söylenir ve tabi diablo.. lp640 ın yeri bende ayrıdır zira f355gts ninde
ancak şöyle bir bakınca tüm kültler ferrarinin sayılır..
430 scuderia yı saymıyorum bile..
http://i217.photobucket.com/albums/cc239/berkanokan/LamboEngilne.jpg
http://i217.photobucket.com/albums/cc239/berkanokan/LamborghiniLogo2.jpg
ferro kornası varsa lambo nun mis gibi kapısı var yukarı kalkandan :D
testarossa olsun benim olsun (:
Enzo Ferrari ile Feruccio Lamborghini arasında geçen aşağılayıcı tartışma sonucu otomobil üretimine başlayan Lambo her zaman Ferrari'nin takipçisi olmuştur. Ancak ben bir F1 taraftarı olduğumdan Lambonun yeri benim için sadece caddelere spor araç üreten bir marka olarak kalmıştır. Ferrari ise F1 tarihinde gridde her zaman yerini almış tek markadır ve eğer gridde yoksa o gün F1'de olmayacaktır. Enzo'nun oğlu Alfredo'nun öldürülmüş olması ve ansızın Ferrari'nin FIAT bünyesine geçmesi tarihte hep soru işareti olarak kalacaktır. Yukarda bir arkadaşın belirttiği gibi dünya da marka imtiyazı ve prestiji olarak rakibi olmayan bir markadır.
Ayrıca bazı arkadaşlar çevrede bir çok Ferrari olduğunu ama Lamborghinilerin çok az olduğundan bahsetmişler. Ancak bunun nedeni Lamboyu ülkemizde ithal eden bir dist. olmayışıdır.
Kült araç olarak mutlaka Lambonunda araçları miura/jota, countach ve diablo yerlerini aldılar ama bence hiç biri 250GTO, 288GTO, F40 ve F355 kadar güçlü aktörler olamadılar.
Otomobil dünyasına kazandırdıkları olarak düşünürsek de Ferrari benim gözümde bir adım öndedir.
Burak Kasim
09-12-2008, 22:15
Hiç bir zaman İtalyanlar gibi olamayacaklarını anlayıp, ondan Lamborgihini'yi almış olmasınlar.;)
Zaten Ferdinand Piech in seat ile yapmak istediği ortada değil mi? Kendiside itiraf etmiştir bunu =))
Bende Ferrari taraftariim ama bence arabalara bakarken onlari ureten sirketlere gore degerlendirmen cok sacma.
Burda gorunus ve performans adina konusuoruz, sirket politikalari hakkinda diil. ;)
lambo daha karızma daha agır bence. reventıon enzo yada fxx ı ezer nıtelıkte
Bende Ferrari taraftariim ama bence arabalara bakarken onlari ureten sirketlere gore degerlendirmen cok sacma.
Burda gorunus ve performans adina konusuoruz, sirket politikalari hakkinda diil. ;)
Ben olaya bu yönüyle bakıyorum, bendimde görüşüm bu ;) Neticede günümüzde otomobil firmaları birbirleriyle rekabet sonucu milyondolarlık ar-ge çalışmaları yapılarak göünüş ve performans elde ediyorlar. Off-topic olmasın.
Benim yorumun sana göre saçma olabilir ama bunu burda dile getirmen bana göre daha da saçma...
Yesil yada Turuncu bir Gallardoyu tek gecerim. Lamborghiniyi neden siyah yada gri alirlar gercekten anlamiyorum seker gibi renkler varken :)
Valla doğru demişler, Lambo sanki daha çok ruhsuz gibi :D :D :D
Ferrari daha özel lambodan o yuzden Ferrari diyorum bende tabi Porscheden sonra :)
Partyboy
10-12-2008, 16:29
Lamborghini superleggera görmüştüm sarı bi tane felaket bişeydi,Ferrari aklıma gelmedi:D:D
Şimdi yolda arka arkaya gidiyorlardı..Hatta ferrari SRC 44 idi, sanırım "hardcore rolling night" videosundaki de o idi :)
İkisi de gayet güzellerdi ayrım yapamadım :)
Ferrari bence, ama yanlışlıkla Lamborghini 'ye oy verdim artık Lambo 'dam bir eksiltip ferrari 'ye bir eklersiniz :p
H22Power
10-12-2008, 22:53
ben lamborghini dedim nie mi çünkü traktör firması:) ferrarinin spor arabalarını görerek ulan bu da spor arabamı biz yapsak spor araba vteclerin içinden geçen passat gibi bizim arabamızda ferrarilerin içinden geçer deyip yapmışlar spor arabalarını ve lamborghini countach ve ardından diablo ve ardından gallardo ve murcileago doğmuş haa şunu da belirteyim volkswagen hiçbir zaman traktör yapmadı:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
e lamborghini countach ve ardından diablo ve ardından gallardo ve murcileago doğmuş haa şunu da belirteyim volkswagen hiçbir zaman traktör yapmadı:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Lambo hakkında pek bir şey bilmiyorsun galiba. Lamborghini sadece traktör değil, arazi aracı üreten bir firmaydı 60'lı senelerde. İlk model de, countach değil 1963 senesinde prototip olan 350GTV üretilmiştir. Lambo hakkında bilgiye sahip olmadığın gibi Vw hakkında da bilgiye sahip değilsin anlaşılan. Vw hiç bir zaman traktör yapmadı demişsin, Vw anlamını bir araştır istersen Lambo'yla bir tutmadan önce =))
lambo Vw ye gectikten sonra öldü diyenlere sormak isterim ? acaba siz REVENTON u gördünüz mü ? reventon un tasarımından bi bakış açısını paylaşim :
" dünyayı 2000 den sonra milenyum çılgınlığı vurdu herşey yuvarlaşmaya başladı .. açıkcası bize basit geldi bizde tekrardan yeni hava katalım dedik ... "
gerçekten de reventon un kadran tasarımı koltuk tasarımı farı komple dış tasarımı başka bir boyut.
her ne kadr schumi cide olsam ferraricide olsam lambo her zamn başka bir boyutta bana göre. prestij bakımından ferrari den daha önde .. zaten ferrari son modelleri ile iyic zırbalamaya başlamıştı .. lambo reventon la noktayı koydu.
reventon dan önce diablo efsanesi ondan önce countach .. lambo her zaman tasarımda bir başka boyut acısı oluşturmuştur.
kobeanil11
12-12-2008, 12:16
mevzu hızlı arabalar yapmaksa, ferrariyi geçebilecek bir arabası yok lambonun, hatta 599 bile lp640 ı geçebiliyor! :)
scuderia yı karıştırmıyorum.. dış görünüş ise tamamen zevke kalmış, ben çoğunluk arabalarına bakarak, ferrari derim! reventonu tenzih ediyorum..:)
Absinthé
16-12-2008, 12:40
Ufuk Sandık’tan sonra Hürriyet’te otomobil sayfasını hazırlamaya başlayan arkadaşımız Emre Özpeynirci geçen hafta Ferrari’ye verip veriştiren bir yazı kaleme aldı.
Lamborghini gazetecileri test sürüşlerine götürüyormuş, Ferrari götürmüyormuş.
Bu nedenle ilerde Lamborghini daha iyi PRİM yapacakmış, Ferrari geride kalacakmış.
Bu durum satışlara da yansıyacakmış.
Belli ki, Emre kardeşim spor otomobil meselesine pek hakim değil.
Ferrari ile Lamborghini arasında ciddi bir fark var.
Lamborghini Ferrari’yi yakalamaya çalışan bir marka ama aralarında büyük uçurum var.
Ferrari 60 yıllık bir marka.
Hatta Lamborghini’nin varoluş nedeni.
Kurulduğu günden bu yana yarış pistlerinde asfaltı yırtan, müthiş bir otomobil.
Belki Emre bilmez ama Ferrari’nin reklam yapması bile yasaktır.
Gazetelere, dergilere ilan vermez. Felsefesi şöyledir: “Bir reklamımızı pistlerde yaparız. Reklama vereceğimiz parayı yarışa harcarız. Bizim için en iyi reklam yeri orasıdır”
Test sürüşlerinde de öyle.
Ferrari gazetecileri test sürüşüne götürmez.
Otomobilseverleri ve üst düzey kullanıcıları götürür. Müşterilerini ve potansiyel müşterilerini götürür. Hatta sürücülük okulu “Corsa Pilota”ya götürür.
Çünkü Ferrari’nin kendini ispat kaygısı yoktur.
O Ferrari’dir.
Lamborghini içinse durum pek de böyle değildir.
Lamborghini, yakın zamana kadar yok olmaya yüz tutmuş bir markaydı.
Ne zamanki Volkswagen grup tarafından satın alındı kafayı kaldırdı.
Şimdi kendini kanıtlamaya çalışıyor.
Ama yine de bir Ferrari olması için daha bir kaç fırın ekmek yemesi gerekiyor.
İyi otomobiller yapmak, güçlü otomobiller yapmak bu iş için yeterli değil.
Bir hikaye, bir tarih lazım.
Lamborghini de bu yarım yamalak var.
Yeni yaptığı otomobillere gelince.
Olmuş ama olmamış.
Mesela Gallardo.
Dışı Lamborghini, içini Audi.
Egzotik bir otomobil yapıyorsunuz ama içindeki kumandalar, ekranlar Audi A6’dan alınma.
Sürücü otomobil dışında değil içinde yaşıyor.
Siz bir Audi A6 ile spor otomobil keyfi alabilir misiniz?
Murcielago biraz daha iyi durumda ama zaten o otomobilin geliştirilmesi Audi’nin Lamborgihini’yi almasından önceye dayanıyor.
Bugünkü Lamborghini’nin kat etmesi gereken daha epey bir mesfe var. Tamamen ticari mantıkla spor otomobil üretmemek başta olmak üzere.
Emre diyor ki, “Ferrari’yi bize test ettirmiyorlar”
Doğrudur.
Ferrari’yi pistte Schumacher test ederdi şimdi Raikkonen ediyor.
Lamborghini’yi ise Emre.
Fark burada.
ALINTIDIR ;)
SerkanKurt
16-12-2008, 12:44
Absinthé +1
Çok güzel bir yazı konu kapanabilir :D
Lamborghini hakkında bir belgesel izlemiştim. tamamen el yapımı bir araç. onun için bence daha değerli.
EvrenCan_RS
16-12-2008, 16:22
Absinthe... Yazı cukk oturmuş
ambo Vw ye gectikten sonra öldü diyenlere sormak isterim ? acaba siz REVENTON u gördünüz mü ? :
Bu bana sorulmuş bir soru sanırım. Evet gördüm. İtalyan otmomobil magazinlerini sürekli takip ettiğim için belkide sizden önce gördüm. Etkileyici bir tasarım ama beni fazla etkileyemedi. Bir otomobilden çok, 4 tekerlekli elektoruik harikası bir oyuncağı anımsattı iç mekanı.
Absinthé, yazı çok güzel olturmuş konuya =)
Lamborghini her zaman Dİablo yu seviyoruz
kobeanil11
18-12-2008, 18:43
Absinthé güzel yazıymış abi bu..:)
Lamborghini ve Ferrari birbirinin en ezeli rakibi tartışmasız. Her iki firmanın efsana arabaları var. Her iki firmanın arabaları sahiplerini istediği zevki yaşatıcak kalitede. Ferraride mükemmel Lamborghini de bence. Ferrari 355F1, Lamborghini Diablo ikiside süper ikiside efsane araç:) Ben bu iki marka arasında karşılaştırma yapamıyorum. İki aracında yeri çok farklı
Görüntü olarak Lambo daha güzel. Mühendislik işçilik ve marka prestiji olarak ferrariyi tek geçerim.
lambonun cızgılerını begenmıorum.her yer köşeli hıc estetık yok ses varsadece
ama ferrarıde hersey var:)
estetık yok lamboda:D oda ıyımıs :D
hakkaten yok :)
http://rollingartemporium.files.wordpress.com/2007/10/800px-lamborghini_reventon.jpg
ben lambocuyum ferro sevmiyorum lambo varken bakmam bile.
olcay_bora
24-12-2008, 13:29
ferrarinin yeri ayrı
yesılkoyde duruken 10 larca ferro gecerdı umrumumzda olmazdı. bı tane bordo dıablo var o gecerken hass bee olurduk hep :)
ahmetbaha-drs
24-12-2008, 13:34
http://rollingartemporium.files.wordpress.com/2007/10/800px-lamborghini_reventon.jpg
Bundada hic yok he:D
http://www.coolracer.nm.ru/screens/Lamborghini_Diablo_VT_1.jpg
Bundada hic yok he:D
http://www.coolracer.nm.ru/screens/Lamborghini_Diablo_VT_1.jpg
sunun gıbı :)
http://www.precisionscalereplicas.com/ps_testarossa.jpg
şeklie şemalı bellı deıl.her tarafı birbirine girmiş BENCE
tartısmaya gerek yok bence anket bıle lambodan yana
ankete gore nıe fıkrımı degıstırım yaw alla alla:)
sportinger
24-12-2008, 14:31
pirestij falan denilmişte ferrari pirestijsizmi ben onu anlamadım ya...
http://i217.photobucket.com/albums/cc239/berkanokan/LamboEngilne.jpg
http://i217.photobucket.com/albums/cc239/berkanokan/LamborghiniLogo2.jpg
ferro kornası varsa lambo nun mis gibi kapısı var yukarı kalkandan :D
http://www.ultimatecarforum.com/lambo/17%5B1%5D.jpg
O yukarı kalkan kapılar, araç ters dönünce böyle de vahim sonuçlar doğurabiliyor malesef.
Kapılar yana doğru açılsa belkide sürücü, süper manyak lambosunun içinden sağ çıkabilecekti...
Serhat Y.
23-03-2009, 13:24
prestij konusunda tartışmasız ferrari derim. fakat son yıllarda özellikle wolksvagen grubuna geçtikten sonraki lambo modelleri gerçekten çok özel ve ferrarinin hep 1 adım önünde eski lamborghini ler tasarım dışında herzaman ferrarinin gölgesinde kalmaktaydı. mekanik arızalar saçma sapan iç tasarımlar olsun hiç birzaman sorunsuz ve tam bir spor otomobil olamamıştı. fakat durum son yıllarda bu satışlarındanda belli çok değişti. örnek olarak Murciélago, 11 yıl zarfında 2.903 adet üretilmişten bu rakam wolksvagen grubuna geçtikten sonra sadece 2008 yılında 3.000 i geçmiştir. benim tercihimde lamborghini den yana.
O yukarı kalkan kapılar, araç ters dönünce böyle de vahim sonuçlar doğurabiliyor malesef.
Kapılar yana doğru açılsa belkide sürücü, süper manyak lambosunun içinden sağ çıkabilecekti...
ona yapabilcek ne varki bu napsın ozmn koskoca enzoyu ortadan ikiye bölmüş.doru dürüst kullanmazsan olcakların onune gecilmiyo enzodaki elemanda 150 mille gitmseydi olmazdı bunlar
http://www.wreckedexotics.com/enzo/enzo_20051103_004.jpg
http://www.wreckedexotics.com/enzo/enzo_20051103_003.jpg
Anket Ferro F355GTS vs lambo diablo VT olsaydı tercih yapamazdım ama genele vurunca işi ne kadar kassalarda Ferrari herşeyiyle bir adım önde..Bide lamborghini teknolojinin gölgesinde çok kalıyor..
Ferrari her zaman daha havalı gelmiştir bana..
Ama LP640 ' ta çok güzel ya :)
haha boyle komikliiik sakalaaarr...hahah millet lambo door yapip duruyodu soyleseydiniz yaa herkese hani Euroncap`ten gecen lamo style door`s LSD firmasinin kapilari kaza anindada aciliyodu unutmayalim;) koskoca lamborghini`nin mi kapilari acilmicak kaza aninda? guldurmeyin yaaaa
turkerrr
23-03-2009, 14:36
ferrari 599 ve gallardo lp560 ikisinide çok beğeniyorum...
lamborghinide çok fazla audi ayrıntısı var bence ferrari daha özel...
Ferrari tarzı farklı bence Tarihi sadece spor araba.
O gizemi o ulaşılamazlığı daha çok var bence Markadan çok bir tarz bir biçim gibi bence FERRARİ
bence ferro ile porsche rakiptiler ama porsche iyice değişik dallara kaydı bu arada lambo hep lambo olarak kaldı.
Kesinlikle lambo'da bi mistik hava hakim.
haha boyle komikliiik sakalaaarr...hahah millet lambo door yapip duruyodu soyleseydiniz yaa herkese hani Euroncap`ten gecen lamo style door`s LSD firmasinin kapilari kaza anindada aciliyodu unutmayalim;) koskoca lamborghini`nin mi kapilari acilmicak kaza aninda? guldurmeyin yaaaa
Gül tabi ya, gülmek iyidir devam et, ama açılmayan kapılar ortada gördüğün gibi. Tabi senin yorumundan ufacık bir farkla. Kaza anında değil, takla anında. Resmi iyi yorumlayamadın galiba :rolleyes:
Bir arkadaşda kazalı Ferrari resmi koymuş ama benim koyduğum resimle hiç bir alakası yok. Buyrun size link, belki daha iyi anlarsınız ne demek istediğimi. Belkide gülmeye devam edersiniz. Sizin bileceğiniz iş.;)
+18
http://ultimatecarforum.com/smf/index.php?topic=777.0
searock///
23-03-2009, 18:13
Lamborghini reventon .... her zaman lambo bana gore bir adım onde ve ASİL :)
Lamborghini çok daha agresif ve sert hatlara sahip bu yüzden Lamborghini :)
Gül tabi ya, gülmek iyidir devam et, ama açılmayan kapılar ortada gördüğün gibi. Tabi senin yorumundan ufacık bir farkla. Kaza anında değil, takla anında. Resmi iyi yorumlayamadın galiba :rolleyes:
Bir arkadaşda kazalı Ferrari resmi koymuş ama benim koyduğum resimle hiç bir alakası yok. Buyrun size link, belki daha iyi anlarsınız ne demek istediğimi. Belkide gülmeye devam edersiniz. Sizin bileceğiniz iş.;)
+18
http://ultimatecarforum.com/smf/index.php?topic=777.0
@ Ata156
Verdiğin link'de durum açıklanmış zaten
Although unless you have a lamborghini you wont have to wrry about it as most aftermarket conversion kits allow the door to swing both up and out like a stock door
searock///
23-03-2009, 18:34
lambo Vw ye gectikten sonra öldü diyenlere sormak isterim ? acaba siz REVENTON u gördünüz mü ? reventon un tasarımından bi bakış açısını paylaşim :
" dünyayı 2000 den sonra milenyum çılgınlığı vurdu herşey yuvarlaşmaya başladı .. açıkcası bize basit geldi bizde tekrardan yeni hava katalım dedik ... "
gerçekten de reventon un kadran tasarımı koltuk tasarımı farı komple dış tasarımı başka bir boyut.
her ne kadr schumi cide olsam ferraricide olsam lambo her zamn başka bir boyutta bana göre. prestij bakımından ferrari den daha önde .. zaten ferrari son modelleri ile iyic zırbalamaya başlamıştı .. lambo reventon la noktayı koydu.
reventon dan önce diablo efsanesi ondan önce countach .. lambo her zaman tasarımda bir başka boyut acısı oluşturmuştur.
bu kadar guzel ozetlenemezdı bence :) ellerıne saglık .ya bu forumda lambo bıle at arabasına donecek nerdeyse :) reventon gerisi bos geliyor banada
Lamborghini, çok güzel kaliteli ama içi yine Vag. grubu... Ferrari safkan bence.. Bir de Gallardo'nun motor karakteristiği daha iyi olablirdi.. 8000d/dak'da max. güç 8100d/dak redline...!
kickboxer
23-03-2009, 18:37
acıkcası lamboda cok guzel ama ferrarının yerı ayrı o kırmızı rengı:D benı bıtırıyo bıde böle küçüklükten gelen:D bı heves bundan ferrarı:D
searock///
23-03-2009, 18:39
Lamborghini, çok güzel kaliteli ama içi yine Vag. grubu... Ferrari safkan bence.. Bir de Gallardo'nun motor karakteristiği daha iyi olablirdi.. 8000d/dak'da max. güç 8100d/dak redline...!
FERRARİDE FİAT GURUBU :) gurupları bırakalım araclara bakalım :)
İçi FIAT gibi mi acaba? :)
searock///
23-03-2009, 18:43
İçi FIAT gibi mi acaba? :)
reventonun icını gormedın galıba ? halen dunya reventonun ıcını dash ını konusuyor ucak kokpıtınden farksız gotergeler ... ben ferrarı kotu demıyorum ama sızde lambo kptu dıyemezsınız :) ıkısınden bırıne kotu dıyen gercekten carpılır
Ya ben de Lamborghini düşmanı değilim zaten :) Sadece gördüklerimi söylüyorum.. Reventon TR sokaklarında yok, yani o çok özel bir araç :) Zaten ben içinin çok güzel olduğunu yazdım :) Sadece motor daha devir dönebilir... 10 k devir var ama 8100 de kesiyor..! :)
searock///
23-03-2009, 18:49
keske para olsada ıkısındende alsam bırer tane :) her hafta bırıne bınerım :)hrhehehehe
Para olsun 360 modena ve F430 spıder a binerim gerisi tırt ferroda :D
CallMeInsane
23-03-2009, 18:51
ruhani boyuutu olan lambo dur ferrari hızlı vahşi ve sexy bir arabadır o kadar
ahmetbaha-drs
23-03-2009, 18:56
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a1/Lamborghini_Gallardo_interior.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/20/Ferrari_F430_interior_at_2006_Chicago_Auto_Show.jp g
searock///
23-03-2009, 18:58
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a1/Lamborghini_Gallardo_interior.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/20/Ferrari_F430_interior_at_2006_Chicago_Auto_Show.jp g
sana zahmet olmazsa ben resım koymayı bılmıyorum bırde reventon unu ıcını we kadranını alabılırmıyız :)
CallMeInsane
23-03-2009, 19:02
http://www.zcars.com.au/images/lamborghini-reventon-vs-tornado-jetfighter1.jpg
bu da mevzu bahis kadran
http://z.about.com/d/cars/1/0/y/5/1/bw_08reventon_dash2.jpg
ahmetbaha-drs
23-03-2009, 19:02
Reventon..
http://www.carbodydesign.com/archive/2008/03/26-lamborghini-reventon-new-images/Lamborghini-Reventon-17-lg.jpg
http://photos.evo.co.uk/images/front_picture_library_UK/dir_446/car_photo_223452_25.jpg
dragstar
23-03-2009, 19:04
görünüş açısından lamborgini, sportiflik kullanım açısından ferrari
searock///
23-03-2009, 19:06
http://www.zcars.com.au/images/lamborghini-reventon-vs-tornado-jetfighter1.jpg
bu da mevzu bahis kadran
bu kadran degısıyor ıstendıgınde otekı resmınıde koyarsanız cok memnun olurum su adresı http://z.about.com/d/cars/1/0/x/5/1/bw_08reventon_dash1.jpg
CallMeInsane
23-03-2009, 19:07
http://z.about.com/d/cars/1/0/x/5/1/bw_08reventon_dash1.jpg
Kadran olayı gercekten cok iyiymiş yaaa:icon_tup:
searock///
23-03-2009, 19:21
http://http://z.about.com/d/cars/1/0/y/5/1/bw_08reventon_dash2.jpg
Emir_b16a
23-03-2009, 20:18
ferrarinin f1 olmayanına lamborgininin sv olmayanına binilmez :D
searock///
23-03-2009, 20:29
tünay hangısıne werdın oyunu?
FSIrabbit
23-03-2009, 22:28
VW aldı Lamborghini'yi, olması gerektiği gibi yaptı. Ferrari ve Porsche yalnız değiller artık. Oyum Murcielago'ya...
ferrarinin yerini altın kaplama araba bile tutamaz adı yeter FERRARi
http://z.about.com/d/cars/1/0/x/5/1/bw_08reventon_dash1.jpg
bunun yannda bir düğmeye basıyorsunuz kadran bu hale dönüyor
buda videosu : http://www.youtube.com/watch?v=GMopzWyDW1I&feature=related
buda araç ın bi videosu : http://www.youtube.com/watch?v=4sJGOZ9Q4DA
gerçekten dizayn şekil duruş ... lambo reventon herkesden 1 sınıf üst boyutta ...
Hareketliside vardı bir zamanlar ama onu bulamadım :D Tabiki Lamborghini...
http://i44.tinypic.com/t6qqdg.jpg
Gözüme daha hoş geliyor Lamborghini, bilmiyorum nedendir görünüşü daha sert belki ondan olabilir,kullanmak nasip olmadı ama sürüşüde iyidir mutlaka :)
tamam iste budur olay :) bi de ferrari fiatin himayesinde de f430 u fiat mi uretiyo ayni sekilde reventonu vw mi uretti? parasini veriyolar sadece niye takiliyosunuz ki bu kdr? tofas bicogumuzun babasinin sirketinden dedesinin fabrikasindan daha zengin ama gitti sahini kartali uretti simdi nolcak :) f1 arabasinin ucundaki fiat logosu sadece parayi veriyo yani ustune de ismini yazicak dogal olarak.
ALPER-VNS
24-03-2009, 01:41
Ferrari daha safkan geliyo bana.. yani audi ayrıntıları hakkaten can sıkıcı lambonun.. kötü demiyorum tabi ki ikisi de güzel :) ama tercihim ferrari olurdu
DaRkNeSs-
24-03-2009, 02:03
ikisi de süper otomobiller ama ben ferrari diycem. eskiden olsa lambo fanatiğiydim 10 snee kdr önce.
ama bu murcilago ve gallardo nedese dayanıklı değil gibi gelio bana
best motoring videosu vardı bi tane ilk iki gidiyolardı murielago ve gallardo arkada da nsx ve m3csl
lambolar arıza yaptı uyarı sinyali gibi bi ses geliodu arabalardan..
bide ata öyle bi link koymuşsun ki midem bulandı walla :S en çok korktuğum şey allahım koru yarabbim :( lambodan soğudum resmen..
DaRkNeSs-
24-03-2009, 02:04
bide reventon bana abartı geldi biraz. kadranların 2. modu kafa karıştırıcı baya bi..
Emir_b16a
24-03-2009, 08:36
reventonun icını gormedın galıba ? halen dunya reventonun ıcını dash ını konusuyor ucak kokpıtınden farksız gotergeler ... ben ferrarı kotu demıyorum ama sızde lambo kptu dıyemezsınız :) ıkısınden bırıne kotu dıyen gercekten carpılır
ztn reventonu tasarlarken adamlar f 22 raptordan esinlendiler bırakta uçağa benzesin :D
Berent.t
25-03-2009, 01:42
şu hayatta, Diablo SE 30 diye bişey varya.. hani daha üstüne kelime edemiyorum :)
:beuj:
http://img15.imageshack.us/img15/8813/ruffryders670msxlabsfro.jpg
Berent.t
25-03-2009, 01:50
SE30 :heyoo:
http://i40.tinypic.com/xdzgpy.jpg
http://i43.tinypic.com/1z53rxt.jpg
benimki genel olarak konuyaydı yoksa biliyorum SE30 ne olduğunu
Berent.t
25-03-2009, 02:13
benimkide genel olarak konuyaydı yani :) öğreti olarak algılama ;) senin msj benimkinden önce geldiği için öyle yanlış anladın heralde.. neyse sonuçta lambo hoş tabi :)
Serencebey
25-03-2009, 09:54
Ben eskiciyimdir bu iki kült markada. Eskileden bahsediyor olsak ikisinide birbirinden ayıramam. Simdiki zamana bakarsak eger ikisininde guzel calısmaları var ama lamborghini Reventon haric sade calısmayı (Kokpit olsun kullanılabılırlık olsun) sevıyor. Ferrari her buldugunu konsola direksiyona koyuyor :)
http://www.autocult.com.au/img/gallery/full/444472.jpg
http://www.heritageclassics.com/ferrari/85red288gto/0.jpg
http://www.ferrariautosport.com/wp-content/uploads/2008/09/1990-ferrari-testarossa-rosso-corsa-b-640.jpg
http://www.channel4.com/4car/media/100-greatest/03-large/57-lamborghini-miura.jpg
http://www.easypedia.gr/el/images/shared/5/50/Lamborghini_Countach_LP500S.jpg
http://www.lambocars.com/archive/highres/jalpa53.jpg
http://img.infocoches.com/img/lamborghini/1976-Silhouette/lamborghini_1976-Silhouette-006_1.jpg
Sefa_vts
25-03-2009, 10:06
Soru:
http://3.bp.blogspot.com/_6DBOXBaAx2o/SC1GtyNA5mI/AAAAAAAAAJw/j9OS5C7GzBY/S1600-R/ferrari+vs+lamborghini.jpg
Cevap :
http://zoosviat.com/jokeoffice/wp-content/uploads/2008/04/ferrari_lamborghini.jpg
Soru:
http://3.bp.blogspot.com/_6DBOXBaAx2o/SC1GtyNA5mI/AAAAAAAAAJw/j9OS5C7GzBY/S1600-R/ferrari+vs+lamborghini.jpg
Cevap :
http://zoosviat.com/jokeoffice/wp-content/uploads/2008/04/ferrari_lamborghini.jpg
:D harika yav
ne kadar resim konsada ferrari diorum,lambo gerçekte yolda gördüğünzde o kadar etkileyici durmuo resimler gibi her tarafı köşeli bi araba gibi
ama ferrari bi garip :)
Soru:
Cevap :
bu ıyımıs yaaa
utku_speed
25-03-2009, 12:22
tüm özendiğimiz rep sanatçıları lambor kullanıyor bence de lambo . öle değil mi?
ahmetbaha-drs
26-03-2009, 15:21
Ben eskiciyimdir bu iki kült markada. Eskileden bahsediyor olsak ikisinide birbirinden ayıramam. Simdiki zamana bakarsak eger ikisininde guzel calısmaları var ama lamborghini Reventon haric sade calısmayı (Kokpit olsun kullanılabılırlık olsun) sevıyor. Ferrari her buldugunu konsola direksiyona koyuyor :)
http://www.channel4.com/4car/media/100-greatest/03-large/57-lamborghini-miura.jpg
Burakk;Miura S Consept'i gördün insallah?:) Umarım yakın bi zaman içinde satışa çıkarırlar Miura'yı..Eskinin izlerini kaybetmeden bu kadar güzel yenilemeleri çok hoş bi durum..
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ca/2006FOS_-_Lamborghini_Miura_Concept_-_001.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ca/2006FOS_-_Lamborghini_Miura_Concept_-_003.jpg
benım bıldıgım kadarıyla sıfır bır ferrarı aldıgınızda "yarıs takımımıza destegınız ıcın tesekkur ederız" tarzı bır yazı gelıyor ferrarıden...olayın sonu bence...adamlar yarısmak ıcın araba satıyolar...kesınlıkle ferrarı derım...
searock///
27-03-2009, 21:51
lambonun kapılarından bahsedıyorsun ama ferrarı ENZO VE FXX in kapılarına bır bak ıstersen nasıl acılıyor ? kıme ozenmıs ferrarı kapıda merak ettım dosrusu
Bartu_evo
31-03-2009, 02:19
prestij olarak lamborghini deniyor ama asıl prestij ferrari de.Adamlar her parayı sıkana arabayı vermiyor işte prestij dediğin budur.Ferrari yi sadece bir kere çalıştırmak nasip oldu ölsemde gam yemem öyle bi ses lamborghinide yok.(ama reventon kadar güzel bir şey de yok)bak şimdi benimde aklım karıştı :):)
Lambo döver :D
http://www.cartype.com/pics/1597/full/lamborghini_miura_s_emblem.jpg
http://www.joesackey.com/galleryupload/albums/Batch%20Add%20Files/Rosso%20Miura%20%284884%29/Rosso_Miura_%284884%29-31.jpg
vtecmasters35
01-04-2009, 16:23
her konuda ferrari önde bence aynı segmentteki araçlarını piste salsınlar bakalım en ii sürüşü hangisi verio.. ferrari hem kullanımı hem karizmasıyla her zama lider kalacak... afrikanın e ilkel kabilesinin yanına gidip ferrari dediinizde bile adamlar markayı bilio =)