Orijinalini görmek için tıklayınız : Mercedes W220 S320L Ãncelemesi
Şu zamana kadar izlediğim en iyi Türkçe inceleme videosu
Rüştü amcayı burdan tebrik ediyorum devamını bekliyorum
https://www.youtube.com/watch?v=9tVLOdFyGnc
Mercedes-Benz W220 S320L Detaylı İnceleme - Review - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=9tVLOdFyGnc)
Bu amcamız kurumsallaşmasın.Farklı modeller denesin... w220 ilanlarına bi baktım resmen.Mükemmel türkçe ve anlatım gerçekten süper...Amcamızın ağzına sağlık
Aracada maşallah bu arada 41.000 kmdeymiş
Hayranlikla izledim :)
Ama suspansiyon sertligini anlatirken sokak yariscilari gibi kesik yayli demesi üzdü :D
ErayCerit
01-11-2016, 23:07
Evveliyatında Trt'de sunuculuk yapmış sanırım emmim :D Türkçe kullanımı,tonlamalar,kelimeler falan gayet iyi :) Bu arada makinenin de maşallahı var hani boncuk gibi mübarek!
SULTANOGLU
01-11-2016, 23:12
amca aşırı huzurlu anlatıyor, sonunda sınav yapıcak zannettim.
Amca mühendis sanırım,terimlere baya hâkim.Yurtdışı kaynakları okuduğu çok belli.
Bu işi yapıyorum diyen birçok kanaldan daha keyifli ve detaylı bir inceleme videosu olmuş..
gidip bitane alasım geldi.
Masterpiece
02-11-2016, 00:10
Araç incelemesi yapan kişi ve kurumların izleyip örnek alması lazım , daha önce böyle güzel bir inceleme görmedim :)
İncelemenin 2 kişi tarafından oluşturulduğunu düşünürsek , onlarca belki yüzlerce kişinin çalıştığı kurumlarda inceleme yapanlar bu işi bıraksın :)
SinanAdalı
02-11-2016, 00:54
amca beni hipnotize etti. Resmen çekirdek gibi, videoyu bitirmeden bırakamadım
aybrskck
02-11-2016, 03:53
bu kadar uzun ve sadece donanım anlatımı üzerine bir video izliceğim aklıma gelmezdi ama nasıl bittiğini bile anlamadım cidden çok başarılıydı umarım başka tanırımlarda yapar en azından mazeme kalitesini anlatmak için torpidoya tıklamak gerekmiyormuş onu anladık :D
Dayı çok cool ya.Sanki ana haber bülteni sunuyor :) uzun zamandır bukadar detaycı bir inceleme ve bukadar olaya hakim, diksiyonu düzgün, vizyonu olan bir incelemeciyle karşılaşıyoruz sanırım :) bravo tebrikler
sinanbaysal
02-11-2016, 06:45
gercekten anlatım cok ıyımıs amcamın helal olsun :)
abinin yakıt ortalamasıda basmasına ragmen iyimiş ank-ist arası 109 127 137 km ortalama hızları tutturup 7-9lt arası yakmak enfes
arkadaşlar ***** sitede arabaya bakmanız bittiyse çıkın. site kasıyor. :)
1.8 turbo
02-11-2016, 11:09
cok guzel anlatım. tam aradıgım tarz keyıfle ızledım
hıc bır bılgı paylasmayan laçka muhabbetlı ıncelemelerden gına gelmıstı
Gökhan Kavuştu
02-11-2016, 11:28
Bu amcayı uzun zamandır takip ediyorum gerçekten çok güzel işler çıkartıyor. Yüz yüze tanışmak istediğim ender insanlardan biri.
Abimize destek olalım kesinlikle hak ediyor. Böyle abidik gubidik patlangoç tipler yerine işini bilen anlatmayı bilen adamlar olmalı.
Kendini test ekibi zanneden bi çok ekipten iyi test etmiş. Abuk sabuk cümleler kullanmamış. Arabayada kendisinede maşallah :)
NakkaSss
02-11-2016, 13:08
Maşallah amcam otomobil wikipediası gibi. Ben s320 deyip geçiyordum, meğersem ne çok saygı duyulacak bir araçmış.. Özellikle şu sözü bitirdi beni.
Çok yorgun olduğunuzda bir w220 ye binin ve bir kaç saat yolculuk yapın, yolculuğun sonunda muhakkak dinlenmiş olacaksınız..
normalde bu kadar uzun hayatta izlemezdim de mini dizi gibi geldi amcanın anlatışı. Gerçekten çok başarılı.
halilcakir
02-11-2016, 15:13
Bu amcanın unuttuğu kadarını şu anda araba test ediyorum arabadan anlıyorum diyen hiçkimse bilmiyordur bile
Yüksek ihtimalle mühendis falan zaten kendisi
Kaset olayı çok hoşuma gitti.
Shadow_Dancer
02-11-2016, 17:34
.beyefendi yüksek ihtimalle mühendis ve hayatının bi kısmı Almanyada geçmiş. Tek kelimeyle muazzam iş çıkarmış.
odtu mezunu yuksek muhendis kendisi. ne kadar kaliteli bir insan oldugunu anlamak hicte zor degil.
kendine dev aynasindan bakan rafineler feyz almali.
1.8 turbo
02-11-2016, 21:45
ek olarak masallah araba fabrıkadan cıkmıs gıbı
Şahane, W140 da eski aracı sanırım, şimdi arkadaşımda W140 ve kondisyonu şahane.
Tayfun.O
02-11-2016, 22:52
Adamlar zamanında ne araba yapmış bee para olsa da alsak dedim :D
Şuan kullandığım aracım w220 kasa s400 cdi,gereken herşeyi fazlası ile anlatmış videoyu izledikten sonra arabaya inip tur attım,sunum o derece iştah açıcı geldi.
skaratas2
03-11-2016, 20:43
sahibinde de buldum kendimi :)
Bi ara kafaya takmıştım bu 202 long kasaları. O ara şans eseri bu amcamızın videosunu izledim, şaşırdım ve acayip bilgilendim.
Onun sayesinde arabaya 2. Kez isteğim arttı :)
Yaşım 25 ama niyeyse bu arabaya binmek istiyorum :)