Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : EKK1 ve EKK2 Hk

EnesAksu
02-11-2016, 12:39
Arkadaşlar

swap işi ile uğraşanlar bilir, Ek kasaya k20 hangisi daha iyi ekk1 yere çok yaklaştırıyor,bizim ülkemiz de karter sıkıntısı olabilir.
Yapan eden varsa başka yaptıklarını paylaşabilirse çok iyi olur.

Diyadin
02-11-2016, 13:37
Arkadaşlar

swap işi ile uğraşanlar bilir, Ek kasaya k20 hangisi daha iyi ekk1 yere çok yaklaştırıyor,bizim ülkemiz de karter sıkıntısı olabilir.
Yapan eden varsa başka yaptıklarını paylaşabilirse çok iyi olur.

Ekk1 yere yakın ve aks açıları sebebiyle güç kaybı olabilir. Oem şanzıman oranlarıyla viteslerin kısalmaması için en az 17 jant ile kullanmak gerekiyor. Ayrıca patinaj sorunu içinde 17 jant ve 205 ten başlayan lastik tabanı şart.

Kısacası karterin yere yakın olması büyük janttan dolayı bir şekilde yükseltilir. Aks açıları ve motorun önde durması daha büyük bir sorun ben ekk2 tercih ederdim :)

Bir ara ek kasa için swap düşüncem vardı detaylı araştırmıştım :)

EnesAksu
02-11-2016, 15:01
Ekk1 yere yakın ve aks açıları sebebiyle güç kaybı olabilir. Oem şanzıman oranlarıyla viteslerin kısalmaması için en az 17 jant ile kullanmak gerekiyor. Ayrıca patinaj sorunu içinde 17 jant ve 205 ten başlayan lastik tabanı şart.

Kısacası karterin yere yakın olması büyük janttan dolayı bir şekilde yükseltilir. Aks açıları ve motorun önde durması daha büyük bir sorun ben ekk2 tercih ederdim :)

Bir ara ek kasa için swap düşüncem vardı detaylı araştırmıştım :)

aynen ustam ben araştırma içerisindeyim şirketteki mühendisler aldırcam yanlış olması durumunda geri iade olmayacağın dan bakıyorum.

ktuned ile ınnovative kitlerinin arasında gidiyorum

Diyadin
02-11-2016, 16:18
aynen ustam ben araştırma içerisindeyim şirketteki mühendisler aldırcam yanlış olması durumunda geri iade olmayacağın dan bakıyorum.

ktuned ile ınnovative kitlerinin arasında gidiyorum

Böyle bir sipariş vermeden önce swap araç sahipleri yada yapan garajlar ile görüşmen mağdur olmaman açısından iyi olur.

EnesAksu
02-11-2016, 20:45
Böyle bir sipariş vermeden önce swap araç sahipleri yada yapan garajlar ile görüşmen mağdur olmaman açısından iyi olur.

tanıdıklar üzerinden cevaplar alabiliyorum. ama net üzerinde bu tür biilgi paylaşımı yapan çok azdır.

Schumi
02-11-2016, 23:38
EKK2 için EG travers ve EG direksiyon kutusu gerekiyor. Haberin olsun.

EnesAksu
04-11-2016, 15:04
EKK2 için EG travers ve EG direksiyon kutusu gerekiyor. Haberin olsun.

ilgine teşekkür ederim genelde bu tür bilgileri paylaşan çok az , peki siz kit aldınız mı , kit içindeki aksı mı kullandınız ?

MeRtCaN
04-11-2016, 16:00
Ekk2 yapacak isen

Ek Civic aracının direksiyon kutusu ve al traversini eg Civic takman gerekiyor
Tabi kulak secimini de ekk2 olarak Alman gerekiyor

Onun haricinde Swap headersi Swap aks
Bunlar Standart olarak alacağın parçalar ktuned veya hybrid racing de mevcut

EnesAksu
07-11-2016, 13:03
Ekk2 yapacak isen

Ek Civic aracının direksiyon kutusu ve al traversini eg Civic takman gerekiyor
Tabi kulak secimini de ekk2 olarak Alman gerekiyor

Onun haricinde Swap headersi Swap aks
Bunlar Standart olarak alacağın parçalar ktuned veya hybrid racing de mevcut

eyvallah ustam. parça listem çok kabarık motor hariç. tamamladıktan sonra motor için sana sorcam :)