Orijinalini görmek için tıklayınız : seat leon fr 150hp. vs. bmw 320ied 170hp.
ilk roll bmw (2 kişi) leon (1 kişi), ikinci roll bmw (1 kişi) leon (2 kişi )
Seat leon fr 250 nm. 1.4 150 hp.(act) dsg (stock)
BMW 320ied 250nm. 1.6 170 hp. zf (stock)
60-180 km/h roll
Yorumlara gelince bu sefer ses için üzgünüm, pek düzgün çıkmadı biraz yüksek ses lazım korna için :)
ilk roll da 2 boy, 2. roll da 4 boy :) 1 kişiye 1 kişi olursa 3 boy temiz arkadaşlar.
Bu arada araçların boş halleri arasında 220 kg fark var. Tabiki bmw daha ağır..
https://www.youtube.com/watch?v=CqwhSGxchqo
Bmw f serilerinde gerçekten hakkını verdi yürüyen ve performans anlamında. Leonda gayet iyi zaten. :)
Mr.Bilal
02-11-2016, 16:04
Yazılımla nasıl olur acaba. Merak ettim :) hemen bir yazılım yaptırıp deneyin :)
gayet beklenen Sonuçlar :)
20 hp fazaladan aynı zamandada 200küsür kiloda fazladan olmasına rağmen iyi iş yapıyor bmwnin motor sanzıman ikilisi
act motorla 140 lık fr arasında fark oluyormu acaba
Çok zevkli bir deneme oldu. Leon hakkını veriyor gerçekden bir video da ben koyayım son deneme :)
https://youtu.be/NzwHHiCG35s
Şaşırdım nutkum tutuldu :) 160 lık şirakko 170 lik 1.18 mi 20 mi bilemedim kafa burun gidiyordu.. bu nasıl böyle oldu ki ?
Şaka bir yana bmw bu işi biliyor be helal olsun.
ertantamer
03-11-2016, 07:17
F30 316i leon fr 140 manueli baya geçiyo 150 dsg den dolayı baya yürümüş fr sanırım
Konya'da stock fr 140, 20ied ile denemistik ya kafa burun gidiyorlardi yada yarim camurluk fr aciyordu sonuc sasirtti
Mehmetmert
03-11-2016, 08:51
Bence bu normal degil,beetle 200e kadar sizi gecemezken bu 320i 160lik rocco-beetle...vsden dahami hizli hemde o kiloyla :D Sonuc cidden cok ilginc,320ied yi bilmesek birsey demiyecegimde...
Mehmetmert
03-11-2016, 08:52
F30 316i leon fr 140 manueli baya geçiyo 150 dsg den dolayı baya yürümüş fr sanırım
O araba 1.2 tsi olmasin :D Neyse ben en iyisi yazimli tdi golf ile 316iyi deneyim sart oldu :)
Stock 316i daha yanlarken kaldiramiyor, fr i nereye geciyor 😂😂😂
Tampon kaplamali 1.2 tsi olmasin o
Bencede sonuç şaşırtıcı 140 lık manuel kafa burun gidiyor f30 la.. ya leon yürüyememiş yada BMW çok iyi yürümüş ortası yok 4 boy filan değil araya köy kasaba kurulacak devam etse
60-180 dışında denedinizmi hiç
50-150
40-120 vs?
Mehmet Opc
03-11-2016, 09:20
150 lik FR bu kadar az yürüyemez arkadaşımda yeni Polo GT var 150 lik F30 3.20 D lerle dalga geçiyor
Bencede sonuç şaşırtıcı 140 lık manuel kafa burun gidiyor f30 la.. ya leon yürüyememiş yada BMW çok iyi yürümüş ortası yok 4 boy filan değil araya köy kasaba kurulacak devam etse
60-180 dışında denedinizmi hiç
50-150
40-120 vs?
sonuç değişmez....
180 e kadar 4 boy oldu ama sen ordaymışsın ya köy kasaba falan diyorsun; dediğin hızlarda da ne olacağını biliyorsundur...
leon bozuk :)
Şaşırdım nutkum tutuldu :) 160 lık şirakko 170 lik 1.18 mi 20 mi bilemedim kafa burun gidiyordu.. bu nasıl böyle oldu ki ?
Şaka bir yana bmw bu işi biliyor be helal olsun.
beetle videosunu daha önceden paylaşmıştım kanalımda var.. stock beetle hele mi hele yeni 1.18 le kafa burun gidemez giderse o roll ayda yapılmıştır...
Konya'da stock fr 140, 20ied ile denemistik ya kafa burun gidiyorlardi yada yarim camurluk fr aciyordu sonuc sasirtti
hemşerim varsa izleyelim, ki stock "fr" deki "f" ferrariyi temsil etmiyor...
ha diyorsan; 140lık stockdu, dsg den hızlı vites değiştirebilen "insan" icat etmiştim, o insan aynı zamanda aradaki 10 hp lik farkı kendi ayaklarıyla koşarak kapatıyordu o ayrı...
150 lik FR bu kadar az yürüyemez arkadaşımda yeni Polo GT var 150 lik F30 3.20 D lerle dalga geçiyor
bu leon bozuk...
Bence bu normal degil,beetle 200e kadar sizi gecemezken bu 320i 160lik rocco-beetle...vsden dahami hizli hemde o kiloyla :D Sonuc cidden cok ilginc,320ied yi bilmesek birsey demiyecegimde...
yorum yapmayacağım çünkü anlamadım :)
act motorla 140 lık fr arasında fark oluyormu acaba
deneme fırsatım olmadı :)
Mehmetmert
03-11-2016, 09:48
150lik fr ile stock rocco 170-80e kadar kafa kafaya gidiyorlar.Şu videoyu izlersek 1 serisi bile o kadar yüksek hızlarda anca 1 boy ayırabilirken ondan çok daha ağır bir 3 serisi zarrt diye Leona koyamaz öyle.Ha videode koymuşmu koymuş o yüzden bence ip var :D
Bmw 1.18 - 170hp Stock vs Rocco 1.4 TSI - 160hp Stock - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=QtEK1PhL1SM)
https://www.youtube.com/watch?v=QtEK1PhL1SM
150lik fr ile stock rocco 170-80e kadar kafa kafaya gidiyorlar.
roccoyla denemedim, beetle videosuda var kanalımda aynen dediğin gibi oluyor neredeyse..
paylaştığın videodaki 1 serisinde sıkıntı var yürümüyor...
320ied daha 1 aylık, leon 5 aylık araç
sonuç değişmez....
180 e kadar 4 boy oldu ama sen ordaymışsın ya köy kasaba falan diyorsun; dediğin hızlarda da ne olacağını biliyorsundur...
beetle videosunu daha önceden paylaşmıştım kanalımda var.. stock beetle hele mi hele yeni 1.18 le kafa burun gidemez giderse o roll ayda yapılmıştır...
hemşerim varsa izleyelim, ki stock "fr" deki "f" ferrariyi temsil etmiyor...
ha diyorsan; 140lık stockdu, dsg den hızlı vites değiştirebilen "insan" icat etmiştim, o insan aynı zamanda aradaki 10 hp lik farkı kendi ayaklarıyla koşarak kapatıyordu o ayrı...
Abim sen git baska bir frla dene once araban cidden yurumuyor,ferrarinle milletin arabasini batiriyorsun yazik gunah, fr'in rahat rahat gecmesi lazimken
bu arada baya bi arkadasimiz vardi fr 20ied yi gectiginde konya'da ankara yolunda hatirlayanlar vardir belki 42 fr plaka fr beyaz 1.5 at oncesi falan, rica ederim tekrar denemeleri icin ta_one en basitinden oradaydi
1-2 haftaya istedigin videoyu konu olarak acarim ist'dayim suan, 2-3 hafta sonrada ankaradayim bizdede f30 20ied var deneyecek baska fr varsa deneriz
Mehmetmert
03-11-2016, 10:06
roccoyla denemedim, beetle videosuda var kanalımda aynen dediğin gibi oluyor neredeyse..
paylaştığın videodaki 1 serisinde sıkıntı var yürümüyor...
320ied daha 1 aylık, leon 5 aylık araç
-Evet 1 serisinde sıkıntı var...Scirocco 160 hp,BMW 1 Serisi 170 değil 250 hp aynen sorun var.Koydumu uçurması lazım evet yürümüyor :D
Abim sen git baska bir frla dene once araban cidden yurumuyor,ferrarinle milletin arabasini batiriyorsun yazik gunah, fr'in rahat rahat gecmesi lazimken
bu arada baya bi arkadasimiz vardi fr 20ied yi gectiginde konya'da ankara yolunda hatirlayanlar vardir belki 42 fr plaka fr beyaz 1.5 at oncesi falan, rica ederim tekrar denemeleri icin ta_one en basitinden oradaydi
1-2 haftaya istedigin videoyu konu olarak acarim ist'dayim suan, 2-3 hafta sonrada ankaradayim bizdede f30 20ied var deneyecek baska fr varsa deneriz
-Evet 1 serisinde sıkıntı var...Scirocco 160 hp,BMW 1 Serisi 170 değil 250 hp aynen sorun var.Koydumu uçurması lazım evet yürümüyor :D
körü körüne vag cı olmayın :) olm teknik verileri ortada olan arabalara hala diyorsunuzki yürümüyor, yürütemiyon :)= 320 ied nin,1.18 in 0-100 değerine bakın, hacmen küçük aracın hafiflikten dolayı geçebileceği belki tek şansı 0-100 değeri bile 2 aracın gerisinde...
neyse yaşınıza veriyorum :)
kimse malına kötülemez de ne kullandığınıda bilmek lazım..
150lik fr ile stock rocco 170-80e kadar kafa kafaya gidiyorlar.Şu videoyu izlersek 1 serisi bile o kadar yüksek hızlarda anca 1 boy ayırabilirken ondan çok daha ağır bir 3 serisi zarrt diye Leona koyamaz öyle.Ha videode koymuşmu koymuş o yüzden bence ip var :D
Bmw 1.18 - 170hp Stock vs Rocco 1.4 TSI - 160hp Stock - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=QtEK1PhL1SM)
https://www.youtube.com/watch?v=QtEK1PhL1SM
O 118 benim, her denemede gectim roccoyu ve aracim cok yeniydi denemeden sonra biraz daha acilmisti araba, kursad abi surmese o arabayi araya tir giriyordu. Full stok ariyoduk filtreli filan oldu da sikinti degil.
O 118 benim, her denemede gectim roccoyu ve aracim cok yeniydi denemeden sonra biraz daha acilmisti araba, kursad abi surmese o arabayi araya tir giriyordu. Full stok ariyoduk filtreli filan oldu da sikinti degil.
hah şöyle bir bmw ci geldi :) ağzına sağlık kardeş "aracım çok yeniydi" diyorsun, dedim bmw yürümüyor diye.. yoksa boy boy ayırman lazım..
adamlar vaga bağlı olduklarından anlamıyorlar.
neyse yaşları genç... öğrenecekler :D
Yoo boy boy ayrilmaz yinede , az biraz fark daha olurdu, sonucta , guc belli, fanatik olmamak lazim ama stock fr lada 320 yi gecemezsiniz ozellikle 140-150 den sonra ayrilir gider 240 a kadar.
Mehmetmert
03-11-2016, 10:40
Valla ben kimsenin malını kötülemiyorum ama 118i'yi kötüleyen sizsiniz araba sıkıntılı diye :) Sahibide aşşağıda bakın o deneme yapıldığında o arabada yeniymiş :) Olm'lu molumlu konuşmazsanızda sevinirim ben size saygımı kaybetmedim kimsede sizin oğlunuz değil burda :)
Ya 1 boy değil 5-6 boy ayırsın onada lafım yok.Leon ile 320i videosunu izlermisiniz tarafsız.Eğer 200kmh kadar hızlara çıksalar leon gözükmeyecek bile,böyle birşey sizce mümkün olabilirmi 118i kullanıcısı olarak.
Valla ben kimsenin malını kötülemiyorum ama 118i'yi kötüleyen sizsiniz araba sıkıntılı diye :) Sahibide aşşağıda bakın o deneme yapıldığında o arabada yeniymiş :)
kıvırmayı bırak 250 bg laflarını yazan sensin :) bakıyorumda kabul etimişsin hemen o arabada yeniymiş diyerek..
neyse kardeşim benim.. laf dalaşına girmeyeceğim seviye farkından dolayı, bu videoyu seatın bir forumunda paylaştım; kimse senle aynı düşüncede değil kendi araçları seat olmasına karşın... yok öyle ayıramaz, leon yürümüyor, rocco ile 320i böyle olmuş, leonun böyle olmaması lazım... he tamam he ;) varsa leon fr act dsg' en gel ankaraya deneyelim burdan tuşlara basmakla olmuyor :D
körü körüne vag cı olmayın :) olm teknik verileri ortada olan arabalara hala diyorsunuzki yürümüyor, yürütemiyon :)= 320 ied nin,1.18 in 0-100 değerine bakın, hacmen küçük aracın hafiflikten dolayı geçebileceği belki tek şansı 0-100 değeri bile 2 aracın gerisinde...
neyse yaşınıza veriyorum :)
Katalogdaki 0-100 verilerini okumayi birakirsan konusalim fastestlaps, yada youtube'a dal biraz
Fr sahiplerine yazik 20ied'den 4 boy yiyorsun ustune paylasiyorsun, bencede kol bozuk bu da bu konuya son yorumum
Senin fr'in 140lik manueli 18.xx 0-160 kosuyor
20ied dedigin araba 19.xx sec 0-160kosuyor
Mehmetmert
03-11-2016, 11:04
kıvırmayı bırak 250 bg laflarını yazan sensin :) bakıyorumda kabul etimişsin hemen o arabada yeniymiş diyerek..
neyse kardeşim benim.. laf dalaşına girmeyeceğim seviye farkından dolayı, bu videoyu seatın bir forumunda paylaştım; kimse senle aynı düşüncede değil kendi araçları seat olmasına karşın... yok öyle ayıramaz, leon yürümüyor, rocco ile 320i böyle olmuş, leonun böyle olmaması lazım... he tamam he ;) varsa leon fr act dsg' en gel ankaraya deneyelim burdan tuşlara basmakla olmuyor :D
Amca yaşın 33 olmuş bak birşey demiyorum ama kıvıran varsa ben değilim sensin.Önce diyorsunki "320ied daha 1 aylık, leon 5 aylık araç" sonra bmw 118i videosuna gelince "aracım çok yeniydi" diyorsun, dedim bmw yürümüyor diye.. yoksa boy boy ayırman lazım.." Yani karar ver yeni araba iyimi yürüyor kötümü yürüyor ? Eğer sana göre yeni araba kötü yürüyorsa 2-3 ay sonra bmw 320iednin sana 4 boy daha temizi var araba biraz daha eskisin ;)
1 ay içinde Ankarada olucağım plan aksamaz ise,aracım 1.6 TDI Yazılımlı deneriz müsait olursanız :) Ama benim arabam 3 yıllık sonra benim araba daha 5 aylık demeyin size söyleyim şimdiden amcamım :D
250hpninde neresinde kıvırmışım bakıyorum bakıyorum anlayamadım,118i stock roccoyu max geçse 3 boy geçebilirken(ki videode 1 boy) sen 200hp daha ağır arabaya daha 200km/h hıza gelmeden 5 boy temizinden yemişin.200 km/h hıza gelseniz teleskopla çekmek lazımdı herhalde :)
Bende leon da vardı scirocco da vardı 118 de vardı şimdide video daki 320 var. Hepsinin gidişlerini biliyorum 118 ile roccoyu da denemiştim sonuç 3 boy civarı önde oluyorudum . Leon la bu sonuç şaşırtmadı bu arada 18 saniyede 140 fr 160 nasıl görüyor uçurumdan aşağı mı atıldı araç ;)
Valla ben kimsenin malını kötülemiyorum ama 118i'yi kötüleyen sizsiniz araba sıkıntılı diye :) Sahibide aşşağıda bakın o deneme yapıldığında o arabada yeniymiş :) Olm'lu molumlu konuşmazsanızda sevinirim ben size saygımı kaybetmedim kimsede sizin oğlunuz değil burda :)
Ya 1 boy değil 5-6 boy ayırsın onada lafım yok.Leon ile 320i videosunu izlermisiniz tarafsız.Eğer 200kmh kadar hızlara çıksalar leon gözükmeyecek bile,böyle birşey sizce mümkün olabilirmi 118i kullanıcısı olarak.
Fr bilgim yok ama 5F yazilimli tdi dan az daha hizlidir diye tahmin ediyorum, evet mumkun ayirir, ozellikle uzunda baya ayirir, leon bildigim kadariyla alt devirlerde guzel , hatta sarmasi sahiplerini sasirtiyor ancak ustlerde o kadar degil ve hafiflikten guzel gidiyor. 320 efficient in top speedi 230 limiteddir o da ayni 320d gibi, kadranda 238 gibi keser, yoksa uzunda iyidir yani. 118 222 ye limitlidir. Soyle soyleyeyim full stok cth ibiza cupra ile 240 a kadar basilsa , kazanan 118 olur. Stok olarak roccodan hizli, cthlardan az yavas. Ve dynoda 180-185 arasi cikar. 320d gibi gider iedler.
Katalogdaki 0-100 verilerini okumayi birakirsan konusalim fastestlaps, yada youtube'a dal biraz
Fr sahiplerine yazik 20ied'den 4 boy yiyorsun ustune paylasiyorsun, bencede kol bozuk bu da bu konuya son yorumum
Benim kendi aracımın ekran videosu nasıl 19 saniyede 160 oluyomuş bi bakın isterseniz
https://youtu.be/BENHgxvFWpM
he kol bozuk :) bence senin 19.xx da koşan 320ied bozuk :D
Herkes dengiyle sidik yarışına girse böyle dalga muhabbetler de çıkmaz zaten.
sonuç değişmez....
Orda değildim ama görünen köyde klavuz istemez kardeşim ;)
Bende öyle tahmin ettim, sinirlenme hemen ;)
Anıl E. sen o s. yarışına gir kardeşim, biz araçlarımızı deneyelim :o
denk olmadığını bilipte, sanki denkmiş gibi yok leonu yürütememişler diye yorum sallayanlara söyle bu lafı ;)
Anıl E. sen o s. yarışına gir kardeşim, biz araçlarımızı deneyelim :o
denk olmadığını bilipte, sanki denkmiş gibi yok leonu yürütememişler diye yorum sallayanlara söyle bu lafı ;)
Sen zaten bmw f30 gibi araçla kaldırmışsın malafatı adamlara ,ben video'ya bile çekmez internete de koymazdım . Leon tarzı araçlarla mı avunuluyor artık ? :)
i-vtec07
03-11-2016, 13:53
Güzel güzel tartışalım abiler arkadaşlar . :)
140 lık fr ın 150 act den hızlı olma ihtimali var mı acaba ? Çünkü vag grubunda genelde dynoda farklı güçler çıkıyo . Mesela 170 lik tsılarda 190 bile cıkan vardı az çok hatırlıyorum . Act belkide daha soft bi motordur 140 tsı a göre ? ***** turbolar farklı .
Videodaki araclara maşallah bu arada. Ben biraz daha tutunur diye tahmin etmiştim videoyu izlemeden önce cünkü 177 lik a4 tdi ile de denemeniz vardı sizin .
118 LE 320 Kg farkı çok olmamalı tahminimce aralarında çok farkda açılmazda, 320 170lık güzel gidiyor geçer frı bencede ha daha az fark olur vs bilememde zorlanmaz pek.
i-vtec07 benim de tahminim o yöndeydi 1,5 boy falan atar diyordum ancak uzunda çok açıyor.. açmasa herhalde adı bmw olmazdı :D
mehmet daha önce mk3 fr ile denedinmi ? bendede golf7 1.6 tdi yazılımlı var birçok kere denedim fr 140 'lık veya 150 dsg öyle uçup kaçmıyor kafa kafaya yada sonraları bir boy geride kalınıyor.
Sen zaten bmw f30 gibi araçla kaldırmışsın malafatı adamlara ,ben video'ya bile çekmez internete de koymazdım . Leon tarzı araçlarla mı avunuluyor artık ? :)
kelimelerini yirim senin :) sen mesela böyle klavye tuşlarına basınca zevk alıon ya, bende bulabildiğim araçla, zevkine roll leyip nete koyuyorum annem benim
bulabildiğin en hızlı araçla gel ankara ya, vardır elbet daha iyi araçlarımız :heyoo:
Benim kendi aracımın ekran videosu nasıl 19 saniyede 160 oluyomuş bi bakın isterseniz
https://youtu.be/BENHgxvFWpM
Tuhaflik var bencede ama yorum yazmadan once bmw 116i ile 320i deneme videosu bulmam lazim. Bulursaniz buraya eklerseniz sevinirim
Yanlis oldu. Alinti yaptigim videodaki arac Sifirdan kalkmiyor diyecektim o postta
kelimelerini yirim senin :) sen mesela böyle klavye tuşlarına basınca zevk alıon ya, bende bulabildiğim araçla, zevkine roll leyip nete koyuyorum annem benim
bulabildiğin en hızlı araçla gel ankara ya, vardır elbet daha iyi araçlarımız :heyoo:
lafları kes :). Annem benim söylemek istediğim şeyleri önce düzgün algıla ,eleştirilere açık ol . Sen ister bitane turbo şahinle kalk ister m3 ile beni bağlamaz . Sidik yarıştırdığın arabaya göre yorum yapıyorum . KALDIRAMIYORSAN ,kaldırdığın arabalara da dikkat et bari :).
Ben şimdi cc ile fd6 honda ile kalksam video'ya koysam çok abest bir şey olmaz ortada . Sana şu an kimse vaaaav leon'u geçmiş demiyor farkındaysan :).
Neyse iyi gazlamalar f30 cu kardeş :).
Gerekenlerin çoğu yazılmış, bana göre de normal sonuç.
Ayrıca 1 ile 3 serisi arasında öyle 150-200kg farklar Yok motor aynı olduğu sürece max 40-50kg oynar.
Benim corolla ile dr yazılımlı 1.2 tsi manuel golf denedik biz yazın, 50-160 arasında golf anlık kesiklik yaptı 1 boy önündeydim. Geçen akşam da Manavgat dönüşü fr denk geldi 60-160 da 4 boy kadar önümdeydi. Alanya girişinde konuştuk çocukla 140lık araba dedi hatta 125tir o diyecek olanlar için şimdiden söyliyeyim. Yani fr öyle sanıldığı kadar uçup kaçmıyor standart haldeyken. :)
Edit stock manuel golf7 1.6 tdi la denediğimde 140a kadar 2, 175 gibi 4 boy önünde oluyorum ben bu arada :)
Gerekenlerin çoğu yazılmış, bana göre de normal sonuç.
Ayrıca 1 ile 3 serisi arasında öyle 150-200kg farklar Yok motor aynı olduğu sürece max 40-50kg oynar.
Benim corolla ile dr yazılımlı 1.2 tsi manuel golf denedik biz yazın, 50-160 arasında golf anlık kesiklik yaptı 1 boy önündeydim. Geçen akşam da Manavgat dönüşü fr denk geldi 60-160 da 4 boy kadar önümdeydi. Alanya girişinde konuştuk çocukla 140lık araba dedi hatta 125tir o diyecek olanlar için şimdiden söyliyeyim. Yani fr öyle sanıldığı kadar uçup kaçmıyor standart haldeyken. :)
benim taka 1410 kilo geldi deposu çeyrek vardı yoktu, içinde adam da yok, fazla geldi bana :D, bizzat kantarda tarttım.
benim taka 1410 kilo geldi deposu çeyrek vardı yoktu, içinde adam da yok, fazla geldi bana :D, bizzat kantarda tarttım.
O yüzden Yok 3 çok ağır 1 gibi yürümez lafları anca rivayet kalır :) max 40-50kg
Yakın bir zamanda leon ile veya 3.20 ile deneme yapmak isterim. Araç Leon fr 140. Ankara da ikamet ediyorum
320 ile denemedim ama önümde bastı bir kere güzel uzadı, fr ın yazdığım gibi pek şansı yok, 320d ilede yakın kalabilir 320i bence deneyenler vardır belki. benim araç yazılımlı 1.4 122 bu arada
Octavia RS
03-11-2016, 17:47
320ied fr'ı zaten ayırır onda problem yok ama bu kadar fark banada fazla geldi,dsg scirocco ile arkadaşımla(320ied) defaalaarca denedik kısada ben kafa burun öne çıkıyodum uzunda o ayırıyodu, 150 liğin bu kadar geride kalması şaşırttı :)
CanBasel
04-11-2016, 09:37
Güzel denemeler olmuş ayağınıza sağlık.
3.20ied 0-160 16.xx civarında kadranda, defalarca denedik ortalamasını aldık. Leon Fr ında 0-160 18.xx muhtemelen ki bu sonuç normal görülüyor. Daha düşük süratlerden bassalar leon daha iyi tutunurdu f30 bu kadar açamayacaktı.
320ied fr'ı zaten ayırır onda problem yok ama bu kadar fark banada fazla geldi,dsg scirocco ile arkadaşımla(320ied) defaalaarca denedik kısada ben kafa burun öne çıkıyodum uzunda o ayırıyodu, 150 liğin bu kadar geride kalması şaşırttı :)
Güzel denemeler olmuş ayağınıza sağlık.
3.20ied 0-160 16.xx civarında kadranda, defalarca denedik ortalamasını aldık. Leon Fr ında 0-160 18.xx muhtemelen ki bu sonuç normal görülüyor. Daha düşük süratlerden bassalar leon daha iyi tutunurdu f30 bu kadar açamayacaktı.
son videoda o açılma; ağırlık dezavantajının fr da olmasından kaynaklı diyebilirim. eşit ağırlıkta tutunuyorda uzunda yine f30 açıyor...
dün yaptığımız son kritikte benzin den kaynaklı +40 kglık ve fr da bulunan +80 kglık 2. kişi ağırlık avantajı olan leonun bu kadar geride kalmasına sebep oluyor. İlk videoya baktığınız zaman 80-170 bandında max 1,5 boy luk bir fark oluyor. bknz. 16. sn.
son videoda o açılma; ağırlık dezavantajının fr da olmasından kaynaklı diyebilirim. eşit ağırlıkta tutunuyorda uzunda yine f30 açıyor...
dün yaptığımız son kritikte benzin den kaynaklı +40 kglık ve fr da bulunan +80 kglık 2. kişi ağırlık avantajı olan leonun bu kadar geride kalmasına sebep oluyor. İlk videoya baktığınız zaman 80-170 bandında max 1,5 boy luk bir fark oluyor. bknz. 16. sn.
Evet abi ama senin bu dedigin benim arabada 2 kişi oldugunda 1700 kg civarına ağırlık geldiginde geldiginde bu dediğin oluyor. Sonuçta her denemede en az 3 boy oluyo :)