Orijinalini görmek için tıklayınız : Kış Lastiği Önerileriniz?
Aracım 4 çeker impreza, 195/65/15 ölçüsünde kış lastiği almayı düşünüyorum, ancak aracın 4 çeker olması nedeniyle dikkat etmem gereken bir husus yada öneriniz varmı, ayrıca tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı bir lastik varmı? Aracı en fazla 1 kış kullanacağım için çok süper bir lastik olmasına gerek yok :) teşekkür ederim şimdiden...
Kullanıcı
02-11-2016, 18:04
Uygun bütçeli Petlas snowmaster w651 daha çok fiyatta çıkarsan goodyear ult8,9 nokian d3,d4 Lassa snoways 3
Ben geçen sene CRV için Lassa snoways almıştım.. Aldıktan sonra taktırmadan önce soru işareti vardı kafamda 4x4 e gittik tırışka lastik aldık demiştim ama çok utandırdı beni.
Islak kuru karlı buzlu yollarda performans mükemmele yakın. Yumuşaklık sessizlik çok çok iyi. Sadece yakıt biraz çoğalmıştı o kadar.
Tavsiye ederim.
Grimlord
02-11-2016, 18:34
Ben geçen sene CRV için Lassa snoways almıştım.. Aldıktan sonra taktırmadan önce soru işareti vardı kafamda 4x4 e gittik tırışka lastik aldık demiştim ama çok utandırdı beni.
Islak kuru karlı buzlu yollarda performans mükemmele yakın. Yumuşaklık sessizlik çok çok iyi. Sadece yakıt biraz çoğalmıştı o kadar.
Tavsiye ederim.
Yol sesi ne alemde abi? Yanılmıyorsam bende ilk çıkan seri snoways vardı, acaip yol sesi alıyordu. Frene bastığımda kamyon lastiği gibi uğuldama vardı.
Bende Nokia'n yada Lassa düşünüyorum, Lassa'ya tanesi 120 nokian 150 TL civarında, önceki aracımda sava s3+ Eskimo vardı çok memnundum, biraz tavsiyeleri dinlemek istiyorum illaki kullananlar daha iyi bilecektir
Yol sesi ne alemde abi? Yanılmıyorsam bende ilk çıkan seri snoways vardı, acaip yol sesi alıyordu. Frene bastığımda kamyon lastiği gibi uğuldama vardı.
Lassa yumuşak lastik
Orijinalde 225/60 R18 Continental ContiSportContact 5 vardı. Onlar daha gürültülü idi.. Ayrıca konfor da artmıştı Lassa'larla.. İyiydi velhasıl.
blumenberg
02-11-2016, 22:32
bugün hatırı sayılır bi abimiz bana nokian önerdi. kış lastiği olarak
Bugün Goodyear ultragrıp 8 91H sipariş ettim indirim vardı bugüne özel 195/65/15 tanesi 140TLden siparişi verdim bakalım Nasıl çıkacak
Hemen hemen hergün uludağ cıkan biri olarak, dunlop ice02 ve lassa iceways üstüne lastik görmedim