Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Millet neden arka sis lambasını yakıyor?

Vuh
02-11-2016, 22:25
Aklım almıyor abi gece oldu mu arabaya binesim gelmiyor bu gerizekalılar yüzünden. Hadi diyelim sağ sol sis farı olanların görüntü olarak hoşuna gidiyor yakıyor, yahu tek sis farı olanlar da yakıyor. Görüntü desen iğrenç stop patlamış gibi, işlev sıfır zaten, bu insanlar niye yakıyor bunu?
Açık havada sis yakanın arabasını bağlasınlar da kurtulalım amarok. Bunu yakmayı ilk akıl edenin de modaya uyup yakanın da..

darkmoon
02-11-2016, 22:29
o bir şeymi geri vites ışığını fren stoplarına bağlayanlara ne demeli.. kafaları nasıl çalışıyor anlamak mümkün değil adama kaza bile yaptırır..

kadireren
02-11-2016, 22:32
Çünkü onlar ARABACIII lar..

Ertekin
02-11-2016, 22:37
Onlar sanıyorki millet onları görünce ''vaaaay beee arabaya bak nasılda sislerini yakmış vaaavvv müthiş ulaşılmaz manyak bir araba ve onun muhteşem karizma sahibi. İşte oooo muhteşem arabacı ve emsalsiz arabası. Emsalsiz efsaneee'' diyor sanıyorlar ama sadece kro ve cehaletten oluyor. İnsan zaten dikkat çekmekden hoşlanıyorsa millet ona baksın istiyorsa kişilik olarak oturmuş değildir.

turboman
02-11-2016, 22:44
Sis lambasını yakınca modifiye yaptını sananlar oluşturuyor altındaki araba full orjin stok ama arkada bi sis yanıyor.sanırsın millet dokuz çocukla mağrada yaşıyo bi onların var bu sisten kimsenin haberi yok edasındalar ben sollayana kadar küfür ediyorum eğer gözümü alacak derecedeyse

Gearbox
02-11-2016, 22:45
Nedeni cok basit "Beyin Bedava"..

erh
02-11-2016, 22:46
Guzel oldugunu dusunuyorlar.. diycek bisey yok bu kadar cahiliz iste.. karsidan gelenin uzunlari yakmasindan hicbir farki yok.. lanet olsun

meganes
02-11-2016, 22:48
ben arka sisleri açık görünce kim olursa olsun arkasına geçip uzunları yakıyorum

emrullahkrtpe
02-11-2016, 22:51
ben arka sisleri açık görünce kim olursa olsun arkasına geçip uzunları yakıyorum

Onlar için müstahak olan da bu zaten. Başka türlü yola gelmiyolar :) Hele ki bazı araçlarda 2 tane oluyor arkada tam kör olmalık ya

bora1311
02-11-2016, 22:52
baş ağrisi cekiyorken denk gelirseniz ve aksam trafiğindeyseniz allah kolaylık versin diyorum, o kirmizi ışık mahvediyor...

melihyilmaz
02-11-2016, 23:01
Bunları video çekip ceza yazdırma ihtimalimiz varmı dır.
Önceden watsap vardı oda kalktı sanırım.

ufuksaracci
02-11-2016, 23:03
Aynı soru ön tarafı yakanlara da sorulabilir

MK8800
02-11-2016, 23:03
Sülalesindeki bayanlarla münasebet içeren küfürler yemeyi seviyorlar

suk3b3
02-11-2016, 23:07
Ön sis +5 arka sis +3hp

arda35
02-11-2016, 23:14

Arkamdaki araç uzunlarıyla ilerliyorsa uyarı maksatlı yakıyorum arka sisi, genelde uyanıp kısaya dönüyorlar hemen.
Bir de geri park ederken ağaç vs varsa işe yarıyor büyük araçta.

Onun haricinde kullanmışlığım yok. Gerektirecek bir hava muhalefetine de denk gelmedim.

Kullananlar muhtemelen bilmiyordur bile hangisi ön hangisi arka sis. Hepsini yakıp devam ediyor davarlar.

speed_emre
02-11-2016, 23:22
dikkat şu bakımdan çekiyorlar yolda kapışacak araba arıyorum. Milletle hız yapmak istiyorum diyorlar genelde.

Dodoo
02-11-2016, 23:23
Bilmeden sis farı yakan çok insan gördüm. Ne işe yaradığını, sembolü bilmiyor.

Bilmeden sis farından dolayı ceza yiyen bayan da bonus olarak görmüştüm. :)

FaBeRgE
02-11-2016, 23:23
bir gün birisini durdurcam ve sorucam, cevabın da buraya yazarım :)

HG6161
02-11-2016, 23:24
Cahillik başka bir şey değil..

Draniela
02-11-2016, 23:29
baş ağrisi cekiyorken denk gelirseniz ve aksam trafiğindeyseniz allah kolaylık versin diyorum, o kirmizi ışık mahvediyor...

ön cam filmi bu yüzden baya iyi

mert_can 41
02-11-2016, 23:30
Arka sisleri açanı geçtim ona freni bağlayanı gördüm onun kafa yapısını halen merak ediyorum.

_driver_
02-11-2016, 23:43
Ben bi akşam bir tanesinin önüne araba kırdım polis geldi suçlu bem çıktım. En güzeli uzun yakıp totosunun dibinden ayrılmamak. Xenon sis yakanlara da arka sis yakıp geçmelerine müsaade etmiyorum

B.Koçer
02-11-2016, 23:54

Seviyos abi sekil duruyo yea diyorlar tecrübe ile sabit :D

Ertekin
03-11-2016, 00:01
Seviyos abi sekil duruyo yea diyorlar tecrübe ile sabit :D

Allah alsın onları

B.Koçer
03-11-2016, 00:04
Allah alsın onları

Hadi ampülün watt ini düşürüp yakanı bir nebze anlıyorum

Ama direk yuksek wattlı sis açıp gezenleri an la ya mıyorum.

Ertekin
03-11-2016, 00:15
Hadi ampülün watt ini düşürüp yakanı bir nebze anlıyorum

Ama direk yuksek wattlı sis açıp gezenleri an la ya mıyorum.

O kafayı anlayamazsın. Çünkü gerzomat değilsin. Başka bişeyi yok gösterecekki bu hayatta. Bi sisli arabası olabilmiş işte onla ilgi arıyor.

McKrop
03-11-2016, 00:16
sübliminal mesaj vermek istiyor onlar hani tehlikeliyim gelmeee ;))))))) onların mesela instagramını, facebookunu aç hep ünal turan videoları, resimleri... :D sizi bilmem ama ben 1-2 sn o ışığa bakayım 2-3 dk gözlerim zor görüyor. Önüne geçeyim diyorum, arka sisleri açık olan dangalak yarış yapmak istediğimi sanıyor o da beni geçmek istiyor. Sisleri, uzunları yakıyorum ona nispet, kavga çıkıyor. Anlamadım gitti? Güzel, sağlam bir sapan yapıcam ucuna demir bilye yerleştiricem yakanın kırıcam sis farını :D zaten hangi devirde yaşıyoruz artık arabaların normal stop farları bile gayet iyi bir şekilde ışık saçıyor. Sis olsa bile açmaya gerek yok. Dağ başı mı burası? Bence bizim ülkemiz için sis farlı olarak arabalar gelmesin. Nasılki bilmem ne bilmem ne özellikleri ülkemizde yok ve ya normale göre yükseltilmiş süspansiyonlu arabalar geliyor bu da öyle olsun

SinanAdalı
03-11-2016, 00:32
ennn çok benim geri sis farlarım vaar en kırmızı benimki... akü izin verdikçe yakarım ulaannn mı diyor acaba ? Ya ben sinyalleri yakanları gördüm. Ön amerikan ile arkayı karıştırmış galiba.. Dikizlerdekileri hiç sormayın bile. Beyinler pırıl pırıl...

kaRRa
03-11-2016, 00:41
Şöyle de olabilir, arka sisleri açıyorum çünkü arabamın arka sisleri var :D

997TT
03-11-2016, 00:46
Arka sislerini acablarin cogu egitim seviyesi yada kultur seviyesi dusuk,bu net.
Uzun var hele yeni nesil led ise tam ilaci apacilere!

kadireren
03-11-2016, 01:19
sübliminal mesaj vermek istiyor onlar hani tehlikeliyim gelmeee ;))))))) onların mesela instagramını, facebookunu aç hep ünal turan videoları, resimleri... :D sizi bilmem ama ben 1-2 sn o ışığa bakayım 2-3 dk gözlerim zor görüyor. Önüne geçeyim diyorum, arka sisleri açık olan dangalak yarış yapmak istediğimi sanıyor o da beni geçmek istiyor. Sisleri, uzunları yakıyorum ona nispet, kavga çıkıyor. Anlamadım gitti? Güzel, sağlam bir sapan yapıcam ucuna demir bilye yerleştiricem yakanın kırıcam sis farını :D zaten hangi devirde yaşıyoruz artık arabaların normal stop farları bile gayet iyi bir şekilde ışık saçıyor. Sis olsa bile açmaya gerek yok. Dağ başı mı burası? Bence bizim ülkemiz için sis farlı olarak arabalar gelmesin. Nasılki bilmem ne bilmem ne özellikleri ülkemizde yok ve ya normale göre yükseltilmiş süspansiyonlu arabalar geliyor bu da öyle olsun

Yarış yapmak isteyenler ayrı zaten özellikle bizim araçlarda , jant var yay var rahatsız etmeyecek egzoz var gören ya mal mal içine bakıyo ki ailem olursa rahat gezemez oluyorum ya da başlıyo peşimden basmaya geçen acil işim var yetişmeye çalışıyorum arkamda slx belirdi adam yolunu bıraktı peşimden geldi sokağa sinyal verince oda diğer sokaktan geri döndü gitti ya yolunu değiştirmek nedir adam bildiğin U çekti sokağa girdiğimde hani ben düz gitsem geçene kadar peşimden gelecekti sanırım

Cihan-DMC
03-11-2016, 01:28
Daha fazla isik = daha cok ilgi gibi sacma bir dusunceden kaynaklaniyor olabilir.

Eyüp
03-11-2016, 01:41
15-16 yaşında babamın arabasını kaçırırken banada güzel gibi geriyordu.. Ehliyet aldım , büyü bozuldu..

Kendi aracımda sisli hava dışında ön sisleri dahi yakmıyorum..

.::EmrE::.
03-11-2016, 02:58
Normal koşullarda yakanı görünce arkasına geçip direk uzunları yakıyorum. Durup söylemeye çalışıyorum. Bir gün kurşunu yiyeceğim ama hayırlısı.
Anormal koşullarda, yağmur, sis, kar, veya ıslak yolda ben de yakıyorum. Arkadan gelip patlamasınlar diye.

.::EmrE::.
03-11-2016, 03:06
ön cam filmi bu yüzden baya iyi

Ön cam filmi görüşü net bir şekilde düşürüyor. Bence o daha kötü.

FTHBRK28
03-11-2016, 04:05
Nedd For Speed Underground 2 mantığı yarışa hazırsan sislerin yanar hahaahhahs

Evrenoz
03-11-2016, 07:02
Çünkü gö.t

by.gkn
03-11-2016, 07:18
Kendine ve anasına sövdürmek için net. Trafikte en deli eden olayların başında geliyor. Hele sis yokken yağmurda açınca o yerdeki su yansımasıyla resmen beynimin içi amsterdam sokaklarına dönüyor. Şirket araçlarında kontak çalışınca otomatik yanıyor sanırım onların hep açık. Bu arka sis kadar deli eden başka şeyde ducatonun farları. Onu tasarlayan mühendisi farı açıp karşısına oturtup öyle bırakacaksın. Ulan o nasıl far bütün ışık arabanın içinde göz möz kalmıyor eğer önündeysem.

DOHC
03-11-2016, 07:24
Dur kalk trafikte pek çok kere arabadan inip, söndürmesini istedim.
Belki de adam farkında bile değil. Ön sisleri yakarken arkayı da yakıyor, sonra ebediyen açık kalıyor.
Veya gösterge panelinde ne kadar çok ışık görürse hoşuna gidiyor. Kimbilir.
Arkadan uzunları yaktığımda oldu ama adam ayna ayarını biraz değiştirse hiçbir etkisi olmuyor bunun. Diğer sürücülere de olası yan etkileri olabilir.

dkaya87
03-11-2016, 07:27

ben de aynısını yapıyorum, hatta çıldırtana kadar, sonra yanına gelince camı açıp dostum sisin açık kalmış çok gözümü alıyordu diye kibar kibar konuşuyorum baya afallıyorlar :)

Yigit-Y
03-11-2016, 07:39
Bir gün yine yolda gidiyorum

Öndeki arka sisi açmış bende uzunlarla arkasındayım

Uyuz oldu yanıma geldi birader niye uzunlarla gidiyorsun

Sen arka sisleri nasıl açık unuttuysan bende uzunları unutmuşum birader diyince

Bastı gitti onun bunun çocuğu ya arkadaş anan bu kadar değersiz bir kadınmıydı

Mok var yakıyorsun sis olur sağanak yağmur olur kar olur ki

Zaten kullanım amacı budur gel gör ki

Adam anasına sövdürmek istiyorsa yapacak birşey yok

Tunacan
03-11-2016, 07:42
Forumun da % 50si de yakmıyorsa...

s7158
03-11-2016, 07:43
Diğer bi boyuttan baksak olaya. Trafikte karşılaştığımız bu olumsuz durumlar için, trafik polislerinin %70'inin aldığı maaş haram. Görevlerini yapmıyorlar maalesef.
Bazen arkadaşlarıma da diyorum, gel çıkalım arabayla bir saat içinde ne kadar kural ihlali varsa söyle yapım bir tanesinden ceza yemeyeceğim, iddaa diyorum.

PiscocuK
03-11-2016, 07:44
Bazi tipler kufurle beslenip kufurle calisiyor.

Sen etme ben etmim kim edecek??? Biraz daha duyarli olun hayal gucunuzu zorlayin sınır tanimayin.

Berkan
03-11-2016, 07:49
amk o yakanların hadi yakıcan taktın kafaya git normal stop lambasıyla değiştir gözümüzün içine sıcmayıver. ama yakanı yakaladığımda arkadan uzun yakmak(kararan ayna olan arabada cok bir işe yaramıyor) yerine önüne geçip aynı muameleyi yapıyorum nereye geçerse önünden seyretmeye devam.

ayrıca bu vesileyle farları koskocoman farları allaha bakan üstüne birde xenon takan hatta onunda üstüne sarı folyo geçiren ducato ve türevi araçların topunun allah belasını versin

ioz
03-11-2016, 07:59
lanet olası sokak yarışçıları..

Ssamet
03-11-2016, 08:15
Benim aracın arka sisi hayvan gibi aydınlatıyor fren lambasından fazla ışık veriyor. Yaksam milletin gözünü kör ederim herhalde. Bide hiç güzel görünmüyor. Mallığından yakıyor millet bence :D

+soner
03-11-2016, 08:20
En güzeli geçip gitmek yanından.

onurc
03-11-2016, 08:23
sıslerı geçin,trafıkte ducato crafter tarzı araçlar varsa peşinizde,alçakta olduğumuz için felaket bir göz alma durumu söz konusu.trafık durdumu mıçıyosun zaten :D
ben sis lambasını söktüm istesemde yanmıyor

ERK_RS
03-11-2016, 08:24
Geçen sene bir yaz akşamında ortaköye eve gidiyorum ve sahil tarafında trafik tıkandı.
önüme denk gelen araçta arka sis açık ve göz küremde bir oyukluk hissettim.

indim aracımdan ve yanına gittim, camı tıklattım. filmli cam açıldı ve içeride 4 erkek.
rica ettim kendisinden sis farını kapatması için, aldığım cevap ise "hocam nereden kapanıyor bilmiyorum" oldu.
neyse sonrasında arka koltuktaki vatandaş yardımcı oldu ve kapattılar.

İbrahim33
03-11-2016, 08:31
görgüsüzlerde ondan. bende uzunu çakıyorum arkadan :)

serkanaygün
03-11-2016, 08:40
Çok enteresandır, trafikte denk geldiğim ford connectlerin 10 tanesinden 8'i kesinlikle arka sis farı açık gidiyor :D

kiraccemal
03-11-2016, 08:40
amaçlarını çözemedim ama benim düşüncem ya bilmeden ya da artistlik olsun diye yakıyorlar. Genelde apaçhi takımı bu kesim.

Emre Akçay
03-11-2016, 08:41
Bende Audi A7 lerin üçüncü stop lambasına takıyorum. Boydan boya üçüncü stop lambası mı olur. Araba zaten otomatik, adam dur kalk trafikte ayağını frenden çekmeden gidiyor, arkasından dünyayı kırmızı görmeye başlıyorsun.

Mehmet Opc
03-11-2016, 08:59
Arka sis farını 1-2 kere açtım oda gece arabayı park ederken yada çok karanlıkta geri geri giderken o kadar.

Sis olur deli gibi kar yağar açta kardeşim sen yamyammısın arka sis farı açmak nedir.

E5 te arka sis farını açan birinin götüne girin zaten o her köşe başında gazlayanlardandır :)

mimarsertac
03-11-2016, 09:15
Mallar çünkü!

johnie
03-11-2016, 09:21
konuyu açan arkadaş çok güzel deyinmiş gerçekten.
Akşam üzeri, farların ilk açıldığı saatler de falan açıyorlar birde o kadar çok göz alıyor ki gerçekten rahatsız ediyor.

Vuh
03-11-2016, 09:22
Uzun yakıp sisleri söndürtebilen oldu mu hiç? Her gün en az 3 4 kere deniyorum daha başarılı olamadım. Birşekilde önüne geçip sisleri yakınca anlıyorlar ama. Arabamın sisleri yüksekte ve güçlü direk headshot atıyorum ondan heralde

kadioglu
03-11-2016, 09:40
Ben de arabanın arkasına bir flaş taktırmayı düşünüyorum. Önüne geçip patlattım mı peş peşe bir kaç kez belki anlar diye umuyorum. Ama resmen kavga sebebi.

KÖROĞLU
03-11-2016, 09:45

Bir gün tek gidiş geliş yolda böyle bir arkadşın arkasında 10 km kadar gittik. Işıklara geldik korna yaptım klasik aç camı işareti.

Dedim hocam arka sislerin yanıyor kör olduk arkanda, aa öylemi farkında değilim dedi kapadı. (bizi mi yedi bilmiyorum ama tepkisi beklediğimden yumuşak oldu)

Kimi aracın sisleri de sanıyorum ki arka - ön birlikte yanıyor ondan dolayı önleri yakarken arkaları da açıyorlar.

Ben denk geldi mi açıyorum uzunları o da kör olsun.

canimrecepcim
03-11-2016, 09:46
Yalnız olmadığımı anladım sonunda.Üstelik astigmatım var geceleri o arka sisleri gördüm mü,ezbere gidiyorum.Tabi bildiğim yol ise.Değilse mecbur yavaşlayıp gitmesini bekliyorum.

safaks
03-11-2016, 10:01
5 6 sene önce ilk arabayı aldığım zaman far butonuyla çok cebelleşmiştim. vag grubu butonu çekince arka sis yanıyormuş(o zamana kadar arkada sis olduğunu bile bilmiyordum). Çekiyorum bakıyorum göstergelerde bişi yok. Arabanın önüne bakıyorum sadece sisler yanıyor. Ne ayak lan bu derken , Ara sıra öyle gezmişliğim vardır. Sonradan öğrendim ki böyle böyle, o gün bugün yakmadım daha. Belki benim gibi cahil işidir :)

STP
03-11-2016, 10:04
gecen aksam aynı sorun geldı basıma. uzunlar sısler herseyı yaktım abı hıc durupta lan noluyo neden yakıyosun deme gafletınde dahı bulunmadı.anlamadıda

Cliosportve
03-11-2016, 10:05
Madem arka sisleri yakıyorsun be anlayışsız adam , göz almayan düşük watt değerine sahip ampulu takarsında ancak o zaman eşitlik sağlanır ...

powERS
03-11-2016, 10:24
Kötü konuşmak istemiyorum da.

Ya anlıyorum ön sisleri açınca güzel gözüküyo, otomatik olarak arkaları da yakan araçlarıda artık anlıyorum tamam.

ayrı ayrı yakanlara (ön ve arka bağımsız iken) yanından geçerken bakıyorum içinde nasıl bir insanımsı var diye.

ama artık anlayamadığım yuh artık höh artık dediğim ön de sis lambası olmamasına rağmen, aracında hani herhangi bir ekstralık yok iken hani diyim hevesli ondan.. tamamen mallıktan dolayı arka sislerini yakanlar var...

birde gece gündüz uzunfarlar açık gidenler var onlarla bunlar aynı familyadan.. trafikte ben varııımmm benden başka kimse önemli değiiill... en çok beni göreceksiniiiizzz.... yol beniiimmm..

sizin tribinizii... bi bitmediniz.

semavi
03-11-2016, 10:27
30ün üstünde aracım oldu, ön ile arka sislerin birbirine bağlı olduğu bir araca rastlamadım... Kullandığımız şirket araçları vs cabası...

Hangi araçlarda böyle bir sistem var? Merak ettim açıkçası...

Eray
03-11-2016, 10:37
30ün üstünde aracım oldu, ön ile arka sislerin birbirine bağlı olduğu bir araca rastlamadım... Kullandığımız şirket araçları vs cabası...

Hangi araçlarda böyle bir sistem var? Merak ettim açıkçası...

Genelde fabrika çıkışı sis lambası olmayan boşline paket araçlara dışarıda sis lambası bağlatırken arka sis butonuna bağlatıyorlar ön sis lambalarını da

Kadyr
03-11-2016, 10:44
Arka sis yakanlarin hepsinin amk diyorum cakiyorum uzunu ama kapatan olmadi arkadasin dedigi gibi. Bide milletle ugrasmak istemiyorum

c20let
03-11-2016, 10:57
Kendi kendimize stress yapıyoruz. Sisleri açan anlamıyor ki uzundan filan. :D Olsun ama rahatsız oluyor oda en azından.

tlgbnc
03-11-2016, 11:02
Ciddi seviyesiz birsey bu. Cahıllık olsa gerek. Bence ciddi yaptırımı olmalı.

DOHC
03-11-2016, 11:23
Genelde fabrika çıkışı sis lambası olmayan boşline paket araçlara dışarıda sis lambası bağlatırken arka sis butonuna bağlatıyorlar ön sis lambalarını da

Fabrkasyon arka sis lambasız araba yok ki. Kanunen olması lazım..... Yoksa yola çıkamaz diye biliyorum.

kadioglu
03-11-2016, 11:46
İlk okuldamı ne görmüştük. Işık çarpışması diye bir şey. Eğer karşıda bir ışık varsa sizde bir ışık yakarsanız ışınların bir miktarı çarpıştığı için size gelmiyor. Böyle durumlarda uzunları yakınca daha az rahatsız oluyor insan. Deneyin derim.

ckrc
03-11-2016, 11:48
Fabrkasyon arka sis lambasız araba yok ki. Kanunen olması lazım..... Yoksa yola çıkamaz diye biliyorum.

ön sis varı mecbur değil, arka sis varı mecburiyet.

GokhanRS
03-11-2016, 11:51
cezalar düşük o yüzden hepsi :) yoksa cahili öküzü her yer de var. ancak cezalar çok yüksek ve uygulanabilir olsa o öküzlerin hepsini melek sanardık.

mikelazi
03-11-2016, 12:00
yeni araba alıyorsun abs-esp-camtavan-6 airbag-4cam elektirikli diyorsun.

adam diyorki abi sis farı varmı.soayım sisine yaa.

adam sis farı yoksa araba almıcak yani o derece sıyırmışlar.alıncada yakıyorlar işte :P

turkerrr
03-11-2016, 12:13

bende aynısını yapıyorum ama bir kere bile anlayıp kapatana denk gelmedim.

-ER-
03-11-2016, 12:15
Bazen böyle gördüğümde takip edip evine kadar sadece arka sisi ni kırma düşüncesi oluşuyor kafamda :D tabi hiç yapmadım ama hep bu düşünce alıyor beni :D

individual
03-11-2016, 13:32
Bende karşı bir silah yapmayı çok düşündüm.Önüne geçip arka camın oraya 25628562836592 milyon kelvin xenon takıp yakmak düşüncem var :D

aslan
03-11-2016, 13:43
Ben yakan birini uyardım arka sis farını kapatırmısın dedim,adam sanane gitme arkamda dedi

Batum
03-11-2016, 13:44
genelde yeni genç yeni ehliyetli tayfa bunlar, Geçen yine denk geldi arka sis açık araç f30 içine baktım liseli yaşlardalar..

B.Koçer
03-11-2016, 13:47
Ben yakan birini uyardım arka sis farını kapatırmısın dedim,adam sanane gitme arkamda dedi

Türkiye bitti okeye dönüyor

optimus_prime
03-11-2016, 13:48
yaprak istiyorlar da veren yok

M3CSL
03-11-2016, 13:48
Bizde açılabilir ne varsa yakılır, tavanda olsa onuda yakarız karşımızdaki umrumuzda değil, aslında rahatsız edildiği birazda bilinmiyor oda var.

imprezaWRC
03-11-2016, 13:56
Şimdi bu arkadaşlarla aynı gezegende olmamıza rağmen zihniyet, medeniyet..vs açısından aramızda 10 milyar ışık yılı fark var. Şimdi siz herife arkadan uzunları yakıyorsunuz ama anlaması için 10 milyar ışık yılı geçmesi lazım.
Mücadele edebilmek için mad max'teki otomobillerden ve ekipten lazım, uyardın ve cevap olarak sanane dediği anda yoldaki fırlatma platformlarından birine denk getirip uzaktan kumanda ile eject'e basacaksın, fırlasın gitsin ....

ufuksaracci
03-11-2016, 14:05
Dikkat edin şimdi biri çıkıpta insanları hor görüyorsunuz, ötekileştiriyorsunuz, arka sislerini yakanlar her şeyin farkında, böyle yaparsanız daha fazlası olur gibi söylemlerde bulunabilir.

powERS
03-11-2016, 14:13
Bir keresinde göztepede sanıyorum cruze du o yakmıs sislerini filan önler zenon...

Bende getz vardı çaktım bende uzunları arkasından vallaha söndürdü bende söndürdüm...

Bir keresinde de adadan dönüyorum sanıyorum focus tu yakmış gene arka sislerini bende de şirket aracı 2012 c4 vardı uzunları canlıdır epey :) çaktık tabi dolayısıyla bizde arada da 200mt den fazla vardır sanırım, paşa rahatsız oldu 4 lüleri yaktı söndürdüm oda 4lüleri kapattı ama arka sisler açık bidaha yaktım bende uzunları o da yaktı gene 4 lüleri bende söndürmedim bu sefer fren yaptı yavaşladı yanından geçerken baktım ki gencolar daha dedim arka sislerini söndür filan suratıma bakıyo yürüdüm gittim. hiç bir fark yarattımı bilmiyorum algısına s.ctigimda..

Yalnız bu konuyla ilgili kaçıncı başlık bu :) sanırım sövmek istedikçe açıyoruz bu konuyu :D

burakgunay
03-11-2016, 14:29
Trafik cinayetleri yüzünden korkar olduk, kimseyi durdurup da bişey diyemiyoruz ankara da. Ben bu tipleri görünce vites küçülüyorum. On tarafa ralli projektörlerinden koymak geliyor aklıma sürekli, tam böyle göz bebeğine doğru yakıcan

onur_S
03-11-2016, 14:33
toplum olarak cahiliz, kimse kimseye ne yol veriyor ne saygı duyuyor, tofaslar ve performans harici kulak miken egzozlarmı dersin, göz miken farlar arka sisler mi dersin ne ararsan var. gösterişi seven milletiz, ama bu işin bi gösterişi yok sadece analarını bacılarını bize hatırlatıyorlar işte..kimi dikkat çekeyim de nası olursa olsun diyor sorun orda..kızlar sis yakana tshirtin yakalarını kaldırana cabuk veriyo sanıyolar heralde.

onur_S
03-11-2016, 14:34
flood yapalım biraz, zaten cruzeların yüzde 80 inde arka sis filan default yanarak ayarlanmış geliyor heralde fabrikadan :D

MetalliHead
03-11-2016, 14:38
Yumurta cezası şart :D Ön cama atacaksın yumurtayı takip etmeye kalkarsa ön cam mahvolucak gitmek zorunda kalacak :D silecek de işe yaramıyor ,hatta tüm cama dağıttığı için daha beter oluyor.

rebelh
03-11-2016, 14:40
walla dün bu konuyu ben açacaktım neredeyse bunları emniyete fotolayıp falan gönderemiyor muyuz ya?

bende uzun süreden beri önümde arka sisi yanan biri varsa uzunları dikip götünden ayrılmıyorum söndürende oluyor söndürmeyende ama rahatsız ediyorum

DOHC
03-11-2016, 14:49
Dikkat edin şimdi biri çıkıpta insanları hor görüyorsunuz, ötekileştiriyorsunuz, arka sislerini yakanlar her şeyin farkında, böyle yaparsanız daha fazlası olur gibi söylemlerde bulunabilir.

Öyle birşey yok. Polis işini yapmaz ise, suç cezasız kalır ise, insanlar kendi adaletini uygulamaya başlar malesef......

bhb
03-11-2016, 14:50
Memlekette dexterlar yetişmiyo ki

AliGizda
03-11-2016, 14:59
Bilmeden yakan çok dallama var, arabasını güzel göstermek için yakan dallamada bir hayli fazla.
Bende önceden uzunları yakıp kıçlarından ayrılmıyodum ama sonra dedim benmiyim bu kentin zaptiyesi, sövmeye kalksan dilin dayanmaz bunlara, vazgeçtim.
Babamın bir lafı var çok severim, İstanbul' da s*kmeye adam mı arıyosun? Ortalık dolu.
O yüzden en güzeli eyvAllah. Denk gelirsem ya sollayıp geçiyorum, ya da araya alıyorum.

ufuksaracci
03-11-2016, 15:03
Öyle birşey yok. Polis işini yapmaz ise, suç cezasız kalır ise, insanlar kendi adaletini uygulamaya başlar malesef......

ironi hocam, her konuda çıkıyor ya böyle arkadaşlarımız, onlara yönelik .

imprezaWRC
03-11-2016, 15:14
ironi hocam, her konuda çıkıyor ya böyle arkadaşlarımız, onlara yönelik .

Ironi'nin farkında ama sen böyle yazınca da gönderme yaptığına da cevap hakkı doğuyor; sonra konu alıp başını başka noktalara gidecek...vs vs
Sen merak etme, aynı frekanstayız, yayında sıkıntı yok :)

imprezaWRC
03-11-2016, 15:20
Bilmeden yakan çok dallama var, arabasını güzel göstermek için yakan dallamada bir hayli fazla.
Bende önceden uzunları yakıp kıçlarından ayrılmıyodum ama sonra dedim benmiyim bu kentin zaptiyesi, sövmeye kalksan dilin dayanmaz bunlara, vazgeçtim.
Babamın bir lafı var çok severim, İstanbul' da s*kmeye adam mı arıyosun? Ortalık dolu.
O yüzden en güzeli eyvAllah. Denk gelirsem ya sollayıp geçiyorum, ya da araya alıyorum.

Murphy kanunları var, cahille münakaşa etme aranızdaki farkı anlamazlar. Sen şimdi adama uzunları yakıyorsun bu seferde o herif hariç suçsuz adamlarda rahatsız oluyor. Herşeyin başı eğitim, sınırı batıya doğru geçiyorsun (Macellan hesabı (gerçi o tam tersini yaptı ama olsun), bırakma o yönü ama en son durak Japonya ve Kore olsun sonra tünelin ucu yine moka çıkıyor) herşey değişiyor. Sis farını yakan Transit Connect'ler, ona buna makas atan Doblo'lar, en sol şeritte giden hafriyat kamyonları...vs hepsi buhar olup uçuyor.

ModulaRKinG
03-11-2016, 15:57
Hadi diyelim normal vatandaş bilmiyor unutuyor vs açık kalıyor , koskocaman sarı iett lerde yakıyor bunun bir eğitimi felan yokmu ya yoksa herkesimi şöför yapıyolar iett de

Slipshod
03-11-2016, 16:09

öylesine böylesi deyip geçeceksin arkasına açacaksın uzunları. vikvik ederse sanane gitme önümde diyeceksin. fena sinir oldum.

brs852
03-11-2016, 16:37
Farzet ki !!
yanmıyor :)

Anu
03-11-2016, 16:40
Durdurdum ve sordum sonunda, sağlı sollu yananlar güzel görünüyormuş. Tek taraflı yakan ise çift taraflı yakanlardan ne eksiğim var diye yakıyormuş. Bir de sis lambam var diye yakanlar varmış. Babası oğlunu aç göster pipini amcana diye yetiştirirse adam büyüdükçe açacak bişey bulamayıp en sonunda sisi açıyor galiba. Kapat bile diyemedim kazasız belasız deyip yoluma devam ettim.

Eray
03-11-2016, 17:19

Benim bildiğimde arka sis lambası olmayan araba yok. Demek istediğim ön sis lambası bağlatılırken elektrikçide far kumandasında ön sis için buton olmadığından arka sis lambası butonuna bağlatıyorlar. Ön ve arka sis paralel olarak aynı anda yanmış oluyor

Met
03-11-2016, 17:28
dikkat şu bakımdan çekiyorlar yolda kapışacak araba arıyorum. Milletle hız yapmak istiyorum diyorlar genelde.

bir nevi çiftleşme çağrısı mı ?

HaKo
03-11-2016, 17:28
flood yapalım biraz, zaten cruzeların yüzde 80 inde arka sis filan default yanarak ayarlanmış geliyor heralde fabrikadan :D

evet apaçilerin yeni gözdesi. bende gözlemliyorum cruzeların yüzde 90ı zenon far amerikan park ve tabi ki arka sis lambası en yüksek watt iki tane hep açık. Geçen de bitanesi çakma 5 serisi farı takmış çok komik duruyodu.

sahipleriyle birlikte preslemek lazım bunları arabanın suçu günahı yokki.

deniz
03-11-2016, 17:34
küfür istiyorlar nefret edıyorum...
adam sisli havada açmaz, geri kalan her gün hava civa acar

Nameless34
03-11-2016, 17:35
Hızlı olduklarını sanıyor bir çoğu, bazı ışık fetişistleride var ne bulsa yakan onları saymıyorum ama geneli şöyle;

Hayaller
http://www.motorsport.com/photos/f1/2007/tes/f1-2007-tes-xp-0552.jpg

Hayatlar
http://www.hondacivicmugenrr.com/wp-content/uploads/2015/02/honda-civic-mugen-rr.jpg

Not= Honda koyduk diye taşlanmam dimi?

darkmoon
03-11-2016, 17:59
Allah dan şu aliexpress de 5-10 dolara satılan laserler yaygınlaşmadı en büyük korkum buydu.. bunuda arka farın sisinin içine yerleştiriyorlar falan .. Cahil çok gider hava atıcaz diye adamın gözüne hedef alarak ayarlarlar falan laser bu şakası yok adamın gözüne gelse retinasında kalıcı hasara hatta çok büyük kazalara sebeb verebilir otoyolda falan..

http://odditymall.com/includes/content/upload/rear-car-laser-light-prevents-accidents-in-fog-2545.jpg

Vuh
03-11-2016, 18:09
Durdurdum ve sordum sonunda, sağlı sollu yananlar güzel görünüyormuş. Tek taraflı yakan ise çift taraflı yakanlardan ne eksiğim var diye yakıyormuş. Bir de sis lambam var diye yakanlar varmış. Babası oğlunu aç göster pipini amcana diye yetiştirirse adam büyüdükçe açacak bişey bulamayıp en sonunda sisi açıyor galiba. Kapat bile diyemedim kazasız belasız deyip yoluma devam ettim.

Bu cevaptan sonra ben de sislerimi yakmaya karar verdim. Benimki sağlı sollu hem de üff +5 karizma point. Rahatsız olan da arkamdan gelmesin..

R32
03-11-2016, 18:18
Hızlı olduklarını sanıyor bir çoğu, bazı ışık fetişistleride var ne bulsa yakan onları saymıyorum ama geneli şöyle;

Hayaller
http://www.motorsport.com/photos/f1/2007/tes/f1-2007-tes-xp-0552.jpg

Hayatlar
http://www.hondacivicmugenrr.com/wp-content/uploads/2015/02/honda-civic-mugen-rr.jpg

Not= Honda koyduk diye taşlanmam dimi?

Temsili olarak koyduğunuz honda'nın difüzörün oradaki ışık(yada buna benzerleri) sürüş halinde iken arkadaki araç kullanıcısının gözünümü alıyor ?

Quantum
03-11-2016, 18:21
Arabası eski model diye bu çocuğun neyi eksik?

http://i.hurimg.com/i/hurriyet/90/590x0/581ae81e67b0a917e8a92553.jpg

1976 model 'Murat 124' icin servet odedi - Gundem Haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/galeri-40266997?p=4)

Sadık Özyer
03-11-2016, 18:26
Hayır dışardaki şey sana nasıl zevk veriyor . Jant lastik pasta cila anlarım hani duruyorken bi anlamı var. Anam bu gece boş gel becer demek mi istiyorlar acaba.
Henüz karşılaşmadım ama yanına yaklaşıp camı açıp sövmek isterdim

Draniela
03-11-2016, 18:30
Ön cam filmi görüşü net bir şekilde düşürüyor. Bence o daha kötü.

orası öyle hacı ama o stoplar sisler xenonlar vs. hepsinin etkisini azaltıyor

mimarsertac
03-11-2016, 18:43
Temsili olarak koyduğunuz honda'nın difüzörün oradaki ışık(yada buna benzerleri) sürüş halinde iken arkadaki araç kullanıcısının gözünümü alıyor ?

Bütün konuşulan mesele bu zaten. Hem de nasıl göz alıyor.

emp:)
03-11-2016, 18:48
Arka sisleri açınca +5cm diyorlar, ondan sanırım.:D

Eray35
03-11-2016, 18:51
Valla bornovada sisleri sarı parkları turuncu bir belediye otobüsü var park sis geziyo akşamları :D İnsanlar çok değişik audi logolu magirus dolmuş görüyorum...

R32
03-11-2016, 18:59
Bütün konuşulan mesele bu zaten. Hem de nasıl göz alıyor.

Konuşulan durum araçların arka stoplarindaki sis farlarının gereksiz kullanılması..Sürüş mesafesinde öndeki aracın stopları yani sisleri açıksa görüş mesafesinde olduğun için rahatsız ediyor tamam da(trafikte dip dibe gittiğin zaman çileden çıkarıyor insanı) , şimdi yanıp sönüyor dikkat dağıtıyor denilse anlarımda.. Tamponun altındaki ışıkdan nasıl rahatsız olunabiliyor ? Böyle bir ürün kullanmadım tamamen objektif olarak yaklaşıyorum .

Met
03-11-2016, 19:28
Allah dan şu aliexpress de 5-10 dolara satılan laserler yaygınlaşmadı en büyük korkum buydu.. bunuda arka farın sisinin içine yerleştiriyorlar falan .. Cahil çok gider hava atıcaz diye adamın gözüne hedef alarak ayarlarlar falan laser bu şakası yok adamın gözüne gelse retinasında kalıcı hasara hatta çok büyük kazalara sebeb verebilir otoyolda falan..

http://odditymall.com/includes/content/upload/rear-car-laser-light-prevents-accidents-in-fog-2545.jpg

aman abi sil yorumu gözünü seveyim

emrullahkrtpe
03-11-2016, 20:08

abi evlerden ırak bu ne böyle?!

KoramiraL
03-11-2016, 20:58
Göktürk yolunda hız koridoru var 90 a sabitliyorum sol orta şerit neyse gidiyorum adam dibime kadar gidiyor yahu arabada patron var ani hareket edemiyorum uygun anı bekliyorum hala dibimde bir tek ozaman yakıyorum arka sisi o kadar dur demek için birde o yolda gece yakanlar var ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok bildiğin küfür lügatım genişliyor hakkaten bu lazer nedir yahu.

Nameless34
03-11-2016, 21:02
Orjinali almiyor olabilir ama turkiyede takilmislarin nasil bir seyden yapiliyorsa gozu baya yoruyor, o resimlerle belirtmek istedigim ozenilen seyin f1 ferrari va araclardaki bu tarz arka sislere ozenip bisiler takiolar sonra da gece gunduz acik geziyorlar.

rdmmm
03-11-2016, 21:14
Sis yakanların ön arka fark etmez ortak bir hobisi var. Günde en az 100 kere sülalelerine sövdürmek yoksa gece uyku uyuyamazlar.Alcan bi tane jeep önüne tavanına taktırcan aydınlatmayı bunların arkasında birden yakacaksın koltuktan zıplarlar korkudan.

ÜSTÜNERC
03-11-2016, 21:20
Merceksiz fara xenon takan ne kadar dangalaksa normal havada arka sis açıp gezende o kadar dangalaktır benim gözümde.Tamamen eğitimsizlik ve cahillikten kaynaklı bir durum.Arka sis açan polis arabası görüyorum söylenecek söz yok.

Eray35
03-11-2016, 22:49
Orjinali almiyor olabilir ama turkiyede takilmislarin nasil bir seyden yapiliyorsa gozu baya yoruyor, o resimlerle belirtmek istedigim ozenilen seyin f1 ferrari va araclardaki bu tarz arka sislere ozenip bisiler takiolar sonra da gece gunduz acik geziyorlar.

Abi orjinalini ben daha hiç bir fd6da görmedim ya sürekli çakıyo yada frene basınca gayette alıyo benim gözümü

sanctuary35
03-11-2016, 22:50
ben artık bıraktım bunlarla uzun yakıp sellektör yapıp uğraşmayı. bıktım sis farı, şerit ihlali, hatalı park, kırmızı ışık ihlaline küfür etmekten. trafikte sıçılması gereken her ağıza sıçmaya *** dayanmaz.

kangomania
03-11-2016, 23:07
Işıklarda beklerken ayağımı frende tutmamaya çalışırım arkadaki beklerken rahatsız olmasın diye ama adamlar kontağa basıp direk sis açıyor. Elden bişey gelmiyor Bitmiyor aksine artıyor trafikteki saygısız insanlar.

MeRtCaN
03-11-2016, 23:11
geçen gunlerde bır bayan sofore denk geldım
arka sıs on sıs Allah ne verdıyse yanıyor
Bellı haberı yok
belkı nereden kapatacak onu bıle bılmıyor

guzel bır dıl ıle ısıklarda yanına durunca soylemedık ıstedım
sankı ona kufur edıyorum gıbı bana tepkı verdı

sekizsilindir
04-11-2016, 00:31
Arka sis açık gezmeyi başlatanlar, NFS underground 1/2 (oyunda sis açık gezen araçlar, sokak yarışına hazır olanlar) oynayan hızlı çocuklar, sonra bunlara her gördüğünü trend/moda algılayan mok amelli apaçiler dahil oldu, minibüsçü ruhunu kaybetmemiş halk otobüsü şoförleri falan filan derken çığ gibi arka sislerini devamlı kullanan bir zümre oluştu. Oyunla, reel hayatı harman edip böyle bir kitle oluşturan adolesanların kurbanıyız

Quantum
04-11-2016, 07:54
O değil de bu kadar alenen küfür ediyoruz sülale ana bacı vs muhabbetinin üzerine bu konuyu okuyup hala sis farı açık gezecek adam olacak mı merak ediyorum. O kişinin karakteri tam bir tez konusu olur işte psikoloji/psikiyatri okuyan öğrencilere.

MCN21
04-11-2016, 08:01
Olmaz olur mu? Gecen acilan konulardan birinde bunu gelip savunmaya calisan ve devaminda benim farim istedigim gibi yakarima cevirip sivayan arkadaslar vardi :D

Quantum
04-11-2016, 08:16
Vay be.
Yine olursa o arkadaşlardan, ve konuya yazarlarsa onlara küçük bir hediye almak isterim. Çam sakızı çoban armağanı.
Türkçe Sözlük
Onur, Şeref, Haysiyet, Gurur kelimelerinin olduğu sayfalar işaretlenmiş bir şekilde ve hediye ambalajıyla.

M3CSL
04-11-2016, 08:17
Olmaz olur mu? Gecen acilan konulardan birinde bunu gelip savunmaya calisan ve devaminda benim farim istedigim gibi yakarima cevirip sivayan arkadaslar vardi :D

bENİM Param istediğim gibi harcarım,savururum, ben kazandım bennn mantığıyla benzer...

poseidon
04-11-2016, 10:15
Soru : Millet neden arka sis lambasını (Hava şartları hariç) yakıyor?
Cevap : ibneliğinden

Başka bir mantıklı açıklaması yok. Düşündüm bulamadım.

lethaldoze
04-11-2016, 19:08
bi kaç kere uzun yakıp epey takip ettim, en son yol verdi. Anlamayacağına emindim yinede yaptım pişman değilim.
zaten onu anlayacak dangalak başta yakmaz değilmi.

Alpii
04-11-2016, 19:18
Böyle göründüklerini sanıyolar :D /

https://www.google.com.tr/search?site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1360&bih=638&q=formula+1+backlight&oq=formula+1+backlight&gs_l=img.3...599.7040.0.7167.25.17.2.6.2.0.283.181 6.7j7j1.15.0....0...1ac.1.64.img..2.17.1542...0j0i 19k1j0i30i19k1j0i5i30i19k1.nNj5jCUSyIE#q=formula%2 01%20backlight&tbm=isch&tbs=rimg%3ACRMuimj_1ZQWYIjjVpLmR8VqTZVWqJ0-gUBOXFUE8V5RTiGd6KdfrT1qdWHtOFpcfP8biN-n0G15nbMzFM98-1IisDioSCdWkuZHxWpNlEXlOlyNFS9o8KhIJVaonT6BQE5cRcr 2Nt44NKnUqEgkVQTxXlFOIZxF4bDueF2Be8CoSCXop1-tPWp1YEfCNZGRnioVUKhIJe04Wlx8_1xuIRGM5OrO3dbF8qEgk 36fQbXmdszBGR9EUy0BCCLSoSCcUz3z7UiKwOEW3LoyxrYyc4&imgrc=VaonT6BQE5fAIM%3A

Alpii
04-11-2016, 19:20
Böyle göründüklerini sanıyolar :D /

https://www.google.com.tr/search?site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1360&bih=638&q=formula+1+backlight&oq=formula+1+backlight&gs_l=img.3...599.7040.0.7167.25.17.2.6.2.0.283.181 6.7j7j1.15.0....0...1ac.1.64.img..2.17.1542...0j0i 19k1j0i30i19k1j0i5i30i19k1.nNj5jCUSyIE#q=formula%2 01%20backlight&tbm=isch&tbs=rimg%3ACRMuimj_1ZQWYIjjVpLmR8VqTZVWqJ0-gUBOXFUE8V5RTiGd6KdfrT1qdWHtOFpcfP8biN-n0G15nbMzFM98-1IisDioSCdWkuZHxWpNlEXlOlyNFS9o8KhIJVaonT6BQE5cRcr 2Nt44NKnUqEgkVQTxXlFOIZxF4bDueF2Be8CoSCXop1-tPWp1YEfCNZGRnioVUKhIJe04Wlx8_1xuIRGM5OrO3dbF8qEgk 36fQbXmdszBGR9EUy0BCCLSoSCcUz3z7UiKwOEW3LoyxrYyc4&imgrc=VaonT6BQE5fAIM%3A

foto olmamış :)
https://qph.ec.quoracdn.net/main-qimg-90c16780274934658b09754c45448192-c?convert_to_webp=true

Boldenon
04-11-2016, 19:25
ben geçen gün geç farkettim farketmeden yakmışım.10-12 km sonra farkettim arkadamdan gelenlerin kıpkırmızı suratlarını görünce dikizden. burda okuduklarım geldi aklıma :) utandım kendimden.

burakk.
04-11-2016, 19:29
Valla ben göz problemi yaşayan biriyim kullandığım gözlüklerle zaten gece yolculuklarında fazlaca sıkıntı yaşıyorum bir de böyle gereksizler denk geldi mi önce sağlam küfür ediyor sonra küfrü desteklemesi açısından yakıyorum uzunları giriyorum kıçına aynısını yaşatıyorum :)

Er34
04-11-2016, 23:13
Arka sis açıksa, elde de telefon varsa çalar saat gibi kuruluyorum. Hayatını zorlaştırmak için elimden gelen ne varsa yaparsa yaparım. Ancak fiziksel müdahale değilde psikolojik ızdırap üzerine çalışmalarım.

SinanAdalı
05-11-2016, 07:33
Aslında hepsinin fotoğraflarını çeksekte atsak buraya etiket olsunlar yolda gören olursada sorgusuz çaksın uzunları arkasından :)

memincbn
05-11-2016, 10:26
Çünkü onlar apaçi. Hemde hızlı olanlarından.

cookies
05-11-2016, 10:58
Bir de şu hızlı hızlı yanıp sönen şey.. Adı her neyse Allah'ın cezası lamba sis farı kadar gıcık.

Met
05-11-2016, 11:50
Bir de şu hızlı hızlı yanıp sönen şey.. Adı her neyse Allah'ın cezası lamba sis farı kadar gıcık.

Çakarlardan bahsediyosun :D

Panelvanlara, pickup lara falan bile takmaya başladılar. Sanki bana 400hp mk

atituti
05-11-2016, 12:01
yeni a6 ların ve passatların stoplarından rahatsızım bende , önümde ışıkta durduklarında gözlerimi kapatıyorum o kadar gözümü alıyor saçma ledleri.

HondatugraL
05-11-2016, 12:31
Harbiden ya biri banada anlatsın çok merak ediyorum hadi ön sisleri açanlara benim lafım yok zorda kalırsam açıyorum çünkü görüşümü genişletiyor güzel göründüğünden açmıyorum yoksa. Ama karanlıkta baksanda bı halt göremeyeceğin kısım için sisi niye açarsın ki

coolvtec
05-11-2016, 12:38
bir orta doğu ülkesi olduğumuzdan dolayı gayet normal ...

Ozan Özer
05-11-2016, 12:45
Herşeyimiz tamam;bir bu kaldı :)

mikelazi
05-11-2016, 12:51
elm 327 kullananlar rahat görebilir.

sisleri yakınca load(gaza basış % oranı) nasıl yükseliyor.nerdeyse soguk motor % desine çıkıyor.

dasemert
06-11-2016, 00:03
Birde juke larda öndeki tüm farları açanlar var.arkadan tır geliyormuş gibi görünüyor ve cidden aynaya bakamıyorum 10 juke dan 8 i böyle denk geliyor.Normal en üstteki farlar görüşe yetmiyor mu acaba bilmediğimden soruyorum kasa olarak da hoşuma giden bir araç :D

iynn-RS
06-11-2016, 00:35
Cahillik,özgüven,saygisizlik had safhada.Kimseye bisey kabul rttiremiyosun.

Karsidan uzun yakan olsa araclar hizla birnirine yaklastigi icin gözünü biraz kısıyosun 5 saniye icinde gecip gidiyor , yada sen sellekor yapınca anlıyor kisaya geciyor.

Ama onde sisi acip gidene yanlis yaptığını anlatamıyorsun.Sellektor yapsan anlamiyor. Uzunu yaksan karsidan gelen rahatsiz oluyor yada ondeki arka sis acan geliyo sana artislik yapiyo uzun yaktin diye.Illa durdurup anlatman lazim ki kavga olasiligi %99 , dayak yeme olasiligin %50 :) Hadi dövdün diyelim plakani alip polise verse yine sen suçlusun.

Sam
06-11-2016, 01:06
Uzunları açıp arada birazda mesafe bırakıyorum o şekilde takip ediyorum arka sislerini kapatana kadar.Bunu yaparken çok haz alıyorum nedense :hihih:

golgeoyunu03
06-11-2016, 02:18
Sisleri açık olana uzun yakıyorum, 4'lü ile cevap veriyor.
Sonrasında arka arkaya selektör atıyorum sağa geçip yol veriyor :)

Ahmetfikri
06-11-2016, 02:32
önümdeki arabanın sisleri arka sisleri yanıyorsa uzunları açarım farları kaldırırım içimi bi huzur kaplar :)

ayrıca orjinalinde ön sis farı olmayan yurdum apaçisi ve onun iş bilmez elektriçisi taktığı ön sislere ayrı anahtar koymak yerine geri sislere bağlayabiliyor

ALPER-VNS
06-11-2016, 03:04
Birde juke larda öndeki tüm farları açanlar var.arkadan tır geliyormuş gibi görünüyor ve cidden aynaya bakamıyorum 10 juke dan 8 i böyle denk geliyor.Normal en üstteki farlar görüşe yetmiyor mu acaba bilmediğimden soruyorum kasa olarak da hoşuma giden bir araç :D

en üsttekiler park.. ortadakiler far:icon_tup:

Octane
06-11-2016, 03:21
Orta şeritte giderken soldan hayatında ilk kez 160+ hızlara çıkmış olduğundan heyecanlanıp sürekli selektör atanları var bir de bunların. Çok abartırlarsa sinyali yakıp çok ince sola kırıyorum 5cm 10cm falan, akılları gidiyor.

PiscocuK
06-11-2016, 09:17
Orta şeritte giderken soldan hayatında ilk kez 160+ hızlara çıkmış olduğundan heyecanlanıp sürekli selektör atanları var bir de bunların. Çok abartırlarsa sinyali yakıp çok ince sola kırıyorum 5cm 10cm falan, akılları gidiyor.

Bence yapma. O heycanla ne yapacagini bilemez fren gaz direksiyon derken adami tretuardan toplarlar sende bir omur o vicdanla yasayamazsin...

HPMania
06-11-2016, 10:11
Hafasonu İstanbul - Ankara gidiş/dönüş yolculuk yaptım. İkisinde de akşam saatleriydi. Öncelikle şöyle bir tespit vardı olmaz öyle diyordum ama ne kadar F30 varsa hepsinin ön ve arka sisler açık :) Bir tanesiyle çok uğraştım, arkasına geçip uzun süre selektör attım, sonunda önüme geçip fren yaptı, camı açtım sisleri kapatmasını söyledim, işe yardı :) 1 saat sonra tekrar karşılaştık kapalıydı sisler :) Benzer durumu bir de range rover'a yaptım, o da kapadı ama ilerde ne olur bilmem.
Bir de bazıları en sol şeridi tapulu malları zannediyorlar, adamlar ankaradan istanbuldaki adama selektör atıyor, hiç trafiği kontrol etmek yok adam sollama yapıyor belli, az sabret yol vermezse selektör at, ya da çok acelen varsa makas at yani nedir bu saygısızlık. Tabi ben yine sinirimden bu tiplerden birine yol verdim, sonra arkasına geçip bana yol veremeyeceği 2-3 durumda kendi yaptığının aynısını ona yaptım. Bir süre sonra bu araba ile de tekrar karşılaştık, bir süre izledim kendisini bu hareketini kesmişti ama bilemiyorum tabi alışkanlığı durur mu :)
İnsanların çoğu düşünmeden hareket ediyor, bence onlara bir şekilde iyilikle ya da zorla göstermek lazım yaptıklarının yanlış olduğunu, normalde eğitim ve trafik cezaları bu işin ilacı ama ülkemizdeki durum belli.

Alper_
06-11-2016, 10:20
arka sisleri yakana sövmekle kalmayıp bir güzel dumanlamıştım..

Sis intikamı :)) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=EIBIlmC5sa8)