Orijinalini görmek için tıklayınız : Polisin Nusret Parodisi
MetalliHead
03-11-2016, 14:32
https://www.youtube.com/watch?v=dfQb0E_wbJg
Mimikler efsane :D
ahahaha güzel olmuş ama bi inceden soruşturma geçirir :D
alperkirman
03-11-2016, 14:39
soruşturma açılırsa hakaten çok üzülürüm buna video efsane :D
MetalliHead
03-11-2016, 14:40
Emniy-et :D
mert_can 41
03-11-2016, 14:42
Ahahahsgs mermi serpişi bitirdi beni :D
sabah izlemiştim ahhah çok iyi ya güzel olmuş baya
Adamm yaaaa öldürdü gülmekten :):)
Çok iyi yapmış
Malesef soruşturma yer babacan :)
Day Walker
03-11-2016, 14:59
Çok iyi yaaa :hehe:
emrullahkrtpe
03-11-2016, 15:02
ya mimikler falan süper hele o mermi serpmesi ahahahaah :D
Çevik Kuvvet bildiğim kadarıyla bu tarz işlerde diğer polislere göre torpilli. Müsama gösteriyorlar.
İlk mermi yakalayışı efsane :)
Umarım başına bişey gelmez çok beğendim :)
çok güzel:) neden soruşturma geçirir diyosunuz abiler resmi kıyafet ve konumdan dolayı mı?
Gökhan Kavuştu
03-11-2016, 15:47
çok güzel:) neden soruşturma geçirir diyosunuz abiler resmi kıyafet ve konumdan dolayı mı?
Evet, ayrıca kuvvetle muhtemel kendisiyle birlikte amiri de disiplin soruşturması geçirecektir.
Videoya gelecek olursak; gayet güzel bir parodi olmuş. Mimiklere ve mermi serpiştirme anına bayıldım :)
by serçe
03-11-2016, 15:55
çok iyimiş baya bir güldürdü :D
Slipshod
03-11-2016, 15:56
gördüğüm her sitede izliyorum efsane olmuş :D
Evet, ayrıca kuvvetle muhtemel kendisiyle birlikte amiri de disiplin soruşturması geçirecektir.
Videoya gelecek olursak; gayet güzel bir parodi olmuş. Mimiklere ve mermi serpiştirme anına bayıldım :)
inşallah müfettişler de beğenir de başlarına bişey gelmez.
bence tam tersi hoş görülür şu dönemde herkes zıtlaşmaya kutuplaşmaya yer ararken arkadaş farkında olmadan polise olan sempatiyi arttırmış veya sempatiklik katmış.
Gayet iyi helal olsun. PÖH-ET :D
burak_2885
03-11-2016, 16:11
Soruşturma açılacak bidurum yok bence ya..
dachosen
03-11-2016, 16:21
30. Saniye iyi güldürdü :D Servis edişte fena.
MetalliHead
03-11-2016, 20:38
bence tam tersi hoş görülür şu dönemde herkes zıtlaşmaya kutuplaşmaya yer ararken arkadaş farkında olmadan polise olan sempatiyi arttırmış veya sempatiklik katmış.
Umarım öyle olur.
AliDogukan
03-11-2016, 21:04
RTE taklidi yapan arkadaş için de aynılarını söylemiştik bir şey olmadı bu arkadaşa da bir şey olmaz tahminimce.Eğlenceli olmuş.
huseyinturk
03-11-2016, 23:57
Gece gece iyi güldürdü
RTE taklidi yapan arkadaş için de aynılarını söylemiştik bir şey olmadı bu arkadaşa da bir şey olmaz tahminimce.Eğlenceli olmuş.
Hatta reis filminin seslendirmesini yaptı
coolvtec
04-11-2016, 10:41
özellikle tuz ekme sahnesi harika:)
Mizahtan yoksun devlet, milleti sinir eden memurları yüceltip, güldürmeyi başaran memuru soruşturur muhtemelen! :):):)
birde bu Nusret nası bir tip la öyle, herif işinde başarılı ama neyin tripindesin olm kuzu götü tokatlamalar, ölü eti okşamalar falan!! :confused:
Güldürüyor gerçekten ama keşke üstünde üniforma değilde sivil kıyafet varken çekseymiş videoyu.
Devlet ciddidir. Ancak mizaha açık olmalıdır. Hakaret içermeyen, bu gibi zekice mizah içeren içeriklere soruşturma başlatmak yerinde olmayacaktır. Biraz gülmek hepimizin hakkı. Hayırlı görevler.
MetalliHead
04-11-2016, 23:01
Devlet ciddidir. Ancak mizaha açık olmalıdır. Hakaret içermeyen, bu gibi zekice mizah içeren içeriklere soruşturma başlatmak yerinde olmayacaktır. Biraz gülmek hepimizin hakkı. Hayırlı görevler.
Bana ait değil yanlış anladınız galiba ben sadece youtubedan görüp paylaştım :D
Bana ait değil yanlış anladınız galiba ben sadece youtubedan görüp paylaştım :D
Emniyet mensuplarına hitaben yazmıştım :)
MetalliHead
04-11-2016, 23:10
Emniyet mensuplarına hitaben yazmıştım :)
Yanlış anlamışım kusura bakmayın