Orijinalini görmek için tıklayınız : Seat Leon Fr 1.4tsi Stok Araca Neler Yapılabilir
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar.. Size Sorularım Olacak Leon Fr 1,4 tsi Araç Hakkında Pek Bilgim Yok
1 - Bu Araca Yazılım V.s Neler Yapılabilir Ve Tahmini Ne Güç Alırım ?
2 - 1,4 Tsi Larda 125,140 Ve 150 Hp Lik Versyiyonları Var Arasındaki Farklılıklar Nedir
Şimdiden Vereceginiz Cevaplar İçin Teşekkürler Arkadaşlar ..
Shifter neler yapılmazki fr 'a bir arkadaşımız, aero arka tampon çift çıkış egzoz oz janlar v.s bu sayfaya bakarsın (http://www.seatclubturkey.com/leon-mk3-5f-2013-gunumuz-/67182-mk3-leon-fr-modifiye-aksesuar-islemleri-nerede-ne-kadara-yapilir-7.html)
Shifter neler yapılmazki fr 'a bir arkadaşımız, aero arka tampon çift çıkış egzoz oz janlar v.s bu sayfaya bakarsın (http://www.seatclubturkey.com/leon-mk3-5f-2013-gunumuz-/67182-mk3-leon-fr-modifiye-aksesuar-islemleri-nerede-ne-kadara-yapilir-7.html)
Maşallah neler neler yapmış arkadaş :)
Tam yorumları okuyordum,yorumlar müthiş.ziyaretçi olarak sürem dolmuş.üzüntüden kahroldum.
aracı almadın heralde böyle sordguna göre.
Harbiden Maşşalah Neler Yapmış Arkadaş :):)
Tam yorumları okuyordum,yorumlar müthiş.ziyaretçi olarak sürem dolmuş.üzüntüden kahroldum.
aracı almadın heralde böyle sordguna göre.
Aynen Kardeşim Aracı Daha Almadım Almaya Niyet Ettik Öyle Bekliyoruz :)
Para çokomel ilişkisi devreye giriyor
Downpipe egzoz dumpvalve yazılım intercooler hava filtresi bobin buji
Para çokomel ilişkisi devreye giriyor
Downpipe egzoz dumpvalve yazılım intercooler hava filtresi bobin buji
Peki bu dediklerin yapildiginda 200 hp + alinabilinirmi cunku bu 150 lik tsibda polo gti nazaren superchargeer yok buldigim kadariyla sadece turbo
Peki bu dediklerin yapildiginda 200 hp + alinabilinirmi cunku bu 150 lik tsibda polo gti nazaren superchargeer yok buldigim kadariyla sadece turbo
Alınabilir gibi duruyor listeye birde methanolu ekleyelim :)