Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo...
bariskkk
07-11-2016, 19:18
Merhaba uzun zamandır foruma üyeyim ilk defa aracımın fotoğraflarını paylaşacağım, kendisi 3. aracım :)
2013 aralık ayında aldığım 1.6 TDI Polo'm
ilk buluşmamız :)
http://i.hizliresim.com/kEqa07.jpg
araçta pek çok değişiklik yaptım zamanla
17" R jantları denedim..
çok yüksek kalınca H&R yay taktık
Maslak Kurtez'e teşekkür ederim :)
http://i.hizliresim.com/oEba5m.jpg
R jantlar çok yakışmıştı ancak araca fazla geldiğini düşünüp Orijinal 16" BBS RX II jantlara geçtim.
2 numara cam filmi RCD510 ve müzik sistemi derken sis farı, app plaka vs bir sürü ekleme daha yaptım güncel hali bu şekilde umarım beğenirsiniz :) :)
[IMG]/IMG]
ottoman32
07-11-2016, 19:39
Jantın rengi ve camdaki yazı hariç güzel araba
ÜSTÜNERC
07-11-2016, 20:07
kazasız belasız sürüsler dilerim :) jantların rengi biraz boğmuş arabayı füme ayarında olsa daha şık durur diye düşünüyorum.
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Ön panjur uygulaması hoş olmuş. Fakat ön camdaki yazı yakışmamış. Ayrıca jant seçimleriniz güzel fakat siyaha boyandıktan sonra hiç gözükmüyor, teneke mi takılı jant mı takılı belli olmuyor. Gunmetal, bronz gibi koyu ama kendini belli eden renkler olsa çok daha hoş gözükür. Güle güle kullanın.
Arkadaşlarında dediği gibi jant rengi hoşuma gitmedi, ayrıca camdaki yazıda ne bileyim sanki olmamış gibi.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
SinanAdalı
07-11-2016, 20:25
Maşallah aracına dostum ama keske R jantlar kalsaydı az rengini açardın daha iyi dururdu. Bir de şu tip yazıları görünce aklıma şu şarkı düşüyo :D Tokyo Drift - Teriyaki Boyz [ MUSIC VIDEO ] HD - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=iuJDhFRDx9M) vana ifyu no :D
Ön camdaki yazı yakışmamış . Jantlar güzel ama siyah renk boğmuş sanki :)
Korollacı
08-11-2016, 09:56
masallah arac cok guzel olmus keske ilk aldigin r line jantlarini gunmetal bronz renge boyayip devam etseydin daha bi iyi olurdu. camdaki yazi olmamis zaten ortalik karisik plakalarin app direk 412yi yazarlar demedi deme
kazasiz belasiz iyi gunlerde kullan
_driver_
08-11-2016, 10:02
Eksiler söylenmiş zaten maşallah kazasız belasız
by serçe
08-11-2016, 10:22
maşallah kazasız belasız
Maşallah kazasız belasız kullanman dileğimle. Jant ve logo orjinal renge dönmeli, camdaki yazı çıkmalı fikrindeyim.
yeni bir yüze o bbs jantlar hiç uyum sağlamamış,siyah olması zaten jant yok gibi duruyor.orjinal gti jantı takın çok daha iyi durur,akabinde mercekli far vs gti a çevirirseniz bence daha güzel olur .sticker için gereken söylenmiş zaten.
maşallah
i-vtec07
08-11-2016, 10:42
Amerikan parkı actır bence kardeşim . Güzel oluyo polo ya tartışmasız en yakişan jant detroit gtı jantı ama bulunur mu bilmem .
Jant rengini değiştirmen aracı daha iyi gösterir.MAşallah kazasız belasız
ertantamer
11-11-2016, 04:09
Jant detaylı olduğu için siyaha boyandığında sac jant gibi duruyo. 17 durban alın yayınızda var. Ledi far takıp işi sonlandırabilirsiniz. Belki r tampon. Ön camdaki yazı söylenmiş zaten. Kazasız belasız
Camlardaki yazılar berbat geri kalan her şey gayet hoş
bariskkk
11-11-2016, 12:20
herkese çok teşekkür ederim bütün stickerları çıkarttım :) jant rengine gelirsek aslında bu jant 2 parça orta kısmını gunmetal çember kısmı alüminyum orijinal bırakıp parlatma düşüncem vardı ancak aldığımda boya üzerindeki boya işi pek iyi değildi boyamam şarttı acelem olduğu için 1 gecede siyah yaptık mecburen ertesi gün aracın üzerine taktık. İlerleyen zamanlarda tekrar boyayabilirim jantları :)
hayalimdeki renk bu şekildeydi :)
http://www.indendesign.de/img/fahrzeuge/slk-r-171-bbs-rx-2/720x460/01/bbs_rx2_auf_r_171__4__1275057300.jpg
kazasız belasız sürüsler dilerim :) jantların rengi biraz boğmuş arabayı füme ayarında olsa daha şık durur diye düşünüyorum.
teşekkür ederim :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Ön panjur uygulaması hoş olmuş. Fakat ön camdaki yazı yakışmamış. Ayrıca jant seçimleriniz güzel fakat siyaha boyandıktan sonra hiç gözükmüyor, teneke mi takılı jant mı takılı belli olmuyor. Gunmetal, bronz gibi koyu ama kendini belli eden renkler olsa çok daha hoş gözükür. Güle güle kullanın.
Çok teşekkür ederim :)
Arkadaşlarında dediği gibi jant rengi hoşuma gitmedi, ayrıca camdaki yazıda ne bileyim sanki olmamış gibi.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Çok teşekkür ederim gelen yorumlara göre şekillendirmeye çalışıyorum :)
Maşallah aracına dostum ama keske R jantlar kalsaydı az rengini açardın daha iyi dururdu. Bir de şu tip yazıları görünce aklıma şu şarkı düşüyo :D Tokyo Drift - Teriyaki Boyz [ MUSIC VIDEO ] HD - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=iuJDhFRDx9M) vana ifyu no :D
Hocam haklısın R jantlar görünüş olarak çok güzeldi ama orijinal değillerdi sürekli yamuluyorlardı düzelttirmek zorunda kalıyordum bbs'leri 15bin kmdir kullanıyorum daha balansları bile bozulmadı diyebilirim çok memnunum :)
Ön camdaki yazı yakışmamış . Jantlar güzel ama siyah renk boğmuş sanki :)
masallah arac cok guzel olmus keske ilk aldigin r line jantlarini gunmetal bronz renge boyayip devam etseydin daha bi iyi olurdu. camdaki yazi olmamis zaten ortalik karisik plakalarin app direk 412yi yazarlar demedi deme
kazasiz belasiz iyi gunlerde kullan
Mühürlü bastırdım ama inşallah yazmazlar :soru:
Eksiler söylenmiş zaten maşallah kazasız belasız
maşallah kazasız belasız
Çok teşekkürler :)
Maşallah kazasız belasız kullanman dileğimle. Jant ve logo orjinal renge dönmeli, camdaki yazı çıkmalı fikrindeyim.
yeni bir yüze o bbs jantlar hiç uyum sağlamamış,siyah olması zaten jant yok gibi duruyor.orjinal gti jantı takın çok daha iyi durur,akabinde mercekli far vs gti a çevirirseniz bence daha güzel olur .sticker için gereken söylenmiş zaten.
maşallah
Amerikan parkı actır bence kardeşim . Güzel oluyo polo ya tartışmasız en yakişan jant detroit gtı jantı ama bulunur mu bilmem .
Amerikan parkları aradık ama vag-comdan bulamadık şimdilik turuncu park ampulü taktım :)
Jant rengini değiştirmen aracı daha iyi gösterir.MAşallah kazasız belasız
Jant detaylı olduğu için siyaha boyandığında sac jant gibi duruyo. 17 durban alın yayınızda var. Ledi far takıp işi sonlandırabilirsiniz. Belki r tampon. Ön camdaki yazı söylenmiş zaten. Kazasız belasız