Orijinalini görmek için tıklayınız : Sebastien Loeb Amerikan Rally Cross
MetalliHead
09-11-2016, 00:20
2012deki rally cross yarışı. Adam neye el atsa kazanıyor :D Sözlükte overrated kelimesinin karşılığı olan sirk ucubesini tokatlaması da ayrı bir güzel :D rally cross bu sirk ucubesinin başarılı olabildiği tek motorsporları organizasyonu .Loeb utanmasa kruvasan yiyip kahve içerek kazanıcak :D
https://www.youtube.com/watch?v=I3JSdLJGcW4
Ken ve Taner 2 ve 3 olarak kendi evlerinde Sebastien e karşı fransız kalmışlar
millen isimli şöför rhys millen mı ? hyundainin garip bir prototip arabasıyla pikes peak rekoru kırmıştı galiba
MetalliHead
09-11-2016, 12:12
millen isimli şöför rhys millen mı ? hyundainin garip bir prototip arabasıyla pikes peak rekoru kırmıştı galiba
Bilmiyorum ama pikes peak rekorunu da loeb millenin rekorunu 1 dakika düşürerek kırmıştı :D
kickbuttowski
09-11-2016, 12:59
WRC'yi karşısına dişli rakip çıkmayınca sıkılıp bırakan adamdan ne bekliyoruz ki? F1'e gitse ne olurdu merak ediyorum.
Drive Fast
09-11-2016, 13:08
bir efsaneye şahit oluyoruz loeb mükemmel bir yarış pilotu nereye gitse ortalığı karıştırıyor
bu adam f1 i neden bıraktı ?
bu adam f1 i neden bıraktı ?
f1 de olmamış hiç karıştırdım isimleri sanırım :D bence girmeli o zaman diyeyim bari :)
Loeb birde jimnastikten geçmiş pilotluğa... :D Adam yaşayan efsane... Ancak şuna katılmıyorum Ken Block'un sirk cambazı olması, pistte ya da rally de en iyi olacağı anlamına gelmiyor... Bende hiç sevmem onu ama disiplinler farklı... Acımasız olmaya gerek yok... CR7 ya da Messi'nin yapamadığı bir çok hareketi ne adamlar yapıyor, izliyoruz yutube'da... :) Onlarda çıksın sahaya o zaman kimseye top kaptırmaz... :)
MetalliHead
09-11-2016, 14:07
Loeb birde jimnastikten geçmiş pilotluğa... :D Adam yaşayan efsane... Ancak şuna katılmıyorum Ken Block'un sirk cambazı olması, pistte ya da rally de en iyi olacağı anlamına gelmiyor... Bende hiç sevmem onu ama disiplinler farklı... Acımasız olmaya gerek yok... CR7 ya da Messi'nin yapamadığı bir çok hareketi ne adamlar yapıyor, izliyoruz yutube'da... :) Onlarda çıksın sahaya o zaman kimseye top kaptırmaz... :)
Aslında kinim blocka değil fanboylarına . Her yerdeler ve sürekli gelmiş geçmiş en iyi sürücü olduğunu yazıyorlar.
Loeb gelmiş geçmiş en iyi ralli pilotlarından biri. Profesyonel pilot olmak ayrı bir olay. Ken block kötü bir sürücü değil , ralli geçmişi de var sanırım ama kayda değer başarı sağlayamadı diye biliyorum.
canimrecepcim
09-11-2016, 15:36
İte çalarmış gibi çalmış, eski amasyalı ev arkadaşımın tabiriyle :)
Yalnız Dirt 3 falan gibi bir rally oyununda bile 10 küsür saniye fark atmak zordur , adam pistte yaptı.
Leob'e özel bir başarı yok. Zaten veteran wrc pilotlarıda geldiği zamanda ken'le taner'ı tokatlıyolar. :D
ufuksaracci
10-11-2016, 16:42
Bu da burada bulunsun . Rahmetli izlemesi en zevli pilotlardandı.
https://youtu.be/ETUkSlvlp78
ufuksaracci
10-11-2016, 16:48
Edit: Loeb'de Colin'in tam tersi izlemesi en zevksiz sürücülerden biriydi, resmen Wrc'de yeni bir trend başlattı. Sürüsü çok iyiydi, olması gereken belki oydu ama dümdüz bir cizgi kullanması seyiz zevkini azaltıyordu.
kickbuttowski
10-11-2016, 16:57
Leob'e özel bir başarı yok. Zaten veteran wrc pilotlarıda geldiği zamanda ken'le taner'ı tokatlıyolar. :D
Daha neler.. Loeb'ün şanssızlığı karşısına dişli rakip çıkmaması.
Daha neler.. Loeb'ün şanssızlığı karşısına dişli rakip çıkmaması.
Hocam yanlış anladın, zaten amerikadaki rallycross yarışlarına her yarış 1 tane misafir pilot çağarıyorlar. Her çağarılan amerikalıların eline veriyo zaten. Leob başarısız demedim eğer leob'un başarısı konuşulacaksa fia wrx deki durumu konuşulmalı amerikalıların yaptığı çakma dünya rallycrossta değil.