Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2017 Volkswagen Golf (Facelift)

ali-d
10-11-2016, 14:11
Makyaj operasyonu ile Golf'e ACT teknolojisine sahip yeni 1.5 TSI motor ve yeniden yapılmış 7 ileri DSG seçenekleri eklendi.

Golf'ün performans odaklı olmayan standart modelleri ise yeni ve tutumlu 1.5 litrelik TSI Evo motora sahip olacak. Bahsettiğimiz güç ünitesinin sunduğu değerler 150 bg (110 kW) güç ve 250 Nm tork. Silindir kapama teknolojisine (ACT) sahip turbo benzinli Golf modellerinin Yeni Avrupa Sürüş Döngüsü'ne (NEDC) göre ortalama yakıt tüketim değeri 4.9 l / 100 km iken CO2 emisyon değeri de 110 g / km seviyesinde.

Daha da ekonomik olan BlueMotion versiyonu ise 130 bg (96 kW) ve 200 Nm üreten motora sahip olacak. Bu türevin yakıt tüketim değeri 4.6 l / 100 km iken CO2 değeri 104 g / km. Ayrıca, 1.5 TSI motorlardan daha ekonomik olan versiyonda uzatılmış "coasting - salınım" fonksiyonu kullanılıyor. Sürücünün ayağını gaz pedalından çekmesiyle motoru kavramadan tamamen ayıran sistem 100 kilometrede yaklaşık 0.4 litre daha tasarruf sağlayabiliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=eDTT5T-MObI

https://www.youtube.com/watch?v=rpkOYKuMhBU

https://www.youtube.com/watch?v=XxWrSoPCKhE

https://s22.postimg.org/v3vlofqa9/2017_vw_golf_facelift.jpg
https://s22.postimg.org/xmhap4c0h/2017_vw_golf_facelift.jpg
https://s22.postimg.org/trdwmjsup/2017_vw_golf_facelift.jpg
https://s22.postimg.org/4zivt211t/2017_vw_golf_facelift.jpg
https://s22.postimg.org/3yin3xk29/2017_vw_golf_facelift.jpg
https://s22.postimg.org/emme2ru1d/2017_vw_golf_facelift.jpg
https://s22.postimg.org/mteduck41/2017_vw_golf_facelift.jpg

Alıntı: Makyajlı 2017 VW Golf, daha guclu GTI ile geldi (http://tr.motor1.com/news/128156/makyajli-2017-vw-golf-daha-guclu-gti-ile-geldi/)

alp1903
10-11-2016, 14:53
Kokpit güzel olmuş, Golf hatlarını belli etti artık güzel ilerliyo :)

Mehmetmert
10-11-2016, 15:00
-MK7 sahibi olarak tek kelime ile bayıldımmm.Çok güzel nokta atışı bir makyaj oldu...Farlar ve stoplar gerçekten harika...Acaba basit far ve stoplar nasıl olucak onunla ilgili bilgi yok

-Yeni 1.5 TSI evo motorun ısrarla fabrika verisi değil,normal kullanımda 1lt'ye yakın daha az yaktığını savunuyorlar bakalım nasıl olucak.1.2 TSI yerinede 1.0 TSI 116hp gelicek.Tabi 1.4 tsi motorlarda kalkıyor sanırım üretimden.Belki elde kalan motorları kiteyebilirler bizim gibi ülkelere ama golfte yapcaklarını sanmıyorum pek jetta rocco falan olsa belki

-1.5 TDI söylentileri dolanıyordu ama 1.6 TDI olduğunu söyledi.Çok ayrıntıya girmedi ama diğer rakiplerine göre en çevrecisi dedi.Sanırım 1.6 TDI 116hp gibi gelebilir,emisyon skandalından sonra artık en çevreciyizi oynayacaklarından fazla performans artışı beklemiyorum ben

-Otomatik pilot,12" ekran,hayalet...vs bir sürü extra donanım gelmiş bayağı bayağı doldurmuşlar arabayı

-Şu yeni renk ise cidden çok güzel olmuş beğendim,bakalım başka ne renk seçenekleri var.

Sonuç olarak 3 yıl daha piyasada göreceğimiz bir araç,bekleyip görücez ben çok beğendim :)

Diyadin
10-11-2016, 15:02
Golf 8 mi olacak bu?

2jz
10-11-2016, 15:09
Diğer konuya göndermiştim mesajı :)

Hayalet gösterge ve ortadaki ekran güzel olmuş. Yeni ötv zammından sonra Highline cam tavan bu oyuncaklarda alınınca 150k olur artık.

Mehmetmert
10-11-2016, 15:09
Golf 8 mi olacak bu?

MK7 facelift olarak devam edicek

levent
10-11-2016, 15:19
MK7.5 vatana millete hayırlı olsun, ötv zammı ile birlikte 150 liradan gider hakkaten :)

Genelde R line fotolarını eklemişler,

Normal Golf ün önü şu şekilde,

http://i.auto-bild.de/i/vw_onepager/vw-golf-7-facelift-varianten08.jpg
https://imgr1.auto-motor-und-sport.de/VW-Golf-VII-Facelift-2017-Variant-fotoshowBig-bff76bdf-987706.jpg

baretta
10-11-2016, 15:22
ios 7.1 gibi Golf 7.1 :)

onursumer
10-11-2016, 15:40
ilk defa golf beğendim :)

enes28
10-11-2016, 15:56
Çok hoş olmuş beğendimm

JJmusti
10-11-2016, 15:58
ön taraf eskısı daha ıyıdı sankı:) tabı mutlaka teknolojık gelısmeler yapılmıstır ama fıyat 55 bın tl yı gecıcek gbı:)

Grimlord
10-11-2016, 15:59
R Line arka tampon karlıkçı halilde yapılan difüzörlere benzemiş, dava açsa kazanır bence :D

kalipson
10-11-2016, 16:02
Bu sıvı sarı rengi de Megan 2 RS'ten sonra moda oldu hee :D

exca-
10-11-2016, 16:05
Beğendim, dışarda yaptıkları dokunuşlar güzel etkilemiş tasarımı bence. Boş donanımlı bol bol görürsünüz yollarda yeni ötv zamlarından sonra, boş versiyonun bu kadar hoş görünmeyeceği kesin tabi. Buradaki bayiye geldi mi, gelmediyse ne zaman gelecek bakarım vaktim olursa bu hafta.

westalim
10-11-2016, 16:22
şu difüzörü benz A serisi (LCİ) kullanmaya başladı golf'de geçmiş bence aksentlere takılandan farkı yok ve tasarımı ciddi lekeliyo

levent
10-11-2016, 16:25
Beğendim, dışarda yaptıkları dokunuşlar güzel etkilemiş tasarımı bence. Boş donanımlı bol bol görürsünüz yollarda yeni ötv zamlarından sonra, boş versiyonun bu kadar hoş görünmeyeceği kesin tabi. Buradaki bayiye geldi mi, gelmediyse ne zaman gelecek bakarım vaktim olursa bu hafta.

Daha lansmanı bu öğlen yapıldı, gelişi yılbaşını bulur bence .

exca-
10-11-2016, 16:54
Daha lansmanı bu öğlen yapıldı, gelişi yılbaşını bulur bence .

Almanyadayım ben, ne zaman gelir tam olarak bilmiyorum tabi ama genelde lansman sonrası çok geçmeden geliyor bayilere

levent
10-11-2016, 16:56
Almanyadayım ben, ne zaman gelir tam olarak bilmiyorum tabi ama genelde lansman sonrası çok geçmeden geliyor bayilere

Anavatan tabi, ben TR için konuştum konumu bilmeden :)

5500
10-11-2016, 17:01
Sanırım kasayı sadece ben beğenmedim :D normal U led farlar daha seksi gösteriyor bence. o difüzörlerde sedanlara daha çok yakıştığını düşünüyorum. Renk başarılı

Dodoo
10-11-2016, 21:55
Renk başarılı. Makyaj güzel. :)

SMT09
10-11-2016, 22:35
genel hatlarıyla mükemmelde o arka difizör kısmı nedir öyle ama kokpit çok iyi duruyor

ZX-636R
11-11-2016, 00:12
Golf sevmeyen biri olarak özellikle içini çok beğendim
GTİ 2.0lt olduğundan 55.000 i geçmesi problem olmayacaktır. Mantıklı araç olabilir f/p olarak

Kullanıcı
11-11-2016, 01:20
Makyajlı kasa güzel olmuş ancak yeni Ötv zamları ile dolusu 160 bin tl olursa hiç şaşırmam, doğuş gene zenginliğine zenginlik katar.

SinanAdalı
11-11-2016, 01:58
Golf gerçekten şimdi golf olmuş. Arabayı güzel şeylerle doldurmuşlar hakkıdır. Renk harika.. Tabi bu R line bizim ülkede en boşları nası olacak görücez. E birde trendline alıp dolduranlar olucak :)

cosekar
11-11-2016, 09:35
E46 Coupelerdeki gibi facelift öncesi daha agresif (U-LED), facelift sonrası bebek yüz :)

c20let
11-11-2016, 09:43
İçinde ekran değişiklikleri güzel olmuş ama çok güzel olmuş çok beğendim diyecek kadar değişiklik yok. Olmasına gerekte yok tamam ama herkes çok başarılı olmuş çok beğenmiş bu kadar beğeni toplayacak ne değişiklik olmuş ki. :D

HG6161
11-11-2016, 11:43
Komplike olarak dokunuşlar başarılı ve yerinde.. arka stoplar, ekran, hayalet gösterge yeni renk vs

Fakat ön taraftaki u led in keskinliği kalmamış fazla yumuşamış , arka difizör rezalet ötesi, direksiyon hala ciddi çirkin..

Bu arada lansman aracı Rline.. Bu rengi sadece rlineye koyarlarsa şaşırmam, tamponlar jantlar falanda tabiki böyle olmayacak ülkemize gelenler de, ülkemizde kaç tane golf7 rline var ki? O yüzden lansman aracına bakıp aldanmayın , ona bizim ülkemizde 140 lira derler alana münasıp yerleriyle gülerler..

FaBeRgE
11-11-2016, 12:04
6 ile 7 arasında bu kadar iyi farklar yok :D

i-vtec07
11-11-2016, 12:07
Tamam 1.0 da iyi motordur belki ama. 1.2 niye kaldırıyon be arkadaş yap 1.2 120 ~130 hp sat . Onünün agrasifliği gitmis ama güzel olmuş genede beğendim .

Trance-R
11-11-2016, 12:21
Ömründe ilk defa GOLF makyaj gördü. Bence kesinlikle hata. Güzel mi güzel tamam. Fakat, imaj ve prestij açısından olmaz aga.
Nacizhane fikrim o'dur.

Yigit-Y
11-11-2016, 12:21
Ağır bir makyaj yok

Ama satarrrrrr :)

individual
11-11-2016, 14:28
Yeni her zaman güzeldir.

yasindemir
12-11-2016, 16:57
Çok beğendim, rocco'ya yeni kasa gelecek mi bakalım bu yıl?

stak67
17-11-2016, 02:25
volkswagenin bu kararlı çizgisini seviyorum :) Çok iyi görünüyor yeni 7

Dou
17-11-2016, 03:45
Güncel kasasıyla fark göremeyen ben miyim sadece?

Mehmetmert
17-11-2016, 06:27
Güncel kasasıyla fark göremeyen ben miyim sadece?

Facelift nedir :) Ne lazım sizin bir fark görebilmeniz için faceliftte bilemiyorum :)
Facelift (automotive) - Wikipedia (https://en.wikipedia.org/wiki/Facelift_(automotive))

denizhandinc
17-11-2016, 06:28
mk7 nin cift uled farları daha agresif sanki

ouzs
17-11-2016, 08:24
O rengi ve arkadaki hyundai i 30 difüzörünü saymazsak beğendim. Renk değişir elbet Ama o difüzör bildiğin Ankara taxilerindeki difüzör.. stoplar ve farlar olmasa golf 7 zannederim.
Başarılı gözüküyor. Ama başarılı değil. :D

Dou
17-11-2016, 15:52
Facelift nedir :) Ne lazım sizin bir fark görebilmeniz için faceliftte bilemiyorum :)
Facelift (automotive) - Wikipedia (https://en.wikipedia.org/wiki/Facelift_(automotive))

He he biz faceliftin ne anlama geldiğini bilmiyoruz, bir sen biliyorsun.

MK6 ile MK7 arasında bile kayda değer tasarım farkı yokken, sırf muhalefet olsun diye yazmayın. Gözüm makyajsız ile makyajlı arasındaki farkı algılamadı. Bu kadar basit.

VW'de haklı gerçi. Ne yapsa satıyor TR de. Alan olduktan sonra klimasız Golf bile satarlar.

Bu arada o wikipedia linkini kendine sakla, o Fiesta resmine iyi bak belki anlarsın makyaj nasıl olur. İlla birilerine facelift öğretmek istiyorsan git donanımhaberde paylaş bunları.

Daha detaylı yazardım da, arabanın Golf olduğunu görünce vazgeçtim. Eleştiriyi arabasına hakaret gibi algılamaktan vazgeçmeni öneririm.

Diyadin
17-11-2016, 16:05
Bence golf marjinal değişiklikleri 1-3-5-7 kasalarda yaptı
2-4-6 makyajlı kasa gibi geldi hep :) bakarsanız tekli sayılar sert çizgi çiftli sayılar yumuşak hatlar

https://www.rushlane.com/wp-content/uploads/2013/06/Volkswagen-Golf-crosses-30-millionth-production-milestone.jpg

Güncel arabaya gelirsek piyasasında jen. numarası ile talep gören bi arabaya 8 olarak devam etmemeleri yanlış oldu.

Ayrıca difizör çok ucuz durmuş. 7deki keskin çizgiler hırçın duruş gitmiş. Beğenmedim alırsam 7 alırım yada bir sonraki hırçını beklerim :D

Mehmetmert
17-11-2016, 20:04
... Gözüm makyajsız ile makyajlı arasındaki farkı algılamadı. Bu kadar basit....
Ahahahhahahaha yaz abi ben niye hakaret olarak algilayim banane yani ne dersen de aa arabama boyle dedi diyip uzulucemmi,vw muhendisi tasarimcisini istenmi kovcak yani nolcak sadece yazarsin benim umrumda olmaz yani bugun Golfe binerim baska gun baska birseye binerim banane :D Ama makyaj yani ne bekliyorsuniz anlamiyorum :) Cidden bak giciklik namina yazmadim ben onu :)

Makyajda ne degismis? Far,on tampon,jantlar,motorlar,arka tampon,arka stop,ic mekan,multimedya sistemi,kadran yani komple degistirmesimi gerekirdi makyaj iste ne bekliyorsuniz?Facelift?Minor degisiklikler...vs

Quantum
17-11-2016, 20:40
Güncel kasadan ne fark var ki. Hiç bir fark yok? İşte şimdi olmuş mükemmel olmuş vs okudum, Google'dan güncel kasa fotoğrafını açıp baktım baktım yine fark bulamadım. Allah'ın golfü işte

ahk
18-11-2016, 09:00
sadece ülkemizde değil anavatanı dahik birçok ülkede inanılmaz satan bir modelde radikal değişim imkansız ufak tefek makyajlarla yola devam. Golf 6 ile golf 7 arasında bile bence sadece makyaj farkı var. Çoğu firma makyajlarda bile 6 ile 7 arasındaki fark kadar makyaj yapıyor.

Trance-R
18-11-2016, 09:37
Markanın ekmeğini yedim, şimdiden affola da belirteyim yine.

T5 ile T6 arasında, sadece ön çamurluk,tampon,far,kaput,Torpido ve Direksiyon değişimi yaparak, KASA değişti diyerek satan,
Golf'lerde bariz değişiklik olmayan,
Jetta'nın kasaları arasında değişikliği ( çok olmayan ) Bir markadan bahsediyoruz. Her halükarda sınıfının Referanslarını yarattığı için, satıyor. Doğuş'da TR'deki en iyi Pazarlama kabiliyetine sahip bir firma olunca, devam.

TSI-DSG ikilisi de milletin metresi gibi oldu, yağ yakan-Baskı hataları olan bir marka işte. :)

ama PASSAT'ın son kasası, çok iyi, çok hoşuma gidiyor :)

mkerim
18-11-2016, 09:46
Kokpit güzel olmuş, Golf hatlarını belli etti artık güzel ilerliyo :)

Bu hatlar tanıdık geldi VOLVO nun kurtulamadığı şekil

Bence golf marjinal değişiklikleri 1-3-5-7 kasalarda yaptı
2-4-6 makyajlı kasa gibi geldi hep :) bakarsanız tekli sayılar sert çizgi çiftli sayılar yumuşak hatlar

https://www.rushlane.com/wp-content/uploads/2013/06/Volkswagen-Golf-crosses-30-millionth-production-milestone.jpg

Güncel arabaya gelirsek piyasasında jen. numarası ile talep gören bi arabaya 8 olarak devam etmemeleri yanlış oldu.

Ayrıca difizör çok ucuz durmuş. 7deki keskin çizgiler hırçın duruş gitmiş. Beğenmedim alırsam 7 alırım yada bir sonraki hırçını beklerim :D

Seneler sonra bunlarda klasik diye akıl almaz paralara satılacak. Her yıl 750.000 üretilmiş bir otomobil ve klasik.

Ssamet
18-11-2016, 10:02
Makyaj görmek isteyen w204 c serisine baksın. :)

mtay
20-11-2016, 21:12
Başarılı görünüyor fakat bu hal biliyoruz ki yüksek donanım içindir.Yüksek vergi politikaları sebebiyle birçok kişinin sadece hayallerine kalacak olması beni üzüyor açıkçası...

McKrop
07-03-2017, 16:25
En ucuz model (1.0 lt TSI motor, boşline) 83.200 TL iken, donanımlı bir dizel otomatik Golf isterseniz 122.700 TL ödemeniz gerekiyor. Tövbe estafurullah

Berkan
07-03-2017, 16:37
Donanımı Fiyatları gelmiş golf 7,5'un da şu 83 olan tam bir çöpline

Yeni Golf Midline Plus
İç Donanım

"Zoom" kumaş koltuk döşemesi

"Polar Night Black" iç dekor

"Composition Color" Radyo-CD-MP3-WMA çalar (Türkçe dil seçenekli, 6,5" renkli dokunmatik ekran)

SD-Card okuyucu

USB-in müzik çalar bağlantısı

8 hoparlör

1/3 - 2/3 oranında asimetrik katlanabilir arka koltuklar

Arka kol desteği

Arka koltuktan bagaja ulaşma bölümü

Ön kol desteği ve entegre eşya gözü

Ön yolcu koltuğu altında eşya gözü

Bagajda 12 V soket

Çok fonksiyonlu deri direksiyon

Deri vites topuzu

Sürücü ve yolcu ışıklı makyaj aynaları

Ön ve arkada iki adet okuma lambası

Bagaj bölmesi ışıklandırması

Soğutmalı, ışıklı torpido gözü

Elektrikli ön ve arka camlar

Dış Donanım

6 J x 15 "Lyon" alüminyum alaşımlı jantlar, 195/65 R15 lastikler

Yer tasarruflu stepne

Gövde rengi kapı kolları

Gövde rengi yan aynalar

Elektrik ayarlı ve ısıtmalı yan aynalar

Yan aynalarda LED sinyal lambaları

Radyatör ızgarası altında dekoratif krom çıta

Ön ve arka tamponlarda dekoratif krom çıtalar

LED gündüz sürüş farları

LED stop lambaları

Arka cama entegre radyo anteni

Konfor

Bluetooth'lu mobil telefon hazırlığı

Yol bilgisayarı (Türkçe dil seçenekli)

Uzaktan kumandalı merkezi kilit

Klimatik (Manuel klima)

Yükseklik ayarlı ön koltuk başlıkları

Ön koltuklarda yükseklik ve bel destek ayarı

Start/Stop sistemi

Fren enerjisi geri kazanımı

Elektromekanik park freni

Toz ve polen filtresi

Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon

Far yükseklik ayarı

Güvenlik

Anti blokaj fren sistemi (ABS)

Elektronik stabilizasyon programı (ESP)

Elektronik motor çekiş kontrolü (MSR)

Elektronik patinaj önleme sistemi (ASR)

Elektronik dinamik diferansiyel kilidi (XDS)

Dinamik Direksiyon Önerisi (DSR)

Arka koltuklarda iki adet çocuk koltuğu sabitleyici (ISOFIX)

Auto Hold Fonksiyonu

Yorgunluk tespit sistemi

İkincil çarpışma freni (Multi-collision brake)

Hıza duyarlı elektro-mekanik servo direksiyon

Sürücü ve ön yolcu yan ve tavan hava yastıkları

Sürücü ve yolcu ön hava yastığı (yolcu hava yastığı deaktivasyonu)

Sürücü diz hava yastığı

Arka sis lambası

Üçüncü stop lambası

Piroteknik ön emniyet kemerleri

Arkada 3 adet 3 noktalı emniyet kemeri

Ön emniyet kemeri görsel ve sesli uyarı

Arkada 3 adet koltuk başlığı

Immobilizer

Lastik basınç uyarısı

Disk frenler, ön

Disk frenler, arka

Yeni Golf- Volkswagen Turkiye (http://binekarac.vw.com.tr/yeni-golf.aspx#donanim)

beetle
07-03-2017, 17:29
renk efsane güzel bence , 98 model golf 4 1.8 de vardı bu renk o da güzeldi.

Focus4171
07-03-2017, 17:42
Arkadaşlar ben biraz araştırdım aracı. Bilen varsa Civic RS konusunda, Civic RS ile arasında kalmıştım. Araç bana göre makyaj standartlarının üstünde donatılmış. Hani yeni kasa desek anca bunlar yapılırdı. 1.4 TSI 150 PS HİGHLİNE DSG alacaktım fakat ilk etapta 125'likler varmış. Olmadı uzun sürecekse ilk gelen 125'liklerden alacağım. Aracı tasarım olarak çok beğendim. Kalitesini zaten tartışmıyorum :) Beni etkileyen özellikler ilk araştırmama göre diğer jenarasyondan farklı olarak;

-İç kısımda 8''lik Composition Media Ünitesi
-Dijital gösterge paneli(Halk arasında hayalet gösterge)
-Arka led tasarımı Audi'deki gibi olacakmış sanırım. Şerit sinyal yanışıda olursa süper olacak.
-Arka çift egzoz görünümlü difüzör. Krom kaplamalı.
-Ön far led şekli.
-Ön tampon şekli. Düz şekilde geliyor
-Ve en önemlisi çok fazla renk seçeneği olacakmış. Turmerik Sarı veya Atlantik Mavi arasında karar vereceğim artık. Araç geldikten sonra detayları paylaşırız artık.

onursumer
07-03-2017, 19:18
Arkadaşlar ben biraz araştırdım aracı. Bilen varsa Civic RS konusunda, Civic RS ile arasında kalmıştım. Araç bana göre makyaj standartlarının üstünde donatılmış. Hani yeni kasa desek anca bunlar yapılırdı. 1.4 TSI 150 PS HİGHLİNE DSG alacaktım fakat ilk etapta 125'likler varmış. Olmadı uzun sürecekse ilk gelen 125'liklerden alacağım. Aracı tasarım olarak çok beğendim. Kalitesini zaten tartışmıyorum :) Beni etkileyen özellikler ilk araştırmama göre diğer jenarasyondan farklı olarak;

-İç kısımda 8''lik Composition Media Ünitesi
-Dijital gösterge paneli(Halk arasında hayalet gösterge)
-Arka led tasarımı Audi'deki gibi olacakmış sanırım. Şerit sinyal yanışıda olursa süper olacak.
-Arka çift egzoz görünümlü difüzör. Krom kaplamalı.
-Ön far led şekli.
-Ön tampon şekli. Düz şekilde geliyor
-Ve en önemlisi çok fazla renk seçeneği olacakmış. Turmerik Sarı veya Atlantik Mavi arasında karar vereceğim artık. Araç geldikten sonra detayları paylaşırız artık.

şerit sinyal highline olanlarda gelicek 1.5 tsi seçeneği sunucaklardı yakın zamanda diye biliyorum

Tholl-ga
07-03-2017, 19:54
kayan sinyal hayalet kadran highline da standart
tr ye tdi highline sunroof lu olarak 3 adet
tsi highline 35 adet sunrooflu geldi
toplamda yaklaşık ilk parti 350 adet araç geldi
nisanda 2. parti gelicek
nisan da kurkumagelb renk R modeli gelicek (kurkumagelb ilk parti araçlarda var )

mustafa53
07-03-2017, 20:20
Arkadaşlar makyajlı golf r ın başlangıç fiyatı 254.900 tl cidden bu devirde araba alınmaz. Bu nedir ya resmen soygun ����

Focus4171
07-03-2017, 21:36
şerit sinyal highline olanlarda gelicek 1.5 tsi seçeneği sunucaklardı yakın zamanda diye biliyorum
1.5 Tsi bu sene gelmeyecek diyorlar. 1.4 125 lik bilinen kendini kanıtlamış bir motor zaten. Yeterli olacaktır, önüde açıktır :) Donanim olarak Highline alacağım kısmetse.

i-vtec07
08-03-2017, 11:43
Ön gündüz led leri her donanımda standartmı ?

Dragger
08-03-2017, 12:20
Sen o kadar facelift yap içindeki direksiyonu eski bırak :D

R line olmayınca o direksiyonu verme, şaka gibi. Hayalet gösterge var direksiyon kaç senelik :)

130 bin lira binilebilecek dolulukta olanı, onun yerine audi alırım.

Berkan
08-03-2017, 12:29
Sen o kadar facelift yap içindeki direksiyonu eski bırak :D

R line olmayınca o direksiyonu verme, şaka gibi. Hayalet gösterge var direksiyon kaç senelik :)

130 bin lira binilebilecek dolulukta olanı, onun yerine audi alırım.

0 Audi kaç para haberin varmı sayın Yavuz Gürcay :D paketlerin isimlerini değişmişler en dolu dizel versiyon listede yazan fiyatı.

bknz: A3 Sportback 1.6 TDI 110 hp Design Line S tronic = 176.200 TL'cik

Ewren
08-03-2017, 12:40
güzel olmuş bence fena olmamış. ama bana vw artık eskisi kadar güven vermiyor. o da ayrı bir konu.

Dragger
08-03-2017, 12:59
0 Audi kaç para haberin varmı sayın Yavuz Gürcay :D paketlerin isimlerini değişmişler en dolu dizel versiyon listede yazan fiyatı.

bknz: A3 Sportback 1.6 TDI 110 hp Design Line S tronic = 176.200 TL'cik

5000 kmde 1 senelik al sıfır kim diyo al diye :D