Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Garip Otomobil Hikayesi
Itkopek aş için düşünülen etkinlik güzel gerçekten. Devamını bekliyoruz ��
Sadece soayal medyadan takip ettiğin birinden para istemek nedir yaa gençlik nereye gidiyor arkadaş vay anasını :soru:
tolgaaydın
05-01-2017, 11:37
Çok eğlenceli ilerliyor da bir sonraki postu beklerken verem olucaz :D
PiscocuK
05-01-2017, 12:29
söyleyeceğim 2 şey var
1- Abi beni seç beni seç mahkeme kararı ile yaşı küçültürüz
2- Bebekler bebeyiiiii o sen yanlış biliyorsun :)
.:: Bu alana reklam alınır ::.
Abi ufuk a çok selamlar gece gece kopardı beni :D en son abisinin kimliğiyle evrakta sahtecilik yoluyla bana hazır kart almıştık beşiktaştan :D
ahahahhaahahahaha hatırladım şuan o anı. Ne günlerdi beee... Ama bıraktım sahteciliği artık dürüst bir yaşam sürdüyorum! Eğer hala aynı evdeysen ofisim çok yakın şuan sana müsait olduğun zaman beklerim! :D :D :D
Denizyaren
05-01-2017, 14:34
Selamun aleyküm :)
SULTANOGLU
05-01-2017, 16:53
ahahahhaahahahaha hatırladım şuan o anı. Ne günlerdi beee... Ama bıraktım sahteciliği artık dürüst bir yaşam sürdüyorum! Eğer hala aynı evdeysen ofisim çok yakın şuan sana müsait olduğun zaman beklerim! :D :D :D
Ufuk ayni evdeim abi :D her zaman beklerim.
Nelerini gördük sonra haftasına ilanda o mülayim gençlerden eser yok 1 hafta önce arabayı almaya gelirken ağlak işte ezilip büzülen arkadaş oyundan çıkıyor yerine bir babayiğit giriyor ki Allah Allah yani :D
Ah usta ah ben sizin yerinizde olsam herhalde birkaç gerekli cümle kurup kendimi deşarj etmeye çalışırdım herhalde. Zira sanırım sık araç değiştiren herkesin kaderi bu durum. Sizinki kadar yüksek meblalar olmasa da vaktiyle bir aracımı genç bir kardeşim krediyle almıştı. 100 tl para daha kesmek için dakikada 10 kez abi demeye vardırmıştı işi. Finalde noterden çıktıktan sonra içimden bir ses bana deyince ver oğlum adama bi 100 tl sini geri yazıktır bak yeni işe başlamış kredi çekmiş sende zorluk gördün halden bilirsin gibisinden arkadaş arabaya binecekken çıkarıp bi 100 tl verdim al hadi benzin alırsın arabana. tanımadan etmeden sürat yapma alış önce arabana demiştim. Finalde o aracın satılığa çıkması üzerine bana ne fiyat diyorsun diye sorduğumda işte şöyle masraf ettim böyle masraf ettim bana bir ballandırdı işi, valla yalan olmasın o zamanın parasıyla benden aldığının 6000 tl civarı fazlasını benden talep etti. Üstelik benim arabaya verdiğim emeğin çeyreğini vermeyi bırakın masrafını dahi etmemişti. Her ne kadar kibarca kendisine bu saydıklarının benim ettiğim masrafın emeğin yanında çerez parası kaldığını ve benim bunları ondan talep etmemiş olmama rağmen yinede bana özel bir rakam vermesini talep etmiştim. Ama finalde sizin yukarıda kurduğunuz cümle gerçekleşti ve keyfi satılıklar vs vs başladı. Tamam dedim aslan kardeşim sen haklısın :D
Usta Allah kolaylık versin. zevkle konuyu takip etmeye devam...
kalipson
06-01-2017, 10:44
Oluyor böyle şeyler. Kendi sattığınız ve kayıtlarını kalem kalem tuttuğunuz masrafları sanki kendisi yapmış gibi sağda solda anlatan mı dersiniz... Neler neler. Bi kendini akıllı zanneden, karşısındakini arsız arsız aptal yerine koymaya çalışan(ne çalışanı be; bizzat koyan) tiplerle dolu memleket resmen.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın demekten başka çare yok. :)
HalilMacit
06-01-2017, 11:03
KC M3 ve S2000 aynı anda varlardı hepsini anlatacağım hepsini :D
Gözünün sevim m3 piyasasını yükseltme zaten şu an zirvede :)
asmisinsan
06-01-2017, 11:31
ahh ahhhh bizim aldıkmı hep fiyat düşer yaw bi kerede benim aldıgım iyi olsun:D:D
Şu yapılacak olan sokak köpeklerine ve diğer hayvanlara mama yardımı vb konularda bende yardımcı olmak isterim. Çorbada benim de tuzum olmasından memnuniyet duyarım.
Benim kendini herkese sevdiren, gayet sosyal 6 parmak ama kırma kangal köpeğimi kimseye saldırmadığı, kimseye havlamadığı halde tüfekle vurdular. Apar topar Edirne'den arabaya koyup İst'da FB stadının arkasındaki veterinerliğe getirdik. Üzerinden 83 tane saçma çıktı ve tabi ki kurtaramadık. Daha ufacıktı el kadardı çöplükte bulmuştum açlıktan ölmek üzereyken. 13 yıldır evimizdeydi ne bir zarar yaptı bize karşı ne de başkasına zarar vermişti. Ama kansız, vicdansız olan, ağzı olup dili olmayan derdini anlatamayan hayvana ahkam kesmesi, kimsenin görmediği yerde çekip vurmak oldukça kolay.
Bir arkadaşımın egosuna yenilip aldığı bir rotweiller'de özel eğitimli olup, saldır komutu karşısında tehlikeli bir durum olmadığı için kimseye saldırmadığından dolayı sokağa atılacaktı. Çocukla kavga edip köpeği elinden aldım ve 6-7 senedir rotweiller köpeğim de bende. Evimin içinde bakıyorum.
Kimi insanın hevesi, kimisinin gösteriş uğruna aldığı, kimisinin para karşılığı alıp, sıkılınca sokağa attığı bu gariban, sevgiye/ilgiye muhtaç hayvanları sokağa atmalarına, şiddet göstermelerine dayanamıyorum. Lanet olsun böyle bir zihniyet ve anlayışa.
Vurulan köpeğim ve rotweiller'ım. Masumiyet hallerinden belli, kime ne zararı olabilirdi şu güzel köpeğin. :(
http://i.hizliresim.com/njbvgR.jpg (http://hizliresim.com/njbvgR)
Elimden gelen her yardımı yapmaya çalışırım. İpin ucundan bende tutmak isterim, çorbada benimde tuzum olsun, yardımım dokunsun isterim.
Şu yapılacak olan sokak köpeklerine ve diğer hayvanlara mama yardımı vb konularda bende yardımcı olmak isterim. Çorbada benim de tuzum olmasından memnuniyet duyarım.
Benim kendini herkese sevdiren, gayet sosyal 6 parmak ama kırma kangal köpeğimi kimseye saldırmadığı, kimseye havlamadığı halde tüfekle vurdular. Apar topar Edirne'den arabaya koyup İst'da FB stadının arkasındaki veterinerliğe getirdik. Üzerinden 83 tane saçma çıktı ve tabi ki kurtaramadık. Daha ufacıktı el kadardı çöplükte bulmuştum açlıktan ölmek üzereyken. 13 yıldır evimizdeydi ne bir zarar yaptı bize karşı ne de başkasına zarar vermişti. Ama kansız, vicdansız olan, ağzı olup dili olmayan derdini anlatamayan hayvana ahkam kesmesi, kimsenin görmediği yerde çekip vurmak oldukça kolay.
Bir arkadaşımın egosuna yenilip aldığı bir rotweiller'de özel eğitimli olup, saldır komutu karşısında tehlikeli bir durum olmadığı için kimseye saldırmadığından dolayı sokağa atılacaktı. Çocukla kavga edip köpeği elinden aldım ve 6-7 senedir rotweiller köpeğim de bende. Evimin içinde bakıyorum.
Kimi insanın hevesi, kimisinin gösteriş uğruna aldığı, kimisinin para karşılığı alıp, sıkılınca sokağa attığı bu gariban, sevgiye/ilgiye muhtaç hayvanları sokağa atmalarına, şiddet göstermelerine dayanamıyorum. Lanet olsun böyle bir zihniyet ve anlayışa.
Vurulan köpeğim ve rotweiller'ım. Masumiyet hallerinden belli, kime ne zararı olabilirdi şu güzel köpeğin. :(
http://i.hizliresim.com/njbvgR.jpg (http://hizliresim.com/njbvgR)
Elimden gelen her yardımı yapmaya çalışırım. İpin ucundan bende tutmak isterim, çorbada benimde tuzum olsun, yardımım dokunsun isterim.
Bu konuda +1 de benden.
ottoman32
06-01-2017, 14:19
bende yarimci olurum bu arada psikolojik danismanim cocuklara da yardimci olanilirim sunum falan
Gün geçmiyor ki ülkede yeni bir hadise yaşanmasın , dün de İzmir'de vurulduk inanın Dünya dönüyorsa bu güzel insanların hatırına dönüyor ruhun şad olsun Fethi Sekin .
Part 6
Vetteyi satmıştık Amerika'ya gideceğim için araba almak gereksiz geliyordu ama işte oros..nun tövbesi yar..ağı görene kadardır ya benimki de işte o hesap :D Batıkan reisimle yine oturuyoruz abi ne alıcaz abi ne alıcaz sorularıyla belki o dönem bir kaç ayını sildik adamın artık hakkını helal eder umarım:D GTR mı alsak işte Porsche mi alsak karar veremiyorum bir türlü . Yine ikaş üyesi ağar panpalarımdan Mert Sonad o dönem E92 kasa bir M3 almıştı ve araba manueldi 2 kere kullandım dedim ki arkadaş ben E92 M3 alıcam ve bu araba kesinlikle Emmanuel Petit olucak yani Manuel olucak . Bizim grup zamanında 2 ye bölünmüştü DKG şanzımancılar ve manuelciler olarak bakın DKG süper bir teknoloji eyvallah kolaylık mı eyvallah down shift de ses Muazzes Ersoymu ? Muazzam gereçkten de ama kaçırdıkları bir yer vardı :D benim vites atmakla herhangi bir sorunum yoktu oklava gibi vites atıyorum zaten bu konuda mütevazi olmamı beklemesin kimse zaten e dkg down shift yaptığında heel and toe ile küçültüyo e bundada sorun yok dkg 7 ileri manuel 6 ileri ama 60 kg kadar daha hafif :D M3 alıcaksam kafamda netleşti 1 manuel olucak 2 kesinlikle carbon tavan olucak sunroof nedir spor gazetesi ya 320.d gibi 3. mutlak suretle araba ekranlı olacak :D
Başladık M3 bakmaya bakın S2000 piyasası bxk yesin M3 piyasası bir kaşar inanılması güç bir araba soruyorsunuz ha o xx M3 mü ilk sahibi 300 km'deyken koltuğuna ossurdu 2000 km de lastiği patladı 4800 kmde bodruma giderken ön camına taş geldi ön cam borusanda değişti sağ önden ufak bir tıkı var Aziz boyadı anlaşılmıyor ama boya var , ha dur o M3 değildi bilmemkininkiydi karıştırdım yani deli olursunuz M3 ünde kötüsü bitiği adamı hadım eder pişman ettirir , BMW deri ve trim olarak acayip çabuk yıpranır inanamazsınız yani iyi kullanılmadığı taktirde 30 K da bir araba 100 K da gibi görünüyor büyük öz veri isteyen bir otomobil , başladık tavaf etmeye herkes sakın alma M3 çok ağar satıyo evlat alıyosun sen kendin söylüyorsun çabuk sıkılıyorum çabuk satamazsam soğurum kendimi yerden yere atarım diye ama bir mantığım var ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez araba alınırken kazanılır 3 5 neyse fazla verirsin iyisini alırsın satarken de hem rahat satarsın hem de göğüsünü gere gere satarsın .
En son 2 araba arasında kaldık Fatkav kardeşim özellikle beyaz içi bordo makyajlı ekranlı makyajlı stoplu Eisenmann race catbackli bir araba buldu ve bunu almamı istedi araç DKG şanzıman şimdi herşey iyi 1 renk beyaz yani artık beyaz bmw dan gına geldi 2 dkg 3 km 107K da ama yataklar vs herşey sıfırlanmış diğer araba çoook eskilerden beri tanıdığım bir arkadaşım Andrew'un aracıydı , araba herşeyden önce 50 K larda bir araba manuel içi bordo manuel yeni tip ekran 3d navi. jerez black her parçası M performance baskı balata volanı yeni değişmiş michelin lastikleri sıfır almış m perf gen 2 direksyon m perf ızaralar m perf duck tail m pers catback ve bence en güzel fabrika çıkış jantı 18 jantlar :D arabanın en büyük artısı individual olması logic 7 + ses sitemi hepsinde + çıkmıyor koltuk şişirme dikiz aynası altında kamera ( uzunlarınız yanıyorsa karşıdan bir araba geldiğinde uzunları söndürüyor vs ) ekran ve bu ekranı sonradan makyajlıya çevirmesi makyajlı stoplar vs vites topuzuna
kadar sıfır almıştı şimdi böyle bir arabayı yapmak isterseniz ortalama 50 60 K paralar harcamak gerekiyor aslında aradığım araba tam olarak da buydu . Andrew ile konuştuk ortalama bir yerde anlaştık kendisi İzmir’de aracı İstanbul’da olduğu için hep telefonda görüştük aracı canlı gözle gördüm ve ortak bir gün belirleyip bir Cumartesi günü Maslak sanayide Askar Veysel ustanın dükkanında buluştuk . Kendisi BMW arabalarda gerçekten bu ülkede sayılıdır gerek adamlığı gerek esnaflığı gerekse ustalığı tartışmaya kapalı birisi gerçekten M’lere fısıldayan adam desem yeridir :D Kaportada tabiki yine Serkan Kral a emanet ettik konuşulan dışında en ufak bir şey çıkmadı vurdum hayırı :D
Arabayı ilk gördüğüm karelerden bir tanesi ,
http://i63.tinypic.com/31311qb.jpg
Pazartesi için sözleştik ,buluştuk havalemizi yaptık satışa gidicez Andrew’un yanında kimlik yok ehliyet var tamam buraya kadar her şey normal ama Andrew da artık benim gibi fosil olduğu için ehliyetinde o dönem TC kimlik bo yazmıyordu dedim Andrew bu iş zor hacı sen İzmirden kimliği kargoya çıkart gelsin yarın yaparız satışımızı , yok noteri tanıyorum vs dedi ama noter tabikide işlemi yapmadı Andrew kanka istersen paranı geri gönderiyim vs diyo ama çok eski hukukumuz var dedim saçmalama en kötü ihtimal yarın satışı alırım dedim ama ben kendimi biliyorsam satışı alırım dedim :D
Feyzli bir iki abimi aradıktan sonra gayrettepede bir notere gittik Andrew da notere kimliğini mail attırdı gittik artık aradılar ne söylediler bilmiyorum ama neredeyse satışın bedelini dahi almıyorlardı :D plakasını aldı üzerinden adam haklı 35AND 87 şehiri ismi doğum yılı hepsi var zaten hayatımda plaka fetişim olmadı nedense verilen para günah gibi görüyorum ama gerçekten çok da hoş duruyor ama her seferinde niyetleniyorum sonra diyorum boşver günah hıaaaadil mert korkusuz
Aracı aldık renk gördüğüm en güzel renklerden bilidir o E46 lardaki carbon black gibi değil geceleri siyah güneş vurduğunda mor akşam üstü gece mavisi oluyor arabanın rengiyle aşk yaşıyordum ya resmen ilk gecesi yakıtı doldururken ,
http://i64.tinypic.com/t8alc5.jpg
Daha önce görmeyen ve karşı çıkan taraf ikaşın o gece gördü arabayı herkes iyi ki bunu almışsın dedi araba o kadar iyi duruyor ki sanki sene 2008 ve arabayı borusandan çıkartmışım :D Sezarın hakkını Sezara vericeksin hocam Andrewdan araba alınır hem de gözünü kapatır alırsın ama o da benim gibi parayı çok seviyo hahaha aracın yağ bakımı yeniydi ama ben kendim değiştirmek hatta yataklarını değiştirmek istiyordum Askar Veysel ustama söyledim gereksiz olur 80 K 85 K arası değişsek iyi olur dedi ama ben pimpirikli adamım zamanında motordan o kadar çektim ki BMW gurbu bir otomobilden ( mini ) 5000 km de bir yağ yerine motor yapıyordum arabaya dedim abi bunu Amerikaya gidiyim geliyim değişelim yağı suyu aradan çıksın gerek yok ama tamam dedi , sıra geldi arabaya plaka almaya
Şişli trafik artık beni baya baya tanıyo ne hikmetse RX8 im siyahtı KC plaka verdiler Vette kısmet KC geldi bu da siyah bunun da plakası şişli trafikten çıkacak yine bizim Mustafa Canı’ı aradım dedim Şişli trafiğin önündeyim ne aliyim plakayı dedi asıl KC gelsin kepçük tamam lan dedim KC alıcam girdim içeri plaka istyorum dedim neler var sırada kc var başka bir şey istersen bedeli var dedi :D dedim abi KC ver alışık olduğumuz plaka :D
http://i68.tinypic.com/2vvlwfm.jpg
Olduk mu sana KC KC KC biri tanımasa la diyecek bunlar birinin bu da benim diye takılıyo neden her plakası KC hayır ne adımda ne soy adımda K ve C ile uzak yakın harf yok :D hayatta bazen bazı işaretler vardır arkadaşlar ve işaretlere uymak gerekir ben siyah arabada K ve C’nin uğuruna inanır oldum çok mu iyi duruyor hayır çok mu anlamlı hayır ama artık benim için anlamlı :D Araba o kadar eğlenceli ve kontrollü tarifi yok İskender X pipe M perf kazan vardı size sesi şöyle tarif ediyim rolantide kuzu gibi ama gazlarken o kadar güzel bir sesi var ki ufak ufak köşeden çıkarken gazı pompaladığınızda tam bir kamçı sesi çıkıyor istediğim ses buydu o kadar yeterli o kadar tok ki seste en ufak bir drone yok en ufak bir bozulma çatırdama patırdama yok ses sistemi Muzzez Ersoy bazen sırf müzik dinlemek adına arabayla geziyordum manuel olması o kadar hoşdu ki yani size söyle söyleyeceğim ben hayatımda daha konforlu maneul vires bir araç kullanmadım bu segment demiyorum idda ediyorum o kasanın 3.20 d si bu arabadan daha konforsuzdur debriyajı vs arabayla o kadar eğleniyordum ki yol tutuşu şöyle söyliyeyim arka iter çok hızlı ve KW V3 coiloverlı bir mini Cooper :D aracımda EDC vardı amortisor sertliğini ve yumuşaklığını ayarlayabiliyorsunuz fakat bizim Mertin aracında coilover vardı bakın o zaman işte bambaşka bir levela çıkıyor M3 tarifi yok o keyfin ne anlatılsa boş araba konfor bakımından her şeyi vardı koktuk şişirme hafıza ısıtma vs vs ama şöyle bir dezavantajınız oluyor arabanın M3 olduğunu siz Allah ve Borusan biliyor .
Yolda sadece anlayan küçük bir topluluk var gerisinde 3.20 d araba sürücüsüne güzel ve konforlu o kadar arada bir otomobil atmosferik olduğu için deneyebileceğiniz araçlar sınırlı hızlı mı bir çok kişi için hızlı bir de kendi otomobilim nedense yine efsunlu gidiyordu :D c pipe m perf catback ve evolve yazılım vardı amansız powershiftler heel and toe lar havada uçuşuyordu . arabanın manuel olduğunu bir çok kişi gördüğünde şok oluyordu , hatta bununla alakalı bir maceramız bile var caddede panpalarla buluşucaz yanlarına gidiyorum caddede 1 2 3 yaptım sonra 2 1 yaptım ve mekanın önüne geldim . Aynı mekanda bizi tanıyan birkaç arkadaşımız da varmış hatta demişler bu araba manuel değimliydi diye yok ya dkg muhtemelen vs demişler daha sonra arabanın yanına gidip bakmışlar ve bunu bize daha sonra gelip anlattılar :D demekki atılınca atılıyormuş ama burada kimseyle dkg nin teknolojisini tartışmayacağım dkg çok ama çok iyi bir şanzıman dkg den iyi vites atarım ama stabil atamam her zaman değil vites küçültmekse dkg çok gaddar düşürüyor biz de yapıyoruz bir şeyler ama yok :D ha bu gün aynı kondisyon aynı renk 2 M3 koysunlar biri dkg biri manuel yine manuel alırım benim sanırım olayım manuel
Geceden 1 fotoğrafımız da var ,
http://i68.tinypic.com/2dafznn.jpg
Gitmeme o kadar az kalmıştı ki haftadan az yeni araba yeni bir heycan tabiki ama bir tarafdan da çok gitmek istiyorum iki arada bir deredeyiz :D sanki hayatının aşkını bulmuşsun yazın ama yaz bitmiş herkes kışlığa geri dönüyor arada boşa geçen yaz var ya da hatunu buldun kısa dönem askere çağardılar yine de anlamayanlar için :D Evi boş yakalamışsın buddyni çağarıcaksın eski sevgilin aramış gel görüşelim diyor hadi buyur gibi duygu karmaşalarını sıralayıp arttırabilirsiniz :D
Böyle taktı tatlı yatıyordu :D
http://i63.tinypic.com/2mrbkly.jpg
http://i68.tinypic.com/v3mxqd.jpg
Vakit gitme vaktiydi :D artık arabaları kameranın tam önüne sotelemem gerekiyordu Batıkan resimde de o dönem kazasız sandık motorlu M6 vardı. Onu da koyduk mu bizim oğlanların yanına 1 aydan neredeyse fazla yokuz yatsınlar dedik abi kardeş torun tombalak :D
http://i63.tinypic.com/73ncyr.jpg
Bu fotoğrafı gideceğimiz günün sabahı çektim saat 12:30 da uçak vardı ama insanın göresi geliyor sanki aileden biri sanki kız arkadaşım nedense arabalar ile aramda anlamsız bir bağ oluyor ve ben metalin duygusallığına inanıyorum .
http://i66.tinypic.com/30ufjw2.jpg
Efsane kadro 1 ayda batı yakasında ayağını basmadığı kare bırakmadı :D birkaç güzel görsel ve birkaç güzel hikayeler de var anlatacağım :D
Biraz ara verelim herkes alışık değil 2 gün üst üste posta :D
yine buralar alev aldı alışık değiliz ard arda post atmana :D
Yapma Aren reis verme sürekli malı. Bunlar müptelası olacak sonra yetiştiremicen :D
Evi boş yakalamışsın buddyni çağarıcaksın eski sevgilin aramış gel görüşelim diyor hadi buyur gibi duygu karmaşalarını sıralayıp arttırabilirsiniz :D
hahahahaaha bura yardı :)
kalipson
06-01-2017, 17:32
Hayırlı uğurlu olsun :)
ottoman32
06-01-2017, 17:40
takip ettiğim dizinin 1 haftada 2 bölüm vermesi gibi sevindim yeni postu görünce :)
Mr.Bilal
06-01-2017, 20:07
Vay arkadaş bi gidip geleydin şu amerika ya. Hikaye hep amerika yuzunden yarim kaliyor :)
kalipson
06-01-2017, 20:57
Maşallah her seferinde de insan turnayı gözünden vurur mu ya :D
Esas irdelenmesi gereken husus bu. :D
Maşallah nasıl bi çevre varsa artık :)
yigitoski
06-01-2017, 22:42
Ulan M3 be
Ulan M3 be
Maşallah de kardeşim maşallah ulan deme maşallah de :)
Abi anlatımlar benzetmeler efsane :D :D M3ün rengi de ayrı bir efsaneymiş tabi ki :love:
Denizyaren
07-01-2017, 13:47
kadar sıfır almıştı şimdi böyle bir arabayı yapmak isterseniz ortalama 50 60 K paralar harcamak gerekiyor aslında aradığım araba tam olarak da buydu . Andrew ile konuştuk ortalama bir yerde anlaştık kendisi İzmir’de aracı İstanbul’da olduğu için hep telefonda görüştük aracı canlı gözle gördüm ve ortak bir gün belirleyip bir Cumartesi günü Maslak sanayide Askar Veysel ustanın dükkanında buluştuk . Kendisi BMW arabalarda gerçekten bu ülkede sayılıdır gerek adamlığı gerek esnaflığı gerekse ustalığı tartışmaya kapalı birisi gerçekten M’lere fısıldayan adam desem yeridir :D Kaportada tabiki yine Serkan Kral a emanet ettik konuşulan dışında en ufak bir şey çıkmadı vurdum hayırı :D
Arabayı ilk gördüğüm karelerden bir tanesi ,
http://i63.tinypic.com/31311qb.jpg
Pazartesi için sözleştik ,buluştuk havalemizi yaptık satışa gidicez Andrew’un yanında kimlik yok ehliyet var tamam buraya kadar her şey normal ama Andrew da artık benim gibi fosil olduğu için ehliyetinde o dönem TC kimlik bo yazmıyordu dedim Andrew bu iş zor hacı sen İzmirden kimliği kargoya çıkart gelsin yarın yaparız satışımızı , yok noteri tanıyorum vs dedi ama noter tabikide işlemi yapmadı Andrew kanka istersen paranı geri gönderiyim vs diyo ama çok eski hukukumuz var dedim saçmalama en kötü ihtimal yarın satışı alırım dedim ama ben kendimi biliyorsam satışı alırım dedim :D
Feyzli bir iki abimi aradıktan sonra gayrettepede bir notere gittik Andrew da notere kimliğini mail attırdı gittik artık aradılar ne söylediler bilmiyorum ama neredeyse satışın bedelini dahi almıyorlardı :D plakasını aldı üzerinden adam haklı 35AND 87 şehiri ismi doğum yılı hepsi var zaten hayatımda plaka fetişim olmadı nedense verilen para günah gibi görüyorum ama gerçekten çok da hoş duruyor ama her seferinde niyetleniyorum sonra diyorum boşver günah hıaaaadil mert korkusuz
Aracı aldık renk gördüğüm en güzel renklerden bilidir o E46 lardaki carbon black gibi değil geceleri siyah güneş vurduğunda mor akşam üstü gece mavisi oluyor arabanın rengiyle aşk yaşıyordum ya resmen ilk gecesi yakıtı doldururken ,
http://i64.tinypic.com/t8alc5.jpg
Daha önce görmeyen ve karşı çıkan taraf ikaşın o gece gördü arabayı herkes iyi ki bunu almışsın dedi araba o kadar iyi duruyor ki sanki sene 2008 ve arabayı borusandan çıkartmışım :D Sezarın hakkını Sezara vericeksin hocam Andrewdan araba alınır hem de gözünü kapatır alırsın ama o da benim gibi parayı çok seviyo hahaha aracın yağ bakımı yeniydi ama ben kendim değiştirmek hatta yataklarını değiştirmek istiyordum Askar Veysel ustama söyledim gereksiz olur 80 K 85 K arası değişsek iyi olur dedi ama ben pimpirikli adamım zamanında motordan o kadar çektim ki BMW gurbu bir otomobilden ( mini ) 5000 km de bir yağ yerine motor yapıyordum arabaya dedim abi bunu Amerikaya gidiyim geliyim değişelim yağı suyu aradan çıksın gerek yok ama tamam dedi , sıra geldi arabaya plaka almaya
Şişli trafik artık beni baya baya tanıyo ne hikmetse RX8 im siyahtı KC plaka verdiler Vette kısmet KC geldi bu da siyah bunun da plakası şişli trafikten çıkacak yine bizim Mustafa Canı’ı aradım dedim Şişli trafiğin önündeyim ne aliyim plakayı dedi asıl KC gelsin kepçük tamam lan dedim KC alıcam girdim içeri plaka istyorum dedim neler var sırada kc var başka bir şey istersen bedeli var dedi :D dedim abi KC ver alışık olduğumuz plaka :D
http://i68.tinypic.com/2vvlwfm.jpg
Öff süper ya
ottoman32
07-01-2017, 14:13
ne 4motion ne xdirve ne 4 matic... kar lastikli cliooo yikclioo :)
deryaank
08-01-2017, 00:07
Pazar günü de tam post atmalık gün aslında Aren bey
Valla mod abiler konuyu toplayıp ilk sayfaya alsa bittikten sonra baştan tekrar okuycam :D Behzat Ç gibi konu oldu sıkıldıkça açılıp okunur.Abi kitap yaz imzalatmaya gelelim....
Deepblue
08-01-2017, 13:49
Tam günü aslında dışarda kar dizde sıcak evde oturup yazmalık dimi abi :D
Oooo KC :)
Kullandığım en zevkli araba olabilir .. Anlat anlat billurlar işe yaradı Aren :D
Bir akşam yemeğe gidecektik 2 bayan ablayla Karaköy'e. Maslaktayız ve tabii geç kalmışız buluşmaya. Dev bende KC Nimo'da. Sözde kuaförden çıkmış arabalar, yavaş gideceğiz.
Hiç olur mu :) M performance egzoz o kadar kaşar birşeydi ki, arenin yanıma gelip Down yapmasından sonra gtx28li araba var altımda yani sen hayırdır diyorsun :)
Aslantepe stadından Bomonti Hiltona 5 dakika da gittik :) biraz istemeden trafiği birbirine kattık, hatta Mini CMsi olan Murat abimizin yanından geçmişiz. Aradı güzelce sövdü..
Çokk yakın arkadaş olammıza rağmen belkide 1-2 kere gazlamışızdır böyle 10 yıldır. Ben hayatımda bu kadar eğlenmemiştim :)
araba yapmayı bi düz boru bi v3 sanıyuolar konusunda çok haklısın m3 canavar yanlız:)
KC m3 bindiğim ve gözle gördüğüm oem olarak en güzel araçtı diyebilirim. BMW otomobillerini çok sevemememe rağmen şunları söylemeliyim; Manuel olması dezavantaj gibi düşünülse bile, sürüş keyfi açısından gerçekten bambaşka bir araçtı, her insan evladının kamçıyı vurarak kullanması gerek. Gündelik olarak kullanılabilecek hem konforlu hem performanslı hemde çok keyif veren bir otomofil. Ufuk İmal kanalD istanbul. Şimdi diğer partlar için merkeze bağlanıyoruz... Aren Özgür sendeyiz.. ajaahaha
yigitoski
10-01-2017, 20:06
Baktım 16 sayfa olmuş bi umut geldim :(
Sonraki postlar ne zaman gelecek, onu bilsek guzel olacak, dizi gibi "Her pazar 8'de, Techturkey'de" :)
Eline saglik hocam, anlatim muazzam, resimler de tat katiyor ama m3 konusunda egzoz sesini anca kafada canlandiriyoruz.
Belki araya 1-2 video linki de eklersen citayi Allahuekber Dağlarının tepesine cikarirsin
8.000rpm
10-01-2017, 22:15
Şipildakı kaynaklanmış ve üzeri karbon folyo kaplanmış tavan , 6 ileri manuel oklava , yanarlı dönerli renk ki allah bilir o da kaplamadır , 8 tokmaklı atmosferik üflemesiz makine , düşürülmüş kilometre..
Yani...
Eh işte..
İdare eder..
Muayyer..
:):):):):):):)
Ya Aren , allah aşkına bu nasıl bir kombinasyondur , okurken bile insan anlayabiliyor kullanıcısına verebileceklerini :)
Arabayı ilk sipariş eden hakikaten işi çok çok iyi biliyormuş..
S2000 ne oldu? Bu kronolojiye göre satılmadı kenarda duruyor sanırım , ya da ben mi kaçırdım detayı?
-Dedective Mod On.
8.000rpm 269. postta ilk resimde arkada duruyor abi. satılmamış :)
-Dedective Mod Off.
Yazacağı yok ama insan bekliyor işte :D
s2000 satıldı 1 yıl olacak nerdeyse :D
R for Race
11-01-2017, 18:36
abi şu arabaları, gizli kapaklı birbirinize satmaktan zevk mi alıyorsunuz. bize de, apaçinin güneşi görmüş makinesi kalıyor. :D
pejoemre07
13-01-2017, 08:17
valla elim ayağım titrer oldu artık verin şu dozu bizde rahatlıyalım sizde öyle yüksek dozdan verip sonra arayı açmak olmuyor anlayın artık şu müptezellerin halinden :D
muratabdoglu
13-01-2017, 08:55
Bu fotoğrafı gideceğimiz günün sabahı çektim saat 12:30 da uçak vardı ama insanın göresi geliyor sanki aileden biri sanki kız arkadaşım nedense arabalar ile aramda anlamsız bir bağ oluyor ve ben metalin duygusallığına inanıyorum .
You got me man :icon_rule:icon_rule
ulan ben sevdiğim kızı böyle beklemedim aren reis yaz artık bişeyler
Aren bu süre zarfinda 10 araç daha değiştirecek ve bu konu sonsuza dek sürecek gibi geliyor bana :D
yilmazcatalbas
15-01-2017, 12:09
Aren bu süre zarfinda 10 araç daha değiştirecek ve bu konu sonsuza dek sürecek gibi geliyor bana :D
Bak bu çok mantıklı geldi şu an :D
09 BMW E92 M3 Cold Start - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=kjal-LoBB_g&feature=youtu.be)
KC M3 Cold Start gelsin benden :)
o zamanlar @kekuti reyiz dev20 ile estiriyor kc ile denemeleri denk gelmiştim yolda ses muazzam ev daire sattırır m3 aldırır videosunu arenimo'da sosyal medyada paylasmıstı videosuda koyayım linkten izleyebilirsiniz :D
Kekuti Dev20 Gtx28 vs Arenimo E92 M3 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=I637Yh7QPJ4&feature=youtu.be)
http://i.hizliresim.com/77ZR1Y.jpg
http://i.hizliresim.com/OVOQln.jpg
extra parcaları olsun,jerez black renk aracı cok özel kılıyor,manuel olmasıda ayrı bir keyif olsa gerek :) bu kadarı da yeterli oldu sanırım :)
Cold start videosu KC nin ama Kekutla bastığımız Mert Sonadın SND m3'ü o da manuel :)
ottoman32
16-01-2017, 16:33
bi baktım Arenimo yazmış ama devamı yok :) devamını bekliyoruz abi ver dozu artık
Yarın yapıştırıyorum , hasret bitiyor
Mr.Bilal
16-01-2017, 20:38
Şimdi ahali yarın için marketleri boşaltır :)
Deepblue
16-01-2017, 22:15
O zaman yarın bi nargile yapılır ..
Şuraya parkedeyim nerde kaldığımı bulamıyorum sonra :hahaha:
Hikayeler güzel araçlar daha güzel.Artık şu rx7 yide çıkarında TR rx7 görsün :D
cekirdek kola hazır nerdesin reis :D
streetracer_nos
17-01-2017, 20:42
Yarin dediyse en erken cuma beyler....
Yarin dediyse en erken cuma beyler....
görüştüm ben arenimo ile bilgisayarımın başına daha geçemedim,unutmadım dedi. :)
Emrecan-R
17-01-2017, 20:56
bekliyoruzzzz
Deepblue
17-01-2017, 20:56
Abi nargileyide yaktım seni bekliyoruz konuya :D
Söylendiği günde geldiği görülmedi yalnız :D
jnrjames
17-01-2017, 23:56
Aren hoca konu gerçekten efsane oldu. Direkt olarak teşekkür etmek istedim. s2000i anlattığın partta resmen oturmuşuz çay içiyormuşuz gibi hissettim. Samimi tavrın, gençlere tavsiyelerin filan.. seni böyle tahmin etmiyordum. Duyarlılığın içinde çok mutlu oldum. Kısmet umarım bir gün tanışma sohbet etme imkanımız olur.
Para filan istemeyeceğim :) maksat muhabbet. şu konunun resmen kültür seviyesi yüksek ya. Espri bile yapmaya çalışmıyor millet.
Harbiden konunun kültür seviyesi yüksek . Çakal çukal tayfası olmadığın dan kokunun yorumları bile okunuyor :)
Konunun başlığı atılıp ilk sinyalleri verildiğinde vizelerime daha vardı ve o zaman için pzt gelecekti gelemedi, ilk kaleme alınan kısımlar paylaşıldığında vize haftam gelmişti, şimdi finaller bitti dün gelecekti gelemedi 4 gün sonra bütler başlayacak :) Okul hayatımın son güz dönemini bu hikayenin oluşum aşamalarıyla kısaca özetlediğime göre artık yeni postu beklemeye devam edebilirim :D
Deepblue
18-01-2017, 20:50
10 tane aromalı tütün değiştidim reis halen yazmadı ...
Salınca yazıyor :) salın çocuğu :)
Salınca yazıyor :) salın çocuğu :)
Konuya yazacağım deyip yazmadığı dönemlerde inatagramda gülmeli eğlenmeli gönderiler dahilinde görünce aldatılmış hissediyorum :hahaha: :p
Cimmeria
19-01-2017, 08:42
https://www.youtube.com/watch?v=9vE_ZzPMcg8
Konunun başlığı atılıp ilk sinyalleri verildiğinde vizelerime daha vardı ve o zaman için pzt gelecekti gelemedi, ilk kaleme alınan kısımlar paylaşıldığında vize haftam gelmişti, şimdi finaller bitti dün gelecekti gelemedi 4 gün sonra bütler başlayacak :) Okul hayatımın son güz dönemini bu hikayenin oluşum aşamalarıyla kısaca özetlediğime göre artık yeni postu beklemeye devam edebilirim :D
Konuya yazacağım deyip yazmadığı dönemlerde inatagramda gülmeli eğlenmeli gönderiler dahilinde görünce aldatılmış hissediyorum :hahaha: :p
Metin isik agla gozum (HD) - YouTube (https://youtu.be/HcKpKHK3FCk)
Bu cuma da bittiiiii yaaar
Sevdiğin ama hiç açılamadığın kızı görünce heyecanlanırsın da elin ayağın birbirine dolaşır ya hani ...
http://i.hizliresim.com/o0md8o.png
Olduk mu sana KC KC KC biri tanımasa la diyecek bunlar birinin bu da benim diye takılıyo neden her plakası KC hayır ne adımda ne soy adımda K ve C ile uzak yakın harf yok :D hayatta bazen bazı işaretler vardır arkadaşlar ve işaretlere uymak gerekir ben siyah arabada K ve C’nin uğuruna inanır oldum çok mu iyi duruyor hayır çok mu anlamlı hayır ama artık benim için anlamlı :D Araba o kadar eğlenceli ve kontrollü tarifi yok İskender X pipe M perf kazan vardı size sesi şöyle tarif ediyim rolantide kuzu gibi ama gazlarken o kadar güzel bir sesi var ki ufak ufak köşeden çıkarken gazı pompaladığınızda tam bir kamçı sesi çıkıyor istediğim ses buydu o kadar yeterli o kadar tok ki seste en ufak bir drone yok en ufak bir bozulma çatırdama patırdama yok ses sistemi Muzzez Ersoy bazen sırf müzik dinlemek adına arabayla geziyordum manuel olması o kadar hoşdu ki yani size söyle söyleyeceğim ben hayatımda daha konforlu maneul vires bir araç kullanmadım bu segment demiyorum idda ediyorum o kasanın 3.20 d si bu arabadan daha konforsuzdur debriyajı vs arabayla o kadar eğleniyordum ki yol tutuşu şöyle söyliyeyim arka iter çok hızlı ve KW V3 coiloverlı bir mini Cooper :D aracımda EDC vardı amortisor sertliğini ve yumuşaklığını ayarlayabiliyorsunuz fakat bizim Mertin aracında coilover vardı bakın o zaman işte bambaşka bir levela çıkıyor M3 tarifi yok o keyfin ne anlatılsa boş araba konfor bakımından her şeyi vardı koktuk şişirme hafıza ısıtma vs vs ama şöyle bir dezavantajınız oluyor arabanın M3 olduğunu siz Allah ve Borusan biliyor .
Yolda sadece anlayan küçük bir topluluk var gerisinde 3.20 d araba sürücüsüne güzel ve konforlu o kadar arada bir otomobil atmosferik olduğu için deneyebileceğiniz araçlar sınırlı hızlı mı bir çok kişi için hızlı bir de kendi otomobilim nedense yine efsunlu gidiyordu :D c pipe m perf catback ve evolve yazılım vardı amansız powershiftler heel and toe lar havada uçuşuyordu . arabanın manuel olduğunu bir çok kişi gördüğünde şok oluyordu , hatta bununla alakalı bir maceramız bile var caddede panpalarla buluşucaz yanlarına gidiyorum caddede 1 2 3 yaptım sonra 2 1 yaptım ve mekanın önüne geldim . Aynı mekanda bizi tanıyan birkaç arkadaşımız da varmış hatta demişler bu araba manuel değimliydi diye yok ya dkg muhtemelen vs demişler daha sonra arabanın yanına gidip bakmışlar ve bunu bize daha sonra gelip anlattılar :D demekki atılınca atılıyormuş ama burada kimseyle dkg nin teknolojisini tartışmayacağım dkg çok ama çok iyi bir şanzıman dkg den iyi vites atarım ama stabil atamam her zaman değil vites küçültmekse dkg çok gaddar düşürüyor biz de yapıyoruz bir şeyler ama yok :D ha bu gün aynı kondisyon aynı renk 2 M3 koysunlar biri dkg biri manuel yine manuel alırım benim sanırım olayım manuel
Geceden 1 fotoğrafımız da var ,
http://i68.tinypic.com/2dafznn.jpg
Gitmeme o kadar az kalmıştı ki haftadan az yeni araba yeni bir heycan tabiki ama bir tarafdan da çok gitmek istiyorum iki arada bir deredeyiz :D sanki hayatının aşkını bulmuşsun yazın ama yaz bitmiş herkes kışlığa geri dönüyor arada boşa geçen yaz var ya da hatunu buldun kısa dönem askere çağardılar yine de anlamayanlar için :D Evi boş yakalamışsın buddyni çağarıcaksın eski sevgilin aramış gel görüşelim diyor hadi buyur gibi duygu karmaşalarını sıralayıp arttırabilirsiniz :D
Böyle taktı tatlı yatıyordu :D
http://i63.tinypic.com/2mrbkly.jpg
http://i68.tinypic.com/v3mxqd.jpg
Kombinasyon donanım temizlik hepsi mükemmeldi bu m3'ün. Caddedeki gopro fotosunu görünce lan bunu ben çekmiştim dedim :D fatkav'ın 92'yi hayırlicaktık. Hikaye maşallah akıyo devamını bekliyoruz
Lanet olası federaller !!!bir1!!
18. sayfayı görünce bi umutla girdim sonrası sefalet, keder, mutsuzluk:(
'KC M3 de gercekten cok guzeldi, ama bence su ana kadarki en iyi araban supra'dir.' diyecektim eger beni dinlemis olsaydin
amk spor gazetesi, tüm hikayeleri biliyorum. Hatta bizzat içindeyim, ama ben bile bir meraktayım :)
S.çayım yapacağın işe Aren :D
http://i.hizliresim.com/qjDNEq.jpg
Gösterip de vermeyen kızlar gibisin aren dayı
Gösterip de vermeyen kızlar gibisin aren dayı
kalbini değil mi ? :D
kalbini değil mi ? :D
Tabi tabi yani başka türlüsü mümkün değil :D
Deepblue
19-01-2017, 18:49
Abi bence yarın geceye kadar %100 yazmalısın cumartesi sabaha kadar okuyarak keyif yapmak istiyorum tek değilimdir herhalde
adam yazmadığında bile 3 sayfa attırıyor. hiç atmadan 3 saydırıyor :D:D
okanackgz
19-01-2017, 19:04
nargileler içildi,kola çekirdek çitlendi gelen giden yok yine esnaf kazandı :D
oabayram
19-01-2017, 21:05
Eylem, protesto falanmi yapsak?
SpeedlinE™
19-01-2017, 21:09
iyi tarafından bakarsak en azından yazı paylaşılacak, hiç paylaşılmama gibi bir ihtimalde olabilirdi
Deepblue
19-01-2017, 21:10
http://i65.tinypic.com/143fg61.jpg
beklemedeyizz :D
streetracer_nos
20-01-2017, 09:19
Forumdaki kardeşlerini mağdur etmemek için cumayı erkenden kılıp cuma arasında yazısını bitiren adam gibi adam
Forumdaki kardeşlerini mağdur etmemek için cumayı erkenden kılıp cuma arasında yazısını bitiren adam gibi adam
Aren cumaya salıları gidiyor :) yoğun oluyormuş
herkesin güzel yorumu için çok teşekkür ederim :D sırf yazacağım dedim söz verdim diye çok tadımlık bir post atacağım , kızmak yok söz haftaya uzun bir yazı post edeceğim işlerimin yoğunluğundan vakit ayıramıyorum :D
herkesin güzel yorumu için çok teşekkür ederim :D sırf yazacağım dedim söz verdim diye çok tadımlık bir post atacağım , kızmak yok söz haftaya uzun bir yazı post edeceğim işlerimin yoğunluğundan vakit ayıramıyorum :D
al işte o kadar beklet şimdi yaptığına bak bu millet aç aç :D
streetracer_nos
20-01-2017, 16:56
Aren cumaya salıları gidiyor :) yoğun oluyormuş
Yazıyı yayınlamayınca şüphelenip hocayı aradım.Bu hafta Salıda , bugünde gelmedi dedi.Yakın arkadaşı olarak bil istedim:)
Size göre uzun bana sorarsanız oldukça kısa bir aradan sonra tekrar merhaba :D belki kimisi kızıyor kimisi konuya küsüyor ulan bitirsin öyle okurum diyor hak veriyorum inanın amacım konuya reiting vs katmak değil hikayeler o kadar çok ki koskocaman 1 yıl var 7 araba var 1 Amerika 1 Almanya seyahati var sadece Almanyaya Ringe gitmek için gittik ve hacı olduk geldik yani sizin anlıyacağınız daha konunun ortasına bile gelmedik :D daha çok final göreceğiz aramızdan mezun edeceğimiz kısa dönem askere gönderip karşılayacaklarımız bile olacak :D o yüzden bırakalım ben rahat anlatayım siz de keyfle okuyun :D artık anladık tecavüz kaçınılmaz zevk alın sigara çay nargile çekirdek atış serbest . Başlıyoruz
Part 7 de Amerika’dayız . 1 ay gibi bir sürede anca batı yakasını gezebildik California’ya gittik ve herhalde uçaktan inip kiraladığımız bir arabayı teslim aldıktan sonra eve gitmemiz le birlikte çıkmamız bir oldu ilk işimiz hat almak oldu gerçek internetlede tanışmamız o gün oldu aslında meğerse biz baya 56 K modemle bağlanıyormuşuz :D 1 ay boyunca snap chat de biraz piskoloji bozduğuma inanıyor o dönem buradan da belki takip edenler olmuştur vermiş olduğum geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileyemiyorum yine olsa yine yaparım :D bazen rüyamda hala oralarda dolaşıyorum kısmetse de yerleşme gibi bir planım var :D
Arabalarla olan bölümü aktaracağım turistik bir gezi işine çevirmeyeceğim işi :D kısa bir fragman vermemiz gerekirse Toretto’s House evasive petersen museum Beverly Hills McLaren vs gibi gezdiğimiz yerlerden birkaç fotoğraf paylaşacağım :D bir miktar kotanızı delebilirim
Gittiğimiz ilk hafta LA de gezerek alışveriş vs yaparak gezdik açıkcası M3 M4 M5 M6 F type Lambo Ferrari vs doyduk artık zaten sağolsun Doğanın komşuları ayarlarımızla öyle bir oynadı ki artık fotoğraf çekmek bile gelmiyordu içimizden kalabalık olduğumuz için biz de ebatlarımıza göre bir araç kiraladık
Bizler de ufak tefek insanlar olduğumuzdan boyumuza kilomuza göre bir araç seçtik ve tır kiraladık ilk haftanın hafta sonunu SanFrancisco da geçirme planımız vardı ve yola çıktık yollar rahat ama paronoyak eder adamı polis baskısı ciddi bir şekilde var öyle trafikte gazliyim yol ip gibi düz yapıştıriyim aman diyim kan alırlar yeminle hız limiti neyse ona göre gideceksin zaten navigasyon seni uyarıyor nerede kaç ile gideceğini ha hız limitini aşarsın polis yakalarsa ciddi bir ceza yazılıyor hız limitini eğer ciddi bir şekilde aşarsanız da ters kelepçe ve muhtemelen hapisanede bir zencinin karısı olabilme riskini almanız gerekiyor . Neyse aracı park ettiğimiz zamanlarda ufak problemlerimiz olabiliyordu ,
http://i63.tinypic.com/314osug.jpg
Park demişken SanFrancisco da ne kadar otopark varsa bizde herkes rahat olsun başın belada bir şey mi oldu ilk bulduğun otoparka koş imdat de gerisine karışma zaten gidince belli oluyor adamın ben Türküm dediği yemin ederim her yerden kendimizi belli ediyoruz her şeyden önce zaten ağabeyler özünden kopamıyorlar ford tranistin oradaki ismi Dodge ram :D çoğunda Ford Transit var tabi benzinli ama özümüzü asla kaybedemiyoruz ah bir dolblo olsa varya rekor satar rekor rekor
SanFrancisco da 1 E92 M3 gördüm Competition jant , basık arkada M performance duck tail ve m perf cat back vardı araba o kadar tatlı duruyodu ki bir de bende de var ya sanki Amerikada amcaoğlumu gördüm anlamsız sevindim :D arkada ducktail üzerinde Netflix and Chill yazıyodu tabi önce bağdaştıramadım ne la bu diye Doğa dedim ne demek ister bu abi ?
Hani vardır ya yürüdüğünüz kıza ne yapsak ki yaa valla bilemedim ne yapsak ne yapsak ? yaaa bize gitsek film falan izleriz ? yani kısaca bize gidelim sevişelim ? demenin nazikcesidir daha önce aynı ablaya yaptıysanız da yaaa bak bu sefer film izliycez taaaaam mıııı bu da ablanın ben de istiyorum gidelim ama işte kılıf be olum yani saldırmak gibi olmasın demesi o da istiyo mesajı alın lan işte :D önce film konulur biraz başı izlenir ama ben daha tamamı izlenen film görmedim arkadaşlar :D güzel mesele severim de dedim ki tamam ağabeycim bu slogan benim sloganım çalarım ben bunu dedim ve kendi M3 üme TR ye döndüğümde yaptığım ilk işim olmuştur muhtemelen :D
http://i63.tinypic.com/r7swwg.jpg
http://i66.tinypic.com/iqlyd5.jpg
Güzel yerdi biraz dik arabasız bir yerlere genel olarak zor ama evler anatsam da fotoğraf yüklesem de video da koysam anlamsız muhteşemler :D gerisin geri LosAngeles’a geri döndük yan komşu o kadar sinir bozucu ki tarifi zor
http://i66.tinypic.com/4h6owi.jpg
Başka bir gün böyle
http://i66.tinypic.com/2porwhs.jpg
Kankaları falan geliyor arada kapıda buluşuyorlar
http://i67.tinypic.com/2upsk9e.jpg
Biz de Doğayla kapıda sert R53 kasa mini Cooper S imizle bunları kesiyoruz falan bir muhabbet yakalasak amansız bir şekilde gidicez peşlerinden ama nerde oturduğu yer öyle bir yer ki tam 4 yol ağazı ve 2 tarafdan da cadde geçiyor gece GTR lar aveler yarıyor uykundan sekerek uyanıyosun affetmiyolar polis molis de biz tabi gelmişiz Türkiyeden zaten bizi sevmiyolar sakal makal var inanamazsınız birileriyle konuşuyorsunuz I’m from Turkey dediğiniz anda inme iniyo karılara hadi ya falan deyip arkasını dönüp gidiyolar Mogadişuluyum desen iyi a m k :D Turkey denilince de aklına hindi geliyo gülüşmeler falan ama anlayana Türkiye nerede desen ortadoğuda bir yer diyolar anlatsan ne fayda abi adam Californiada doğmuş OC de yaşıyo elinde surf tahtası dalgasına bakıyo Turkey ortadoğuda bir yer çok da umrunda değil yani :D
Hayatımda hiçbir zaman yaşadığım bir şeye isyan edip of demedim iyi okullarda okudum fena yerlerde oturmadım fena yerlerde gezmedim fena arabalara da binmedim ama bir şeye o kadar üzüldüm ki o kadar canımı sıktı ki tarif edemem beyler varsa bayanlar . San Diegoda Ben Doğa ve birçoğunuzun tanıdığı Boost Projects Günay reisim’le takılıyoruz . Atmosfer çok başka bambaşka hep diyorum gökyüzünün rengi bile başka ama özendiğim bu değildi . Sandiego’da Pasific Beach diye bir yer var pasifik okyanusunun kıyısı isminden de belli olduğu gibi o kadar rahat bir yer ki köpeğiyle koşan kumda takılan surfunu yapan kızlar long board a biniyor falan bir de California kızları meşhurdur güzeldir :D olay şöyle kısaca anlatacağım bu PB denen yerde kumsalın önünden ufak bir yol geçiyor ufak mağazalar marketler falan var bir marketin üzerinde bir mekan hayal edin önünüzde kumsal ve okyanus içerde müzik çalıyor tavanda surf tahtaları ve longboardlar asılı kimse kimseyi
https://zippy.gfycat.com/OrdinaryFlatDarwinsfox.gif
http://68.media.tumblr.com/56a837ddd79a1bd3e70f7bcb4400187f/tumblr_nilpcuEPdO1rzu3jco1_400.gif
https://thumbs.gfycat.com/DesertedAcclaimedAtlanticblackgoby-poster.jpg
Sondaki ibine kısmını görmezden gel tam oldu buraya dayanamadım :)
tanımıyor hep genç içiyorsun kız erkek fark etmez muhabbet ediyosun takılıyosun ya hiçbir beklentin yok kimse de senden bir şey beklemiyor takılıyosun ya burada bir kıza ne haber desen muhabbete girmeye çalışsan kodumun kezbanları modelden modele girerler güzeli çirkini fark etmiyor yanındaki adama bir şey sorsan muhabbete girsen homo mu lan bu derler :D ama orası öyle değil öğrenciler var üniverste okuyor adam dersten çıkmış gelmiş kolunun altına da surf tahtasını almış surfunu yapmış orda bir şeyler içiyor muhebbet ediyo 17 yaşından sonra arkadaşlarıyla evinin tutmuş arjkadaşlarıyla takılıyo okuyo geziyo içkisini içip okuluna evine çalışıyorsa işine gidiyor sen ne yapıyosun lan ddim kendi kendine bak istersen en iyi okulda oku en en iyi yerde otur İstanbulda sokakta oynayarak büyüyen çocuk mu var ? hava desen *** gibi parkta oynamak istesen park yok durumu olanlar 4 duvar arasında sitelerde oturuyo arkadaşlarıyla play station oynuyo plastik kaydıraktan kayıyo okul desen hep kamçı ne olduğun kim olduğundan önce öğretmenlerin daha çok nasıl giyindiğine saçına sakalına bakıyor hala imamhatip deniyo yok başkanlık yok padişahlık ulan insan tiksiniyo bir anda ulan diyorum çocukken daha güzeldi şimdiki gençlik çocuklar çok şanssız ve her geçen daha da şanssızlaşıyolar diyo insan kendi kendine siyasete girmeyeceğim kısa keseceğim ama gözüm doldu ulan dedim ben hadi böyle doğdum büyüdüm ama benim olur bir gün çoluğum çocuğum olursa nasıl olacak soruları aklıma geldi
Neyse garson bir abla vardı buraya gelsin burayı sallar sarışın siyah converse var ayağında kısacık bir jean sort var üzerinde asklı saçını arkadan toplamış 2 kolu da dövmeli aklımdan çıkmadı o abla inanılmaz tatlıydı gördüğüm ve beğendiğim nadir kadınlardan biriydi ortam o kadar eğlenceliydi ki 1 tane fotoğraf anca çekmişim dışarısı da vardı bununla idare edelim beyler :D
http://i63.tinypic.com/34exhc2.jpg
Neyse biz dönelim konumuza SF dönüşünde planımızı yaptık hafta içi bir gün Petersen Automotive Museum’a gittik . Kendisi Dünyanın en büyük otomobil müzesi ünvanına sahip çok ama çok enteresan araçlar vardı klasık güncel ama özel bir bölümü var Vault diye kasa yani extra bir para vererek giriliyor ve fotoğraf çekmek dokunmak kesinlikle yasak zaten sizinle birlikte görevliler dolaşıyor elinizi cebinize atamıyorsunuz bile :D tabi biz yine Türklüğümüzü konuşturduk aradan attık bir iki kare gerçekten çok kıymetli otomobiller var papanın sukasta uğradığı araçtan tutun sukinin pembe S2K sı 007 Bondun birkaç otomobili batmobile vs vs çok fotoğraf var fakat bir kısmını paylaşabileceğim ki 3 kere elendikten sonra bile çok fotoğraf var
Daha girişte efsane bir Rolls ve FF in araçları sizi karşılıyor ilgi çekenlerden birisi de bu hatırladığım kadarıyle SRT10 motorlu bu motosikletti ,
http://i65.tinypic.com/2nv5yfa.jpg
Bu Rolls aklımızı almıştı efsane bir otomobildi ben bu kadar estetik duran bu kadar büyük bir otomobil daha önce gördüğümü hatırlamıyorum :D
http://i67.tinypic.com/15d9kc4.jpg
Bu ve bunun gibi BMW art series vardı reklamlarda oynamış vs BMW lar için özel bir bölümleri vardı
http://i66.tinypic.com/125rsxe.jpg
Daha önce Veyron görmüştüm ama böylesini görmek tabiki pek mümkün olmuyordu :D kendimi böyle 13 yaşında arabalara merakı çok yüksek bir çocuk gibi hissettirmişti bu müze kendimi yerden yere attım gerçekten de hala rüya gibi aklımda her saniyesi :D
http://i63.tinypic.com/fkd6yf.jpg
http://i64.tinypic.com/2z8thqh.jpg
http://i68.tinypic.com/epj6ma.jpg
http://i63.tinypic.com/x570g3.jpg
Şansa Los Angeles’a giderken yolda Spectre’yi izlemiştim :D kısmet filmdeki arabaların neredeyse tamamı oradaydı ( can alıcı ) özellikle de o turuncu Jaguar aklımı aldı aklımı ve Land Roverlar
http://i64.tinypic.com/2uogp3k.jpg
http://i68.tinypic.com/2e22o7m.jpg
Araç direk kullanılan araç hala benzin ve yağ kokuyordu tarifsiz güzel tarifsiz
http://i67.tinypic.com/szana0.jpg
http://i64.tinypic.com/de5shf.jpg
http://i65.tinypic.com/2ljopwl.jpg
Aston Martine hiçbir zaman kendimi yakın hissetmedim gerçi belki biraz yaş ile alakalı bakıyorum aslında her arabaya yaşımda binmişim belki kısmet olur 40 larımda Astonda yakın hissederim ama şu an hiç beni cezp etmiyor
http://i66.tinypic.com/elcozd.jpg
http://i68.tinypic.com/osfkmp.jpg
Tek kelimeyle efsane
http://i66.tinypic.com/28tur0j.jpg
Maalesef Japona pek yer verilmemiş ama olsun :D
http://i66.tinypic.com/642fxf.jpg
http://i68.tinypic.com/6zpvmu.jpg
Yemin ederim Kral kodumun arabası ya inceleme fırsatı bulduk mesela arka çamurluklar açılıyor ve bagaj yeri oluyormuş bavul koyuyorsunuz ve bu o dönem extra bir paketmiş şaşırmıştım baya :D
http://i63.tinypic.com/x0tok4.jpg
McLaren gören masum köyle klasik pozumu vermeden geçemedim :D
http://i66.tinypic.com/11hc9ld.jpg
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlardayız ïŒ
http://i67.tinypic.com/ir011f.jpg
http://i65.tinypic.com/25amexl.jpg
http://i67.tinypic.com/2yzaljo.jpg
http://i67.tinypic.com/2md1nc0.jpg
Ford GT nin hemen karşısına da Ford GT 40 2I ÇEKMİŞLER AMAN DİYORUM
http://i63.tinypic.com/1zgyvj4.jpg
http://i68.tinypic.com/1zfigpz.jpg
Bulletproof’un ödüllü aracı hemen yanında Ken Block’un aracı duruyordu yüzüne bile bakmadık :D
http://i68.tinypic.com/azfnza.jpg
http://i64.tinypic.com/w89aol.jpg
http://i66.tinypic.com/2zp4ava.jpg
Entourage’cılar burada mı? :D
http://i65.tinypic.com/2a64mds.jpg
http://i66.tinypic.com/eqpjxf.jpg
http://i64.tinypic.com/69f3tx.jpg
http://i64.tinypic.com/rcj7fs.jpg
Vault gizli çekim
http://i63.tinypic.com/2dvn6td.jpg
http://i64.tinypic.com/2115iiv.jpg
Bu Sukinin S2K’sı ve AEM in arabalarını da çekmiştim ama maalesef bulamıyorum
http://i63.tinypic.com/11i3iwz.jpg
http://i64.tinypic.com/2n704gn.jpg
Vs vs belki elimdeki fotoğrafların 10/1 i kadarı ama gerek kota delmek gerek sizi sıkmak istemedim araya atıverdim :D
Bu seferlik mazur görün ofisten acil çıkmam gerekiyor önümüzdeki hafta görüşmek üzere … :D
al işte o kadar beklet şimdi yaptığına bak bu millet aç aç :D
tamam ama neden dislike canısı emek veriyoruz burda :D
https://zippy.gfycat.com/OrdinaryFlatDarwinsfox.gif
http://68.media.tumblr.com/56a837ddd79a1bd3e70f7bcb4400187f/tumblr_nilpcuEPdO1rzu3jco1_400.gif
https://thumbs.gfycat.com/DesertedAcclaimedAtlanticblackgoby-poster.jpg
Sondaki ibine kısmını görmezden gel tam oldu buraya dayanamadım :)
Şaka maka arada sövmüşsün :D işim gereçekten var + vergi levham da var hahahaha
Bu da müzenin sitesi
Petersen Automotive Museum | Los Angeles Museum | Petersen (https://petersen.org/?gclid=Cj0KEQiAh4fEBRCZhriIjLfArrQBEiQArzzDAdBZOCK rR1i7Rdcb5PwW1ahtcqXJE16q8qvIBk-afXEaAicd8P8HAQ)
bazı araçlar vaulttan yukarı çıkmış güzel araçlar da gelmiş :D 2017 de 2 Amerika seyahatim olacak ama yolum bu sefer doğu yakasına düşeceği için gidemeceğim giden bir arkadaşımız olursa paylaşsın :D
http://i.hizliresim.com/VPOl9y.jpg
Her araba severin mutlaka görmesi gereken bir müzeymiş sayende biraz gördük abi bizde sağol, hadi buraya gittik diyelim insan doyamaz ayrılamaz ki burdan al yorganı yastığı uyu sabah akşam :D
AHMET1907
20-01-2017, 18:03
Yolun Miamiye duserse beni bul yigidim
Yolun Miamiye duserse beni bul yigidim
Program Miami Orlando abim mutlaka gelirim :)
PiscocuK
20-01-2017, 18:16
Program Miami Orlando abim mutlaka gelirim :)
Götür beni gittiğin yere
MetalliHead
20-01-2017, 18:29
2000gt mi o :D
Isin yoksa yarin sanayiiye git,kapidan egsozlu tofaş geçsin.. Olacak iş mi :))
Sti_Ozan
20-01-2017, 21:30
Inci sozlukte 1. Nesil yazarmisin mubarek bu nasil saran bi yazidir :D
Tayfun.O
20-01-2017, 22:24
o müzeye bekçi alımı var mı?
prodorian
21-01-2017, 08:10
Konuyu Baştan okudum 15 günde bir yayınlanan internet dizisi gibi :) heyecanla bekliyoruz ama gerçekten çok tadında tebrikler...
Bu da müzenin sitesi
Petersen Automotive Museum | Los Angeles Museum | Petersen (https://petersen.org/?gclid=Cj0KEQiAh4fEBRCZhriIjLfArrQBEiQArzzDAdBZOCK rR1i7Rdcb5PwW1ahtcqXJE16q8qvIBk-afXEaAicd8P8HAQ)
bazı araçlar vaulttan yukarı çıkmış güzel araçlar da gelmiş :D 2017 de 2 Amerika seyahatim olacak ama yolum bu sefer doğu yakasına düşeceği için gidemeceğim giden bir arkadaşımız olursa paylaşsın :D
Araçların toplam değeri sorulduğunda "9 haneli" diye cevap veriyorlardı en son........
Buda mi gol değil bee
Bi icerdeyi bi de bir garip otomobil hikayesini bu kadar bekliyoruz
Aren de istanbula yağan kar gibi, yılda bir yada iki kere kısa kısa yazıyor :D
artık sayfa sayısına bakıyorum direk aynı sayılarda hiç açmıyorum bile konuyu :D
Vault'da vaultmuş maşallah nasıl güzelliktir eb110, xj220 yandaki rizeli herbie hariç :hehe:
oabayram
24-01-2017, 15:21
last post is the best postmuş beeeee :D
Cuma günü aksam 5 gibi bunu dinleyin eger konuda güncel olmazsa
Metin isik agla gozum (HD) - YouTube (https://m.youtube.com/watch?v=HcKpKHK3FCk)
Metin isik-ağla gözüm
O bugatti sandıgınız kadar masum değill :p tabi aynı araçsa..aynı gibi geldi bana :D
Bkz : Instagram (https://www.instagram.com/p/BPp-B8-A1HW/)
Konuya minik bir güncel ve teaser atıyorum IKAS TV çok yalında güzel projerle karşınızda olucak :(
IKAS TV Teaser - YouTube (https://youtu.be/T2SKuDzuEQQ)
IKAS TV Teaser - YouTube (http://youtu.be/T2SKuDzuEQQ)
garajdaki arabaların maliyetini toplayınca türkiyenin dış borcu kapanıyor
garajdaki arabaların maliyetini toplayınca türkiyenin dış borcu kapanıyor
yohamuagoing :D :D
Benim dış borcum zaten o kadar :D
:D:D
bu daha vahim huamuğa bi hamam paklar :D
Deepblue
26-01-2017, 20:18
Elbet bir gün..
SpeedlinE™
26-01-2017, 20:24
Aren de istanbula yağan kar gibi, yılda bir yada iki kere kısa kısa yazıyor :D
bugün Maltepe'ye ufak ufak kar yağdı acaba bu bir işaret mi? :D
Doğum günün kutlu olsun Arenimo bu cumada bitip gitmesin :D
MetalliHead
27-01-2017, 20:30
Arenimo abi bence vloglar da yap ikaş tv için. Baya iyi olur bence
pejoemre07
31-01-2017, 11:43
yalan olduk yalan olduk :D
http://i.hizliresim.com/WgdnW8.jpg
cuma gecesi ikas bile birlikteydim,konuya ne zaman yazacaksın diye sormayı unuttum vallahi :D
Unuttunuz konuyu unuttunuz :D ama ben unutmadım bu hafta post var :) arayı kapatıcam
pejoemre07
02-02-2017, 12:50
beklemedeyiz :D
Bu otomobil hikayesi baya garip bi hal aldı gercekten :D
HANN the little
05-02-2017, 19:39
Okulda hocalarımız soruyor: -Çocuklar kitap okuyomusunuz? cevap veriyoruz: -Bir Garip Otomobil Hikayesi okuyoruz hocam :D [devamını bekliyoruz Aren abi :)]
Deepblue
05-02-2017, 20:29
Gelsin artık terapi lazım
GurolKara
07-02-2017, 20:46
Aren reis beklemedeyiz
Unuttunuz konuyu unuttunuz :D ama ben unutmadım bu hafta post var :) arayı kapatıcam
Müdür sen kaçıncı haftadasın ? söyle bari bizde ona göre ayarlayalım kendimizi :)
kesicide bekliyoruz aren hatatatata hatatatata tata ta ta t a aaa
Emrecan-R
09-02-2017, 06:39
cpn 46 yı bekliyorum benim için nirvana
Konuyu baştan sona bitirmek iki günümü aldı. Tadı damağımda kaldı. abi muhabbetin çok fena sarıyor. daha sık yaz noolur :)
cpn 46 yı bekliyorum benim için nirvana
valla Aren'de nirvana yapabilir :D uahhasuuhasuhas herkes onu bekliyor, biraz kusacak sanırım hahaha
screamforce
09-02-2017, 13:40
abi konuyu açtığında gecen dönem vizeler yeni başlıyordu 4 dersten kaldım bu dönem bi güzellik yapta finallerden önce bitsin artık :D
aybrskck
12-02-2017, 19:58
aren reyiz bu sefer arayı biraz uzun tuttun sanki :)
şuraya bi yere hatırlatıcı bişey atalım bulmak zor oluyor :)
Benim laptop kendini deli etti arkadaşlar çok özür diliyorum en kısa sürede ( bu hafta) tekrar aranızdayım
canimrecepcim
13-02-2017, 07:46
Benim laptop kendini deli etti arkadaşlar çok özür diliyorum en kısa sürede ( bu hafta) tekrar aranızdayım
Adres ver laptop yollıyım abi,damar yolu açık kaldı mikrop kapcaz o yüzden.
Yalan hııaamm,,... :D
Deepblue
13-02-2017, 21:34
Bir umuttur takip etmek.
Emrecan-R
13-02-2017, 21:37
abi direk ferrari bölümüne geç sen :D
kazım2002
13-02-2017, 22:39
Maşallah ...
şuraya bi nokta koyayım. Muhabbet baya bi güzel.
yigitoski
15-02-2017, 22:33
Konu keçiören metrosuna döndü iyice
HasanCanYazici
16-02-2017, 09:19
Konu keçiören metrosuna döndü iyice
:D:D:D oda bitti kardeş bindik ölmeden.
Beyler adam zengin.. Hani bırakın da adam yaşasın :D
Yazacağım yeni bilgisayar elime ulaşıyor içinden geçicem konuların baya doyurucu bir post atacağım :D
canimrecepcim
16-02-2017, 15:38
İşte o an ;
http://i.hizliresim.com/Jq5gXB.png
doyurucu bir post atacağım :D
bir kesmez aren, uzun uzun bir kaç tane istiyor vatandaş :D
birikti çekirdek kola stoğu evde market açıcak insanlar az kaldı :D
Yoksa? :cool:
http://www.the-lowdown.com/media/mhemming/r8/9.jpg
Yazacağım yeni bilgisayar elime ulaşıyor içinden geçicem konuların baya doyurucu bir post atacağım :D
http://i.hizliresim.com/9g6BAO.jpg
:D:D
streetracer_nos
16-02-2017, 16:11
Notebook işinin perde arkası
X:X
A:Aren
X:napıyosun kardeşim..Yeni bi manita yaptım rus.Bi arkadaşı var .Tabi oda rus.Babekler babeği olduğunu söylememe gerek yok zatn.Tam araba hastası çıktı.Senden bahsettim R8 ' i var falan diyince seni çok merak etti. Bende akşama bi nişantaşı yaparız dedim
A:Olm manyakmısın forumdakiler yazı bekliyor kaç gündür sallıyorum zaten
X:Bişey olmaz notebook bozuldu falan de öyle dersen bi süre bulaşmaz kimse
A:Rusmuydu kız ? :D
Kuzenin yazsın aren pardon demesen de olur ��
PiscocuK
16-02-2017, 21:55
beyler adamın götünde ayı bağırıyor ben şahidim
Areeeeen kumaşlarım nerde :D
aybrskck
16-02-2017, 22:04
bu forum şinasi konusunda bile bukadar heycanlanmadı :D
beyler adamın götünde ayı bağırıyor ben şahidim
Areeeeen kumaşlarım nerde :D
Abi toplantıdaydım açamadım kusura bakma :) stresli bir hafta geçirdim geçen haftaya göre gerçi rahat sayılırım yarın arıyorum abim :) + sert bir post kasacağım hafta sonu yeni bilgisayarım geliyo yakıcam buraları çok doluyum
PiscocuK
16-02-2017, 23:35
Abi toplantıdaydım açamadım kusura bakma :) stresli bir hafta geçirdim geçen haftaya göre gerçi rahat sayılırım yarın arıyorum abim :) + sert bir post kasacağım hafta sonu yeni bilgisayarım geliyo yakıcam buraları çok doluyum
Adamsin seviyorum seni. İs olsun gerisi hallolur
VolkanErler
17-02-2017, 11:29
Konuya girip yeni bir post olmadığını görünce ben
http://i.hizliresim.com/Ly72Pj.jpg (http://hizliresim.com/Ly72Pj)
SpeedlinE™
17-02-2017, 12:58
http://i.hizliresim.com/697ZRW.jpg
http://i.hizliresim.com/Np65VP.jpg
Edit: çok büyük olmuş sanırım,kusura bakmayın :) duzeltirim
Hazırlanın, post geliyormuş :D
https://j.gifs.com/58rZQA.gif
https://j.gifs.com/58rZQA.gif
Deepblue
17-02-2017, 18:12
http://i64.tinypic.com/2l9gj88.jpg
turbo&quattro
17-02-2017, 23:33
Tayfa instagramda canli yayinda ortam hizli ve ofkeli spec :D
R for Race
18-02-2017, 20:11
Arenimo dünkü canlı yayını 'ikas tv'ye de koyar mısınız? hem kanal canlanır biraz.
Arenimo dünkü canlı yayını 'ikas tv'ye de koyar mısınız? hem kanal canlanır biraz.
adı üstünde canlı yayın kaydedilemez.
R for Race
18-02-2017, 22:32
adı üstünde canlı yayın kaydedilemez.
kardeşim, belki yayınlandığı mecra itibarıyla kaydedilmiyor olabilir, haklısındır. çünkü nerede yayınladılar bilmiyorum.
ancak "adı üstünde canlı yayın kaydedilemez." demişsin. canlı yayının teknik olarak kaydedilemez bir tarafı yok. 'canlı yayın' adından da öyle bir ima nasıl çıkardın bilmiyorum.
kardeşim, belki yayınlandığı mecra itibarıyla kaydedilmiyor olabilir, haklısındır. çünkü nerede yayınladılar bilmiyorum.
ancak "adı üstünde canlı yayın kaydedilemez." demişsin. canlı yayının teknik olarak kaydedilemez bir tarafı yok. 'canlı yayın' adından da öyle bir ima nasıl çıkardın bilmiyorum.
bilmiyorsundur olabilir insanlık hali
Berkelyum
18-02-2017, 23:54
Merakla devamını bekliyorum. :)
canimrecepcim
19-02-2017, 09:33
Olsun bugün de haftasonu.
Adamın konusuna alacaklı gibi davranıyoruz :D
yigitoski
21-02-2017, 15:57
Kavgaya dalınca konuyu unuttuk
konuya mesaj yazıldığını görünce enteresan bir heyecan alıyor beni :)
Metin isik agla gozum (HD) - YouTube (https://m.youtube.com/watch?v=HcKpKHK3FCk)
Takatım kalmadı sabrım tükendi
bir derdime binler gene eklendi
Saat 5 e 10 var bu cumada bitti
yar yar bana dağlar taşlar bile ağladı
Gardiyana sordum daha gelen olmadı
Sen gittin gideli güneşim hiç doğmadı yar
Sen gittin gideli güneşim hiç doğmadı yar
Berkecan kafasi
Nightfish
22-02-2017, 20:31
Her şeyi geçtim de, hiç canlı yayınlanan bir spor etkinliği (futbol, basketbol vs herhangi bir maç) izlemedin acaba ?
Tatlibey
22-02-2017, 21:05
Aren abi uzun zamandır takip ediyorum 👍🏼👍🏼
Her şeyi geçtim de, hiç canlı yayınlanan bir spor etkinliği (futbol, basketbol vs herhangi bir maç) izlemedin acaba ?
ınstagramdan bahsediyorum.
Forumda atar olmayan tek konu kalmasın ağabeyler aman ihmal etmeyelim.
Burak K.
22-02-2017, 23:20
Adam snap'ten açıklama yaptı. :D Yaz demeyin,yazma deyin. Yaz deyince yazası gelmiyormuş :D
Adam snap'ten açıklama yaptı. :D Yaz demeyin,yazma deyin. Yaz deyince yazası gelmiyormuş :D
aynen aynen, unutmus gibi yapalim, belki post gelir.
bknz :)
egemenerenk
23-02-2017, 11:27
aaaaaa (bilmiyormuş efekti) böyle bir konu mu vardı ;)
Tayfun.O
23-02-2017, 11:33
aaaaaa (bilmiyormuş efekti) böyle bir konu mu vardı ;)
Ses ve görüntüde ekleyelim
https://www.youtube.com/watch?v=Lonz1lBINH8
canimrecepcim
26-02-2017, 13:09
Artık şey ya,böyle yazlık şortunun cebine 10 lira koyarsın kış gelince gider, yazın geldiğinde tekrar bulur sevinirsin ya.İşte o muameleyi yapıyorum.
aybrskck
26-02-2017, 21:25
uzun süredir açıklamada gelmiyor aren reyiz unuttu böyle bi konu açtığını :D
oabayram
28-02-2017, 16:09
beyler hep birlikte dm'den yürüyelim başka türlü yazmayacak :)
mimarsertac
28-02-2017, 22:43
İş çıkmaz beklemeyin artık :)
Bayrampaşalı
01-03-2017, 09:28
arennnn seni bekliyoruz :)
eldorado
03-03-2017, 10:23
350z aldı daha gelmez buralara :)
yigitoski
03-03-2017, 12:52
Evet beyler bahisleri alıyım
Aren yazar mı?
Yazarsa ne zaman yazar?
O yazana kadar biz kanserden gider miyiz?
Deepblue
03-03-2017, 13:00
1 hafta daha tık yok bence ölmüş numaraları falan ��
RafetAraç
03-03-2017, 23:45
bu konununda suyu çıktı bence
çok ara verildi soğudu artık konu yazılsada tat vermez artık
gokhankenar
04-03-2017, 08:29
bu konununda suyu çıktı bence
Aynı fikirdeyim :icon_tup:
Kalan saglar bizimdir :) konu uzun 2016 subat ayinda kaldik en son konuya yazmama sebebim laptop coktu ve bilgilerimi kurtaramadim yeni laptop gecen hafta geldi fotogralari yukledim telefindan ama insan uyuz oluyo iste bir heycanla yaziyosunuz ve yazilar gidiyor , simdi ayni his ve ruhu yansitmak icin dogru zamani bekliyorum yazmak icin yazmak istemiyorum :) sabirla bekleyen arkadaslarima ayrica tesekkur ediyorum
Kalan saglar bizimdir :) konu uzun 2016 subat ayinda kaldik en son konuya yazmama sebebim laptop coktu ve bilgilerimi kurtaramadim yeni laptop gecen hafta geldi fotogralari yukledim telefindan ama insan uyuz oluyo iste bir heycanla yaziyosunuz ve yazilar gidiyor , simdi ayni his ve ruhu yansitmak icin dogru zamani bekliyorum yazmak icin yazmak istemiyorum :) sabirla bekleyen arkadaslarima ayrica tesekkur ediyorum
Tuh buda gol deil :) bwkliyoruz moruk nabalim:)
muratburunce
04-03-2017, 09:57
sabrın sonu selamettir :) aradaki boşlukta diğer işleri halletik iyi oldu :D
m.akdogan
04-03-2017, 11:03
Bizi bitirdin be bitirdin. Lale devri bitti kralına mermi :D
http://i.hizliresim.com/ojADJk.jpg
Mr.Bilal
04-03-2017, 16:10
İzzet geri mi geldi? Yoksa şehir efsanesi mi :)
Muhammet Uğur
05-03-2017, 15:30
İzzet geri mi geldi? Yoksa şehir efsanesi mi :)
İzzet değil Aziz geri döndü :)
Sabırsızlıkla herkes bekliyor , bütün yazdığınız yazıları ve lonuyu baştan sona tekrar okursanız belki ilham yeniden gelir 😊 Kaldığınız yerden devam edersiniz
Mr.Bilal
09-03-2017, 12:15
4 gündür konuya yazan olmamış. 2. sayfada görünce içim el vermedi inadına yaşatmaya devam :) hikayeler bir şekilde gelecek onda sorun yok ama 350 Z ne durumda şuan onu merak ediyoruz :)
4 gündür konuya yazan olmamış. 2. sayfada görünce içim el vermedi inadına yaşatmaya devam :) hikayeler bir şekilde gelecek onda sorun yok ama 350 Z ne durumda şuan onu merak ediyoruz :)
aynen fazla gerilere düşmesin.
Mr.Bilal
09-03-2017, 13:59
Aziz bize geçmiştir.
Yine mi satıldı 350 Z :) hayırlı olsun
Aziz bize geçmiştir.
biz derken ? :)
Bugün instagramda canlı yayınına denk geldim Arenimo nun.. techteki konuya ne zaman yazcan başkan dedim. Yazdım dedi bi heyecan girdim konuya bizi trollemiş arenimo reis :)
yigitoski
13-03-2017, 17:25
Snape bi baktım tech açık dedim yazdı heralde bi geldim sazan.avi çıktı
aykutsafakyaman
13-03-2017, 17:37
Ona eski aşkı corvette'i snap attım belki duygulanır da yazar :)
pejoemre07
08-04-2017, 12:09
konu hort 4. sayfaya düşmüş konu biraz gündeme gelsin :D
Arkadaşlar elden ele konuyu üstlere alalım.. Namaz clio'nun konusunu istiyoruz aren reis :D
ertantamer
08-05-2017, 21:15
Yorum yapıyım üste çıksın da kısa süreli heyecan yaşatıyım :)
ScarpRex
08-05-2017, 21:19
Tadı kalmadı zaten eskisi gibi ilgi görmez bu konu gibi geliyor bana.
SpeedlinE™
08-05-2017, 23:47
ne kadar heyecanlandım bir bilseniz :D
gokhankenar
09-05-2017, 06:05
Baydı artık
Konunun başlarında bu konu beni mezun eder ama bitmez dedim, akşam mezuniyet törenim var :D
Muhammet Uğur
06-06-2017, 14:14
Hayırlısı be gülüm :(
streetracer_nos
06-06-2017, 14:19
Aren reyiz'le iftara doğru başladı sandım konuyu aktif görünce
konuyu kapatın bu kadar geyik yeter bence
o kadar çok darlamışsınız ki şu konuyu arenin yazacağı varsada hevesi kaçmıştır valla:)
oabayram
05-07-2017, 10:08
naber lan aren
yilmazcatalbas
05-07-2017, 11:42
Ooo Arenimo reyiz gelsin diye değişik yollar denenmeye başlanmış :)
egemenerenk
25-09-2017, 10:47
İnsan bekliyor işte...
Drive Fast
25-09-2017, 13:33
1 ay once cadde de r8 ile gezerken gördüm, bir tur iki tur hep denk geldik isiklarda en sonunda dayanamadım sordum dedim abi ne zaman yazacan techturkey e biraz gözlerini kisarak birazda inş cnm yha ifadesi ile "zaman olmuyorki" dedi ve gitti, gitme kal r8 ile bir tur attir diyemedim
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-dogus-cikisli-emsalsiz-guzellikte-4.2-fsi-quattro-r-tronic-464774126/detay)
Aren nerdesin amk :D adam beni bile aramıyo :(
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-dogus-cikisli-emsalsiz-guzellikte-4.2-fsi-quattro-r-tronic-464774126/detay)
Yalnız 8. fotoğraf harbi mermi beee
cpurss79
25-10-2017, 16:28
Aren bey GTR mı geliyor yoksa?;)
İngiliz yazıp konudan cıkayim :)
Aren bey GTR mı geliyor yoksa?;)
Abi bırakın artık konuyu
Boku çıktı yani adam yazmıyor işte
Emre-Dylan
25-10-2017, 17:51
r8 aldığını bile instadan öğrendik forumca daha neyin güncellemesi? Bu konunun popiliği bitti aylar önce :D
Konunun esprisi kaçtı zaten adamın yazası varsa yazar.
sekizsilindir
25-10-2017, 20:46
https://i.hizliresim.com/ZOOgMg.jpg (https://hizliresim.com/ZOOgMg)
Nightfish
25-10-2017, 21:02
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/10/22/article-1323012-0BBAA04A000005DC-605_468x299.jpg Gee-Whiz ?
BerkeCok
16-11-2017, 13:45
Arenimo terkettin buraları reis
pejoemre07
25-12-2017, 14:00
bir yılbaşı hediyesi haketmedik mi ? Arenimo
MertSerhanÖ.
25-12-2017, 15:55
arkadaş adam yazmıyor,sizin kadar dert etmiyor.Niçin düzenli hadi hadi bekliyoruz yazıyosunuz anlam veremiyorum.:)
Konu F360' a bile gelemedi daha ama GT-R' ı aldı bile adam :)
Merhaba techturkey ailesi ,
Öncelikle hepinizden özür diliyorum sosyal medyanın neredeyse tüm platformlarından mesaj alıyorum uzun zamandır konuya yazmadığım için :) baktım cidden arayı açmışız M3 Ferrari R8 M4 GTR ve araya giren bir kaç güzel arabamız daha oldu mart ayı içerisinde bu konuyu renklendirmek istiyorum bu hafta zaman ayırıp ufak ufak yazıp parça parça post etmeye karar verdim :)
Kalın sağlıcakla