Orijinalini görmek için tıklayınız : My Summer Car (Pc)
MetalliHead
13-11-2016, 00:41
My Summer Car on Steam (http://store.steampowered.com/app/516750/)
Steamde gezerken gördüm ,9/10 olumlu oy almış. Oyunda hurda durumdaki bir aracı sıfırdan yapıyoruz . Modifiye kısıtlı olsa da var . Daha early access de ama benim çok hoşuma gitti . Korsan versiyonunu da googleda aratıp bulabilirsiniz.
berkay_aydin
13-11-2016, 01:24
Çok ilginç bir oyun, psikopatlar tarafından yapıldığını düşünüyorum :)
anilatasy
13-11-2016, 09:37
Sıralı bir dizilim var oyunda bende beğendim ama biraz fazla detaylı arabayı toparlayıp o sürme zevkini tatmak istiyorsunuz hemen ama vidalara kadar sıktırması biraz can sıkıyor süre uzadığı içi :D insanın normal faaliyetlerini yapmaları çok güzel olmuş çalışıp para kazanma vs durumları gayet eğlenceli geçiyor :D
Gidin sanayide çalışın hem para da kazanırsınız :D
MetalliHead
13-11-2016, 12:37
Gidin sanayide çalışın hem para da kazanırsınız :D
Yaş olmuş 21 kim çırak diye alır ki :D
valla çözemedim oyunu araba yürümüyor vites tuşuna basılı tutmadıkca sinirlendim kapattım :) bide bu garajın önündeki arabayı nası toplayacağız?
MetalliHead
13-11-2016, 12:41
valla çözemedim oyunu araba yürümüyor vites tuşuna basılı tutmadıkca sinirlendim kapattım :) bide bu garajın önündeki arabayı nası toplayacağız?
Garaj parça dolu ,parçaları sırayla arabaya takacaksınız . Araba sürerken el frenini indirdiğinize emin misiniz
Adamlar karakterin ölmesi gibi detayları bile yapmışlar helal olsun :)
Emrecan-R
13-11-2016, 17:07
abi sen günde kaç konu açıyorsun :D
MetalliHead
13-11-2016, 19:03
abi sen günde kaç konu açıyorsun :D
39 gündür üyeymişim 27 konum varmış :D
Çok güzel oyun ama yapacagım bişey kalmadı. Çalıştım arabayı topladım yarıslara girdim 3-5 defa modifiye bile yaptım arabayı bitti oyun ins güncellemeyle daha farklı görevler verir
canimrecepcim
08-12-2016, 13:19
Geceleri Jahrein oynuyordu orda gördüm.Grafik olarak yerin dibinde ama eğlenceli bir süreci var gibi duruyor.
AliGizda
13-12-2016, 07:05
Bende yükledim dün, motorun bir kısmını topladım. Ben kapıdaki mavi minibüsü çalıştıramadım :)
h.guroglu
13-01-2017, 09:21
dün itibari ile yükledim ön arka takımı komple topladım motoru yarısına kadar tamamladım sağa sola geziyorum market alışverişi fln yaptım şmdilik eğlenceli