Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda S2K gaza getirdi 350Z yi patlattı :D
https://www.youtube.com/watch?v=YVtf9pXXgF0&feature=youtu.be
turbo&quattro
15-11-2016, 06:03
Embesiller....
SA cikma 350Z parcalari AS
i-vtec07
15-11-2016, 07:04
Hatasız ufak tıkı var .
çarparken bile sol el tavandan inmedi helal olsun
individual
15-11-2016, 07:17
Kim bu adam kim.
PiscocuK
15-11-2016, 07:19
Hihahoha nasil sevindim :)
Yine bi düğün konvoyu yine bi kaza.
Çok güzel hareketler bunlar lobo lobo loplop looooooop :hahaha:
hayaller ken block, gerçekler bariyer :)
taylaner
15-11-2016, 07:35
Araba kaç kere toplandıysa , tek vuruşta katlandı
dokunur dokunmaz göçtü araba,ya araba çok dandik, ya da geçmişi kirli :D reklam kokan hareketler mayk bunlar,lakin Allah'ın sopası yok işte. güzel patladı.
AliGizda
15-11-2016, 07:56
350Z bize geçti, admin videoyu kaldırabilirmisin?
Bunu yazmasam olmazdı :) Sabah sabah güzel güldürdü :)
Ohhhhhhhhhhhhhhh ula sabah sabah keyif yaptım
Allah razı olsun :):
wolkanku
15-11-2016, 08:03
yaşasın be ülkede bazen güzel şeyler de oluyor dedirten cinsten bir video.
Aliburakb
15-11-2016, 08:04
1 ay sonra yine toplanır satılır :) geçmiş olsun
turboman
15-11-2016, 08:25
Bakarak öğrenilse kedi kasap olurdu... Bi çalış çabala dene ondan sonra yap bee direk malafatülhakiye oldu. Ahahaaa
s2000 e şekil yapacam diye duvara patlayan koca yürekli adam :)
Hoop girdi selamınaleyküm satılık hatasız 350zeett
-Günalp-
15-11-2016, 08:29
Konuşan elemanda basket maçı anlatıyo sanki. Oopp girdi:)
Tebrikler güzel yanlamış
Kimsenin kazasıyla, belasıyla keyif yapacak değilim ama umuma açık yolda magandalık yapanlara hiç üzülmüyorum!
Allah tekrarını göstermesin ama bu magandaların, zaten böyle salak kazalar meydana gelmez o zaman :)
emrullahkrtpe
15-11-2016, 08:33
Hoop girdi dedikten sonra kime selam veriyor o? ahahahah
hoop girdi selamın alyeküm :D çok iimiş yorum
Hoop girdi dedikten sonra kime selam veriyor o? ahahahah
350z nin ruhuna.
yusufcan_k
15-11-2016, 08:51
videoyu izler izlemez aklıma gelen ilk şey o o o o o o gerizekalı diye tezahürat yaptım :D
olur boyle seyler fazla saaaapmamak lazim :)
"Aracımı garajda muhafaza ettim hep.Bir gün garajın kapısını kaldırır kaldırmaz komşunun çocuğu bisikletiyle aracıma çarptı.Çok titiz olduğum için ön tarafı boyattım."
westalim
15-11-2016, 09:18
hey canıtın lanet olsun dostum bariyere giriyorsun
aşkım şimdi şöyle oldu, bariyer gel sen önüme gir :D
asil japon ailesinin üyesi s2k,yanlamaya çekinen yakuzayı cesaretlendiriyor ve dünya 1 saniyeliğine.... , selamınaleyküm ((:
Draniela
15-11-2016, 09:28
Sessiz izledim işteyim diye ama yorumlara bastım kahkahayı hep gülmemem gereken yerlerde gülüyorum zaten :D
AhmetKaratay
15-11-2016, 09:30
Çok güzel giriyor gerçekten :D
AhmetKaratay
15-11-2016, 09:31
Bide adam o kadar cool kaza yapıyor ki el hep tavanda
peki arkadaşın yaptığı hata nedir ? bilmediğimden soruyorum. gaza mı fazla bastı, yoksa gazı erken mi bıraktı, frene mi bastı, el freni mi çekmesi lazımdı ? kurtarması için ne yapması gerekiyordu da ne yaptı böyle oldu.
peki arkadaşın yaptığı hata nedir ? bilmediğimden soruyorum. gaza mı fazla bastı, yoksa gazı erken mi bıraktı, frene mi bastı, el freni mi çekmesi lazımdı ? kurtarması için ne yapması gerekiyordu da ne yaptı böyle oldu.
Fazla gaz vermek anlık gücün gelmesi ve şöförün büyük ihtimal fren yapamadan duvara girmesi. Bence sahibi aracı iyi tanımıyor.
Yol durumu, hava durumu, lastik durumu, diff kilit oranı çok önemli.
Sabit alanda kukalar ile pratik yapmak ile trafikte bu işleri yapmak çok başka şeyler arabanın tepkisi yukarıda yazdıklarımdan dolayı her zaman aynı olmuyor malesef.
350Z güzel bir otomobil üzüldüm kaza yapmasına.
Bu adamlar bu araçları alacak parayı nereden buluyor 100 binlik arabalar ele ayağa düştü kimse yanlış anlamasın örnek olarak yazıyorum eskiden şahin,e30,e46.. derken artık s2k, 350z oldu bu tayfanın arabalar. 3 5 seneye artık gallardo f430 falan görücez heralde göbekte yanlayan ,konvoyda 0 çizen
mikelazi
15-11-2016, 10:12
350 z ye yazık oldu
Trafikteki bu hareketlerin savunması olmaz yalnız buradaki üye profillerinin bu kadar öfke kusması başka sebebplerle olsa gerek...
13.saniyede ön tekerleklere verilen açı 12.saniyede verilse toparlardı... Açısız toparlamak için VSA açık olsa o da toparlardı...
O el niye A sütununda sürekli :)
SULTANOGLU
15-11-2016, 11:02
Abi o roll bar gorevi goren kol bar.
Son mesaja kadar okudum komik birşey göremedim ama bu kopardı :D :D :D :D
VTec_king
15-11-2016, 11:25
:)) bu kadar acemi bir adamın bu aracı kullanması baştan hata yazık ,ya başkasına zarar verseydi!
ahmetakbayir
15-11-2016, 11:30
Aracımda kaza anında katlanabilme özelliği eklettim piyasada tek
adam grafik animasyonu gibi araba döndü dolaştı bariyere koydu içindeki şöför sabit eski nfs oyunlarında olurdu ya ahahah sabah sabah ne güldüm döl israfları
BurakCengizhanoğlu
15-11-2016, 11:37
güldürdü sağolsun :D
Day Walker
15-11-2016, 11:44
Arenimo oraya bi 350z daha yazalım :hehe:
Kaç kere toplamışlarsa artık direk paket oldu :D
Link vereydi biri sevabına, cepten göremiyorum
Araç öncesinde feleğin çemberinde best time yapmış, gerçekten yazık
VteC_MaNiaC
15-11-2016, 12:16
Gelde RAMS merti arama... ;)
Kutluhan
15-11-2016, 12:32
190.000'e ilana koyacam hayalleri yalan oldu :D izzettt izzet
Tayfun.O
15-11-2016, 12:40
350z peynir tenekesinden toplamışlar :D Dokunur dokunmaz tekere geldi kaporta
clubbodur_cep_kirik_ekran_onar
tayfası mı ya ? Onlar değilse bile vardır dostlukları. Şimdi buraya bile isimleri yazılınca egoları tavan yapıyordur kesin ben eminim :). Teoman falan haberlere çıkıyorlar,her Allahın günü haber kaynağını insta yapıyorlar nasıl hoşlarına gidiyor :D. Takipte etmiyorum instagram ana sayfada çıkıyorlar.
Bu yaşlarına kadar herhalde hiç egolarını tatmin etmediler bir bayanla ya da ortamlarda bu kadar mı ego açlığı olur . Adamlar karakoldan çıkarken gülerek poz vermeyi peker tarzı sanıyorlar galiba :D.
Neyse okuyorsanız çok komik görünüyorsunuz arkadaşlar vallaha bak . Bi de küçük sıpaları etrafınıza toplayıp ''biz büyük bir aileyiz.'' pozlarınız yok mu biz buralarda çok gülüyoruz :D :D
individual
15-11-2016, 12:53
O el her zaman A sütununda olur ve kolunda duvar saati büyüklüğünde birde kol saati olur :)
''Sizden gelenler.'' Takipçilerimizden bir kardeşimiz benim için karakalem çalışması uygulamış ,çok da güzel olmuş. Elinize sağlık kardeşim ,biz büyük bir aileyiz.
Slogan belli ''Farz et ki.''
-abi bi dm'ye bakar mısın yhaaa
-abi çok iyi yahaa,ne zaman basıoz arabayı.
i-vtec07
15-11-2016, 13:04
Trafikteki bu hareketlerin savunması olmaz yalnız buradaki üye profillerinin bu kadar öfke kusması başka sebebplerle olsa gerek...
13.saniyede ön tekerleklere verilen açı 12.saniyede verilse toparlardı... Açısız toparlamak için VSA açık olsa o da toparlardı...
Abi burda gördüğüm kadarıyla ciddi şekilde maddiyati iyi olan insanlar var, emin ol kimse 100 liralık 350z yi kıskanmaz . Trafikte yaptığı için kızıyoruz dalga geciyoruz . Pistte falan patlasa bu yorumlar olmazdı emin ol . Sen daha dün üye olmuşsun . Ben 5-6 yıldır üyeyim ve takip ediyorum bu siteyi . Yorumumu yanlış anlama sadece fikrine katılmıyorum onu belirttim büyüğümüzsün. saygılar .
eldorado
15-11-2016, 13:29
aşkım şimdi şöyle oldu, bariyer gel sen önüme gir :D
hahahahahahahahaha :D
eldorado
15-11-2016, 13:31
Bu adamlar bu araçları alacak parayı nereden buluyor 100 binlik arabalar ele ayağa düştü kimse yanlış anlamasın örnek olarak yazıyorum eskiden şahin,e30,e46.. derken artık s2k, 350z oldu bu tayfanın arabalar. 3 5 seneye artık gallardo f430 falan görücez heralde göbekte yanlayan ,konvoyda 0 çizen
sonuna kadar katılıyorum
''Sizden gelenler.'' Takipçilerimizden bir kardeşimiz benim için karakalem çalışması uygulamış ,çok da güzel olmuş. Elinize sağlık kardeşim ,biz büyük bir aileyiz.
Slogan belli ''Farz et ki.''
-abi bi dm'ye bakar mısın yhaaa
-abi çok iyi yahaa,ne zaman basıoz arabayı.
Memleket Sivas tabi kan çekiyor :D
Abi burda gördüğüm kadarıyla ciddi şekilde maddiyati iyi olan insanlar var, emin ol kimse 100 liralık 350z yi kıskanmaz . Trafikte yaptığı için kızıyoruz dalga geciyoruz . Pistte falan patlasa bu yorumlar olmazdı emin ol . Sen daha dün üye olmuşsun . Ben 5-6 yıldır üyeyim ve takip ediyorum bu siteyi . Yorumumu yanlış anlama sadece fikrine katılmıyorum onu belirttim büyüğümüzsün. saygılar .
Ben senin kadar bilemem doğru diyorsun,
fakat ortada mazereti her ne sebeple olursa olsun kabul edilmese de bir kaza olmuş.
Bununla dalga geçilmesi hoş değil (kaza yapanı tanımam vb.).
Evde aynı rengi vardı bunu bariyere yazdım . Bizi sarıyerlere değil bariyerlere sorun SA AS
Ben senin kadar bilemem doğru diyorsun,
fakat ortada mazereti her ne sebeple olursa olsun kabul edilmese de bir kaza olmuş.
Bununla dalga geçilmesi hoş değil (kaza yapanı tanımam vb.).
Kazamı ? Bunun adı kazamı şimdi ? Kaza ne demek abi bak;
İstem dışı veya umulmayan bir olay dolayısıyla bir kimsenin, bir nesnenin veya bir aracın zarara uğraması.
İstem dışı bir olay yok burada otobanda yan vermeye çalışan ve direksiyon hakimiyeti nedir kontra nedir bilmeyen bir apaçinin sonu bu.
Ya kendisi de yeni s2k aldı ya onun tribinde,burada yorum yapanlara da çekememezlikten yapıyorlar demek istiyor.
boşverin onu la .
Ya kendisi de yeni s2k aldı ya onun tribinde,burada yorum yapanlara da çekememezlikten yapıyorlar demek istiyor.
boşverin onu la .
s2000i var :(
s2000i var :(
Aleyna tilki geçiyor :(
individual
15-11-2016, 13:47
LİNK : Honda S2000' e HAVA ATACAM DERKEN KAZA YAPAN NİSSAN 350z - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=YVtf9pXXgF0)
Honda S2000' e HAVA ATACAM DERKEN KAZA YAPAN NİSSAN 350z - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=YVtf9pXXgF0)
Bide bariyerin düşüncelerini alalım bence :D
https://www.youtube.com/watch?v=tlfWAeUCozQ
Kazalı satarken ilan başlığı: Nikonlara poz veren gençlerden olamadık, ama bariyerler bizi iyi tanır.
350z şöförünün sol eli arabanın dışında sabit bekliyor.
öyle ise araba otomatik demektir..
otomatik 350z leri bilmem ama ne zaman vites kücültecegi pek kestirilemiyor sanırım
Kazamı ? Bunun adı kazamı şimdi ? Kaza ne demek abi bak;
İstem dışı veya umulmayan bir olay dolayısıyla bir kimsenin, bir nesnenin veya bir aracın zarara uğraması.
İstem dışı bir olay yok burada otobanda yan vermeye çalışan ve direksiyon hakimiyeti nedir kontra nedir bilmeyen bir apaçinin sonu bu.
Katılıyorum, çok doğru yazmışsın...
Keşke oda bizler gibi 3-4 araç pistte organizasyon yapıp gazlasaydı.
Adamı alaya almak yerine Allah ıslah etsin demek daha doğru olurdu.
Haddinden fazla şiddet gayedeki hikmeti yok eder ;)
çok iyi de oldu çok güzelde iyi oldu taam mı. haa aralarında bir fark kaldı o farkta çok güzel oldu. mesela herkesin hayatına kimse garışamaz ha nasıl garışamaz ben bu şeğkıl kaza yaparım o bu şekıl kaza yapar .ha hiçkimse kimseye karışmaya bi hakkı yok.özgürlüğü bidir. ha 350 z gurban olduğum yaresulullahtan gelmiş olabilir ama lakin öyle değildir.
Mehmetmert
15-11-2016, 14:06
Haykirdim ahahqhavahwhq :D
Az biraz kural - kanun ülkesi olsak şu hareketleri yapan araçların sürücülerinin ehliyetine minimum 2 3 sene el konur, cazai olarakta yüksek bir bedel ödetilir ama burası Türkiye eminim ki emniyette tebrik etmişlerdir Harun'u ettikleri gibi.
Geçtiğimiz aylarda maslakta shell in orda yapılan electropool mudur nedir bi organizasyon vardı.konser başlamadan oradaki göbekte dönmeye çalışan 430 vardı.anlayacağın düştü bile (:
90lara kadar nufus sayımı yapılırdı hatırlarsanız evden çıkılamazdı.
nufus sayımı adı altında evlere kapatacan sonra uzmanlarca denetleyip butün çakalardan arındıracan gerekirse yakacaksın yemin ederim.
eskiden cahil yerini biliyordu hörmet ediyor,susması gerektiğini biliyordu şimdi cahillerin çakaların yaptıkları örnek oldu gençlerimize :(
memleket amma renksiz zevksiz ruhsuz oldu ya :(
mert_can 41
15-11-2016, 14:12
Adam nasıl rahat olağın anlattı yaa ahuhahsgs :D
Katılıyorum, çok doğru yazmışsın...
Keşke oda bizler gibi 3-4 araç pistte organizasyon yapıp gazlasaydı.
Adamı alaya almak yerine Allah ıslah etsin demek daha doğru olurdu.
Haddinden fazla şiddet gayedeki hikmeti yok eder ;)
Abi gaye dedin de eski sevgilimin adıydı aklıma getirdin şimdi instagramdan baktım motorize ekibe dahil olmuş ya sigara yaktırdın bana 1 aydır içmiyordum oysa ki :(
Abi gaye dedin de eski sevgilimin adıydı aklıma getirdin şimdi instagramdan baktım motorize ekibe dahil olmuş ya sigara yaktırdın bana 1 aydır içmiyordum oysa ki :(
https://galeri14.uludagsozluk.com/857/yanay%C4%B1m-m%C4%B1-abi_1105845.jpg
Boşver, daha iyisini bulursun/kısmetin olur inş. kardeşim :)
S2000'e siz çok vurup toplandınız sıra bende birazda ben vurup toplanim dercesine :)
1 ay sonra piyasada boncuk
hiç acımadım desem, doğrudur.
.::EmrE::.
15-11-2016, 15:14
Araba konserve gibi katlandı yalnız. Nasıl bir geçmişi varsa.
MetalliHead
15-11-2016, 15:15
***** sitede çıtır hasarlı full+full 350 z ilanı hayırlı olsun :D
kalipson
15-11-2016, 15:27
Du bakalım kime kitleyecekler o tertemiz (!) arabayı
Patisever
15-11-2016, 15:52
konu bomba yorumcular fitil yorumlar barut :))) 350 z sever olarak üzüldüm ama
HondatugraL
15-11-2016, 16:11
Arkadaş sürücüsüne değil arabalara canım yanıyor. O çamurlukla kaputla birlikte bende ezildim burda resmen iki büklüm oldum.
vtecburac
15-11-2016, 16:19
Allah kimsenin başina herhangi bir kaza vermesin hangi marka model onemli degil bu aracida surucuyude tanimam fakat adamin bi anasina sövmemissiniz kimisi nerden kazaniyor parayi felan vergi memurumusunuz sanane, bu tip videolari boyle paylasim sitelrinde paylasan arkadaslar emin ol yarin guzel bi lr arac sahibi oldugunda seninde videolarini paylasirlar;) bu 350z yi suren cahillik yapmis sende bu videoyu paylasarak ona katkıda bulunmussun..
Allah kimseye zeval vermesin!
Bence frene basmasından kaynaklı kaza açı aldığında gaz verse diğer tarafa doğru düzelebilirdi.
Bence frene basmasından kaynaklı kaza açı aldığında gaz verse diğer tarafa doğru düzelebilirdi.
açı aldığında gaz verse araba daha çok açı almaz mı? önden çekiş olsa ancak gazla arka açıyı toparlarsın.
açı aldığında gaz verse araba daha çok açı almaz mı? önden çekiş olsa ancak gazla arka açıyı toparlarsın.
şahinci gençlik mode on
:Tam tersi kontra verip gaza oturması gerekirdi:
şahinci gençlik mode off
mehmetRS
15-11-2016, 18:14
geçen sene önünde corvette ve bilimum arkadan itiş bir iki güçlü arabanın parkettiği telefon dükkanında duyduğum bir muhabbet, hatta eşimle birbirimize bakıp kalmamızı sağlamıştı :D
- abi kapıda ekstra bir süper spor bişey olacak..
-- aynen abi olacak, olmuyor öteki türlü.
- abi gece hatuna kafam attı, çıktım döktüm kurdumu geldim rahatca uyudum,
-- aynen abi, kapıda durdumu başka oluyor, elbet sırası geliyor.
Bariyerde de başka duruyormuş, kafa yada zihniyet şu s2000 den gaza gelip yanlayan arkadaş kadar yıpratıcı olmasada.. nedense aklıma geldi :)
Kapıda olacak abi, kapıda.. :D :D :D
Bi araba kaza yapti diye, bu kadar sevinen insani bir arada gormedim. Sanki o sevinenlerin rwd arabasi olanlar hic yanlamiyor? Ya da makasa girmiyor, ya da speed yapmiyor ? sizde 350z olsa bakalim, o keyif alindiktan sonra duz gidebilecek misiniz. Bi araba patladi diye bu kadar sevineni bi arada gormedim. Yarin bigun başiniza gelirse anlarsiniz
Bi araba kaza yapti diye, bu kadar sevinen insani bir arada gormedim. Sanki o sevinenlerin rwd arabasi olanlar hic yanlamiyor? Ya da makasa girmiyor, ya da speed yapmiyor ? sizde 350z olsa bakalim, o keyif alindiktan sonra duz gidebilecek misiniz. Bi araba patladi diye bu kadar sevineni bi arada gormedim. Yarin bigun başiniza gelirse anlarsiniz
Valla bizim burada da s2k z4 tarzı araçlar var. Bi ara 350z cabrio da vardı hatta ilanda şu anda otomatik.
Arkadaşlar öyle caddenin ortasında saçma sapan hareketler yapmadı yapmıyor. Hem kendi araçlarını hem de milletin arabasını tehlikeye atmak bana mantıksız geliyor. Burada kimse kazaya sevinmiyor,kaza geliyorum diyor resmen çoğunda. O bilinçsiz hareketlerin sonu çoğu zaman böyle oluyor.
Her defasında savunmak için şöyle hareketlere iyimser yaklaşmak sevinmekten daha tehlikedir.
Ne güzel dünya akan trafikte istediğin hareketi yap,kazaya millet tepki gösterincede siz olsaydınız sanki yapmayacaktınız. Demek ki millet yapmıyor bu yorumları yapıyor.
insanların dalga geçmesinin sebebi belli bir tayfanın kafa yapılarından dolayı. Bu tayfa 15-20 yaş arası gençlerin sayesinde kendini fenomen zanneden aslında hiç bir halta yaramayan şahıslardan oluşuyor.
yok bi kere bende spin attım yağmurlu havada s2000 le ordan biliyorum ilk zamanlarımdı ☺
Eskiden arabayla ilgilenen kesim maddi durumu ve külturu musait olan insanlardi suan ilgilenenler ise son donem insaat ihale zenginleri kultur 0 saygi 0 yapacak birsey yok cekecez bu tip 2002 sonrasi kesmini
bu kadar sevinmekte yanlis evet bilincsiz kisiler kullaniyor ama burdaki bilincliyim asla yapmam ben diyenleride goruyoruz yolda bosa sosyal sallamasinlar . uzucu bir durum oyle yada boyle almis icindeki kardesinizde olabilir bir anlik arkadas gazina gelip yapmis ve suan evde duasi okunuyorda olabilirdi . bu kadar sert olmayin . s2000 le periscope yayininda kaza yapan cocuklarda vardi yok oyle gidiyorlar yok boyle cocuklar hicte abartildigi gibi gitmiyordu videofan belli . Allah kimseye uzaktan yakindan yasatmasin ders olsun kardesimize de .
Valla bizim burada da s2k z4 tarzı araçlar var. Bi ara 350z cabrio da vardı hatta ilanda şu anda otomatik.
Arkadaşlar öyle caddenin ortasında saçma sapan hareketler yapmadı yapmıyor. Hem kendi araçlarını hem de milletin arabasını tehlikeye atmak bana mantıksız geliyor. Burada kimse kazaya sevinmiyor,kaza geliyorum diyor resmen çoğunda. O bilinçsiz hareketlerin sonu çoğu zaman böyle oluyor.
Her defasında savunmak için şöyle hareketlere iyimser yaklaşmak sevinmekten daha tehlikedir.
Ne güzel dünya akan trafikte istediğin hareketi yap,kazaya millet tepki gösterincede siz olsaydınız sanki yapmayacaktınız. Demek ki millet yapmıyor bu yorumları yapıyor.
Hangi ilandaki otomatik 350z cabrio Sivas da bulundu acaba?
Hangi ilandaki otomatik 350z cabrio Sivas da bulundu acaba?
Şu an sivasta değil satılalı çok oldu 350z cabrio otomatik siyah bitane ilanda şu anda daha bugün baktım .
Şu an sivasta değil satılalı çok oldu 350z cabrio otomatik siyah bitane ilanda şu anda daha bugün baktım .
İlandaki cabrio araç benim hiç sivasa gitmedi araç hep istanbul daydı karışıtırıyprsunuz başka araçla.
İlandaki cabrio araç benim hiç sivasa gitmedi araç hep istanbul daydı karışıtırıyprsunuz başka araçla.
Olabilir, benim dediğim araç ankaraya gitmişti retro'ya sanırım . En son oradaydı diye biliyorum
kırdın beni god damn it (350z)
Buarada okadar çok genelleme yapan olmuşki o tayfanın arabası şunlar kullanıyor,bınlar kullanıyor diye.Bende hafta sonları zevk için kullanıyorum,ne tayfa dediğiniz kişilerden biriyle takılıyom ne de orda burda sürüyle yanlama videom var.Herkesi aynı kefeye koymayın.
metin_1989
15-11-2016, 19:40
böyle mallar güzelim arabaları pic ediyorya döve döve alıcan elinden!!!!
Herifler alenen yol ortasında hayvanlık yapıyor, gelip savunuyorsunuz bunu
Adam olmaz bu millet..
Herifler alenen yol ortasında hayvanlık yapıyor, gelip savunuyorsunuz bunu
Adam olmaz bu millet..
Çünkü kendi ortamları :D
https://www.youtube.com/watch?v=UKBSEC4BvvM
kickbuttowski
15-11-2016, 20:43
Biz speed yapmıyor. Biz uslu uslu drayving.
Artislik yapacam diye patlarsan millet bi yeriyle güler tabi.
Iyi olmuş. Bu tipler yüzünden araba meraklısı insanlar zan altında kalıyor.
S2000'le kimse başa çıkamaz :D :D
Bu hayvanlıgı yapanlara dısardan nasıl tepkı ve dılek gelıyorsa basına o gelmıs...
Buyutulecek durum yok.
koptum sayende
imprezaWRC
15-11-2016, 21:07
Araba değil, şoför bariyere çarptı. Kaza dediğin ani ve beklenmedik gelişen olaydır. Bunun adı kaza değil, bile bile ladestir. Bunun kaskosu varsa da sigortadan 5 kuruş para alamaması lazım ki aklı başına gelsin bir daha böyle saçma sapan hareketler yapıp otomobili sıvamasın. Sonra primler neden artıyor demeyi de biliyorsunuz. Bu serserilikler yüzünden o primler artıyor.
Birde kusura bakma ama böyle serserilik yapanı kalkıp bağrıma basamayacağım.
Allah kimsenin başina herhangi bir kaza vermesin hangi marka model onemli degil bu aracida surucuyude tanimam fakat adamin bi anasina sövmemissiniz kimisi nerden kazaniyor parayi felan vergi memurumusunuz sanane, bu tip videolari boyle paylasim sitelrinde paylasan arkadaslar emin ol yarin guzel bi lr arac sahibi oldugunda seninde videolarini paylasirlar;) bu 350z yi suren cahillik yapmis sende bu videoyu paylasarak ona katkıda bulunmussun..
Allah kimseye zeval vermesin!
Artık memlekette aklı başında adam değil çakal çukalın nasıl para kazandığı ortada işte he buraya video konuyorsa bende altına istediğimi sorarım gelip vergi memurumusun sanane diyemezsin beğenmiyosan sende kendi fikrini yaz geç. bu videoda parasını geçtim araba kültürü yok adamlarda allahın sonradan görmeleri rwd araba bulunca gelmiş 3 şerit düz yolda sağa sola araba savurup aklınca 'etiket' oluyorlar böyle mal gibi patlarsa bende gelir istediğimi yazarım altına.
Kullanıcı
15-11-2016, 21:20
100k+ ilana çıkar biride alır.
Farzet ki patlamadık hiçsss :D
https://j.gifs.com/581mzR.gif
Faruk_Vtec
15-11-2016, 21:32
ayy sen patlıyosun...
Berbat geçen günün ardından güzel bir video. Umarım akıllanmıştır (Nissan). Ya ne olacağıdı bunu yapan adam mı akıllanacaktı
SinanAdalı
15-11-2016, 21:39
şeker attım yollarına patlayarak gel kollarıma :D
https://www.youtube.com/watch?v=i2A5vbvtEHM
Honda S2000' e HAVA ATACAM DERKEN KAZA YAPAN NİSSAN 350z HD - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=i2A5vbvtEHM)
mirror
ilkay325i
16-11-2016, 07:19
El güzel ya orda :D
http://i.hizliresim.com/bk8Qad.jpg
Seyfettin777
16-11-2016, 10:21
Yalnız arabanın tepkileri benim Doblo kadar saçma nerdeyse artık ne yaptılarsa:D
İlk kez 350z görmüyorum fakat arabada bir anormallik var kağıt gibi bükülmesi, yayları kesikmiş gibi sekerek kayması falan bana pek normal gelmedi...
Ağırlık merkezi neredeyse ortada olan 350z bunu yaparsan sana s2000 kafası yaşatmaz
Göbek yapsa zaten bu olmazdıda
Arabayıda bilmiyor daha öncede tıkladığı belli
Kağıt gibi büzüştü
Müstehak tek kelime ile :)
Ne kadar tırrek'de olsa üzülüyor insan 350z'ye yazık oldu.Ele bakılırsa altyapı tofaştan gelme arkadaşın..
34btr1907
16-11-2016, 11:27
Aleyküm selam...
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15135977_1340790732638808_368012854592401777_n.jpg ?oh=b063efcff4ec7a77583a67ee91984b20&oe=588B18C3
Aleyküm selam...
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15135977_1340790732638808_368012854592401777_n.jpg ?oh=b063efcff4ec7a77583a67ee91984b20&oe=588B18C3
Aracın ön direk bölümüne saksı düşmüştür
İlan açıklaması :)
individual
16-11-2016, 12:27
Aracın ön direk bölümüne saksı düşmüştür
İlan açıklaması :)
Balkondan mermer'de düşmüş olabilir :)
individual
16-11-2016, 12:29
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15036391_10207868320842126_2551817070820790744_n.j pg?oh=fb31fbf021a8881c980ffa6336a09297&oe=588EEDAD
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15036391_10207868320842126_2551817070820790744_n.j pg?oh=fb31fbf021a8881c980ffa6336a09297&oe=588EEDAD
Aleyküm selam...
Tam bunu paylaşacaktım. Bir bir gidiyorlar maladamlar yüzünden.
Bu gün olan kazada s2k sayfası yıkılıyor dedim forum'a girip bakım konu göremedim şaşırdım , çoğalan 350z konusuna bakım didim sona geldim gördüm :)
Bu gün Gebzede olan s2k kazası anlatılanlara göre araç sahibi aracı daha sabah almış eve giderken , Gebze shell virajında hakimiyetini kaybetmiş , görünüşe göre kaza ciddi Allah korumuş takla atan araçta sahibine bir şey olmamış . . .
Bu aradalar havalar çok sıkıntılı altında buz pisti gibi makine olan arkadaşlar dikkat etmeli diye düşünüyorum .
İnsan binmeden duramıyor Fakat Gerekli tüm güvenlik önlemi öncelikle Lastiklar sonrası VSA,DTC,DSC,ESP hangi güvenlik sistemi varsa açık gezmelerinden yanatım . Mal bir şekilde çalışıp çabalanıp yerine gelir , Önemli Olan can ve sağlık.
Allah hepimizin yardımcısı olsun . . . (Amin)
deryaank
16-11-2016, 14:01
O değilde cidden nasıl yamuldu o kadar
ilkay325i
16-11-2016, 14:24
O değilde cidden nasıl yamuldu o kadar
Bilek Knk. :D
Tente keyfe keder renk değişikliği sebebiyle yenilenmiştir.
kalipson
16-11-2016, 14:54
Araç 2005 modeldir ve takdir edersiniz ki bu yaşta bir araçta boya normaldir. Çamurluk ve kaput kısmi boyalıdır.
Boya takıntısı olan aramasın
Taklaya Gelsede Kurduğumuz Düşler , Eksilmez Yüzümüzden O Kıyak Gülüşler ! ;)
i-vtec07
16-11-2016, 15:02
Bizim insanlarımız niye spor arabaları insan gibi kullanmaz hayret bişey ille bi hor kullanılacak. Kendi gtı ımı almadan önce bi tane çoook temiz bi polo gtı a bakmaya gittim evlere şenlik ti . Göcük çizik olmayan parça yoktu arabada .
canimrecepcim
16-11-2016, 17:28
Asıl ironi şu ;
350z ve S2000 için mühendisler yıllarını verip,bu araçlara nasıl yol tuttururuz.Nasıl virajları daha hızlı , kontrollü ve stabil döndürürüz diye çalışıyorlar,ar-ge yapıyorlar.Bi ton emek ve zaman harcıyorlar.Sonra sen amacı düz gitmek olan bir aracı yolda inatla sallamaya çalışıyorsun.Bence eğer mühendisler türkiyeyi falan incelediler ise youtube gibi ortamlardan,bedduaları tutuyordur.
Böyle adama da acıma gibi duygular bekleyeni hiç anlamıyorum.Takdirlik bir iş yaparken başına bir kaza gelir,amenna.Ben şahsen videoyu kasko firmasına nasıl gösterebiliriz onu düşündüm en başta.
Onurkk06
16-11-2016, 17:40
Sitedeki herkes trafik kurallarına zaten tamı tamına uyuyor videoları bölümünde Rolling yapanlar da zaten bizim alt komşu hasan amca dimi :) araç sahibi gaza gelmiş anlık, bi kaza olmuş herkesin de başına gelebilir bu kadar büyütmek yanlış
Sitedeki herkes trafik kurallarına zaten tamı tamına uyuyor videoları bölümünde Rolling yapanlar da zaten bizim alt komşu hasan amca dimi :) araç sahibi gaza gelmiş anlık, bi kaza olmuş herkesin de başına gelebilir bu kadar büyütmek yanlış
Bencede bize giren çıkan yok adama girmiş zaten
Teklifimizide kabul etmedi zaten MK8800 karlıkçı halil toplayacakmış :)
Sol eli direkte sağ eliyle yanlamaya çalışanlar, hep sağ eliyle hatıratını atmışlar herhalde sol eli kullanamıyorlar :D :D
Başkanım bu gençlere imkan versek daha neler çıkacak da yok işte :D
Başkanım bu gençlere imkan versek daha neler çıkacak da yok işte :D
Ya şöyle artık vette filan gelse
Ben bıktım s2k z perti görmekten
Ne zamandır bir vette gelmiyor :)
Ya şöyle artık vette filan gelse
Ben bıktım s2k z perti görmekten
Ne zamandır bir vette gelmiyor :)
Tövbe diyelim lütfen :D 1-2 yıl daha sağlam kalmalılar.Siyah manuel düşmüş bugün bitane of diyorum
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-x-clusive-guvencesiyle-chevrolet-corvette-c6-z51-364881882/detay/)
Yanlış nedir biliyor musun?
Yanlış olan bir şeyi, diğer yanlışlar ile olağan veya doğru hale getirmek.
Bu sitenin tamamı sabah akşam gazlıyor olsa dahi, gazlayanlar arabadan inip de forumda "trafiğe açık yolda yanlanmaması gerektiğini" söylediklerinde bu doğrudur.. Trafiğe açık olan bir yolda hayvanlık yapıyorsan, bunun büyütülmeyecek bir şeyi yoktur. Daha da büyütülmelidir..
Bırakın artık şu yanlışı diğer yanlışlarla masumlaştırma sevdasını.. Adam gibi yanlışa yanlış deyin
10.lincoln
17-11-2016, 00:55
Millete eglence cikmis. Kim ister ki kaza olsun.
Dalga gecilecek bir durum yok bence.
Kullanıcı
17-11-2016, 00:59
Bunun adı kaza değil bile bile lades, Belki frene basmayıp gaza bassa düzelcek araç.
Hepte savunanlarda güzel makinalar var iyi kendilerine laf söylenmiş gibi mi hissediyolar anladım ki!
Onurkk06
17-11-2016, 21:46
Yanlış nedir biliyor musun?
Yanlış olan bir şeyi, diğer yanlışlar ile olağan veya doğru hale getirmek.
Bu sitenin tamamı sabah akşam gazlıyor olsa dahi, gazlayanlar arabadan inip de forumda "trafiğe açık yolda yanlanmaması gerektiğini" söylediklerinde bu doğrudur.. Trafiğe açık olan bir yolda hayvanlık yapıyorsan, bunun büyütülmeyecek bir şeyi yoktur. Daha da büyütülmelidir..
Bırakın artık şu yanlışı diğer yanlışlarla masumlaştırma sevdasını.. Adam gibi yanlışa yanlış deyin
Enver Abi yanlış zaten doğru demiyorum ama siteden biri roll esnasında kaza yapsa püüü gerizekalı düz yolda basıp gitceksin onu da beceremedin mi diyelim elbette trafikde yanamak başlı başına tehlike ama şu kazayı tanıdık biri yapsa bu kadar ağır yorum yapılmazdı anlatmak istediğim buydu
MetalliHead
17-11-2016, 22:38
Çırak alıyor musunuz ? :D
Ferhat_V
18-11-2016, 10:25
şimdi yeni izledim valla yazık..zamanında 50 60 a hatasız satılan arabalar şimdi kazalı şekilde 100 üstü oldu..ülkem apaçisi sağolsun..