PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GFB G-Force II Boost Controller Hakkında

Gokhan43
15-11-2016, 22:25
Bu cihaz hakkında kullanıp da tecrübesi olanlar var mıdır ?

3.5 bar okuyabilmesi, 6 adet basınç hafızası programlayabilmesi gibi göze çarpan özellikleri ile açıkçası Greddy Profec yerine tercih edilebilir mi ? Yoksa Greddy Profec yanında macera aranmaması gereken bir ürün müdür ? :)

Özellikleri şu şekilde;

Touch Screen Inteface with menu button
6 Different Screen Colours
New Closed-loop Correction Boost Control Strategy
Controls Boost Pressures up to 50psi (3.45 bar)
6 Boost Presets, Individually Programmable
Improved Scramble Boost Feature With Aux Remote Switching
New Peak Hold Display
Remote Input Trigger
Real Time Boost Guage Display; Bar,psi or kPa
Real Time Vacuum Display
Size: 91,5 x 53,5 x 18,5mm
Overboost Warning Cut

http://www.maxrpm.de/bilder/produkte/gross/3004GFB_GFB-G-Force-II-Elektronische-Ladedruckkontrolle-Dampfrad-anzeige-fuer-alle-Turbo-Komressor-G-Lader-Diesel-Benziner-GFB-3004_b6.jpg
http://www.streetfx.com.au/cms/wp-content/uploads/2014/02/hand_in_g_force_ii2.jpg

ZX-636R
15-11-2016, 23:35
Kâğıt üzerinde özellikleri üstün gözüküyor fiyatı da daha makul tam f/p ürünü ancak ürün uzun ömürlü olur mu emin değilim

Gokhan43
15-11-2016, 23:41
Ben de ondan yana şüpheliyim. GFB ürünleri kağıt üzerinde f/p düşünüldüğünde çok cazip geliyor ama nitekim ömür konusunda hep bir tereddüt :)

Profec'in 2/3 fiyatı ve özellik olarak eksiği yok fazlası var gibi görününce de çok cazip geliyor.

Sanırım alicancalis bey 8P S3'ünde kullanıyor.Özellikle kendisini bu konuya davet edelim :)

erh
16-11-2016, 10:08
Omur konusunda bir supheniz olmasin uzerindeki selenoid en kalitelisi.. ayriyetten garanti suresi icerisinde sattigimiz urunlerin birebir degisimini yapiyoruz..

Gokhan43
16-11-2016, 11:30
erh Erhan abi yorumun için teşekkürler. Fiyat performans oranının yanında ömür olarak da garantisi var ise gayet mantıklı bir cihaz o zaman. Profec için o kadar para vermeye değmez yani. :)

erh
16-11-2016, 13:34
Profec ten fazla ozelligi var ve kullanimi basit.. Turkiye bayisiyim ve soyledigim gibi satisini yaptigimiz her urune garanti suresince birebir degisim yapabiliyorum

ZX-636R
16-11-2016, 17:44
Merhaba konu açılmışken sormak isterim fiyatı nedir bu ürünün ve garanti süresi ne kadar

alicancalis
16-11-2016, 18:04
Urunu Erhan Yucel arkadasımdan aldım ve yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Diğerleri ile karşılaştırma şansım yok ama ben oldukça memnunum. Tavsiye ederim. Ayarı kolay ve menuler arası geçişlerde oldukça hızlı ve kolay.

Mehmet Gazihan
16-11-2016, 18:26
Bi firmware üzerinde çalışıyorlar. Boost by gear gibi özellikler gelecek