Orijinalini görmek için tıklayınız : Q3 vs X1 vs Tiguan
Bütçe maks 110k. Araç babama alınacak. Jeep renegade, mokka x falan baktık ama fiyatları haketmediklerini düşündük. Sonra sıfır tiguan bakmış babam, beğenmiş ama Q3 e baktıktan sonra kafası Q3'e kaymış . O bütçeye 2014 20.000 km civarı cam tavanlı falan 1.4 tfsi Q3 ve X1 1.6 alınabiliyor. Tiguan olursa sıfır manuel dizel alınabilir, yıllık yapılan yol yaklaşık 10.000-15.000 km civarı. Bunun %70'i uzun yol. Bu yüzden benzinli araç benzini içmediği sürece olabilir.
Kullanan, bilen, sahip olanlardan özellikle Q3 ve X1 hakkında bilgi ihtiyacım var. Hangisi tercih edilmeli? Konfor, kalite, sorunsuzluk, yakıt tüketimi açısından değerlendirebilir misiniz?
Ateca 1.4 tsi 4x2 xperience
özellikle baba gidip incelesin derim.
Seat ve skoda martta showrooma geliyor
Bakmadan karar vermeyin derim
Ateca 1.4 tsi 4x2 xperience
özellikle baba gidip incelesin derim.
Seat ve skoda martta showrooma geliyor
Bakmadan karar vermeyin derim
Babamda şuan mk3 leon var daha önce de mk2 leon vardı, bende de 2 seat var artık gına geldi Seattan, değişik bişey olsun istiyoruz. O paraları vermişken premium markalara çıkmak mantıklı geldi.
Tiguan yeni bi platform diğerleri eskidi ağırlık ta azaltılmış tiguan derim ben
psikolojikdeli
16-11-2016, 21:17
X1 alma .
.....
Q2 gelecek onu bir bekleyin derim.. Belki güzel fiyatlar ile sunulur..
UĞUR_GSI
16-11-2016, 21:59
X1 alma .
.....
Neden almasın? Bence almalisin
ahmetbaha-drs
16-11-2016, 22:00
Bunlar arasından seçmeniz şartsa Tiguan mantıklı değilse Rav4-CRV'de bakın bence +Model yılı sorun değilse Freelander2.
Freelander II Si4
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-2012-freelander-240hp-4x4-34000km-xenon-elekt.kltk-alpine-hatasz-357081915/detay)
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-2012-freelander-si4-premium-hse-borusan-panoramik-ekran-hatasiz-362831618/detay)
İyice Q3'e kaymış durumdayız, var mı kullanan? nasıl bir araçtır?
Tiguanı bugün gittim yine oturdum çok büyük ve güzel bayılıyor insan Passatla arasında kaldım bende ama benzin olması işi biraz bozuyor ben Tiguan derim kesinlikle