Orijinalini görmek için tıklayınız : 100.000 TL Sedan Dizel Otomatik Önerisi
burcinkarabacak
17-11-2016, 09:24
Arkadaşlar merhaba,
Babam için (61) dizel otomatik sedan bir araç bakıyoruz. 0 olması gerekiyor. Dün aradı megane 4 sedan nasıldır diye sordu. Hem megane 4 sedan hem de alternatif olarak başka araçlar hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
Baktığı megane
Icon 1.5 dCi EDC 110 bg 98.750 TL 98.750 TL
olan modeli.
Okuyan cevap yazan herkese şimdiden çok teşekkürler
Saygılar
Kullanıcı
17-11-2016, 09:28
Yanlış anlamayın ama renoya 100k vermem kalitesi o parayı hak etmiyor.(bende de fulleun amca:))
o civara skoda octavia 1.6 110 luk bakardım.
örn:Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-nokta-boyasiz-2016-octavia-1.6-tdi-style-plus-cam-tavan-led-353254595/detay)
SuberB
Passat
E60
Q7
Varken megane bilemedim
superb de olabılır
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-hazar-dan-2016-skoda-super-b-dizel-otomatik-prestige-hatasiz-359355802/detay)
100k az para değil.
Bir de özellikle 0 olsun dizel olsun otomatik olsun derseniz sıkıntı.
2.el daha üst modellere bakın derim.
Yiğit seçenekleri sunmuş. Hepsi megane'a 10 basar :D
AliGizda
17-11-2016, 09:59
Düşünmeden SuperB derim. Parasını sonuna kadar hakeden bir araç bence.
ahmetbaha-drs
17-11-2016, 10:08
Ford Focus Titanium 1.5TDCI-Powershift.
Peugeot 508 1.6 BlueHdi.
Insignia bakın bence kasa değiştircek yüzü eskidi ama bence alternatiflere bakılırsa her türlü alınır gibi cosmo pakete 102 teklif almıştık...
prodorian
17-11-2016, 12:13
insignia verelim kardeşim fena indirimler var şu an :)
burcinkarabacak
17-11-2016, 12:22
cevap yazan herkese teşekkür ederim lakin limit 100 bin son olacak. ben de ilk aklıma superb geldi hatta o konuda ikna etmeye calısacağım.
Saygılar
Aliburakb
17-11-2016, 12:24
bencede kesinlikle süperb :) ben alacak olsam düşünmezdim bile :)
Megane çok güzel araba ama 100k vermezdim. O paraya bence de binilecek en güzel arabaları Yigit-Y söylemiş.
Mazda 3, Mazda 6, Honda Civic tam amcaya göre.
Şahsen Süper B alırdım
İkinci seçeneğim Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-grand-motors-2015-vw-passat-1.6tdi-comfortline-cam-tavanli-352840495/detay) ilan ile alakam yoktur
insignia verelim kardeşim fena indirimler var şu an :)
Yeni insigna ne zaman gelecek?motor veya şanzumanda herhangi bir değişiklik olacak mı?Bir bilginiz verebilirmisiniz?
melihyilmaz
17-11-2016, 20:23
Bende süperb tavsiye ederim. Ondan sonrada dizel otomatik ve çok dolu olan yeni elentraya bir bakın derim.
SuberB çok güzel bir araç ya
İlla sıfır olacaksa İnsignia fiyatıyla rakipsiz durumda bence.
Biz 107 bin tl ye insignia aldık. Sport+Stil paket (opc line body kit, 20'' jant, afl far, sunroof, baldır destekli deri koltuk, koltuk ısıtma, bose ses sistemi vs.) Çevre görüş sistemi ve direksiyon ısıtma yok sadece.
1 hafta içerisinde teslim edilmesini bekliyoruz.
Bu arada kuru cosmoyu daha uygun fiyata bile alabilirsiniz.
Superb gibi seçenek varsa ayrida, onun disinda alternatif olarak
Liste fiyatı 85suan 15de cebinize kalir alttakinin aynisi
Loading site please wait... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-0-km-kia-2016-cerato-136-hp-dizel-plus-otomatik-plus-sunroof-332579470/detay)
burcinkarabacak
18-11-2016, 10:41
arkadaşlar şöyle bir güncelleme getireyim ocakta oyak indiriminden yararlanabileceğimiz bir durum gelişti. acaba ötv de ki değişim bu aracı etkiler mi ya da oyak indiriminin avantajı kalır mı ozamana ?
saygılar
burcinkarabacak
18-11-2016, 10:43
Biz 107 bin tl ye insignia aldık. Sport+Stil paket (opc line body kit, 20'' jant, afl far, sunroof, baldır destekli deri koltuk, koltuk ısıtma, bose ses sistemi vs.) Çevre görüş sistemi ve direksiyon ısıtma yok sadece.
1 hafta içerisinde teslim edilmesini bekliyoruz.
Bu arada kuru cosmoyu daha uygun fiyata bile alabilirsiniz.
merhaba izmir den mi aldınız fiyatı ? bayi ismi vermeniz sorun olmaz ise yazabilir misiniz ? abim izmir de olmadı gider konuşur insignia tercih edilir herzaman
liste fiyatı 95.000 altında ise yeni ötv düzenlemesinden etkilenme si lazım.
merhaba izmir den mi aldınız fiyatı ? bayi ismi vermeniz sorun olmaz ise yazabilir misiniz ? abim izmir de olmadı gider konuşur insignia tercih edilir herzaman
Başka bir ilden aldık biz. Ancak İzmir Arkas Opel'den de aynı fiyatı alabilirsiniz. Mert Bey çok ilgili, tavsiye ederim.
bartworkz
18-11-2016, 12:36
SuperB'den ziyade, yeni mondeo her türlü akar bence.
1.5L EcoBoost
160PS (240 Nm)
4 Kapı
6 İleri Otomatik
Style
103.855TL (Kredili) 101.795 (Peşin)
Ne alırsanız alın ama ikinci el değer kaybını göz önunde bulundurun derim.
Kutluhan
18-11-2016, 17:34
megane o paraları vermeyin yazıktır.
Mondeo bu siralar benimde kafami kurcalıyor.1.5 ecoboost+sunroof birazda bastik mi tadindan yenmez. Ama satarken pasaat gibi kolay gitmeyecektir,satma hızın
Passat
Superb
Mondeo seklinde gider
Piyasada passat harici d segmenti aracın anlamsız şekilde ikinci eli zayıflıyor. Mesela mondeo lar çok kral araç ama satmaya kalktığınızda bi focusa göre %35/40 değer kaybı oluyor.Atiyorum 2012 focus ile 2012 mondeo ile kıyaslayan neredeyse focus daha pahalı. Bu durum insignia astra dada aynı. Superb kullanmadım alıp satmadım o yüzden ona bişey diyemiyorum
Sıfır araçları bilemem
ama olur da bir gün ikinci ele dönmeye karar verirseniz
bu fiyata bence tek araba BMW 535d
hepsinin içinden geçer.
ahmetbaha-drs
19-11-2016, 00:39
Peugeot 508 1.6 BlueHDI'lara bir bakın bence.
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-mengerler-el2-umitkoy-den-peugeot-508-allure-bluehdi-2016-model-349611621/detay)
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-baykar-2.el-2015-508-1.6-bluehdi-allure-tam-otomatik-full-326924488/detay)
prodorian
19-11-2016, 08:38
Yeni insigna ne zaman gelecek?motor veya şanzumanda herhangi bir değişiklik olacak mı?Bir bilginiz verebilirmisiniz?
yeni insignia gelecek yıl sonu gelecek twin turbo 8 ileri olacak :) 1,6 160 hp diye konuşuluyor :)
meganı tavsiye ederdim ama bayiden sıfır çıkar en az beşbin zararın olur. ama passat alsanız böyle olmayabilir. superb passattan iyi ama ikinci eli zayıf
Mert Safa
19-11-2016, 15:14
Peugeot 508 1.6 BlueHDI'lara bir bakın bence.
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-mengerler-el2-umitkoy-den-peugeot-508-allure-bluehdi-2016-model-349611621/detay)
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-baykar-2.el-2015-508-1.6-bluehdi-allure-tam-otomatik-full-326924488/detay)
Volvolara olan ilginizi biliyorum. Peugeot sizce nasıl bir secenek ? SuperB'ın yanında iddaalı bir rakip midir ? hala peugeot sorunlu, peugeot kağıt diyenler cok. Aynı secenekleri düşündüğümüzden Peugeot benim kafamı cok kurcalıyor. Yolda cok yok ve cok yakışıklı duruyor.
KGüneyli
19-11-2016, 15:18
100bin megane a para verir kapıya getirirsem. semttekilr beni linc eder :D
ahmetbaha-drs
19-11-2016, 18:02
Volvolara olan ilginizi biliyorum. Peugeot sizce nasıl bir secenek ? SuperB'ın yanında iddaalı bir rakip midir ? hala peugeot sorunlu, peugeot kağıt diyenler cok. Aynı secenekleri düşündüğümüzden Peugeot benim kafamı cok kurcalıyor. Yolda cok yok ve cok yakışıklı duruyor.
Valla donanım,motor,yakıt ve yeni şanzımanı göz önünde bulundurursak bence şuan sınıfında ki en mantıklı araba Superb ve Passat yerine makyajlı 508&S60 tercih ederim şahsen tabi kısa vadede satmayacaksam. Görüntüsüde bana göre Passat'tan şık.
Mert Safa
19-11-2016, 19:15
Valla donanım,motor,yakıt ve yeni şanzımanı göz önünde bulundurursak bence şuan sınıfında ki en mantıklı araba Superb ve Passat yerine makyajlı 508&S60 tercih ederim şahsen tabi kısa vadede satmayacaksam. Görüntüsüde bana göre Passat'tan şık.
Görünüm olarak aynısını düşünüyorum. Aynı şekilde şanzımanın iyileştirilmiş olması, doluluk olarak çok mantıklı heleki ikinci elde değer kaybından dolayı ikinci el alıp uzun yıllar binilecek bir araba gibi duruyor.
Focus4171
19-11-2016, 20:04
Seçenekler arasında en mantıklı araç Passat. Sonra Superb. Diğer araçlar insanın içine pek sinmiyor ne kadar alternatif olarak önerilselerde. Yerinizde olarak kendime alsam ne alırdım diye düşünüyorum kesin Passat alırdım :D
arkadaşlar şöyle bir güncelleme getireyim ocakta oyak indiriminden yararlanabileceğimiz bir durum gelişti. acaba ötv de ki değişim bu aracı etkiler mi ya da oyak indiriminin avantajı kalır mı ozamana ?
saygılar
Hocam muhtemelen etkileyecek.Birde Oyak indirimi ile alırsanız yanılmıyorsam Mayıs teslim oluyor araçlar.
Jeandan-R
19-11-2016, 23:05
Yau yazmayacaktım da yazayım. Bu megane'ın rakipleri kaç para da megane'a o para verilir mi yazıktır deniliyor. Bugün hatrı sayılır bir km yaptı megane ile sınıf standartlarının baya üzerinde bir araç olmuş. Kıstas olması için söyleyeyim, aynı özelliklerde golf 110lira. Bu ülkede C sınıfı dolu dizel otomatik araç 100K oldu, corollası da megane'ı da. Yazık olan şu ki bunu kabullenmemiz gerektiği.