Orijinalini görmek için tıklayınız : Galeri ya da bayi plakalığı nasıl alınır? Nerelerde bulunur?
Khortytsa
21-11-2016, 22:24
Merhabalar. Malumunuz APP yasaklandı. Mühür dahi olsa sorun çıkartıyorlar. Aracımdaki pleksi plakalıklarla yapıştırdığım appleri sökmek ve yeni basım plakalarımla S&S Motors ya da Nasyonel in plakalığını kullanmak istiyorum. S&S'in Beşiktaş'taki yerine gitsem, araçsız, verirler mi bir çift plakalık?
Ya da herhangi bir Opel bayisine gitsem plakalık isteyince verirler mi? Yoksa araca o serviste işlem yapılması şartı mı var?
yıldırımbyzt
21-11-2016, 22:34
Bi nevi reklam gibi birşey olur sonuçta verirler herhalde :D
Ferhat_V
21-11-2016, 22:37
her bayinin plakalığı yok bazıları bant şeklinde mevcut plakalığın üstüne yapıştırıyorlar bir kaç kez gördüm :D
gidip uğrayıp sormak en mantıklısı...mesala diyarbakırta tofaş kartal marka arabada intercity nin yeşil plakalığı vardı görünce çok şaşırmıştım :)
mert_can 41
21-11-2016, 22:38
Bayiler ücretsiz veriyorlar plakalık hondama almıştım zamanında.
kesik_çizgi
21-11-2016, 22:45
İstanbul vw avek bayiinde bakıma sokmuştum aracı, geçen araç yıkanırken farkettim avek doğuş oto plakalık takmışlar. Bana herhangi birşey sorulmadan taktıklarına göre talep edilirse de verebilirler diye düşünüyorum
Amaç ne ? Arabanın altında ' nasyonel veya Opel ' yazınca daha iyi mi gidiyor ? Yoksa daha güzel mi duruyor ? K.bakma bana amaçsız is olarak geliyor
ss'in araba yıkayan elemanlarından iste getirir bir çift abi plakalık bu ziyanı yok. bizdede yoldan geçen abiler istiyo veriyoruz :D
Khortytsa
21-11-2016, 22:53
Gidip bir sormak lazım. :) dediğiniz gibi çok mühim bi şey değil ama.. bazı bayilerin para istediğini duymuştum :)
Amaç ne ? Arabanın altında ' nasyonel veya Opel ' yazınca daha iyi mi gidiyor ? Yoksa daha güzel mi duruyor ? K.bakma bana amaçsız is olarak geliyor
Daha iyi gitmesi vs değil olay. Silikonlu plakadan sıkıldım açıkçası herhangi bir servisin plakalığını da takmak istemiyorum. Olacaksa hiç değilse ya marka bayileri olsun ya da kurumsal galeri olsun diye düşündüm. Yani olay çok basit bir şey zaten bu kadar ağır tepki vermenizin sebebini anlamadım açıkçası
Reklam sonuçta , bayim olsa verirdim :)
aykutsafakyaman
21-11-2016, 23:56
Trabzonda bi tofasta rams plakaligi gormustum. Dedim eh be turbolu musun mubarek
Sonra rams malumunuz :)
cabrioleter
22-11-2016, 00:31
opel araca opel plakalık gayet normal de.. ss motors, nasyonel yazılı plaka takmak!!
aracı ordan mı aldın hayır? ne gerek var oranın plakalığını hususi alıp takmaya.. kusura bakmayın ama büyük kekoluk.. kurumsal galeri plakalığı nedir ki, neden yani?
aaa nasyonel çok şheqil!!
bizim sülalenin soyismi çok kurumsaldır mesela sticker istersen söyle yollayayım ön cama yapıştır stance 1, bizim sülale 2 ;)
AliGizda
22-11-2016, 07:57
Bence bayii plakalığı alıp tak Nasyonel' e falan gerek yok. Herhangi bir Opel servisine gidersen plakalarımı takıcam 2 adet plakalık alabilirmiyim dersen verirler. Ben Fairway' de RAM' S plakalığı gördüm :) Borusan Oto plakalığını parayla satan gördüm :D
Ama bence en güzeli 'Farzet Ki....?'
Khortytsa
22-11-2016, 08:04
Siz böyle söyleyince bayi plakalığı daha mantıklı geldi :) Ama S&S'in plakalıkları hoşuma gidiyor sadece o yüzden sormuştum alabilmek mümkün mü diye. O kadar büyük kekoluk gibi gelmemişti :D Farzetkiiyi 4/3'ünü kaplayacak şekilde ön camda daha çok övüyorlar 5 hp veriyor diye duydum öyle yapınca :hoo::hoo::hoo:
bayiiye gir herhangi bir satış danışmanından plakalık iste verirler.parayla satmıyorlar.
Aliburakb
22-11-2016, 08:19
ben honda cem den aldım ücretsiz olarak. yeniköy motors u aramıştım gelirseniz verebiliriz demişlerdi.
kafadan 2 kere pert olan hondanın Honda A.ş plakalıklı olması kadar anlamsızdı hayat...
asscutter
22-11-2016, 08:44
bakırköye yakınsanız verebilirim
Elinde 2 tane borusan plakalığı olan varsa bende hibe şeklinde alabilirim
Borusanda plakalık bitmiş diye otomol takılı
Uyuz oluyorummm :)
Bende Ingolstadt plakalığı takayım bari.
dodobass
22-11-2016, 09:18
Izmirde de moda mazzini plakalik her turlu aracta gormeniz mumkun
Gidin servisler ücretsiz veriyor
dodobass
22-11-2016, 09:20
Yalniz gercekten audi plakalik cok hos kirmizi yazi vorsprung durch technik
Renkler ve zevkler tartışılmaz. Bende plakalık, servis stickerı oldukça direk söküyorum. Sonuçta ücretsiz reklam alanı gibi kullanıyorlar ayrıca istenildiğinde verilmeyeceğini zannetmem.
Ama audinin vorsprung durch technik vwnin de das auto güzel duruyor. :)
opel bayileri veriyor.bende erdemirin almıştım ama opelde en güzel plakalık gedizler aklında olsun :)
http://i.hizliresim.com/kGY7MW.jpg (http://hizliresim.com/kGY7MW)
eski corsamda gedizler vardı örnek olur size.
Sene 2009 CAN Type-R var.Ankarada Honda Efe'ye yağ filtresi almaya gittim 5 dakika içinde kendi kafalarına göre benim plakalığı kırıp yerine kendi plakalıklarını takmışlardı.O günden beri uyuz oluyorum.İsteyince vermezse ayıp olur :D
Bende ss motors veya nasyonel servis koltuk kilifi istiyorum nerden alabilirim??!!!!
Geçen gün s&s ten bir 1.4 is aldık maşallah çiçek.
Cümle ne kadar ironik, plakalıkta o oranda ironik işte
Ne yapacaksınız s&s, nasyonel takıp, insanlar görünce aa nasyonelden almış falan mı diyecek?
ahmetbaha-drs
22-11-2016, 12:24
Yakında ki bayiye ugra 2dk.da takarlar ve ya Opel Türkiye'ye mail at çok yüksek ihtimalle adresine kargolarlar.
Khortytsa
22-11-2016, 13:00
Bu galeri plakalıklarının bu kadar garip karşılanacağını tahmin etmemiştim :( ben vazgeçip bayiden isteyeyim en güzeli:) yine de fikir almak güzel yoksa garip bakışlara maruz kalacakmışım haberim olmuş oldu :)
marka ve kurumsal kimlik gerçekten cok önemliymiş. Bende sözenoto plakalığı var isteyene satabilirm.
Bende takmam ama; Skunk2 apexi blitz JDM v.s yazan plakalardan daha iyi bir tercih.. Hatta isim yazan pleksilerden de..
Tekirdagda oturan varsa bende bir Kia Berkan'dan plakalıgı isterim :hehe:
Kia Berkan Son Otomotiv (http://www.kiaberkan.com/)
İbrahim33
22-11-2016, 20:47
gir bir yere selamun aleyküm de plakalık iste verirler. bunun için konu mu açılır arkadaş :D
ModulaRKinG
22-11-2016, 20:52
Bayilerde galerilerde ücretsiz olarak veriyolar bir kaç kere değişik bayilerden , galerilerden aldım
ahmetakbayir
22-11-2016, 21:04
slikonla geç bence ses yapıyor bagaj kapağını kapatınca
Borusan'dan ''Is It Love?'' isteyin bari nasyonel nedir ya :/
Bende ss motors veya nasyonel servis koltuk kilifi istiyorum nerden alabilirim??!!!!
ss ve nasyonel koltuk kılıfı yapmıyor. daha doğrusu hiçbir galerinin yaptığını görmedim..
free-hifi
07-08-2017, 14:22
1 çift borusan plakalık için yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı :)
galeri plakalıgı takmak saçma
opelse aracın herhangi yetkili bayii ye git plakalıga ihtiyacım var takarlar
defalarca izmirdeki araç bayilerinden plakalık almışlığım var bazen abarttığım bile olmuştur..honda terakki ve çamkıran sağolsunlar her defasında boş çevirmediler:D
tequila818
07-08-2017, 15:55
hangi borusan oto şubesine yakınsınız? Bir sorayım varsa kapıya sizin adınıza bıraktırabilirim stok durumuna göre.
tequila818
07-08-2017, 15:57
Elinde 2 tane borusan plakalığı olan varsa bende hibe şeklinde alabilirim
Borusanda plakalık bitmiş diye otomol takılı
Uyuz oluyorummm :)
hangi borusan oto şubesine yakınsınız? Bir sorayım varsa kapıya sizin adınıza bıraktırabilirim stok durumuna göre.
free-hifi
07-08-2017, 16:09
Ataşehir . Sevinirim valla.
Mini'nin Is it love plakalığını nerden bulabilirim ?
Mini'nin Is it love plakalığını nerden bulabilirim ?
Borusan/mini servisi. Hey gidi yillar once 407m de takiliydi :hehe:
"Yetkili servise aracımı götürmüyorum ama götürmüş edasıyla takılıyorum" plakalıklarını seviyoruz.
Elimde SS Motors plakalıkları var, Mini Is It Love plakalığıyla takas edebilirim gönderen olursa :D
exvitermini
10-08-2017, 18:31
bende ne zmaandır dr ecu plakalıgı istiyorum hatta konu da açacaktım ama da..ak geçilir diye açmamıştım.SONUÇ :D :D
"Yetkili servise aracımı götürmüyorum ama götürmüş edasıyla takılıyorum" plakalıklarını seviyoruz.
bu yorumun biraz daha hardcore nu yapıcakdım ama anlamsız cezalar alamamk için yazmadım
bu yorumuna katılmakla beraber
nasyonel ve s&s motors plakalıgının anlamıda su aracım o kadar temizki ss ve nasyonel bile onca pahalı araçların yanına almıslar bende ordan aldım imajı
güzel kardeşim git 20 tl ye ananın babanın kendinin adını yazdır tak daha hora geçer
bende ne zmaandır dr ecu plakalıgı istiyorum hatta konu da açacaktım ama da..ak geçilir diye açmamıştım.SONUÇ :D :D
aynı durumdayız abi banada lazım o :D