Orijinalini görmek için tıklayınız : Istanbul Avrupa Yakasi Honda Ustasi
BesiktasCRX
23-11-2016, 12:43
Arkadaslar,
1990 model CRX i gosterecek Istanbul Avrupa yakasinda -mumkunse Maslak Oto Sanayi sitesinde- usta bakiyorum.
Onerdiginiz birisi var mi acaba?
Aracta oyle cok ahim shim bir modifiye turbo falan yok. Ustanin Turkiye'deki en muazzam CRX uzmani olmasina gerek yok yani; fiyatlari uygun ve duzgun birisi olsun, en onemlisi o...
Tesekkur ederim
Topkapı'da Star Honda Murat usta'yı tavsiye edebilirim. Tecrübe, esnaflık ve fiyat olarak memnun kalacağınız birisidir.
Ikitelli Sistem Honda Murat Usta, evdeki Honda'yi ondan baskasina goturmem.
tuner faruk
23-11-2016, 12:59
Beşyol-Florya Radar Honda Şeref Usta
Önceki Crxlerimin hepsini kendisine emanet ederdi.
RADAR HONDA
(0212) 579 25 21
canimrecepcim
23-11-2016, 13:05
Radar Honda adresin olsun hocam.
Radar Honda Beşyol ve Cennet Mah. Erkut Honda Servisini İyi Olarak Biliyorum .
BesiktasCRX
23-11-2016, 18:54
Cok guzel cevaplar, cok sagolun
Ancak hic Maslak Oto Sanayi'de var mi?
Zaman olarak bu ara cok dardayim ve Ataturk Maslak bana bayagi daha yakin, o
istanbul honda maslak sanayide, çiftkurtlardan ayrılma ustalar mutlaka tavsiye ederim.
Honda İstanbul - Maslak - Ataturk Oto Sanayi Sitesi 2. Kısım 25. Sokak No. 927 Maslak-İstanbul (https://tr.foursquare.com/v/honda-istanbul/5184f808498e2d591e946a43)
Adam maslak diyor. Maslakta hondaya bakacak adam yok mu da istanbulun bi ucuna adam yönlendiriyonuz :D
drivertech
23-11-2016, 21:35
Erdem honda var ferit usta olacak orda boc vtecin sahibi gönderdi derseniz yardımcı olurlar yarından sonra bende orada olurum güvenilir insanlar büyük bi problem yoksa rahatlıkla yardımcı olurlar.
BesiktasCRX
24-11-2016, 08:29
Sahanesiniz Beyler, cok sagolun. Su haftayi sag salim bi atlatayim, solugu bahsettiginiz iki yerde alacagim. Adres de yazmissin Kardesim, cok tesekkur ederim.
Yiğit G.
24-11-2016, 10:40
Radar Honda Şeref usta çalışıyor mu hala ? 2001-2007 arası mersin üniversitesinde okudum CRX'im de ordaydı benle , seneler boyunca kendisini görmememe rağmen , müşterisi olmamama rağmen her sorunumda telefonda bana yardımcı oldu , mersindeki ustamla konuştu ona anlattı problemleri ne yapması gerektiğini, anadolu yakasında oldugumdan hiç gitmedim ama helal olsun diyorum çok yardımcı oldu bana zamanında bence ustanın hasıdır kendisi.