Orijinalini görmek için tıklayınız : Mavi böcek: Audi A1 Sline & Exclusive
Beetle macerasını offroad'a geçiş yapmak için noktalamıştım, ancak kafama göre offroad aracı bulamam ve araçların yaşları durumları ve istenen fiyatlardan ötürü kara kara düşünürken bir anda tavsiye üzerine karşıma çıkan aracı hiç düşünmeden aldım :)
Arabam ilk sahibi genç fabrikatörden :) Alınabilecek bütün donanımlar sipariş edilmiş Türkiyede gerçek anlamda tek olan bir araba.
Metalik Scuba Blue / A1 1.4 TFSI 122hp Stronic.
İç-dış Sline + 18'' çift parça BBS Audi jantlar + Taba deri + NAPPA deri koltuklar + İç - Dış Led paketi + Bluetooth + Audi Multimedia Plus + Cruise Control + ayak dayama ve pedal takımı vb donanımlarla tabiri caizse "çakılı" :)
Eski 1.2 Yazılımlı Beetle'mdan 8-9 boy hızlı aynı araçla denediğimde görmüş olduk. Yakıt tüketimi uzun yol 100km sabit hızda 5lt civarı. İzmir şehir içi 6.5-7lt gözlemledim şu anda. Basınca seri kullanımda Beetle'dan az yakıyor :)
Alır almaz "Detailing Point" batuhan kardeşime teslim ettim arabamı gerekeni yaptı, iç dış detaylı temizlik, Nappa derilerin koruması ve bakımı, ufak çiziklerin giderilmesi ve Zymöl Wax ile son dokunuşlar.
http://i.hizliresim.com/41ZY9L.jpg
http://i.hizliresim.com/0l4br8.jpg
http://i.hizliresim.com/An0ZG0.jpg
http://i.hizliresim.com/d8W4M4.jpg
http://i.hizliresim.com/bkgQ98.jpg
http://i.hizliresim.com/X9D2l7.jpg
http://i.hizliresim.com/vXQYAz.jpg
http://i.hizliresim.com/nj5Y9V.jpg
http://i.hizliresim.com/VPg2zZ.jpg
http://i.hizliresim.com/l30BNJ.jpg
http://i.hizliresim.com/o0YnNb.jpg
http://i.hizliresim.com/ZMA2zG.jpg
http://i.hizliresim.com/BvRobp.jpg
http://i.hizliresim.com/2nYvoA.jpg
http://i.hizliresim.com/jXvzNm.jpg
http://i.hizliresim.com/ErzQAZ.jpg
İlk defa araca yapacak listesi çıkartamadım, ancak yine de ufak tefek şeyler var bunlar;
- Plaka Lambaları
- Yazılım
- Ön cam Llumar ATR film.
Plakam değişti, 35 KB 7371 oldu bu hafta takıcam vernik attıktan sonra bu sıkı kontrollerden dolayı APP yaptırmıcam şimdilik.
Herkese kazasız belasız, nazarsız sürüşler .
http://www.sozlukanlaminedir.net/wp-content/uploads/2014/06/nazar-boncu%C4%9Fu-nedir-ne-demek.jpg
valla çok beğendim kazasız belasız harika
yusufcan_k
23-11-2016, 14:32
arabaya tek kelimeyle bayıldım maşallah kazasız belasız
altugkocer
23-11-2016, 14:33
Çok tatlı yav maşallah. İlanları açtırdı valla araba :D
yol tutuşunun mükemmel ötesi olduğunu duydum,benimde hayalimdaki araçlardan birisi.stronic olması dışında mükemmel.kazasız sürüşler..
Dolu oğlu dolu bir A1. Zevkli adammış fabrikatör :)
Hayırlı olsun.
Otel'de oyun oynarken mi aklına geldi konu açmak ? :hoo:
Maşallah, donanım da renk de şahaneymiş. Kazasız belasız sürüşler dilerim :icon_tup:
wolkanku
23-11-2016, 14:44
detailingden sonra iyice çılgın durmuş, ilk foto oha dedirtti :)
güle güle kullan Baran . yakışır :)
ozan gülle
23-11-2016, 14:45
Kazasız belasız maşallah rengide donanımıda şahaneymiş güle güle kullanın
Maşallah kardeşim, keşke koltuklar da taba olsaymış mükemmel olurmuş.
Dışı gerçekten şahane, Allah kaza bela vermesin.
hayırlı olsun, baya özel bir araç gerçekten.
direksiyon orjinal mi bu şekilde ? İlk kez görüyorum böyle bir opsiyon ama bence çok hoş durmuyor yerinde olsam ilk iş direksiyonu siyaha çevirirdim ,
hayırlı olsun araç gerçekten donanım zengini.
İyi denk gelmiş. Alan kişide baya zevkliymiş. Güle güle kullanın :)
valla çok beğendim kazasız belasız harika
arabaya tek kelimeyle bayıldım maşallah kazasız belasız
Çok tatlı yav maşallah. İlanları açtırdı valla araba :D
Çok teşekkürler.
yol tutuşunun mükemmel ötesi olduğunu duydum,benimde hayalimdaki araçlardan birisi.stronic olması dışında mükemmel.kazasız sürüşler..
Yol tutuş gerçekten çok farklı, ben daha beceremedim baya kasmama rağmen virajda kafa açtırma veya kayma.
Dolu oğlu dolu bir A1. Zevkli adammış fabrikatör :)
Hayırlı olsun.
Otel'de oyun oynarken mi aklına geldi konu açmak ? :hoo:
Maşallah, donanım da renk de şahaneymiş. Kazasız belasız sürüşler dilerim :icon_tup:
detailingden sonra iyice çılgın durmuş, ilk foto oha dedirtti :)
güle güle kullan Baran . yakışır :)
Kazasız belasız maşallah rengide donanımıda şahaneymiş güle güle kullanın
Teşekkürler beyler.
Maşallah kardeşim, keşke koltuklar da taba olsaymış mükemmel olurmuş.
Dışı gerçekten şahane, Allah kaza bela vermesin.
Ben iç kombinasyonu görünce zaten vuruldum, taba koltuk fazla gelirdi bana.
hayırlı olsun, baya özel bir araç gerçekten.
Teşekkürler.
direksiyon orjinal mi bu şekilde ? İlk kez görüyorum böyle bir opsiyon ama bence çok hoş durmuyor yerinde olsam ilk iş direksiyonu siyaha çevirirdim ,
hayırlı olsun araç gerçekten donanım zengini.
Evet genişletilmiş deri paketi olarak geçiyor, Audi Exclusive kapsamında direksiyon, kolçaklar ve alt konsol bu şekilde. Açıkçası benim inanılmaz hoşuma gitti :)
İyi denk gelmiş. Alan kişide baya zevkliymiş. Güle güle kullanın :)
Teşekkürler.
Tek kelimeyle mükemmel.
Hiç ilgimi çekmeyen bir arabada bile özel siparis bi iki ekstra görünce aklım gidiyor.
MAŞALLAH.
Ferhat_V
23-11-2016, 17:52
bittim :) maşallah iyi günlerde kullan..iç mekan küçük TT :)
onursumer
23-11-2016, 17:52
valla ilk alan çok zevkliymiş ciddi hoşuma gitti yapılcak birşeyde gerçekten yok :D
nası geçtin beni ama baran roket mermisi gibi asdaudhadhas :D
maşşallah aracın cok guzel canlı gorulmesı gereken bır arac
Maşallah çok güzel duruyor ama içerideki tabalar hoş gelmedi gözüme, siparişi veren kişi en pahalısı en pahalısı diye gömmüş parayı resmen. Nazar değmesin, güle güle kullanın.
Mehmetmert
23-11-2016, 18:12
Araba ates ediyor kazasiz belasiz :) Birde geri vitese guzel bir led yakisir :)
Hayırlı olsun yavrum araba gırtlak zaten maşallah diyelim tekrar özelden dediğim gibi arka yazıları falan sök direk. Ön panjuru seçemedimde onlar değilse piano black boyatabilirsin sis çerçeveleri kıvır zıvır :D
Keyifli bir araca benziyor, hayırlı olsun iyi günlerde kullanın...
Maşallah çok güzel araç.
Bende A1 bakmıştım ama bu kadar dolusu hiç denk gelmedi kazasız belasız binersin inşallah.
A1, 3 kapı ve dolu dolu! bir de manuel olsa varyaaa oyy oy maşallah kazasız huzurlu günlerde kullanırsınız inşallah :)
Jantlar, aynalar ve tavan şeridi koyu füme olarak değiştirirseniz agresifliği doruklara taşırsınız bence :) içi dışı doluluk çok çok yakışmış :)
cabrioleter
23-11-2016, 19:19
A1, 3 kapı ve dolu dolu! bir de manuel olsa varyaaa oyy oy maşallah kazasız huzurlu günlerde kullanırsınız inşallah :)
Jantlar, aynalar ve tavan şeridi koyu füme olarak değiştirirsen agresifliği doruklara taşırsınız bence :) içi dışı doluluk çok çok yakışmış :)
ben de özellikle jant kısmı için bunu demeye gelmiştim..
aracın geri kalanı çok güzel renk falan muhteşem taba kısımlar az daha koyu olsaymış tadından yenmezmiş..
yalnız bu kadar para akıtılan bir araç da ilk sahibi 1.4 185'lik motoru neden seçmemiş acaba tadından yenmezdi..
by serçe
23-11-2016, 19:42
Maşallah kazasız belasız
Oha masallah dolu olsaymıs Baran
Direksiyon resmen tırmaladı gözümü.Güle güle kullanın,güzel araç.
ahmetbaha-drs
23-11-2016, 20:07
Maşallah güle güle kullan, çok güzel bir otomobil almışsın birde 185hp'lik motor olsa efsane olurmuş :) :)
Kadirolgac
23-11-2016, 20:12
Bende 2 senedir A1 kullanıyorum gerçekten çok keyifli araçtır güle güle kullanın.Ancak direksiyon gözüme kötü geldi bence siyah daha şık duracaktır.
Donanımlı araçlar gerçekten çok çekici oluyor maşallah.
SinanAdalı
23-11-2016, 21:08
içi harika.. Maşallah allah kaza bela vermesin. Fabrikatöring zevkli elemanmıs :D
Araba çok çok güzel maşallah kazasız belasız:), bende sportback 1.6 tdi yada 1.4 tsi arıyorum, tam bu kombinasyonlarda :)
mehmet6r
23-11-2016, 21:38
Sahibindenkom>otomobil>audi>a1 .... :) Araca maşaAllah bence tek kusuru manuel olmaması. Kazasız belasız sürüşler.
Renk muazzam. Motor da önü açık bi motor olsa gerek yazılım vs. açısından. Kazasız belasız.
Maşallah baran güzel günlerde bin hayırlı uğurlu olsun, senden 1.4tsi beetle beklerdim,bi beetle değil ama :)
Hardal hariç çok çok güzel maşallah
Maşallah allah kaza bela vermesin.İç detaylar harika duruyor.
ahmetmalcok
23-11-2016, 23:09
arac harika !! maşallah kocaman. renk ve +ları tam yerinde gerçekten. Kazasız belasız.
Masallah donanım olarak kusursuz diyelim.Kazasız surusler dilerıim. Sadece ufak dokunuslar ile ödüllendirin o kadar :D
Araç şahane duruyor. Ama içteki detaylar benim de gözüme bir garip geldi. :)
Maşallah, kazasız belasız.
.::EmrE::.
23-11-2016, 23:40
Gördüğüm en güzel A1 . Hem şirin hem de oldukça sportif bir araç; yalnız o taba (turuncu) minik detayları ben çok sevmedim; özellikle direksiyon rengi çok tuhaf; siyah kocaman göbek ile olmamış; ama araba harika gerçekten. Kazasız belasız.
Bu arada "keşke manuel olsaymış" ; "stronic olmasaymış" diyen arkadaşları da cidden anlamıyorum. Araç sanki Corvette vs mi neden manuel olacaktı ki? Şehir içi otomatik kullandığımdan beri bir daha manuel arabanın kapısını dahi açmak istemiyorum. 122 hp araba neden manuel olsaydı?
maşallah cok fantastık dıkkat cekıcı bır arac bulmussun:)
maşallah kazasız belasız inşallah.
çok şık araç..
AliGizda
24-11-2016, 07:49
İlandayken bakmıştım, bir ara A1 ilanlarıyla epeyi bi haşır neşir oldum :) Sahibindende 1.4 TFSI ilanlarını fiyata göre azalan yaptınmı en başta bu araç vardı, size nasip olmuş sevindim :)
Yol tutuşu için çok iyi diyolar gerçekten, ve öyle çok yakıt harcamıyormuş. Allah kaza bela vermesin. Nokta gerçekten araç.
Hayırlı olsun çok güzel gerçi bindiğin bütün arabalar güzel oluyor :)
Kırmızı dizel 4 kapı olanı ile bir gün geçirmiştim iç mekan dışına göre bayağı geniş gelmişti. Gidişi çok tatminkardı.
Ayrıca trafikte diğer arabaların tacizi çok fazla oluyordu camlar filmli bayan sanıyorlar umarım sende aynı sorun olmaz :D
Tek kelimeyle mükemmel.
Hiç ilgimi çekmeyen bir arabada bile özel siparis bi iki ekstra görünce aklım gidiyor.
MAŞALLAH.
bittim :) maşallah iyi günlerde kullan..iç mekan küçük TT :)
valla ilk alan çok zevkliymiş ciddi hoşuma gitti yapılcak birşeyde gerçekten yok :D
Teşekkürler :)
nası geçtin beni ama baran roket mermisi gibi asdaudhadhas :D
maşşallah aracın cok guzel canlı gorulmesı gereken bır arac
Ben göremedim seni arkada :D Sağol canım.
Maşallah çok güzel duruyor ama içerideki tabalar hoş gelmedi gözüme, siparişi veren kişi en pahalısı en pahalısı diye gömmüş parayı resmen. Nazar değmesin, güle güle kullanın.
Araba ates ediyor kazasiz belasiz :) Birde geri vitese guzel bir led yakisir :)
Teşekkürler mehmet, ufak tefek öle detaylarımız olacak.
Hayırlı olsun yavrum araba gırtlak zaten maşallah diyelim tekrar özelden dediğim gibi arka yazıları falan sök direk. Ön panjuru seçemedimde onlar değilse piano black boyatabilirsin sis çerçeveleri kıvır zıvır :D
Panjur piano black evet diğer yerler dediğin de bi sis etrafı var onu da halledebilirim. :)
Keyifli bir araca benziyor, hayırlı olsun iyi günlerde kullanın...
Maşallah çok güzel araç.
Bende A1 bakmıştım ama bu kadar dolusu hiç denk gelmedi kazasız belasız binersin inşallah.
Teşekkürler amin.
Jantlar, aynalar ve tavan şeridi koyu füme olarak değiştirirseniz agresifliği doruklara taşırsınız bence :) içi dışı doluluk çok çok yakışmış :)
ben de özellikle jant kısmı için bunu demeye gelmiştim..
aracın geri kalanı çok güzel renk falan muhteşem taba kısımlar az daha koyu olsaymış tadından yenmezmiş..
yalnız bu kadar para akıtılan bir araç da ilk sahibi 1.4 185'lik motoru neden seçmemiş acaba tadından yenmezdi..
Beyler taba kısımlar fotolarda farklı çıkmış bu kadar açık değil baya koyu hatta.
Maşallah kazasız belasız
Teşekkürler.
Oha masallah dolu olsaymıs Baran
Dolu binelim dedik tek olsun dedik "arabaciilardan" uzak olsun dedik :D
individual
24-11-2016, 08:45
Maşallah nazar değmesin.Renk jantlar donanım on numara.
Çok beğendiğim bir model.
Beetle'a göre gidişi çok iyidir zaten yakıt'da düşüktür.
Beetle kilogram olarak sanırım daha ağır 1.2TSI oluncada biraz fazla yakıyordur.
Örnek Çok beğendiğim başka bir A1 S
http://i.hizliresim.com/y4gPXN.jpg (http://hizliresim.com/y4gPXN)
Direksiyon resmen tırmaladı gözümü.Güle güle kullanın,güzel araç.
Teşekkürler.
Maşallah güle güle kullan, çok güzel bir otomobil almışsın birde 185hp'lik motor olsa efsane olurmuş :) :)
122 kağıt üstünde resmen, baya güzel gidiyor 185lik olsa ne olurdu düşünemedim :)
Bende 2 senedir A1 kullanıyorum gerçekten çok keyifli araçtır güle güle kullanın.Ancak direksiyon gözüme kötü geldi bence siyah daha şık duracaktır.
Siyahtan çok daha güzel geliyor bana :) Teşekkürler.
Donanımlı araçlar gerçekten çok çekici oluyor maşallah.
içi harika.. Maşallah allah kaza bela vermesin. Fabrikatöring zevkli elemanmıs :D
Teşekkürler.
Araba çok çok güzel maşallah kazasız belasız:), bende sportback 1.6 tdi yada 1.4 tsi arıyorum, tam bu kombinasyonlarda :)
Bu doluluk yok ama S line denk getirebilirsiniz :)
Sahibindenkom>otomobil>audi>a1 .... :) Araca maşaAllah bence tek kusuru manuel olmaması. Kazasız belasız sürüşler.
Renk muazzam. Motor da önü açık bi motor olsa gerek yazılım vs. açısından. Kazasız belasız.
Teşekkürler.
Maşallah baran güzel günlerde bin hayırlı uğurlu olsun, senden 1.4tsi beetle beklerdim,bi beetle değil ama :)
Valla Beetle'dan sonra baya güzel geldi o kadar söleyim :) Ama onun tarzı hiç bir araçta yok. Tarihi yeter.
Hardal hariç çok çok güzel maşallah
Maşallah allah kaza bela vermesin.İç detaylar harika duruyor.
Masallah donanım olarak kusursuz diyelim.Kazasız surusler dilerıim. Sadece ufak dokunuslar ile ödüllendirin o kadar :D
Araç şahane duruyor. Ama içteki detaylar benim de gözüme bir garip geldi. :)
Maşallah, kazasız belasız.
Teşekkürler.
Gördüğüm en güzel A1 . Hem şirin hem de oldukça sportif bir araç; yalnız o taba (turuncu) minik detayları ben çok sevmedim; özellikle direksiyon rengi çok tuhaf; siyah kocaman göbek ile olmamış; ama araba harika gerçekten. Kazasız belasız.
Bu arada "keşke manuel olsaymış" ; "stronic olmasaymış" diyen arkadaşları da cidden anlamıyorum. Araç sanki Corvette vs mi neden manuel olacaktı ki? Şehir içi otomatik kullandığımdan beri bir daha manuel arabanın kapısını dahi açmak istemiyorum. 122 hp araba neden manuel olsaydı?
Çok teşekkürler, dediğim gibi renk bu değil, taba deri sonuçta turuncu değil, açık çıkmış çok daha yakın halini koyayım şöle;
http://i.hizliresim.com/An0Loz.jpg
S-tronic olması zaten benim alma sebebim, daha ekonomik, daha konforlu, daha hızlı :)
maşallah cok fantastık dıkkat cekıcı bır arac bulmussun:)
maşallah kazasız belasız inşallah.
çok şık araç..
Teşekkürler.
İlandayken bakmıştım, bir ara A1 ilanlarıyla epeyi bi haşır neşir oldum :) Sahibindende 1.4 TFSI ilanlarını fiyata göre azalan yaptınmı en başta bu araç vardı, size nasip olmuş sevindim :)
Yol tutuşu için çok iyi diyolar gerçekten, ve öyle çok yakıt harcamıyormuş. Allah kaza bela vermesin. Nokta gerçekten araç.
Sağol, yol tutuş fazla iyi Sline ve 18'' lerle. Yakıtta 1.2 beetle'dan az özellikle performanslı kullanımda.
Hayırlı olsun çok güzel gerçi bindiğin bütün arabalar güzel oluyor :)
Kırmızı dizel 4 kapı olanı ile bir gün geçirmiştim iç mekan dışına göre bayağı geniş gelmişti. Gidişi çok tatminkardı.
Ayrıca trafikte diğer arabaların tacizi çok fazla oluyordu camlar filmli bayan sanıyorlar umarım sende aynı sorun olmaz :D
maşallah kazasız belasız
Çok teşekkürler.
tolgaaydın
24-11-2016, 08:55
Maşallah, Allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın :) Taba ve siyah ikilisine gözümüz alışmadığı için biraz soğuk geliyor olabilir :)
S1 den daha güzel duran Sline sahibi olmak iyi hissettirmiştir herhalde gerçekten çok özel duruyor:)
Erdem K.
24-11-2016, 10:30
Abartılacak bir araç değil !
Rengi de çok çizik gösterir, buzdolabı beyazı olsa sanki daha iyi olurdu ! Direksiyon da pavyon style olmuş ...
122hp ne kadar gider ki ! stronic araba mı olur, almışken manual alsaydın ...
gibi yorumlarda bulunan varsa, araca binmesini ve canlı canlı incelemesini şiddetle tavsiye ederim.
Bu arada öneri üzerine A1 baktığınızı yoksa yine 1.2tsi beetle alacağınızı belirtmişssiniz, öneride bulunan zevkli arkadaşı tanıyor muyuz??? Kimmiş, çok taktir ettim doğrusu :)
Araç bence 122hp değil, adam exclusive almışken motoru 185lik seçmiş ancak ruhsata 122lik işletmiş olabilir :D şahsen ben denemeye tırsıyorum.
özellikle direksiyon, canlı canlı bence çok çok güzel. iyi günlerde güle güle kullanın "zımba lover" Baran bey ...
westalim
24-11-2016, 11:41
rengine ve özellikle direksiyona bayılanlardanım efsane şirin duruyor. koltuklarda yarı deri değilde tam deri olsaymıştı nokta olurdu. maşallah kazasız belasız..
Erdem K. , .::EmrE::.
Otomatik vites sevmememin sebebi,çıkartabilecek , oluşabilecek sürprizleri ve sürüş keyfi,arkadaş memnunsa bize laf düşmez.Asıl küçük araçlarda manuel çok doğal.Günlük araç kullanmak başka,keyif için kullanmak başka.
Tekrar hayırlı olsun diyelim,konuyu saptırmayayım.
Saygılar.
Rengi de çok çizik gösterir, buzdolabı beyazı olsa sanki daha iyi olurdu ! Direksiyon da pavyon style olmuş ...
gibi yorumlarda bulunan varsa, araca binmesini ve canlı canlı incelemesini şiddetle tavsiye ederim.
Bu arada öneri üzerine A1 baktığınızı yoksa yine 1.2tsi beetle alacağınızı belirtmişssiniz, öneride bulunan zevkli arkadaşı tanıyor muyuz??? Kimmiş, çok taktir ettim doğrusu :)
Araç bence 122hp değil, adam exclusive almışken motoru 185lik seçmiş ancak ruhsata 122lik işletmiş olabilir :D şahsen ben denemeye tırsıyorum.
özellikle direksiyon, canlı canlı bence çok çok güzel. iyi günlerde güle güle kullanın "zımba lover" Baran bey ...
Arkada görmedim diyo onundeyım reklamcı kafayı sıyırdı sekerı dustu herhalde :D
Batuhan67
24-11-2016, 16:18
Maşallah çok fena valla iç mekanda direksiyon ve kapı döşeme rengi ayrıyetten efsane olmuş
Maşallah Baranka.. Sana da yakışır.. kazasız belasız kullanasın.. Ceviz mal bulmuşşsun.. :)
Gokhan43
24-11-2016, 21:05
Maşallah Baran, çok güzel araba almışsın nazar değmesin :)
Maşallah, Allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın :) Taba ve siyah ikilisine gözümüz alışmadığı için biraz soğuk geliyor olabilir :)
S1 den daha güzel duran Sline sahibi olmak iyi hissettirmiştir herhalde gerçekten çok özel duruyor:)
Teşekkürler :)
Erdem bey, sizin gibi birinden tavsiye almak müthiş bir gurur tekrar çok teşerkkürler. Yardımlarınız ve destekleriniz teşekkürler diler diğer alımlarınızda da Baran Turizm'i tercih etmenizi ümit ederiz. :D Beetle la denicez kaçarın yok valla.
rengine ve özellikle direksiyona bayılanlardanım efsane şirin duruyor. koltuklarda yarı deri değilde tam deri olsaymıştı nokta olurdu. maşallah kazasız belasız..
Teşekkürler.
Erdem K. , .::EmrE::.
Otomatik vites sevmememin sebebi,çıkartabilecek , oluşabilecek sürprizleri ve sürüş keyfi,arkadaş memnunsa bize laf düşmez.Asıl küçük araçlarda manuel çok doğal.Günlük araç kullanmak başka,keyif için kullanmak başka.
Tekrar hayırlı olsun diyelim,konuyu saptırmayayım.
Saygılar.
Herkesin tercihi farklı tabi :)
Arkada görmedim diyo onundeyım reklamcı kafayı sıyırdı sekerı dustu herhalde :D
Allahtan 4K video çektik.
Maşallah çok fena valla iç mekanda direksiyon ve kapı döşeme rengi ayrıyetten efsane olmuş
Teşekkürler.
Maşallah Baranka.. Sana da yakışır.. kazasız belasız kullanasın.. Ceviz mal bulmuşşsun.. :)
İboş ben sana küsüm :(
Maşallah Baran, çok güzel araba almışsın nazar değmesin :)
Sağol yavrum gel İzmire de bir ıslatalım.
turkerrr
25-11-2016, 16:31
Hayırlı olsun, jantları çok güzel en çok onları beğendim nazar değmesin.
psy_dreams
25-11-2016, 22:53
Maşallah Baran, dünya kadar arabanın içinden çımbızla çekmişsin belli :) tam senin tarzın :icon_tup:
Mükemmel araç, Allah kaza bela vermesin. maşAllah.. aracınızı görünce aradığım araçlar arasında +1 yeni araç eklendi..
dieselpower
26-11-2016, 21:21
baya eğlenceli bi araç 1.4 180liğini sürmüştüm hayırlı olsun güzel seçim
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.. gördüğüm en iyi a1 resmen
Mr.Bilal
30-11-2016, 15:00
Maşallah. Çok güzel ve agresif duruyor. Arka yazıların iptali daha hoş görüntü oluşturur diye düşünüyorum. Yazılım ne yaptırdınız? Kaç hp oldu araç. S1 logosu ekleyebilirsiniz arkaya fazlası var eksiği yok :)
beetle dan sonra daha kucuk daha guclu cok farklı olmustur..
Rengi cok basarılıymıs. masallah kazasız belasız :)
wolkanku
01-12-2016, 12:04
adam gibi dış mekanda bir kaç foto çek de ekle şuraya ya.
Hayırlı olsun, jantları çok güzel en çok onları beğendim nazar değmesin.
Teşekkürler.
Maşallah Baran, dünya kadar arabanın içinden çımbızla çekmişsin belli :) tam senin tarzın :icon_tup:
Sağol yavrum bir ara toplanalım yine özledim.
Mükemmel araç, Allah kaza bela vermesin. maşAllah.. aracınızı görünce aradığım araçlar arasında +1 yeni araç eklendi..
baya eğlenceli bi araç 1.4 180liğini sürmüştüm hayırlı olsun güzel seçim
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.. gördüğüm en iyi a1 resmen
Teşekkürler.
Maşallah. Çok güzel ve agresif duruyor. Arka yazıların iptali daha hoş görüntü oluşturur diye düşünüyorum. Yazılım ne yaptırdınız? Kaç hp oldu araç. S1 logosu ekleyebilirsiniz arkaya fazlası var eksiği yok :)
Yazılım yapılmadı daha, bekliyorum karar vermedim.
beetle dan sonra daha kucuk daha guclu cok farklı olmustur..
Rengi cok basarılıymıs. masallah kazasız belasız :)
Evet baya fark var. Çok teşekkürler.
adam gibi dış mekanda bir kaç foto çek de ekle şuraya ya.
Mannequin çelınç yapcağına gel İzmire çekilelim :) Haftasonu yıkatıp çekicem, ön cam filmimiz de tamam ATR :)
wolkanku
01-12-2016, 12:52
oo tamam işlemleri bittiyse, satılık ilanı için max 2 haftası var :)
oo tamam işlemleri bittiyse, satılık ilanı için max 2 haftası var :)
2 yıl bende bu Allah sattırmasın :) Evlenene kadar binerim.
wolkanku
01-12-2016, 13:22
2 yıl bende bu Allah sattırmasın :) Evlenene kadar binerim.
" 2 yıl içinde evleniyorum, kaçırmayın gızlar" sübliminali
MertSerhanÖ.
01-12-2016, 13:22
valla acaip kıskandım.Gördüğüm en iyi a1.Maşallah Allah kaza bela vermesinn
driver_can
28-12-2016, 23:43
Kazasız belasız kullanın rengi ve jantları çok yakışmış.Jantlar ve İç döşemeler sonradan yapılmış sanırım?
FaikYILMAZSOY
29-12-2016, 00:13
maşallah allah nazardan saklasın çok iyi...
mukremin
30-12-2016, 00:42
Maşallah cok güzel araba.Nazar değmesin
Bende bakıyorum su an bunlara, baya da taktım kafaya, cok olumlu şeyler de okudum motor ile ilgili bir kaç olumsuz şeyde. Sizin nasıl deneyiminiz? Memnun musunuz?
öncelikle hayırlı uğurlu olsun...
Jantları rengi donanımı vs. mükemmel kombinasyonu bulmuşsunuz :)
Gözüme tek takılan nokta keşke audi üretirken koltukları da taba yapsaymış dedim :)
Sahibinden de A1 ' lere baktırdınız :) maşallah
Drive Fast
02-01-2017, 02:23
a1 ler bana ufak olduğu için çirkin geliyordu demekki olması gereken a1 görmemişim maşallah aracınız çok güzel resmen vuruldum renk kombinasyonu donanım efsane kazasız belasız kullanın inşallah
Siz gidin ben geliyorum. Cv films comingsoon.
https://i.hizliresim.com/zJr5yD.jpg
Mr.Bilal
07-10-2017, 00:40
Ve beklenen video. Hayırlı olsun
Onurkk06
07-10-2017, 00:45
Valla benim cok hoşuma gitti araba aldın mı en fullünü alıcaksın dedirtti maşallah
baran zaten biz gidince geliyorsun kanka :D Erdem K.
Erdem K.
07-10-2017, 22:47
baran zaten biz gidince geliyorsun kanka :D Erdem K.
Sesli güldüm :)
Mavişin maşallahı var
Taba derileri yeter
Gitmese de biz onu böyle sevdik
Ne oluyor burda?
Kim? Nerede? Ne zaman? Nasıl? :)